Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειχα παρατηρησει παντως μεχρι προτινως οτι τα lg δεν εχουν πλυση στους 30.Καποια εχουν γρηγορο 30.

Δλδ κοιταω στα χαραχτηριστικα των περισσοτερων και εχει κρυο μετα παει 20 και μετα 40.

Δλδ αν το ρουχο ειναι λερωμενο και δεν πρεπει να πλυθει πανω απο 30 βαθμους και το βαλουμε στους 20 τοτε παιζει να μην καθαρισει...

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειχα παρατηρησει παντως μεχρι προτινως οτι τα lg δεν εχουν πλυση στους 30.Καποια εχουν γρηγορο 30.

Δλδ κοιταω στα χαραχτηριστικα των περισσοτερων και εχει κρυο μετα παει 20 και μετα 40.

Δλδ αν το ρουχο ειναι λερωμενο και δεν πρεπει να πλυθει πανω απο 30 βαθμους και το βαλουμε στους 20 τοτε παιζει να μην καθαρισει...

Στα Pitsos έχει γρήγορο 15'/30'   σε θερμορκασίες 20 , 30 και 40 Τουλάχιστον στο δικό μου  http://www.pitsos.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%AD%CE%B3%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%87%CF%89%CE%BD/WXP1000C6.html

Δημοσ.

Γιατι αν το βαλεις στους 40 νομιζεις οτι  θα εχει μεγαλη διαφορα?Σε διαβεβαιω οτι το ρουχο δε θα παθει τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.

και στους 20 και στους 40,η βρωμια δεν παθαινει τπτ

να χαμε να λεγαμε.πανω απο τους 50 βοηθαει η θερμοκρασια.........

• Like 3
Δημοσ.

Καλα με την βρωμια αλλα με τα συνεχη πλυσιματα αυτα που  ειναι μεχρι 30 αν τα βαζεις συνεχεια στους 40 δεν θα φθαρουν πιο γρηγορα?

Δημοσ.

Τα ρούχα φθείρονται από την τριβή τους με τα άλλα ρούχα, όχι από τους 40 βαθμούς. Μια χαρά καθαρίζουν στους 30-40 αν βάλεις καλό απορρυπαντικό. Για τις μικροβιοφοβίες υπάρχει και το dettol πλυντηρίου.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Στο black friday είχε διάφορες προσφορές, δεν άξιζε καμία; Κρίμα για λίγες μέρες να έχασες κάποια καλή προσφορά.

Δημοσ.

Μπα τα είχα δει δεν είχε κάποια καλή προσφορά όσες ήταν καλές ήταν για παραλαβή από το κατάστημα και το κατάστηματα ήταν στο Άργος κλπ οπότε...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα στους ειδικους..

Ψαχνω πλυντηριο και θελω τα φωτα σας... Η αρχικη ιδεα ηταν για 10κιλο για να χωραει και διπλο παπλωμα αλλα μου εχουν φουσκωσει ολοι τα μυαλα για 9κιλο. Το ερωτημα ειναι, θα χωραει στο 9κιλο το παπλωμα;;

Σαν χαρακτηριστικα:

-θελω να εχει γρηγορο προγραμμα 15’ ή εστω 30’

-προπλυση

Να ειναι οικονομικο. Με inverter μοτερ εννοειται. Θα προτιμουσα να εχει και εγγυηση μοτερ στα 10 χρονια

-Θα προτιμουσα να δεχεται ρουχα κατα τη διαρκεια της πλυσης. Σε περιπτωση που ξεχαστει κατι. (Δεν το εχω σαν προτεραιοτητα)

Μπατζετ μεχρι 700€ πολυ πολυ βαρια

Αν τωρα σε αυτα τα χρηματα υπρχει και απομακρυσμενος ελεγχος μεσω wifi θα ηταν ευπροσδεκτο...

Στα media που πηγα σημερα μου προτειναν αυτο..

https://www.skroutz.gr/s/8538755/Samsung-AddWash-WW5500-9kg.html

Ακουω γνωμες και προτασεις παιδια!!!τα φωτα σας!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2016 στις 6:14 ΜΜ, pontiaras είπε

Καλημέρα!! Λοιπον το καινούργιο μου πλυντήριο είναι αυτό 

https://www.skroutz.gr/s/6869340/Samsung-WW90J6410CW.html

σε 8kg version. 

Στο προτείνω με κλειστά μάτια. Το έχω 2 χρονια. Τελείως αθόρυβο, αφου ανησυχώ και πηγαίνω και το κοιτάζω την ώρα που δουλεύει μην έπαθε κάτι. 

Έχει πολλά προγράμματα, εχει το υπέροχο προγραμμα της 1 ώρας που τα πλενει πεντακάθαρα, και δεν καίει τιποτα. Πλένω 4 φορές τη βδομάδα (γιατι εχω κι εναν μπεμπη) και ο λογαριασμός ρευματος πιο νορμάλ δε γίνεται! 

Είναι πολύ απλό στη χρήση, μεχρι και ο άντρας μου μπορεί να το χρησιμοποιήσει, έχει μεγάλο κάδο, δεν "τρώει"  τα μάλλινα οπως το παλιό μου πλυντήριο, και το μεγάλο συν είναι οτι σου βγαζει ένδειξη πότε χρειαζεται καθαρισμα ο κάδος, αυτοκαθαριζεται στην ουσία, το βαζεις σε πρόγραμμα ειδικό που έχει και αποστειρωνεται. 

Είμαι πολύ ευχαριστημενη απο αυτή την αγορά. Το προτείνω πλεον σε όλους. 

Αν θες ενα κλικ πιο εξελιγμένο πλυντήριο κοιτα της samsung το addwash. Το ιδιο με τα προηγούμενα, απλα προσθέτεις κατά τη διάρκεια της πλύσης ό,τι ξέχασες. 

Επεξ/σία από Dimi00
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, AggTs είπε

Καλησπερα στους ειδικους..

Ψαχνω πλυντηριο και θελω τα φωτα σας... Η αρχικη ιδεα ηταν για 10κιλο για να χωραει και διπλο παπλωμα αλλα μου εχουν φουσκωσει ολοι τα μυαλα για 9κιλο. Το ερωτημα ειναι, θα χωραει στο 9κιλο το παπλωμα;;

Σαν χαρακτηριστικα:

-θελω να εχει γρηγορο προγραμμα 15’ ή εστω 30’

-προπλυση

Να ειναι οικονομικο. Με inverter μοτερ εννοειται. Θα προτιμουσα να εχει και εγγυηση μοτερ στα 10 χρονια

-Θα προτιμουσα να δεχεται ρουχα κατα τη διαρκεια της πλυσης. Σε περιπτωση που ξεχαστει κατι. (Δεν το εχω σαν προτεραιοτητα)

Μπατζετ μεχρι 700€ πολυ πολυ βαρια

Αν τωρα σε αυτα τα χρηματα υπρχει και απομακρυσμενος ελεγχος μεσω wifi θα ηταν ευπροσδεκτο...

Στα media που πηγα σημερα μου προτειναν αυτο..

https://www.skroutz.gr/s/8538755/Samsung-AddWash-WW5500-9kg.html

Ακουω γνωμες και προτασεις παιδια!!!τα φωτα σας!!

Και για υπερδιπλο πάπλωμα που λες, ανετα το χωράει το δικό μου που ειναι 8κιλο κιόλας. (Διάβασε και το παραπάνω μου μήνυμα, εσενα αφορούσε, τα έκανα λίγο μαντάρα :D

Επεξ/σία από Dimi00
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Dimi00 είπε

Και για υπερδιπλο πάπλωμα που λες, ανετα το χωράει το δικό μου που ειναι 8κιλο κιόλας. (Διάβασε και το παραπάνω μου μήνυμα, εσενα αφορούσε, τα έκανα λίγο μαντάρα :D

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου! Αν προσεξες παραπανω το πλυντηριο που μου προτειναν απο το media markt ειναι το αυτο με το add wash! Ειναι 9κιλο.

Λογικα εφοσον το χωραει το δικο σου σε αυτο θα χωραει 100%. Εσυ απο οτι καταλαβα δηλαδη μου το προτεινεις με κλειστα ματια!

Μια ερωτηση γιατι δεν το συγκρατησα στο μαγαζι που πηγα. Εχει αυτο το 9κιλο γρηγορο πλυσιμο;; Σε ολα τα σαιτ των μαγαζιων που μπηκα(ακομα και στο σαιτ της ιδιας της samsung) γραφει στα χαρακτηριστικα «γρηγορο πλυσιμο: οχι» και στις λειτουργιες «γρηγορο πλυσιμο ναι» 

Στο ιδιο μηχανημα δλδ φασκουν και αντιφασκουν! Ξερει καποιος αν εχει;; Ηπ να κανω τον κοπο να ξαναπαω;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...