Alexis Mpidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα στο forum! Αγορασα μια Asus h110m-K - I3 6100 - 8GB DDR4. Γινεται να τρεξει τα windows 10 που ειχα;
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δοκίμασέ το, αν και το καλύτερο είναι να τα ξαναπεράσεις σε κάποιες περιπτώσεις δουλεύουν κι έτσι.
Alexis Mpidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δοκιμασα αλλά δεν μπαίνει! Απλα δεν θελω να χασω τα παιχνίδια και τα προγράμματα που ειχα!
Chrysostomos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 εγώ το έχω κάνει.Απλά ξαναέβαλα το ίδιο κλειδί όταν μου το ζήτησε.
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το εχω κανει αλλα με ιδιο chipset.... Ολα λειτουργουσαν ρολοι.... Ιδιο chipset..
terry308 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δες πρώτα τις ρυθμίσεις Στην παλιά μπορεί να είχες διαφορετικές .... (ειδικά το ahci mode που παίζει ιδιαίτερο ρόλο για τις συσκευές - ειδικά αν έχεις ssd)
warlock9_0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 πρόσφατα το έκανα με εντελώς διαφορετικό socket και έπαιξε χωρίς να κάνω τίποτα δες οτι βάζεις να ξεκινήσει από το σωστό δίσκο, το ahci που σου είπανε και γενικά παρόμοιες ρυθμίσεις
Alexis Mpidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Παιδιά απεγκατέστησα καποια προγράμματα και drives της παλιας μητρικής και οταν ξαναπροσπαθησα μπήκε στα Windows κανονικά.
EASolutions Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 για μελοντικη χρηση να ξερεις τι θα κανεις ... 1. ασφαλη λειτουργια για να μπεις στα windows .. 2. οταν βρει drivers και ζητησει restart de to kaneis 3. βγαζεις τους παλιους drivers kai meta kaneis restart 4. ετοιμος ..!!! τοσο απλα 1
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ο πιο ευκολος τροπος ειναι να κανεις sysprep πριν την αλλαγη και παιζεις μια χαρα μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα