Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πω, αν ο άλλος θέλει εναν fx ή έστω θέλει να πιστεύει οτι ένας fx είναι η επιτομή των καλών επιδόσεων σε gaming, δεν υπάρχει λογος να του χαλαμε την ιδέα με αναλύσεις, επιθέσεις κτλ

Ας πάρει αυτό π νομίζει με την οποια λογική του έχει κολλήσει.

Να πληρωσω ενα συστημα π θα του κάψει ενα approx? Γτ έχει πληρώσει κανεις κάποιο αντιστοιχο με αξιόπιστο τροφοδοτικό π πρότεινε;

Όλα καλά ειναι έχρι να βγάλουν πρόβλημα ;Ρ

Στην τιμή π είναι το approx , ετσι κι αλλιως δεν αξίζει την επένδυση δεδομένου του ανταγωνισμού.

• Like 1
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θελω να σχολιασω αλλο για τα περι Amd και Fx γιατι λυθηκε το θεμα. Τωρα στα περι Approx σαν forum που ειμαστε(και οχι πωλητες πχ Πλαισιου κλπ που προτεινουν τα αντιστοιχα turboX)οταν διαβαζουμε για No name τροφοδοτικα,ειδικα και για αξιολογα συστηματα τοτε το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανουμε ειναι να προτεινουμε επωνυμο τροφοδοτικο.

Τελος σε αυτο. Ναι ειναι επιπλεον χρηματα αλλα ειναι αναγκαια αγορα.

Αν θελει ο καθε ts ας μενει με το καθε No name που εχει.Εμεις τουλαχιστον οφειλουμε να ενημερωσουμε και μετα ας κρινει ο αλλος τι θα κανει. Αρα το ξαναλεω για αλλη μια φορα καλο ειναι να μην βλεπουμε σχολια οπως το προηγουμενο του υπογραμμισα εντονα''οτι δηλαδη μια χαρα ειναι το Approx ''

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι οι τεχνικαραδες του φόρουμ εδώ μαζεύτηκαν. Ο καθενας εκφέρει μια γνώμη και την υποστηριζει με τόσο πάθος λες και η εταιρεια που προτείνει είναι δικιά του και θα πάρει λεφτά. Φυσικά ουδεποτε έχει δοκιμάσει κάτι πέραν απο αυτά που αναφέρονται στην υπογραφή του. Είναι αυτος ο ημιμαθείς που όλα τα ξέρει αλλά στο πρωτο blue screen θα πάρει τηλ να του στείλουν τεχνικό, η θα πάρει το μηχάνημα να το παει στο service να πληρώσει το 40-50αρι. Είναι αυτός που πιστεύει οτι όλα τα noname τροφοδοτικα είναι για πεταμα και καίγονται με φτερνισμα απο τον χρήστη. Είναι αυτός που έχει 3 antivirus και 5 firewall γιατί πιστεύει οτι η cia τον κυνηγάει για hacking επειδή διάβασε τι σημαίνει ip και port forward.
Συνεχίστε να τραμπουκιζεται τον κοσμο με τον/τους τρόπους σας. Εχει χαλασει αρκετα πλεον το φορουμ πλέον αξιζει μονο για διασκεδαση.

• Like 2
Δημοσ.

Φτασαμε αισιως στην 7η σελιδα,πεστε μου οτι δεν αποφασισε ακομα ο TS τι επεξεργαστη να παρει? :shock:

cliobaccara,συμφωνω με αυτα που λες.Ειναι οντως θεμα ο τραμπουκισμος που πεφτει απο καποιους εδω μεσα.Απο την αλλη,στο θεμα τροφοδοτικου και μονο,δινω ενα δικιο στον Fulgore.Δινει που δινει ο αλλος ενα 500ρικο για επεξ-μητρικη-μνημες-καρτα(και δεν φτανει καλα καλα το 500ρικο),τσιγγουνευεται ενα 20€ επιπλεον για ενα καλο τροφοδοτικο?Για να παρεις ενα noname ενα 40€ το θες,ε δωσε 60-70€ να παρεις κατι αξιοπρεπες βρε αδερφε.Ενα καλο τροφοδοτικο θα το εχεις για χρονια και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Τεσπα,εγω δεν ειμαι της αποψης οτι ενα φθηνο τροφοδοτικο θα κανει μπαμ,μπουμ,πλατσα,πλουτσα,πιου,πιου και τετοια.Αλλα δεν μου φαινεται λογικο να εμπιστευτω 600€+ hardware σε ενα no name τροφοδοτικο απλα για να γλιτωσω 20-30€.Απλη λογικη ειναι.Δεν μιλαω για το Approx,γενικα το λεω.

.

• Like 3
Δημοσ.

Hρεμίστε λίγο.

Τόσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε μέρα, ας μην τρωγόμαστε μεταξύ μας. Κρίμα είναι...

• Like 3
Δημοσ.

Louci4er δεν απευθύνομαι συγκεκριμένα σε κάποιον προσωπικά αλλά είναι κάτι που απλά το βλέπω στα θέματα όλο και πιο συχνά και μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Όσον αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση και αν δεν κάνω λάθος ο ts το έχει είδη το approx οπότε δεν τίθεται θέμα 20ευρου. Γενικά είμαι φαν των ποιοτικών τροφοδοτικων και πιστεύω πως είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του hardware αλλά νομίζω πως εδώ μέσα το κακό έχει παραγίνει. Επώνυμα τροφοδοτικα 2-3 χρονών σε αυτό εδώ το φόρουμ προτείνονται για αντικατάσταση με την υποψία πως έχει μειωθεί η απόδοση τους.τι άλλο να πει κανείς και να συζήτησει; Τραμπουκισμοί γιατί πήρε amd και όχι Intel καθώς και κάποιες φορές το ανάποδο. Αυθαίρετες εικασίες πως ο χ CPU είναι καλύτερος από τον ψ χωρίς καν να έχουν δει πως είναι η συσκευασία τους. Λυπάμαι αλλά εμένα όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα και μη φυσιολογικά, κάπου έχει χαθεί η μπάλα.

• Like 6
Δημοσ.

Louci4er δεν απευθύνομαι συγκεκριμένα σε κάποιον προσωπικά αλλά είναι κάτι που απλά το βλέπω στα θέματα όλο και πιο συχνά και μου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Όσον αφορά την συγκεκριμένη περίπτωση και αν δεν κάνω λάθος ο ts το έχει είδη το approx οπότε δεν τίθεται θέμα 20ευρου. Γενικά είμαι φαν των ποιοτικών τροφοδοτικων και πιστεύω πως είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια του hardware αλλά νομίζω πως εδώ μέσα το κακό έχει παραγίνει. Επώνυμα τροφοδοτικα 2-3 χρονών σε αυτό εδώ το φόρουμ προτείνονται για αντικατάσταση με την υποψία πως έχει μειωθεί η απόδοση τους.τι άλλο να πει κανείς και να συζήτησει; Τραμπουκισμοί γιατί πήρε amd και όχι Intel καθώς και κάποιες φορές το ανάποδο. Αυθαίρετες εικασίες πως ο χ CPU είναι καλύτερος από τον ψ χωρίς καν να έχουν δει πως είναι η συσκευασία τους. Λυπάμαι αλλά εμένα όλα αυτά μου φαίνονται περίεργα και μη φυσιολογικά, κάπου έχει χαθεί η μπάλα.

Αυτο το αναποδο παιζει να μην το εχω πετυχει ουτε μια φορα.

Οσο για το τελευταιο που γραφεις μιας και ανοικω και εγω σε αυτη την κατηγορια,δηλαδη να μην προτεινω Amd fx 6300,6350,8320,8350,8370 ναι ουτε εμενα εχουν περασει απο τα χερια μου οι περισσοτεροι απο τους εν λογω επεξεργαστες αλλα αν δεν κανω λαθος και οι περισσοτεροι σε ολα τα forums δεν εχουν περασει απο τα χερια τους οι εν λογω επεξεργαστες(ε καθε ποσο να αναβαθμισει καποιος αλλωστε)και αρα αναγκαστικα που στηριζομαστε??Στα εν λογω site που αυτη ειναι η δουλεια τους και γιαυτο πληρωνονται. Τωρα αν σε μερικες περιπτωσεις καποιες εταιριες δινουν καποιο εξτρα ποσο για προωθηση ή και ευνοηκα αποτελεσματα στα benchmarks αυτο δεν το γνωριζω προσωπικα αλλα αν το παμε ετσι τοτε ας μεινουν να σχολιαζουν μονο 1-2ατομα και να προτεινουν σε ολα τα θεματα λογω προσωπικης γνωσης.

Γιατι και στο topic με την αγορα για οθονες 1-2ατομα ειναι αυτα που προτεινουν οθονες και ψιλο δειχνουν ενδιαφερον και αυτοι τα διαφορα site χρησιμοποιουν σαν λογους αγορας. 

Δημοσ.

Οσο για το τελευταιο που γραφεις μιας και ανοικω και εγω σε αυτη την κατηγορια,δηλαδη να μην προτεινω Amd fx 6300,6350,8320,8350,8370 ναι ουτε εμενα εχουν περασει απο τα χερια μου οι περισσοτεροι απο τους εν λογω επεξεργαστες αλλα αν δεν κανω λαθος και οι περισσοτεροι σε ολα τα forums δεν εχουν περασει απο τα χερια τους οι εν λογω επεξεργαστες(ε καθε ποσο να αναβαθμισει καποιος αλλωστε)και αρα αναγκαστικα που στηριζομαστε??Στα εν λογω site που αυτη ειναι η δουλεια τους και γιαυτο πληρωνονται. Τωρα αν σε μερικες περιπτωσεις καποιες εταιριες δινουν καποιο εξτρα ποσο για προωθηση ή και ευνοηκα αποτελεσματα στα benchmarks αυτο δεν το γνωριζω προσωπικα αλλα αν το παμε ετσι τοτε ας μεινουν να σχολιαζουν μονο 1-2ατομα και να προτεινουν σε ολα τα θεματα λογω προσωπικης γνωσης.

Γιατι και στο topic με την αγορα για οθονες 1-2ατομα ειναι αυτα που προτεινουν οθονες και ψιλο δειχνουν ενδιαφερον και αυτοι τα διαφορα site χρησιμοποιουν σαν λογους αγορας. 

Να στηριχθούμε δηλαδή στα fake benchmarks των περισσοτέρων γνωστών και μη εξαιρετέων review sites που σου βγάζουν πχ έναν skylake κάργα καλύτερο στα games από haswell ενώ η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη και ο haswell αποδίδει παρόμοια ; Που ανάθεμα και αν ξέρουν να κλοκάρουν amd επεξεργαστή και αν έχουν ιδέα ότι χρειάζεται ένα φανάκι στα vrm να τα ψύχει ειδικά όταν χρησιμοποιούν budget μητρικές του στυλ m5 a97 r2.0 και αρκετές μητρικές που ζεσταίνονται τα vrm βλέπε 990fxa ud3, ότι πρέπει να κλείσουν πχ το apm το οποίο ειδικά στις gigabyte μητρικές προκαλεί fps drops, είναι κάποια τέτοια βασικά μικροπράγματα τα οποία οι περισσότερες ιστοσελίδες τα αγνοούν στους amd επεξεργαστές και μετά απορούν γιατί ο fx βούταγε πχ με oc στα 4.6 και είχε χειρότερα fps στα games από στοκ και πως να μην είχε εάν δεν ψυχόταν το κύκλωμα τροφοδοσίας. Η passive ψύκτρα που έχει μια μητρική στα vrm είναι οκ μέχρι τα 4.4 αν παίζεις μέχρι 1.35v σε 8350 πχ, για περισσότερο ρεύμα στα ίδια ghz ή για υψηλότερη συχνότητα χρειάζεται φανάκι. Μόνο σε ένα review στο hwbot είχα δει με a10 5800k και f2 a85x up4 που ο reviewer είχε δοκιμάσει και με κλειστά και ανοιχτά energy features για να δει αν υπάρχει διαφορά. Ότι θα ακούσω τον εξάψαλμο τώρα είναι σίγουρο, ότι χρειάζονται χίλια δυό κέρατα για να τρέξει σωστά ο fx και άλλα τέτοια...

• Like 4
Δημοσ.

, ότι χρειάζονται χίλια δυό κέρατα για να τρέξει σωστά ο fx και άλλα τέτοια...

χίλια τρία κέρατα καθώς ξέχασες το φουρφούρι πίσω από το socket:)

Πάντως εδώ που τα λέμε, το throttling των FX 83XX και η προσοχή που χρειάζεται στην ψύξη,

όλου του συστήματος και όχι μόνο του cpu είναι ένα ακόμα μείον καθώς δεν μπορείς να υποθέτεις

ότι ο τελικός χρήστης θα έχει τη γνώση/διάθεση/δυνατότητα να ασχοληθεί. 

• Like 2
Δημοσ.

χίλια τρία κέρατα καθώς ξέχασες το φουρφούρι πίσω από το socket:)

Πάντως εδώ που τα λέμε, το throttling των FX 83XX και η προσοχή που χρειάζεται στην ψύξη,

όλου του συστήματος και όχι μόνο του cpu είναι ένα ακόμα μείον καθώς δεν μπορείς να υποθέτεις

ότι ο τελικός χρήστης θα έχει τη γνώση/διάθεση/δυνατότητα να ασχοληθεί. 

Οι fx είναι για ψαγμένους users όταν μιλάμε για υψηλό oc, έχουν μια περίεργη νοοτροπία στην προετοιμασία τους για oc και πρέπει να ξέρει πέντε πράγματα ο κάτοχος έτσι ώστε να βελτιώσει την εμπειρία. Αυτή η νοοτροπία σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι, σε όσους λοιπόν δεν έχουν ιδέα από oc καλό θα ήταν να πηγαίνουν σε κλειδωμένους i5, μιας και για αυτά που κάνουν θα είναι υπερ αρκετοί, out of the box κουμπώνεις cpu στην mobo, στοκ cooler και έτοιμος. Για εμένα όπως και για αρκετούς εδώ μέσα που ασχολούμαστε με το oc αυτή η νοοτροπία των fx είναι ενδιαφέρουσα, αλλά για τον gamer που θέλει ένα μηχάνημα για να παίζει τα πάντα, ένας locked i5 είναι η χρυσή τομή. Προσοχή όμως, μιλάω για oc σε 8350 της τάξεως 4.5 ghz και πάνω, δεν μιλάω μέχρι 4.3 ghz, μιας και ένα τέτοιο oc είναι εφικτό χωρίς φανάκια και ιδιαίτερο tweaking και ο οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει με μια ψύκτρα τύπου 212 evo / raijintek themis. 

• Like 2
Δημοσ.

Οι fx είναι για ψαγμένους users όταν μιλάμε για υψηλό oc, έχουν μια περίεργη νοοτροπία στην προετοιμασία τους για oc και πρέπει να ξέρει πέντε πράγματα ο κάτοχος έτσι ώστε να βελτιώσει την εμπειρία. Αυτή η νοοτροπία σε άλλους αρέσει και σε άλλους όχι, σε όσους λοιπόν δεν έχουν ιδέα από oc καλό θα ήταν να πηγαίνουν σε κλειδωμένους i5, μιας και για αυτά που κάνουν θα είναι υπερ αρκετοί, out of the box κουμπώνεις cpu στην mobo, στοκ cooler και έτοιμος. Για εμένα όπως και για αρκετούς εδώ μέσα που ασχολούμαστε με το oc αυτή η νοοτροπία των fx είναι ενδιαφέρουσα, αλλά για τον gamer που θέλει ένα μηχάνημα για να παίζει τα πάντα, ένας locked i5 είναι η χρυσή τομή. Προσοχή όμως, μιλάω για oc σε 8350 της τάξεως 4.5 ghz και πάνω, δεν μιλάω μέχρι 4.3 ghz, μιας και ένα τέτοιο oc είναι εφικτό χωρίς φανάκια και ιδιαίτερο tweaking και ο οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει με μια ψύκτρα τύπου 212 evo / raijintek themis. 

Πολύ σωστός, με μόνη επισήμανση αυτού που αναφέρεις κι εσύ παραπάνω, του throttling των 83ΧΧ ακόμα και σε stock

συχνότητα με κάποιες m/b.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό κοιτάμε να τις αποφεύγουμε αυτές τις mobo. Μερικές από αυτές αν όχι όλες είναι asrock 970 fatal1ty performance, όλες οι msi 970 εκτός της msi 970 gaming που δεν έχει θέμα σε στοκ, οι φθηνές asrock 970, η asrock 990 extreme 3 και κάτι biostar κάτω από 80 ευρώ για am3+. Και μια 970a ds3p να πάρει κάποιος της gigabyte, που είναι κάτω από 80 ευρώ, θα παίζει απροβλημάτιστα ακόμη και 8350 στοκ δίχως φανάκια και ιστορίες, γιατί πολύ απλά αν και έχει 4 + 1 power phase έχει καλή ποιότητα. Αυτή η mobo φυσικά προτείνεται με προϋπόθεση να χρησιμοποιηθεί μέχρι 8350 στοκ, από εκεί και πέρα με ένα 20αρι πάνω παίρνει κανείς 970a ud3p που είναι 8+2 και απλά αστέρι στα λεφτά της.

• Like 4
Δημοσ.

Για την βόμβα τροφοδοτικό που έχει λέω...

φιλε sheogorath εχουμε συνεργαστει παλιοτερα σε μια αγορα που εκανα απο σενα(p5qc για xeon) και ξερεις πολυ καλα πως σεβομαι τη γνωμη του καθε ενος εδω περα.αρκει να ειναι δοσμενη σωστα.εχω παραγγειλει λοιπον τη μητρικη και τον 8320e και οπως ανεφερες εσυ και αλλα παιδια εδω,δεν θα ρισκαρω το μηχανημα μου και θα αγορασω ενα πολυ καλο psu.να ειναι και futureproof.
  • Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη μας λες οτι τοσο καιρο προτεινεις αυτο που προτεινεις συμφωνα με τα ξενα reviews; Μαλιστα αλλα αν ημουν εγω στην θεση των παιδιων που ρωταγαν θα ενιωθα εξαπατημενος. Τα ξενα reviews καθως και τα vs μπορει ανετα καποιος να τα βρει με μια αναζητηση στο google. Για να μπει καποιος στην διαδικασια να ανοιξει εδω θεμα και να ζητησει βοηθεια προφανως και ζηταει το κατι παραπανω ειτε ψαχνει για προσωπικες εμπειριες χρηστων. 

Δηλαδη βρισκεις λογικο να αντιπαραθετεις την γνωμη σου (γνωμη reviewers) με την ιδια βαρυτητα εναντι στην δικη μου που εχω χασει χρονο και χρημα για να δοκιμασω ο ιδιος (ναι δεν εμπιστευομαι κανεναν reviewer διοτι ειτε ειναι πραγματικα ασχετοι, ειτε εχουν σκοπιμοτητες). Φυσικα και εχουμε δημοκρατια και ο καθενας μπορει να γραφει και να λεει οτι θελει, αλλα θα σε παρακαλουσα στις επομενες προτιμησεις σου να αναφερεις και τις πηγες(δηλ συμφωνα με τους reviewers ο ψ ειναι καλυτερος απο τον χ).

• Like 5
Δημοσ.

Δηλαδη μας λες οτι τοσο καιρο προτεινεις αυτο που προτεινεις συμφωνα με τα ξενα reviews; Μαλιστα αλλα αν ημουν εγω στην θεση των παιδιων που ρωταγαν θα ενιωθα εξαπατημενος. Τα ξενα reviews καθως και τα vs μπορει ανετα καποιος να τα βρει με μια αναζητηση στο google. Για να μπει καποιος στην διαδικασια να ανοιξει εδω θεμα και να ζητησει βοηθεια προφανως και ζηταει το κατι παραπανω ειτε ψαχνει για προσωπικες εμπειριες χρηστων. 

Δηλαδη βρισκεις λογικο να αντιπαραθετεις την γνωμη σου (γνωμη reviewers) με την ιδια βαρυτητα εναντι στην δικη μου που εχω χασει χρονο και χρημα για να δοκιμασω ο ιδιος (ναι δεν εμπιστευομαι κανεναν reviewer διοτι ειτε ειναι πραγματικα ασχετοι, ειτε εχουν σκοπιμοτητες). Φυσικα και εχουμε δημοκρατια και ο καθενας μπορει να γραφει και να λεει οτι θελει, αλλα θα σε παρακαλουσα στις επομενες προτιμησεις σου να αναφερεις και τις πηγες(δηλ συμφωνα με τους reviewers ο ψ ειναι καλυτερος απο τον χ).

Και καπου εδω χανεις το δικιο σου δυστηχως και φενεται ποσο απεχεις απο τετοια θεματα. Ποσες φορες εχουμε δει στις ιδια σελιδα θεματα τυπου ''gaming Pc 900 και 1000ευρω''??? Το κατι παραπανω ζητανε που ανοιγουν θεμα που εχει ηδη απαντηθει 2 ή και 3 θεματα πιο κατω???Κοροιδευομαστε τωρα??

Επισης δεν θυμαμαι ποτε να ανεφερες την δικη σου προσωπικη γνωμη μεταξυ των επεξεργαστων που ανεφερα(i5 4460 και 6300)και να διαφωνουσα.

Α και για την ιστορια για καθησε και αφιερωσε μεγαλο χρονο στα νεα συστηματα και αναβαθμισεις και θα με θυμηθεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...