Theodor77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολους-ες .Τον τελευταίο καιρο μου πεταει καποια παραξενα ballon ο υπολογιστης και δεν μπορω να καταλαβω απο ποιο hardware ειναι η αιτια ?Τροφοδοτικο η μητρικη η κατι αλλο ?Κανεις καμμια ιδεα ?Μου τα βγαζει και δεν κρατανε ουτε 1 δευτερο και χάνονται .Σαν δηλαδη να γινεται ενα προβλημα για 1 δευτερο και μετα να διορθώνεται .
La_MoRt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αυτά είναι ενδείξεις από το AI suite. Εγώ το συγκεκριμένο δε το εμπιστεύομαι το έχω κατεβάσει μόνο για να διαχειρίζομαι τους ανεμιστήρες και για τις υπόλοιπες ενδείξεις έχω το HW info. Για κατέβασε το και δες αν όλα πάνε καλά; 1
gregvibe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ακριβως θα συμφωνησω κι εγω. καλο χρυσο το aisuite αλλα η εφαρμογη probe δε δουλευει σωστα και σου βγαζει αυτα τα παραξενα alert logs. μην ανησυχεις, τα ιδια ακριβως μου εβγαζε κι εμενα και εκανα το εξης: εγκατεστησα εκ νεου το aisuite και επελεξα μονο το fan expert ωστε να διαχειριζομαι τους ανεμιστηρες. για τις υπολοιπες ενδειξεις οπως ειπε και ο φιλος μπορεις να χρησιμοποιησεις hw info / hwmonitor. δες και το log απο το δικο μου υπολογιστη να ηρεμησεις..
Theodor77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Oντως έχετε απολυτο δίκιο αδερφια .Σας ευχαριστω πολυ .
EASolutions Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 δοκιμασε κανενα speedfun Και εισια καλυτερα απο αυτα .. ακομα κ για την διαχειρηση των fan σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα