Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πιο καλο shape για csgo ειναι το g402, το g502 ειναι πολυ βαρύ και το g303 παθαινεις RSI και μονο που το βλεπεις, βεβαια g502/g303 εχουν καλυτερο sensor..

To rival 100 δεν ειναι ασχημο απο τις αρχικες επιλογες του OP..

Επεξ/σία από ADHD
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πιο καλο shape για csgo ειναι το g402, το g502 ειναι πολυ βαρύ και το g303 παθαινεις RSI και μονο που το βλεπεις, βεβαια g502/g303 εχουν καλυτερο sensor..

Ε οχι και πολυ βαρυ, εγω πχ εχω ολα τα βαρακια μεσα. Πολυ υποκειμενικο για να το παρουσιασεις ως fact
Δημοσ.

Καλησπέρα κι απο εμένα. Εγώ είμαι κάτοχος του SteelSeries Kinzu v3 που ήταν δώρο με τη μητρική μου.Αν δεν χρειάζεσαι πλαινά κουμπάκια θεωρώ για τα χρήματα του είναι άψογο!!!

Δημοσ.

Στα mediamarkt στην Κηφησίας υπάρεχουν τα G502/G402/G302/G303

θα παω σε κοντινα μου μεδιαμαρκτ μεσα στη βδομαδα να δω αν θα εχει τιποτα γιατι στην κηφησιας μου πεφτει μακρια....βεβαια πουθενα δεν θα χει και steelseries και roccat και ολα τα logitech αλλα θα περασω να δω μια βολτα...

το g303 η αληθεια ειναι οτι μου φενεται απαισιο και στο θεμα εμφανισης και κανει και 65 ευρω που δεν ξερω αν καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα ειναι καλυτερο γιατι τα προηγουμενα που συγκριναμε στην αρχη του θεματος κανανε 45 ευρω....

Δημοσ.

Media markt και public συνήθως έχουν αρκετά ποντίκια ως δείγμα. Επίσης μπορείς να ρωτήσεις κάποιον υπάλληλο αν μπορεί να στο ανοίξει να το δοκιμάσεις. Δεν χάνεις κάτι. Να πουλήσουν θέλουν αυτοί.

Δημοσ.

Πάντως μακριά από Roccat kova+. Μπορεί να είναι ωραίο και εργονομικό αλλά πολύ θορυβώδες και τα πλαϊνά κουμπιά τρίζουν... Επίσης δεν έχει σύστημα βάρους ούτε ύφασμα στο καλώδιο, γενικά μια αποτυχία.

Το drakonia το είχα λατρέψει και ξενέρωσα άπειρα με το kova όταν έγινε ο διάδοχός του.

Δημοσ.

3 χρόνια με DeathAdder ( 2012 - 3500dpi - μπλε )  κανένα πρόβλημα με χρήση game και κάποιο , μακάρι να ήταν λίγο μεγαλύτερο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...