PolonosJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδες!! Οταν παιζω battlefield 4 και εχω στο afterburner 75% to fan ειναι λογικο μεσα στο παιχνιδι να εχω 80 βαθμους στην καρτα? Η καρτα μου ειναι Msi r9 390
Inler Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Η συγκεκριμενη υλοποιηση εχει θεματα Εμενα εφτανε και παραπανω
PolonosJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μηπως εχει σχεση και το οτι εχω και το Freesync ON? Πιο πριν δεν ανεβαζε τοσο .Νομιζω παντα ημουν στους 70 και τωρα συνεχεια 80-87 και το ανεμιστηρακι στο 75%
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αν δεν υπάρχει Airflow στο κουτί λογικό είναι. Με καλό αέρα στο κουτί μου έχω θερμοκρασίες γύρω στους 74-75.
PolonosJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 βασικα το κουτι μου ειναι της υπογραφης μου ..Δεν ειναι πολυ μεγαλο .. Μηπως ειναι αυτο το θεμα μου? Περνει 4 ανεμιστηρες .. Οι 2 μπροστα βαζουν ο ενας πανω βαζει και εχω υδροψυξη πισω με 2 ανεμηστηρες αυτοι βγαζουν αλλα ειναι ανεμιστηρακια καθαρα για ψυκτρα Η αληθεια ειναι οτι οταν ανοιγω το πλαινο καπακι η θερμοκρασια πεφτει 10 μοναδες κατω!! Μηπως εχω λαθος τους ανεμιστηρες στο κουτι? Γιατι οπως ειπα παραπανω 2 μπροστα βαζουν ο 1 πανω βαζει και πισω εχω την υδροψυξη
La_MoRt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Περίεργο γιατί το κουτί σου είναι καλό έχεις αλλάξει εσύ τη ροή των ανεμιστήρων τι βγάζει και τι βάζει ή έιναι όπως όταν το πήρες;
PolonosJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Περίεργο γιατί το κουτί σου είναι καλό έχεις αλλάξει εσύ τη ροή των ανεμιστήρων τι βγάζει και τι βάζει ή έιναι όπως όταν το πήρες; Πρεπει να τα εχω αλλαξει. Λοιπον οι 2 μπροστα βαζουν αερα.. Ο ενας πανω βαζει αερα και πισω εχω την υδροψυξη με AF ανεμιστηρακια.. Τα δυο μπροστα ειναι SP
La_MoRt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 ε από παντού μπάινει και δε βγάινει από πουθενά... βάλε το πάνω να βγάζει θα βοηθήσει γιατί ο θερμός αέρας πάει και προς τα πάνω 2
PolonosJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Επισης εχετε να προτεινετε καποιο user define για το fan controll στο afterburner?
Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 1 ώρα Assasin Creed Syndicate με την συγκεκριμένη κάρτα στα 1095Mhz. 73 βαθμοί max. 1
PolonosJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 1 ώρα Assasin Creed Syndicate με την συγκεκριμένη κάρτα στα 1095Mhz. 73 βαθμοί max. κατάλογος.jpg Χιλια ευχαριστω Μητσο με εσωσες επαιζα σημερα με τις ωρες BF4 και η θερμοκρασια δεν περασε τους 65 βαθμους 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Χιλια ευχαριστω Μητσο με εσωσες επαιζα σημερα με τις ωρες BF4 και η θερμοκρασια δεν περασε τους 65 βαθμους Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημά σου φίλε και που βοήθησα. Πάντως γενικά επειδή οι R9 290-390 Series είναι ιδιαίτερα ζεστές κάρτες όσο καλή ψύξη και να έχουν είναι άχρηστη αν δεν υπάρχει καλό Airflow στο κουτί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα