johnyb98 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Θέλω να αγοράσω 2 usb flash drives. 1 x 16GB 1 x 32 GB Με ενδιαφέρει η ταχύτητα εγγραφής. Δεν είναι όλα και τόσο καλά στην ταχύτητα αυτή. Να είναι γρήγορα, αλλά, αν οι τιμές που θα δώσω δεν πληρούν προϋποθέσεις, ok, το καταλαβαίνω. Τιμές: 10-15 euro (περίπου).Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό:να μην υπάρχει κίνδυνος βλάβης σύντομα. Το καταλαβαίνω ότι πολλά έχουν lifetime εγγύηση. Ναι, αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Αλλά, δεν ξέρεις, τη στιγμή που θα σου χαλάσει, τί αρχεία έχεις μέσα. Πόσο σημαντικά είναι. Φυσικά, δεν μπορείς κάθε μέρα να παίρνεις backup. Οπότε, σε αυτήν την περίπτωση, νομίζω, η ανθεκτικότητα/αξιοπιστία υπερισχύει του lifetime.Κάποιες προτάσεις?
corsair04 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Θέλω να αγοράσω 2 usb flash drives. 1 x 16GB 1 x 32 GB Με ενδιαφέρει η ταχύτητα εγγραφής. Δεν είναι όλα και τόσο καλά στην ταχύτητα αυτή. Να είναι γρήγορα, αλλά, αν οι τιμές που θα δώσω δεν πληρούν προϋποθέσεις, ok, το καταλαβαίνω. Τιμές: 10-15 euro (περίπου). Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό:να μην υπάρχει κίνδυνος βλάβης σύντομα. Το καταλαβαίνω ότι πολλά έχουν lifetime εγγύηση. Ναι, αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Αλλά, δεν ξέρεις, τη στιγμή που θα σου χαλάσει, τί αρχεία έχεις μέσα. Πόσο σημαντικά είναι. Φυσικά, δεν μπορείς κάθε μέρα να παίρνεις backup. Οπότε, σε αυτήν την περίπτωση, νομίζω, η ανθεκτικότητα/αξιοπιστία υπερισχύει του lifetime. Κάποιες προτάσεις? 16gb 32 gb το eshop είναι ενδεικτικό μπορείς να τα αναζητήσεις και στο skroutz.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα