satafaka Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το enthoo luxe με 5 fans (3 εργοστασίου + 2 δικά μου) και είναι όλα κουμπωμένα στο hub που έχει το κουτί. Έτσι όπως τα έχω κουμπώσει τώρα, όλα κουμπωμένα στο hub και το hub κουμπωμένο στο CPU_FAN, όταν πέφτει load το PC ουρλιάζει (λογικό). Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει αυτό το post http://www.insomnia.gr/topic/586186-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%8E-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%BE%CF%89-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF/ που είχαμε κάνει την τελευταία τροποποίηση. Σκέφτομαι να πάρω ξεχωριστό fan controller (http://www.e-shop.gr/akasa-ak-fc-08bkv2-fcsix-6-channel-fan-controller-525--p-PER.805982) και ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να προσέξω τίποτα πριν το αγοράσω. Τα fans που είναι 3pin θα κουμπώσουν κατευθείαν στον controller και όλα καλά? Με το CPU Fan τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Από ότι βλέπω η μητρική σου παίρνει 2 4pin fans για το cpu και 3 3pin για το κουτί. Δεδομένου ότι στη περιγραφή λέει για το Fan Xpert 3 θα έπρεπε να είσαι στη θέση να ελέγχεις 5 fans με βάση τις διάφορες θερμοκρασίες που έχεις στο εσωτερικό. Το hub του κουτιού παίρνει pwm σήμα από το cpu header και ελέγχει 5-6 (νομίζω) ανεμιστήρες με βάση τι έχεις ορίσει στο bios για τον ανεμιστήρα του cpu. To AKASA AK-FC-08BKV2 FC.SIX 6-CHANNEL FAN CONTROLLER που λές απλά το τοποθετείς και χειρίζεσαι με το χέρι όλους τους ανεμιστήρες. Μπορείς να βάλεις και του cpu. Αλλά χάνεις τον αυτοματισμό. Πχ εγώ όταν παίζω στον ένα υπολογιστή με το fan controller, συνήθως ξεχνιέμαι και μετά από λίγο καταλαβαίνω ότι στο σύστημα έχει "ανάψει". Ενώ στον άλλο υπολογιστή που έχω ρυθμίσει του 6 ανεμιστήρες από τη μητρική όλα γίνονται αυτόματα. Προσωπική μου άποψη, ρύθμισε σωστά την μητρική σου και το hub. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα