liakjim Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Σε εμένα δεν υπάρχει κάποια επιλογή στο store να το κατεβάσω, έχει ένα μύνημα οτι τα windows χρειάζονται αναβάθμιση έχοντας κάποιο λινκ κατεβάζω μια εφαρμογή απο αυτό το λινκ και αναφέρει οτι δεν υποστηρίζεται η γλώσσα του λειτουργικού Το windows update to έχω ανοικτό και ενημερωμένο μέχρι και το χθεσινό update και τα specs του υπολογιστή είναι παραπάνω απο επακρή δε ξέρω έχω μπλέξει καμια ιδέα (windows γνήσια) Ποιά build έχεις? Θέλει την 1511 για να τρέξει.
DjAde Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) ενα βιντεακι απο εμενα με το forza https://www.youtube.com/watch?v=ahszTXjN9qE σε εναν απλο pentium g3258(με μερικα tweak) Οταν η εταιρια προτεινει i3 4370 για minimum Επεξ/σία 14 Μαΐου 2016 από DjAde
TheELF Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Πούντο; Μάλλον ξέχασες να βάλεις το λινκ. Στο εντωμεταξύ πάρτε ένα στο siberin με "βροχούλα" σε απλό celeron Για να λέμε και το σωστό όμως,για να πιάσεις 60άρι και στης δύσκολες στιγμές μάλλον τον θες τον i3, τουλάχιστον.
DjAde Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 αν πεσει δουλεια θα μπορουμε να δουμε 60αρια σε pentium του λαχιστον σε medium setting για 30fps παντος ειναι υπεραρκετος αλλα ετσι οπως τα εχουν κανει.... ουτε 16cores δεν τους φτανουν
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Forza Motorsport 6: APEX – New update brings stability and performance improvements, adds VSync option G-Sync/FreeSync και σ' αυτό.
Mpiftekis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2016 Κατέβασα χθες το παιχνίδι απ'το store και στην αρχή μου έβγαλε σφάλμα για τους drivers της κάρτας γραφικών (AMD R9 270 της Asus). Κατεβάζω αυτούς που θέλει και όταν πάω να ξεκινήσω το παιχνίδι μου βγάζει την fullscreen άσπρη οθόνη στην μια εκ των δύο που έχω και μετά κλείνει. Ξέρω ότι τα specs του παιχνιδιού δεν τα πιάνω αλλά να μην ξεκινάει καν;; Το pc απαρτίζεται από [email protected], 6 GB Ram @800Mhz, SSD & R9 270 2GB με παράθυρα 10 προ και οθόνες 21:9 συν άλλη μια 16:10 (αν παίζει ρόλο).
ZaNiii Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Racing game χωρις support για τιμονια δυσκολο να παιχτει για πολλες ωρες εχω να πω... 1
giorgosmcmc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Λύθηκαν τελικά τα προβλήματα με τo stuttering που είχε το game?
01jnr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 ποσες ωρες σας εκανε βρε παιδια για να κατεβει,ειμαι ηδη πανω απο 4 που κατεβαζει......
Μαγειρας Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Βγήκε update σημερα για wheels support;ξερει κανεις κατι περί αυτού;;
seller3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 forza 6 error on pc ! Καλησπέρα σε όλους. Πριν έναν Μήνα είχα περάσει από το store το φορζα 6 στο pc και κατεβηκε απροβλημάτιστα κανονικά και κανονικότατα επαιζε. Έκανα ένα λαθος ομως καποια στιγμη και έσβησα τον φακελο του παιχνιδιου. (Δεν το ειχα στον κεντρικο σκληρο c: αλλα σε αλλον). Οταν δοκιμασα να το ξαναπερασω 19 giga περιπου ειναι το παιχνιδι, κατα την εγκατασταση λιγο πριν το τελος μου πεταει ερρορ συνεχεια οπως την φωτογραφια που εβαλα. το εχω κανει παρα πολλες φορες αλλα τιποτα. ευχαριστω. Δεν θελω να ξαναπερασω windows ! Εχω τα windows 10 64bit. Ευχαριστω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Η απάντηση σε παρόμοιο ερώτημα στη microsoft: To address your concern, we recommend that you run the Windows app troubleshooter then reinstall the apps.You may download the troubleshooter from this link.If you're logged in to your computer using your Microsoft account, we suggest that you log in to your computer using your local login. Install the apps then log back in to your Microsoft account. Error Code - 0x80070003 when installing Forza Apex or Forza Horizons on Windows 10 Laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα