Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 φιλε sheogorath εχουμε συνεργαστει παλιοτερα σε μια αγορα που εκανα απο σενα(p5qc για xeon) και ξερεις πολυ καλα πως σεβομαι τη γνωμη του καθε ενος εδω περα.αρκει να ειναι δοσμενη σωστα.εχω παραγγειλει λοιπον τη μητρικη και τον 8320e και οπως ανεφερες εσυ και αλλα παιδια εδω,δεν θα ρισκαρω το μηχανημα μου και θα αγορασω ενα πολυ καλο psu.να ειναι και futureproof.Ευχαριστω για την αναγνωριση Κοιτα, δεν ειναι τραγικo, κατα πασα πιθανοτητα ενα μετριο 400-450αρι ειναι. Αν εισαι στοκ θα αντεξει το πιθανοτερο. Παρολα αυτα, καλο ειναι αν εχεις τα χρηματα να παρεις καποιο αλλο. Εχει πολλα ποιοτικα καπου στα 60 ευρω αν θες να σου προτεινουμε. Ηρεμιστε ρε παλικαρια. Τωρα λειπουν ενα δυο γνωστα τρολ με δεκαδες+ χιλιαδες μηνυματα, απο την καθε πλευρα για να το κανουμε τσιρκο... Btw, πολλοι χρηστες εδω μεσα που ειχανε fx ειδαν διαφορα πηγαινοντας σε 1150 i5, πχ ο kostas karras. Για αλλη δουλεια ειναι το ενα, και αλλη δουλεια το αλλο. Μην τρωγεστε σαν τα κοκκορια υπερασπιζομενοι με μενος. Τελευταιο μηνυμα μου για αυτο το θεμα εδω, θα απανταω μονο στον ts. 1
cliobaccarra Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Και καπου εδω χανεις το δικιο σου δυστηχως και φενεται ποσο απεχεις απο τετοια θεματα. Ποσες φορες εχουμε δει στις ιδια σελιδα θεματα τυπου ''gaming Pc 900 και 1000ευρω''??? Το κατι παραπανω ζητανε που ανοιγουν θεμα που εχει ηδη απαντηθει 2 ή και 3 θεματα πιο κατω???Κοροιδευομαστε τωρα?? Επισης δεν θυμαμαι ποτε να ανεφερες την δικη σου προσωπικη γνωμη μεταξυ των επεξεργαστων που ανεφερα(i5 4460 και 6300)και να διαφωνουσα. Α και για την ιστορια για καθησε και αφιερωσε μεγαλο χρονο στα νεα συστηματα και αναβαθμισεις και θα με θυμηθεις Στο εχω ξαναπει, αν πιστευεις οτι κοροιδευουνε η τρολλαρουν μπορεις και να μην απαντησεις, τι νομιζεις ακριβως πως κανεις κραζοντας τους; Οι περισσοτεροι ξερουν η τουλαχιστον εχουν προσχεδιασει περιπου το τι θα παρουν, επιβεβαιωση ζητανε και να τους πουνε καποιοι οτι εχουν κανει υπεργαματες επιλογες. Για αυτο βλεπεις συνεχεια θεματα παρεμφερει απο εδω και απο εκει, οσο δεν ασχολουντε οι Mods δεν σου πεφτει κανενας λογος. 4
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Στο εχω ξαναπει, αν πιστευεις οτι κοροιδευουνε η τρολλαρουν μπορεις και να μην απαντησεις, τι νομιζεις ακριβως πως κανεις κραζοντας τους; Οι περισσοτεροι ξερουν η τουλαχιστον εχουν προσχεδιασει περιπου το τι θα παρουν, επιβεβαιωση ζητανε και να τους πουνε καποιοι οτι εχουν κανει υπεργαματες επιλογες. Για αυτο βλεπεις συνεχεια θεματα παρεμφερει απο εδω και απο εκει, οσο δεν ασχολουντε οι Mods δεν σου πεφτει κανενας λογος. Οι περισσοτεροι βασικα δεν αγοραζουν τπτ οπως εχω δειξει απειρες φορες αλλα τελος παντων ας το σταματησουμε εδω γιατι βγαινουμε αρκετα εκτως.
dimitrisOP Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τζάμπα τρώγεστε , έτσι και αλλιώς το 90% των χρηστών που θέλει να αγοράσει pc το θέλει για browsing/gaming όποτε όσο σάπιος και να είναι ο επεξεργαστής με μια καλή κάρτα μια χαρά playable είναι όλα τα games. Όσο για το τροφοδοτικό αν του καεί το approx ας πάρει άλλο καλυτερο 3
x.ristos1980 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τζάμπα τρώγεστε , έτσι και αλλιώς το 90% των χρηστών που θέλει να αγοράσει pc το θέλει για browsing/gaming όποτε όσο σάπιος και να είναι ο επεξεργαστής με μια καλή κάρτα μια χαρά playable είναι όλα τα games. Όσο για το τροφοδοτικό αν του καεί το approx ας πάρει άλλο καλυτεροοπως απαντησα και στον sheogorath απο το να ρισκαρω το να καει το συστημα καποια στιγμη θα παρω ενα καλο psu και θα τελειωνει το θεμα.δεν ηταν και πανακριβο το approx για να με στεναχωρησει που θα το αποχωριστω Επισης με χαροποιει ιδιαιτερα φιλε fulgore που σταματας επιτελους γτ δεν ειχαμε βγει εμεις εκτος..αλλος ειχε βγει
SOAD1981 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 μετα απο 6 σελιδες αναγνωσης , οσο μπορω να συμπερανω , θελεις να πας σε amd λογω ''κολληματος''? μαζι σου . προερχομαι απο 8320 ο οποιος ηταν περιφημος σε multitasking και γενικα σε πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα , ομως σε παιχνιδια δεν ηταν ατο που περιμενα . ο 6350 εκτος απο τα 0.4ghz που θα σου προσφερει δεν εχει απολυτως καμμια αλλη διαφορα σε σχεση με τον 6300 . σε παιχνιδια που ειναι CPU INTENSIVE δεν θα ειναι καλος , πραγμα το οποιο συνατησα και εγω . εχε το στο μυαλο σου 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Οι απόψεις διίστανται και αυτό είναι προφανές, εγώ σου έχω ξαναπεί soad σε άλλο τόπικ πως με 8320 σε μηχάνημα φίλου δεν είχα κανένα θέμα στα games, εκτός βέβαια αν μιλάς για mmo ή παιχνίδια που θέλουν single core δύναμη, εκεί πάσο, όμως στα τελευταία games, bf4 multiplayer, gta v, tomb raider, smite κλπ το μηχάνημα με τον 8320 τα πάει τάπα, ούτε βούτες ούτε τίποτα. Φοράει 960 4gb τώρα, στο παρελθόν φόραγε 290 αλλά την πούλησε το παιδί επειδή ήθελε τα χρήματα εκείνο το διάστημα. Στα 4 ghz είναι τώρα ο 8320 με τα energy savings ανοιχτά πάνω σε μια 990xa ud3, στα games διαφορά 4 ghz με στοκ στα 3.5 δεν υπάρχει τεράστια, πάνω από 5 fps δεν είναι. Είχαμε ξανακάνει αυτή την κουβέντα, αρκετοί από εδώ μέσα που έχουν μηχανήματα με fx 83xx και εγώ που δοκίμασα το μηχάνημα του φίλου τα games τα πήγαινε ομαλότατα και η 960 εννοείται τερματίζει, ο fx μπορεί να πάρει πολύ δυνατότερες κάρτες. Παραδείγματα μελών που είναι οκ στα non single threaded games και συγκεκριμένα στα games που δουλεύουν σωστά στον fx, σαν αυτά που αναφέρω παραπάνω : εγώ, cliobaccarra, louci4er, babisTS όταν είχε το setup με τον 8350 και την 780ti, alldaynews και storm1978. Δεν νομίζω να λέμε ότι μας κατέβει για να υποστηρίξουμε τους amd, έχουμε εμπειρίες από games και ξέρουμε απλά πως αποδίδει ένας 83xx fx και αν εξαιρέσουμε τα mmo ναι οι fx αποδίδουν περίφημα στα games . 4
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Στα 4 ghz είναι τώρα ο 8320 με τα energy savings ανοιχτά πάνω σε μια 990xa ud3, Κάποιος χριστιανός που μπορεί να βάλει default μαζί με το turbo και να ανεβάσει κάνα screenshot να δείξει σε τι συχνότητες τρέχουν οι διάφοροι πυρήνες όταν παίζουν τα παιχνίδια; (μετά από μερικά λεπτά να πάρει πρέφα το turbo ότι πρέπει να προσαρμόσει το tdp) Το έχω σοβαρή απορία. Είναι καν default να είναι ανοιχτό το turbo σε όλες της μητρικές;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν μίλησα για turbo στο μηχάνημα του φίλου, είναι κλειστό το turbo, 4ghz multiplier oc είναι με στοκ ρεύμα... Το turbo by default είναι ανοιχτό σε όλες τις mobo στους amd.
LouCi4er Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Κάποιος χριστιανός που μπορεί να βάλει default μαζί με το turbo και να ανεβάσει κάνα screenshot να δείξει σε τι συχνότητες τρέχουν οι διάφοροι πυρήνες όταν παίζουν τα παιχνίδια; (μετά από μερικά λεπτά να πάρει πρέφα το turbo ότι πρέπει να προσαρμόσει το tdp) Το έχω σοβαρή απορία. Είναι καν default να είναι ανοιχτό το turbo σε όλες της μητρικές; Καλα,τωρα αυτο το ρωτησες σοβαρα?Ειχες δλδ τετοια απορια?Και γιατι τοσο καιρο δεν ρωταγες βρε συ?Οπως εγραψε και ο multi,ναι ειναι default ενεργοποιημενο σε ολες τις μητρικες. 2
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Καλα,τωρα αυτο το ρωτησες σοβαρα?Ειχες δλδ τετοια απορια?Και γιατι τοσο καιρο δεν ρωταγες βρε συ?Οπως εγραψε και ο multi,ναι ειναι default ενεργοποιημενο σε ολες τις μητρικες. Ε ναι οκ κάποιες gaming μητρικές πως χώνουν δηλαδή υπερβολικό vcore τόσο παράξενο θα ήταν να είχαν και κλειστό το turbo? Για το άλλο υπάρχει κανείς να μας δείξει πως επηρεάζονται οι συχνότητες;
Whitefanged Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ε ναι οκ κάποιες gaming μητρικές πως χώνουν δηλαδή υπερβολικό vcore τόσο παράξενο θα ήταν να είχαν και κλειστό το turbo? Για το άλλο υπάρχει κανείς να μας δείξει πως επηρεάζονται οι συχνότητες; O 8350 με τα settings στο default και σωστή ψύξη σε m5a99fx r2.0 και sabertooth r2.0 που τον είχα, έτρεχε σταθερά στα 4.1 χωρίς αυξομειώσεις στην συχνότητα. Ο 6200 με τα settings στο default σε ένα 990 ud3 της gigabyte (δεν θυμάμαι ακριβές μοντέλο) η συχνότητά του σε gaming είχε αυξομειώσεις (κοινώς throttling). Διαγράμματα από το occt δεν υπάρχουν, τα πήρε μαζί του ο 830.
x.ristos1980 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 μετα απο 6 σελιδες αναγνωσης , οσο μπορω να συμπερανω , θελεις να πας σε amd λογω ''κολληματος''? μαζι σου . προερχομαι απο 8320 ο οποιος ηταν περιφημος σε multitasking και γενικα σε πολλες εφαρμογες ταυτοχρονα , ομως σε παιχνιδια δεν ηταν ατο που περιμενα . ο 6350 εκτος απο τα 0.4ghz που θα σου προσφερει δεν εχει απολυτως καμμια αλλη διαφορα σε σχεση με τον 6300 . σε παιχνιδια που ειναι CPU INTENSIVE δεν θα ειναι καλος , πραγμα το οποιο συνατησα και εγω . εχε το στο μυαλο σουthanks φιλε για το tip
adtakhs Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ε ναι οκ κάποιες gaming μητρικές πως χώνουν δηλαδή υπερβολικό vcore τόσο παράξενο θα ήταν να είχαν και κλειστό το turbo? Για το άλλο υπάρχει κανείς να μας δείξει πως επηρεάζονται οι συχνότητες; Η amd έχει all turbo και max turbo. Αν ήταν κλειστό δενψθα δούλευε το all turbo οπότε θα μιλούσαμε για άλλο cpu. Ή τάση είναι παρόμοια σε όλες τις μητρικές για cpu default.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα