Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι το ποιο ειναι το καλύτερο. Το θεμα ειναι πιο θα σου κάτσει εσενα στο χερι. Αμα παιζεις και CS οπως λες,δυστυχώς/ευτυχώς πρεπει να παρεις ενα καλο mouse το οποίο μάλιστα θα σου καθετε και στο χερι. Γενικα ψαξε λιγο τα shapes και τα βαρη των ποντικιων.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ειναι το ποιο ειναι το καλύτερο. Το θεμα ειναι πιο θα σου κάτσει εσενα στο χερι. Αμα παιζεις και CS οπως λες,δυστυχώς/ευτυχώς πρεπει να παρεις ενα καλο mouse το οποίο μάλιστα θα σου καθετε και στο χερι. Γενικα ψαξε λιγο τα shapes και τα βαρη των ποντικιων.

εχεις να προτινεις καποιο συγκεκριμενα?

Δημοσ.

Εγω παλια ημουν με Razer deathadder,ηταν το καλύτερο shape για μενα αλλα Razer. Εδω και κανα μηνα ειμαι με το Asus Gladius και είμαι υπερευχαριστημενος.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παλια ημουν με Razer deathadder,ηταν το καλύτερο shape για μενα αλλα Razer. Εδω και κανα μηνα ειμαι με το Asus Gladius και είμαι υπερευχαριστημενος.

καλο μου φανηκε και απο αξιολογησεις που ειδα στο σκρουτζ αλλα παει 70 ευρω. αν ειναι για 70 τοτε το g502 της logitech με 80 δεν ειναι καλυτερο?

Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί και αυτό για CS:GO. Τσέκαρε το.

https://www.skroutz.gr/s/5730131/Logitech-G302-Daedalus-Prime.html?keyphrase=g302

καλο και αυτο το διαβασα και σε ενα site που ηταν προτινωμενο για cs go . γιατι για cs go θελω το ποντικι πιο πολυ ειναι η αληθεια...

αλλα εχω διαβασει οτι εχει θεμα η ροδελα σε καποιους και οτι η ποιοτητα κατασκευης του δεν ειναι πολυ καλα για τα λεφτα του....

Δημοσ.

Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί και αυτό για CS:GO. Τσέκαρε το.

https://www.skroutz.gr/s/5730131/Logitech-G302-Daedalus-Prime.html?keyphrase=g302

Αν σε βολευει το claw grip ειναι καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Πριν λιγες μερες επαιξε και προσφορα στα media markt στα 29.99ε.

καλο μου φανηκε και απο αξιολογησεις που ειδα στο σκρουτζ αλλα παει 70 ευρω. αν ειναι για 70 τοτε το g502 της logitech με 80 δεν ειναι καλυτερο?

Eμενα το g502 δεν με βολευει απο την αποψη shape,ειναι μικρο για τα χερια μου και για το βαρος του. Θετικο μεν το οτι το αυξομειωνεις αλλα και παλι χωρις βαριδια εμενα μου ηταν βαρυ για CS.Θετικο στο gladius ειναι το οτι σου δινει ανταλλακτικους διακοπτες σε περιπτωση που χαλασαν τα κλικς σου και τους αλλαζεις μονος σου.

Πολλοι επισης για cs χρησιμοποιουν zowie και final mouse αλλα και παλι σου λεω ειναι το τι θα σου κανει. Εμενα μου αρεσει το shape  του final mouse αλλα ειναι ελαφρυ για τα δικα μου δεδομενα.

Δημοσ.

Αν σε βολευει το claw grip ειναι καλη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Πριν λιγες μερες επαιξε και προσφορα στα media markt στα 29.99ε.

Eμενα το g502 δεν με βολευει απο την αποψη shape,ειναι μικρο για τα χερια μου και για το βαρος του. Θετικο μεν το οτι το αυξομειωνεις αλλα και παλι χωρις βαριδια εμενα μου ηταν βαρυ για CS.Θετικο στο gladius ειναι το οτι σου δινει ανταλλακτικους διακοπτες σε περιπτωση που χαλασαν τα κλικς σου και τους αλλαζεις μονος σου.

Πολλοι επισης για cs χρησιμοποιουν zowie και final mouse αλλα και παλι σου λεω ειναι το τι θα σου κανει. Εμενα μου αρεσει το shape  του final mouse αλλα ειναι ελαφρυ για τα δικα μου δεδομενα.

στα 29.99 θα με τραβαγε πιο πολυ το g302. τωρα στα 45 δεν με πολυ ψηνει ειναι η αληθεια θα ηθελα βεβαια να το πιασω απο κοντα αν το χει καπου να το δω.... zowie και final mouse υπαρχουν σε ελλαδα? και για αγορα και για να το δω απο κοντα??

Δημοσ.

Κοίταξε να βρεις ένα ποντίκι που να ικανοποιεί τα δικά σου γούστα και άσε το με τι παίζει ο καθένας CS. Σκοπός είναι να βρεις κάτι που να κάνει στο χέρι σου σωστά και όλα τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε. Ο καλύτερος στο CS μπορεί να παίζει με steelseries και εσύ να το πιάσεις στο χέρι σου και να θες να το σπάσεις από τα νεύρα σου που δε μπορείς να παίξεις. Καταλήγοντας θέλω να πω πως το τι ποντίκι κάνει τελικά στο καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες θα ήθελα μια γνώμη για ενα pc http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=76280&pcode=SHOW_PROD76280 και εγω για κουντερ το θέλω....

εγω θα σου λεγα να μην παρεις ετοιμο σταθερο υπολογιστη, κομματι κομματι φτιαξτον και φθηνοτερο θα βγει και καλυτερος!

Δημοσ.

επανερχομαι στο θεμα γιατι σημερα σε ερωτηση μου σε κανα δυο μαγαζια για να δω αν εχουν τα ποντικια αυτα και να τα δω απο κοντα στο χερι μου μου απαντησαν οτι δεν εχουν ως demo για να τα πιασει ο αγοραστης μονο να τα δω απο τη συσκευασια τους. οποτε το θεμα του να τα πιασω στο χερι μου και τα λοιπα ειναι λιγο δυσκολο τελικα οποτε πρεπει να παω με τη λογικη του τι θεωρειται καλυτερο και τα λοιπα. αρα τι λετε ? γιατι εχω μπερδευτει με το ολο θεμα....

Δημοσ.

Για πήγενε μέχρι τα mediamark νομίζω τα έχουν και demo να τα δεις καλά απο μικρά skoutzomagazakia μην περιμένεις να δεις τπτ βασικά και εγώ έχω το g502 ψάχνω και για δεύτερο γιατί το ψιλό βαρέθηκα και πραγματικά και εγώ δεν ξέρω σε τι να καταλήξω καθώς όπως είπες δεν υπάρχουν για δοκιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...