Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπεριζω το φορουμ.μετα απο 20 χρονια το πλυντηριο bosch που ειχαμε στην κατοχη μας τα "επαιξε".

ηρθε η ωρα για κατι καινουργιο πλεον.αυτο που με ενδιαφερει ειναι:

1.καδος 9αρης και πανω

2.και ΑΘΟΡΥΒΟ μιας και εχουμε τρομερο θεμα με τους γειτονες.

το budget μπορει να φτασει μεχρι 450-500 ευρω.

ακουω συνεχεια για samsung kai lg.οπου και να παω σε κωτσοβολο η mediamarkt μου προτεινουν ακριβως τα ιδια.

για αυτο και ηρθα στους ειδικους :-D :-D

οτι επισυμανση και προταση καλοδεχουμενη μιας και υπαρχει μηδενικη εμπειρια.

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σου φίλε μου, επειδή και εμείς αλλάξαμε πρόσφατα πλυντήριο καταλήξαμε στο  Bosch WAK20160GR

Μέχρι τώρα μας έχει ικανοποιήσει και σε σχέση με το παλιό πλυντήριο κάνει λιγότερο θόρυβο αλλά και πάλι όταν το πλυντήριο δουλεύει στο μέγιστο κάνει αρκετό θόρυβο.

Δημοσ.

Αν δεν έχετε ήδη στεγνωτήριο, μετράει πολύ να πάρετε πλυντήριο-στεγνωτήριο. Βέβαια ο προϋπολογισμός ξεφεύγει αλλά αξίζει. Στο στίψιμο όλα κάνουν θόρυβο πάντως, εκτός και αν πάρεις κανένα Miele με 1500-2000 ευρώ.

Δημοσ.

Αν δεν έχετε ήδη στεγνωτήριο, μετράει πολύ να πάρετε πλυντήριο-στεγνωτήριο. Βέβαια ο προϋπολογισμός ξεφεύγει αλλά αξίζει. Στο στίψιμο όλα κάνουν θόρυβο πάντως, εκτός και αν πάρεις κανένα Miele με 1500-2000 ευρώ.

Αξίζει σίγουρα; εγώ εχω ξεχωριστό στεγνωτήριο πάνω απο το πλυντήριο αλλά ειναι λίγο bulky η κατάσταση

ειναι το ίδιο καλό με dedicated στεγνωτήριο;

έπειτα ενα άλλο μειονέκτημα σε αυτό ειναι το ότι πχ τώρα εγώ βάζω τα ρούχα του 1ου πλυντηρίου να στεγνώνουν και βάζω δεύτερο πλυντήριο παράλληλα... άρα γλυτώνω χρόνο με το combo δεν θα υπάρχει τέτοια επιλογή... χμμμ

Δημοσ.

Αν έχεις χώρο για δύο συσκευές εννοείται καλύτερα να έχεις δύο ώστε να τις λειτουργείς ταυτόχρονα ή αν χαλάσει το στεγνωτήριο να μην μείνεις και χωρίς πλυντήριο. Αν όμως δεν έχεις χώρο είναι καλύτερα να πάρεις δύο σε ένα αντί για σκέτο πλυντήριο.

Εσύ που το έχεις από πάνω ελπίζω να είναι σε ειδική βάση και να το προτείνει ο κατασκευαστής.

Δημοσ.

καλησπεριζω το φορουμ.μετα απο 20 χρονια το πλυντηριο bosch που ειχαμε στην κατοχη μας τα "επαιξε".

ηρθε η ωρα για κατι καινουργιο πλεον.αυτο που με ενδιαφερει ειναι:

1.καδος 9αρης και πανω

2.και ΑΘΟΡΥΒΟ μιας και εχουμε τρομερο θεμα με τους γειτονες.

το budget μπορει να φτασει μεχρι 450-500 ευρω.

ακουω συνεχεια για samsung kai lg.οπου και να παω σε κωτσοβολο η mediamarkt μου προτεινουν ακριβως τα ιδια.

για αυτο και ηρθα στους ειδικους :-D :-D

οτι επισυμανση και προταση καλοδεχουμενη μιας και υπαρχει μηδενικη εμπειρια.

Oπως σου το παν . Samsung  LG Pitsos Bosch Siemens

Σου προτείνω.

https://www.skroutz.gr/c/405/plynthria-rouxwn/m/45_30_92_28_79/Bosch_or_LG_or_Pitsos_or_Samsung_or_Siemens/f/5785/%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CF%84%CF%89%CE%BD-9-kg.html?keyphrase=plynthrio

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-wf90f5e3u4w-lv-1128398.html

στα κιλα που θες ,δες το και στο skroutz μπας και το εχει ποιο φθηνα , εχω παρει  ενα samsung ποιο μικρο και ειναι αρκετα καλο για τα χρηματα που εδωσα. 

Mόνο πιο φθηνά; 

100 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ !!!!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις χώρο για δύο συσκευές εννοείται καλύτερα να έχεις δύο ώστε να τις λειτουργείς ταυτόχρονα ή αν χαλάσει το στεγνωτήριο να μην μείνεις και χωρίς πλυντήριο. Αν όμως δεν έχεις χώρο είναι καλύτερα να πάρεις δύο σε ένα αντί για σκέτο πλυντήριο.

Εσύ που το έχεις από πάνω ελπίζω να είναι σε ειδική βάση και να το προτείνει ο κατασκευαστής.

μπα χύμα το έχω κάνα 3άρι χρόνια τώρα δεν έπαθε κάτι :P έχω αλφαδιάσει όμως το πλυντήριο που είναι κάτω και το στεγνωτήριο είναι αρκετά ελαφρύτερο σαν συσκευή.

Επεξ/σία από Mr_Proper
Δημοσ.

Ts βράδυ βάζεις πλυντήριο και έχεις θέμα με τους γείτονες; Αν ναι δεν ξέρω αν υπάρχει τόσο αθόρυβο πλυντήριο που να μην ενοχλεί το βράδυ!

Δημοσ.

καταρχην σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.lg direct drive πλεον τα ακουω ολο και περισσοτερο μιας και η βολτα μου στα μαγαζια τεινει να γινει καθημερινη .γνωριζει κανεις για το service της lg αν ειναι αξιοπιστο?ανταλλακτικα σε περιπτωση βλαβης?

για στεγνωτηριο μαζι δεν ξερω,νομιζω θελει λιγο χρονο ακομη απο αυτα που ακουω παντα.

απο οτι εχω καταλαβει παιδες δεν ειναι θεμα μαρκας,ειναι το θεμα να σου βγει το πλυντηριο.

zio10 δεν το χρησιμοποιουμε βραδυ το πλυντηριο.συνηθως πρωινα και 6-9 και ΠΑΝΤΑ εχουμε θεμα με τους γειτονες.βασικα δεν το λεω σωστα.με ΤΟΝ γειτονα.αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.ευχαριστω για τις απαντησεις σας.βοηθησατε ολοι.

θα περιμενω καμια βδομαδα ακομη γιατι περιμενω μερικες προσφορεσ απο κωτσοβολο και βλεπουμε.

• Like 2
Δημοσ.

Μετα απο πολυ ψαξιμο ημουν αναμεσα σε bosch siemens kai lg.Oi 2 πρωτες τα 8κιλα τα φιαχνουν τουρκια και παραλληλα εχουν μονο 2 χρονια εγγυηση(μονο ενα siemens εχει 10 στο μοτερ).Οποτε κατεληξα στα Lg λογω direct drive και των 10 χρονων εγγυηση που δινει στο μοτερ.

Δυστυχως δεν προλαβα την πολλη καλη προσφορα π ειχε το media στο FH2A8TDN2 στα 529 και με δωραν επεκταση εγγυησης στα εκτος μοτερ στα 5 χρονια..Tωρα ειναι στα 559 με δωρο καρτα 40 ευρω οποτε αν για επεκταση πρεπει να δωσεις αλλα 60  παει στα 620.

Για μενα η lg ειναι μονοδρομος πλέον οποτε αν βρω προσφορα αντιστοιχης της πρωτης θα το τσιμπησω.

Επισης εχε υποψη σου επειδη το ρωτησα στην lg οτι αν θες εκτος του μοτερ να επεκτεινεις την εγγυηση κατα 3 χρονια (εκτος αν το παρεις απο media που παρεχουν και αυτοι κατι αντιστοιχο) για τιμες απο τα 500 εως 750 αν θυμαμαι καλα ειναι 110 ευρω εξτρα.

Οποτε αν αποφασισεις σε lg ψαξε μεσω skroutz μηπως οριακα πεσεις κατω απο 500 και θες να βαλεις εξτρα εγγυηση να γλιτωσεις κατι.

• Like 2
Δημοσ.

Η LG δεν έχει δικο της service αλλά εργολάβους και η επέκταση εγγύησης κοστίζει ανάλογα το κόστος αγοράς της συσκευής (έχει τιμές στο site). Εγώ έχω πετύχει ντιπ στόκο στο service που έλεγε αρλούμπες αλλα και καλά παιδιά που διόρθωσαν το πρόβλημα. Ακόμα έχω θέμα βέβαια γιατί μάλλον πήρα ζημιάρικο μοντέλο και αναμένω τις εξελίξεις.

Δημοσ.

επειδη και εγω ειμα ετοιμος για αλλαγη πλυντηριου βλεπω οτι ολοι ειστε υπερ των LG.Τα samsung λενε τιποτα (εχουν και αυτα 10 χρονια στο μοτερ απλα δεν μπορεις να κανεις επεκταση εγγυησης μεσω της εταιρειας).Απο αποψη σερβις παντως το πιο οργανωμενο δικτθο το εχουν bosch-siemens-pitsos αν και εχω την εντυπωση οτι στα πλυντηρια ρουχων οι κορεατες τους ριχνουν στα αυτια.

Η LG δεν έχει δικο της service αλλά εργολάβους και η επέκταση εγγύησης κοστίζει ανάλογα το κόστος αγοράς της συσκευής (έχει τιμές στο site). Εγώ έχω πετύχει ντιπ στόκο στο service που έλεγε αρλούμπες αλλα και καλά παιδιά που διόρθωσαν το πρόβλημα. Ακόμα έχω θέμα βέβαια γιατί μάλλον πήρα ζημιάρικο μοντέλο και αναμένω τις εξελίξεις.

Σε ποιο μοντελο αναφερεσαι να το εχουμε υποψιν μας.

Δημοσ.

Είναι το F14A8RD. Δεν λέω πως έχει γενικά πρόβλημα το μοντέλο αλλά το συγκεκριμένο που έχω εγώ, ίσως λόγω παρτίδας. Εχει καλές κριτικές γενικότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...