Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες!! Οταν παιζω battlefield 4 και εχω στο afterburner 75% to fan ειναι λογικο μεσα στο παιχνιδι να εχω 80 βαθμους στην καρτα? Η καρτα μου ειναι Msi r9 390

Δημοσ.

Μηπως εχει σχεση και το οτι εχω και το Freesync ON? Πιο πριν δεν ανεβαζε τοσο .Νομιζω παντα ημουν στους 70 και τωρα συνεχεια 80-87 και το ανεμιστηρακι στο 75%

Δημοσ.

βασικα το κουτι μου ειναι της υπογραφης μου ..Δεν ειναι πολυ μεγαλο .. Μηπως ειναι αυτο το θεμα μου? Περνει 4 ανεμιστηρες .. Οι 2 μπροστα βαζουν ο ενας πανω βαζει και εχω υδροψυξη πισω με 2 ανεμηστηρες αυτοι βγαζουν αλλα ειναι ανεμιστηρακια καθαρα για ψυκτρα

Η αληθεια ειναι οτι οταν ανοιγω το πλαινο καπακι η θερμοκρασια πεφτει 10 μοναδες κατω!! Μηπως εχω λαθος τους ανεμιστηρες στο κουτι? Γιατι οπως ειπα παραπανω 2 μπροστα βαζουν ο 1 πανω βαζει και πισω εχω την υδροψυξη

Δημοσ.

Περίεργο γιατί το κουτί σου είναι καλό έχεις αλλάξει εσύ τη ροή των ανεμιστήρων τι βγάζει και τι βάζει ή έιναι όπως όταν το πήρες;

Δημοσ.

Περίεργο γιατί το κουτί σου είναι καλό έχεις αλλάξει εσύ τη ροή των ανεμιστήρων τι βγάζει και τι βάζει ή έιναι όπως όταν το πήρες;

Πρεπει να τα εχω αλλαξει. Λοιπον οι 2 μπροστα βαζουν αερα.. Ο ενας πανω βαζει αερα και πισω εχω την υδροψυξη με AF ανεμιστηρακια.. Τα δυο μπροστα ειναι SP

Δημοσ.

ε από παντού μπάινει και δε βγάινει από πουθενά...

βάλε το πάνω να βγάζει θα βοηθήσει γιατί ο θερμός αέρας πάει και προς τα πάνω

• Like 2
Δημοσ.

1 ώρα Assasin Creed Syndicate με την συγκεκριμένη κάρτα στα 1095Mhz.

73 βαθμοί max.

attachicon.gifκατάλογος.jpg

Χιλια ευχαριστω Μητσο με εσωσες επαιζα σημερα με τις ωρες BF4 και η θερμοκρασια δεν περασε τους 65 βαθμους

• Like 1
Δημοσ.

Χιλια ευχαριστω Μητσο με εσωσες επαιζα σημερα με τις ωρες BF4 και η θερμοκρασια δεν περασε τους 65 βαθμους

Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημά σου φίλε και που βοήθησα.

Πάντως γενικά επειδή οι R9 290-390 Series είναι ιδιαίτερα ζεστές κάρτες όσο καλή ψύξη και να έχουν είναι άχρηστη αν δεν υπάρχει καλό Airflow στο κουτί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...