Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας! Θα ήθελα να με βοηθούσατε ώστε να αποκτίσω κάποιες γνώσεις στους υπολογιστές και θέλω να αρχίσω απο την μητρική. Μήπως μπορείτε να μου στείλετε ένα σίτε που να εξηγεί έναν τρόπο αγοράς μιας μητρικής; η ακομά και να μου εξηγείσετε εσείς!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Δημοσ.

τρόπο αγοράς; Τι ακριβώς εννοείς για διευκρίνισε το λίγο. Αν είναι για gaming για OC κτλ εννοείς;

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον εμένα μόνο το google μου έχει λύσει τα χέρια και τα άπειρα reviews που υπάρχουν στο internet για να διαβάσεις. Για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες περίμενε να σου μιλήσουν ειδικοί στο θέμα μόλις το δούνε.

• Like 1
Δημοσ.

Γεία σας! Θα ήθελα να με βοηθούσατε ώστε να αποκτίσω κάποιες γνώσεις στους υπολογιστές και θέλω να αρχίσω απο την μητρική. Μήπως μπορείτε να μου στείλετε ένα σίτε που να εξηγεί έναν τρόπο αγοράς μιας μητρικής; η ακομά και να μου εξηγείσετε εσείς!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

http://www.insomnia.gr/

αυτα που μπορεις να μαθεις εκει μεσα ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ, δεν μπορει να στα πει κανενας σε 5 γραμμες........!!!!!!

αν θες απλα να ενημερωθεις για να αγορασεις ενα συστημα, διαβασε στα "νεα συστηματα-αναβαθμισεις", και θα μαθεις αρκετα για να ενημερωθεις ως προς την αγορα.

αν θες να αγορασεις ενα νεο συστημα, τοτε συμπληρωσε την φορμα ωστε να σε βοηθησουμε, να μην πεσεις σε καμμια λουμπα...!!

• Like 3
Δημοσ.

Για εμένα ρίξε απείρο γοογλε υπάρχουν άπειρα σοκετ εκαταμμύρια επεξεργαστές δισεκατομύριες μιτρικες αλλες για απλη χρηση,εντονη,νορμαλ,σερβερ και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις δεν πιστευω οτι μπορει να εξηγησει καποιος γιατι να δου πουμε 10 πραγματα θα εχεις μετα 200 αποριες δες πολλα ρεβιε κατα εμενα και ερευνες και τεστ που κανουν και θα σου ληθουν ορισμενες πιστευω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...