panospc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, zaratustra21 είπε παιδια καλησπερα, γνωριζει καποιος που εχει 8κιλο πλυντηριο αν χωραει να πλυθει μεσα υπερδιπλο παπλωμα; Ή παμε σε 9κιλο για αυτη τη δουλεια; Εάν τελικά το πλένεις στο πλυντήριο, βάζε το χωρίς στύψιμο ή στις χαμηλότερες στροφές γιατί όπως είπαν και οι προηγούμενοι το επιβαρύνει. Το δικό μου πλυντήριο γράφει στις οδηγίες ότι εάν σκοπεύετε να πλύνετε βαριά αντικείμενα καλό είναι να απενεργοποιήσετε το στύψιμο.
zaratustra21 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Μαλιστα σας ευχαριστω για τις πληροφοριες!
Maktheo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2018 Εγω οταν εψαχνα για πλυντήριο ειδα οτι τα siemens/pitsos/bosch τα οποια ειναι και φασον, ηταν κατασκευασμενα στην Τουρκία στο 90% των μοντέλων που ειδα..1-2 ειδα μονο κατασκευασμένα στην Γερμανία, τα οποια ομως ξεφευγαν σε τιμες.. Ετσι κατέληξα σε lg ή samsung, και εν τέλη σε lg καθως απο τα 3 lg που ειδα το ενα ηταν Κινας, το αλλο Πολωνίας, και εγω επελεξα ενα 12αρι που ηταν Κορέας (το θεωρησα το πιο "αυθεντικό" ως προς την μαμα εταιρεία) 1
geo1985geo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2019 Ειμαι και εγω στην αναζητηση πλυντηριου ρουχων...καταληγω σε 8αρι για να πλενει κανα παπλωμα ή καμια κουβερτα..ειμαι μεταξυ PITSOS και BOSCH μιας και έχουν καλές τιμές κ καλες κριτικες, χωρις να ξεφεύγουν πολύ... Ηθελα να ρωτησω για τα BEKO έχουμε καμια αποψη...??στο Σκρουτζ δεν ειναι πολυσχολιασμενα....
optostyle Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα.Μια γρηγορη ερωτηση.Εχω ενα Samsung το οποιο μετα απο 6 χρονια εβγαλε βλαβη στο ρουλεμαν(σφυριζει στις 1400 στροφες)..Για επισκευη μου ειπαν γυρω στα 220ε...Και το ερωτημα ειναι βρηκα αυτο το Candy το 10κιλο με 300ε..Τι προτεινετε επισκευη η αγορα καινουργιου? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από optostyle
adsl2+ Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, optostyle είπε Καλημερα.Μια γρηγορη ερωτηση.Εχω ενα Samsung το οποιο μετα απο 6 χρονια εβγαλε βλαβη στο ρουλεμαν(σφυριζει στις 1400 στροφες)..Για επισκευη μου ειπαν γυρω στα 220ε...Και το ερωτημα ειναι βρηκα αυτο το Candy το 10κιλο με 300ε..Τι προτεινετε επισκευη η αγορα καινουργιου? το Candy το 10κιλο με 300ε 1
optostyle Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα παει αλλη καμμια 5ετια το Candy τουλαχιστον? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από optostyle
adsl2+ Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, optostyle είπε Θα παει αλλη καμμια 5ετια το Candy τουλαχιστον? Αμα δεν το φορτώνεις με περισσότερο βάρος μέσα στον κάδο απο οσο ειναι οι προδιαγραφές του όχι 5, άλλα 15 χρόνια θα πάει , ολα τα πλυντήρια καταπονούν τα ρουλεμάν του κάδου από το υπερβολικό βάρος στο στύψιμο, υπάρχουν οδηγίες για το σωστό πλύσιμο!! κράτα το Samsung μέχρι να διαλυθεί είναι κρίμα για λίγο θόρυβο να το πετάξεις . Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από adsl2+ 2
gsisr Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Καλησπέρα και καλό μήνα! Θα μπορούσατε να μου προτείνετε έναν καλό συνδυασμό πλυντήριο στεγνωτηριο; Γύρω στα 1500 είναι το budget. Η αλήθεια είναι πως προτιμώ μια συσκευή αντί για δύο αλλά το μόνο που με κάνει να αλλάζω γνώμη είναι πως σε κάθε πλύση πρέπει να αδειάζεις ρούχα γιατί το στεγνωμα δέχεται τη μισή ποσότητα.. επίσης θα μου άρεσε κάτι σε γκρί χρώμα όχι λευκό αν υπάρχει
meletis_m Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 To 25 χρονών πλυντήριο ρούχων Bosch δέν αξίζει ξανά να επισκευαστεί . Οπότε είμαι σε αναζήτηση καινούργιου , θέλω 7 κιλών και μπορώ να διαθέσω εώς 450€ Δεν θέλω να είναι και στεγνωτήριο. Έλεγα να κοιτάξω σε Bosch , Pitsos που συνήθως έχουν και κοινά ανταλλακτικά.
Krusty Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2016 στις 6:14 ΜΜ, pontiaras είπε 2.και ΑΘΟΡΥΒΟ μιας και εχουμε τρομερο θεμα με τους γειτονες. Αγόρασα αυτό τον τάπητα από καουτσούκ που είναι πολύ ποιοτικός και παχύς (1 ή 1,5 εκατοστό νομίζω). Όχι μόνο απορροφά κραδασμούς από την ταλάντωση του πλυντηρίου, αλλά προφανώς και αποσβένει την μετάδοση ήχου από επαφή στον κάτω όροφο. Επίσης αν τα πλακάκια είναι ολισθηρά ή ανισόπεδα, κρατά πολύ πιο σταθερό στην θέση του το πλυντήριο. Προσοχή στις διαστάσεις του. https://www.leroymerlin.gr/gr/kigaleria/kigaleria-epiplon/prostateutika-epiplon/antikradasmika-pelmata-3m-m600xp625mm-62110300/ Στις 17/7/2018 στις 2:14 ΜΜ, orck είπε Το direct drive εχει κατι καλυτερο η απλα ειναι πολυχρωμες χαντρουλες στους ιθαγενεις; Το direct drive είναι σημαντικό και καλύτερο, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά του. Χωρίς το direct drive o κινητήρας του πλυντηρίου βρίσκεται παράκεντρα, χαμηλά κάτω στο τύμπανο και η κίνηση μεταδίδεται στον άξονα του κάδου μέσω ιμάντα. Ο ιμάντας μπορεί να φθαρεί και επίσης αν πιάσει βρωμιά να γλιστράει πάνω στα μέταλλα και να μην μεταδίδει όλη την κίνηση. Δηλαδή θα μπορούσε το στροφόμετρο του κινητήρα να γράφει 1000 στροφές ανά λεπτό και ο κάδος να κάνει λιγότερες. Μπορεί όμως εύκολα να καθαριστεί από την πίσω μεριά του πλυντηρίου ο ιμάντας με πανί και ajax καθώς και τα μέταλλα με τα οποία εφάπτεται. Τέλος αφού έχουμε στον ιμάντα μηχανική τύπου γραναζιών, ο κινητήρας θα πρέπει να δουλεύει σε πολλαπλάσια Hz αν θέλουμε να έχουμε πχ 600Hz στον κάδο, άρα και παραπάνω θόρυβο και συχνότητες πιο κοντά στο εύρος που κάνει μέγιστο η ανθρώπινη ακοή. Στο direct drive η κίνηση του κινητήρα είναι κατευθείαν πάνω στον άξονα του κάδου του πλυντηρίου. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από Krusty
Foxlady Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 2/3/2016 στις 9:29 ΜΜ, idomeneas7 είπε Αν δεν έχετε ήδη στεγνωτήριο, μετράει πολύ να πάρετε πλυντήριο-στεγνωτήριο. Βέβαια ο προϋπολογισμός ξεφεύγει αλλά αξίζει. Στο στίψιμο όλα κάνουν θόρυβο πάντως, εκτός και αν πάρεις κανένα Miele με 1500-2000 ευρώ. Καλησπερα, εμεις αγοράσαμε Miele που στοίχισε περίπου 1300€. Δυστυχώς δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι. Δεν κάνει θόρυβο αλλά αφενός δεν καθαρίζει τέλεια τα ρούχα και αφετέρου δεν έχει μικρά προγράμματα. Δεν έχει καμία σχέση με το Miele που είχε κάποτε η μητέρα μου και πλέον νομίζω πως αν πληρώσει κάποιος για πλυντήριο πάνω από 600€ πληρώνει υπεραξία. Στεγνώτηριο δεν έχω αλλά υποθέτω είναι βολικό.
efo355 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ έχω whirlpool εδώ και 10 χρόνια. Και η αδερφή μου και η μάνα μου whirlpool και είναι σκυλιά. Αν άλλαζα τώρα θα κοιτούσα και τα lg αλλά όσο δουλεύει δεν κουνιέμαι.
kronos73 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 4/5/2019 στις 1:28 ΜΜ, meletis_m είπε To 25 χρονών πλυντήριο ρούχων Bosch δέν αξίζει ξανά να επισκευαστεί . Οπότε είμαι σε αναζήτηση καινούργιου , θέλω 7 κιλών και μπορώ να διαθέσω εώς 450€ Δεν θέλω να είναι και στεγνωτήριο. Έλεγα να κοιτάξω σε Bosch , Pitsos που συνήθως έχουν και κοινά ανταλλακτικά. Γιατί μόνο 7Kg? Αυτά τα αγοράζαμε πριν 10 χρόνια! Είναι ωραίο να χωράει περισσότερα, πχ κανά παπλωματάκι και βλέπω ότι σε παίρνει και στα χρήματα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα LG, θα κοίταγα κάτι τέτοιο πχ. https://www.skroutz.gr/s/15069931/LG-F4J6VN0W.html
meletis_m Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, kronos73 είπε Γιατί μόνο 7Kg? Αυτά τα αγοράζαμε πριν 10 χρόνια! Είναι ωραίο να χωράει περισσότερα, πχ κανά παπλωματάκι και βλέπω ότι σε παίρνει και στα χρήματα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα LG, θα κοίταγα κάτι τέτοιο πχ. https://www.skroutz.gr/s/15069931/LG-F4J6VN0W.html Δεν με παίρνει ο χώρος στο WC. Τελικά αγόρασε ένα whirlpool 7κιλων περίπου στα 400€
Προτεινόμενες αναρτήσεις