Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολλές εταιρίες αναγράφουν πολλά watt αλλά οι περισσότερες αν δεις τα χαρακτηριστικά τους παραπάνω ΔΕΝ αναφέρουν πολλά αμπέρ στα 12V ....

Αυτό εδώ μου κάνει εντύπωση που δίνει 62Α στα 12v.

Δεν γνωρίζω ποσο ποιοτικό είναι, αλλά νομίζω πως αν δεν έχει τα 800 μια 600άρα θα την δίνει.

Πρέπει πάντως να βρούμε πληροφορίες. Το δύσκολο είναι πως είναι ισπανικό .... οπότε και αν υπάρχει κάποιο review θα έχει χρησιμοποιηθεί η Ισπανική γλώσσα. ...

Εγώ πάντως θα τους έστελνα ακόμα και email περιγράφοντας το σύστημά μου και το τι θέλω να βάλω επάνω.

ρε παιδια ελεος..αφου μιλαμε ολοι ισπανικα..αν ας πουμε αντι για το τροφοδοτικο που εχω,μου επεφτε μια ισπανιδα στα χερια μια χαρα συνεννοηση θα εκανα.ΚΑΙ review

http://approx.es/APP800PS#.VtiWPvmLSUk

•  Power Supply ATX 12V V 2.3
  •  Power 800W
  •  Includes passive PFC and 14cm fan
  •  Overvoltage / undervoltage and short circuit protection
  •  Vents in the form of honeycomb to improve cooling capacity and reduce noise
αυτο ειναι το μοντελο φιλε thanks

πχ ένα seasonic Μ12ΙΙ 750w δίνει 62Α και αυτο στα 800w δινει 62Α 

Αν τελικά αποδειχτεί καλό , στα 50€ είναι λουκουμι

παιδια αν αποδειχτει καλο θα επανελθω σε κανα μηνα με εντυπωσεις.αν δεν αποδειχτει καλο θα επανελθω σε εναν μηνα να μου προτεινετε αλλο συστημα :P

Πριν 2 εβδομαδες ειχες ανοιξει θεμα και ελεγες για I5 και τωρα λες για 6300 ή 6350.

http://www.insomnia.gr/topic/600239-προτασεις-για-σχετικα-φτηνο-intel-i5-socket-1150/

Χαρας στα κοροιδα που καθονται και ασχολουνται....

δεν εχω κατι μαζι σου μεγαλε.πηρα i5 4460.τον εβαλα στο ιδιο συστημα με msi z97.τα πηρα και τα 2 μτχ η μητρικη δεν μου βγηκε καλη.την πεταξα και εδωσα τον i5 σε εναν φιλο..εσυ τι ζορι τραβας δεν καταλαβα..αμα δεν σου αρεσει μην ασχολεισαι και τραβα παιξε με τιποτε αλλο

ρε παιδια ελεος..αφου μιλαμε ολοι ισπανικα..αν ας πουμε αντι για το τροφοδοτικο που εχω,μου επεφτε μια ισπανιδα στα χερια μια χαρα συνεννοηση θα εκανα.ΚΑΙ reviewαυτο ειναι το μοντελο φιλε thanksπαιδια αν αποδειχτει καλο θα επανελθω σε κανα μηνα με εντυπωσεις.αν δεν αποδειχτει καλο θα επανελθω σε εναν μηνα να μου προτεινετε αλλο συστημα :P δεν εχω κατι μαζι σου μεγαλε.πηρα i5 4460.τον εβαλα στο ιδιο συστημα με msi z97.τα πηρα και τα 2 μτχ η μητρικη δεν μου βγηκε καλη.την πεταξα και εδωσα τον i5 σε εναν φιλο..εσυ τι ζορι τραβας δεν καταλαβα..αμα δεν σου αρεσει μην ασχολεισαι και τραβα παιξε με τιποτε αλλο

επισης να ξεκαθαρισω πως οπως προτεινε ενας φιλος στο θεμα που ειχα ανοιξει,οντως αλλαξα τεχνικο γτ λογω αγνοιας μου ειχε πει πως η cpu ηταν τελειωμενη..επισης fulgore δεν ηξερα πως εχω το δικαιωμα να φτιαχνω μονο ενα pc τον χρονο η να μην κανω ερωτησεις εδω..μην ασχολεισαι μαζι μου οπως δεν ασχολουμαι κι εγω με σενα..αιντε αγορακι μου
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελος παντων παιδια αφου ο fulgore σας θεωρει κοροιδα δεν θα επεκτεινω το θεμα.κατεληξα στο τι θα παρω και σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την βοηθεια σας.. :)

Δημοσ.

ρε παιδια ελεος..αφου μιλαμε ολοι ισπανικα..αν ας πουμε αντι για το τροφοδοτικο που εχω,μου επεφτε μια ισπανιδα στα χερια μια χαρα συνεννοηση θα εκανα.ΚΑΙ review

αυτο ειναι το μοντελο φιλε thanks

παιδια αν αποδειχτει καλο θα επανελθω σε κανα μηνα με εντυπωσεις.αν δεν αποδειχτει καλο θα επανελθω σε εναν μηνα να μου προτεινετε αλλο συστημα :P

δεν εχω κατι μαζι σου μεγαλε.πηρα i5 4460.τον εβαλα στο ιδιο συστημα με msi z97.τα πηρα και τα 2 μτχ η μητρικη δεν μου βγηκε καλη.την πεταξα και εδωσα τον i5 σε εναν φιλο..εσυ τι ζορι τραβας δεν καταλαβα..αμα δεν σου αρεσει μην ασχολεισαι και τραβα παιξε με τιποτε αλλο

επισης να ξεκαθαρισω πως οπως προτεινε ενας φιλος στο θεμα που ειχα ανοιξει,οντως αλλαξα τεχνικο γτ λογω αγνοιας μου ειχε πει πως η cpu ηταν τελειωμενη..επισης fulgore δεν ηξερα πως εχω το δικαιωμα να φτιαχνω μονο ενα pc τον χρονο η να μην κανω ερωτησεις εδω..μην ασχολεισαι μαζι μου οπως δεν ασχολουμαι κι εγω με σενα..αιντε αγορακι μου

Πρωτον μαθε να μιλας καλυτερα ειδικα οταν εχεις αδικο.Δευτερον απαγορευεται απο τους κανονισμους του forum να ανοιγεις σε συντομο χρονικο διαστημα θεματα με ιδιο περιεχομενο.Αρα αν δεν συμφωνεις με αυτα που λεω τα παραπονα σου στους moderators....

Τριτον.Πηρες τελικα τον i5 και τον εδωσες. Απο την στιγμη που ειχες ανοιξει ηδη αλλο θεμα, και συντομα, γιατι δεν το ανεφερες μιας και στο προηγουμενο θεμα δεν εγραψες καν αν πηρες τελικα ή οχι τον i5??

Το καταλαβαινεις φανταζομαι οτι ο 6300 ειναι πολλες φορες χειροτερος,ειδικα με stock ρολογια που θα τον εχεις,απο τον i5 ετσι???

Τεταρτον και τελευταιο τις προσωπικες παρατηρησεις,ειδικα οταν εχουμε και αδικο,καλο ειναι να τις κραταμε για τον εαυτο μας....

• Like 2
Δημοσ.

τονιζω και παλι πως σε θεμα που ουσιαστικα δεν σε αφορα αστο καλυτερα.σου ειπα και πριν δεν εχω τιποτε μαζι σου ουτε μπηκες στο θεμα για να βοηθησεις..αν εχω κανει καποιο λαθος επισης θα μου το πουν οι oi moderators και οχι εσυ..οσο λοιπον μου απαντας σε θεμα που δεν σε αφορα θα σου απανταω κι εγω οπως γουσταρω..στο forum μπαινεις για να βοηθησεις καποιον αν εχει καποια ερωτηση..το αν εσυ θελεις σωνει και καλα να τσακωθεις με καποιον εμενα δεν με αφορα..το λαθος μου λοιπον ηταν πως οντως δεν ειπα στο προηγουμενο θεμα πως πηρα i5 και οτι ανοιξα παρομοιο θεμα συντομα..ευπροσδεκτη λοιπον η κριτικη αλλα απο τους moderators..oχι απο wannabe moderators οπως εσυ..η το πιανεις εδω και σταματας λοιπον,η το συνεχιζουμε.οκ;;αν και δεν εχω καμια διαθεση να απανταω στο ατομο σου..

• Like 1
Δημοσ.

τονιζω και παλι πως σε θεμα που ουσιαστικα δεν σε αφορα αστο καλυτερα.σου ειπα και πριν δεν εχω τιποτε μαζι σου ουτε μπηκες στο θεμα για να βοηθησεις..αν εχω κανει καποιο λαθος επισης θα μου το πουν οι oi moderators και οχι εσυ..οσο λοιπον μου απαντας σε θεμα που δεν σε αφορα θα σου απανταω κι εγω οπως γουσταρω..στο forum μπαινεις για να βοηθησεις καποιον αν εχει καποια ερωτηση..το αν εσυ θελεις σωνει και καλα να τσακωθεις με καποιον εμενα δεν με αφορα..το λαθος μου λοιπον ηταν πως οντως δεν ειπα στο προηγουμενο θεμα πως πηρα i5 και οτι ανοιξα παρομοιο θεμα συντομα..ευπροσδεκτη λοιπον η κριτικη αλλα απο τους moderators..oχι απο wannabe moderators οπως εσυ..η το πιανεις εδω και σταματας λοιπον,η το συνεχιζουμε.οκ;;αν και δεν εχω καμια διαθεση να απανταω στο ατομο σου..

Αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι το Insomnia δεν εχει 800moderators για να ασχολουνται με το καθε θεμα που ανοιγει. Αρα οπως δεν καταλαβαινεις μερικη δουλεια πρεπει να κανουν και τα ατομα που ασχολουνται με προτασεις.

Αρα τα σχολια που γραφεις να λειπουν γιατι οπως ειπα εισαι λαθος και επιμενεις.

Και για τον I5 να υπενθυμησω τα εξης δικα σου λογια απο το αλλο θεμα που ανοιξες,πρωτο σχολιο κιολας

''''ο g3258 ειναι για τα σκουπιδια.οποτε θελω προταση για εναν καλο i5 για να παιζω τα παντα αξιοπρεπως.''''

Ο g3258 που τον αποκαλεις σκουπιδι ξερεις οτι με overclock σε αρκετα παιχνιδια ξεπερναει τον ''6πυρηνο'' fx 6300 stock που κοιτας??? βασικα δεν ξερω και stock αν τον περναει. Βασικα και οι πιο φθηνοι i3 στα ιδια χρηματα ξεπερνανε τον 6300.

Εκανες λοιπον μια αναβαθμιση(upgrade)σε i5 και τωρα κανεις υποβαθμιση(downgrade)κοιτώντας σε 6300.

Τι θελεις να σου πουμε δηλαδη και μπραβο απο πανω.

Γιαυτο και εγραψα οτι εγραψα.

Το forum οντως ειναι για να βοηθαμε ατομα που θελουν βοηθεια και αρα αφου δεν γνωριζουν τουλαχιστον να ακουνε αυτα που τους λενε.Αν θελει ο καθενας να κανει του κεφαλιου του δικαιωμα του,αλλα δεν θα χαλαμε τσαμπα χρονο τα λιγα ατομα που ασχολουνται με ατομα που δεν ξερουν τι θελουν.

Αν εχεις καποιο παραπονο με αυτα που γραφω υπαρχει το κουμπι της αναφορας βεβαια προσεξε μην τα post που σβηστουν δεν ειναι τα δικα μου,ειδικα με αυτα που γραφεις.

Αν τελος καποιος συμφορουμιτης διαφωνει με οτι εχω γραψει εδω ειμαι να διαβασω τα παραποντα και αν οντως εχω αδικο να ζητησω συγνωμη κιολας. Πολυ πιο κοσμιο απο το να κραζω τον αλλο οταν ειδικα εχω και αδικο.

• Like 1
Δημοσ.

μαλλον δεν διαβασες τα παντα...ειχα παρει msi z97 gaming 5..οκ μεχρι εδω;οπως σου ειπα δεν ειμαι σχετικος σαν εσενα και σαν πολλους

Αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι το Insomnia δεν εχει 800moderators για να ασχολουνται με το καθε θεμα που ανοιγει. Αρα οπως δεν καταλαβαινεις μερικη δουλεια πρεπει να κανουν και τα ατομα που ασχολουνται με προτασεις.

Αρα τα σχολια που γραφεις να λειπουν γιατι οπως ειπα εισαι λαθος και επιμενεις.

Και για τον I5 να υπενθυμησω τα εξης δικα σου λογια απο το αλλο θεμα που ανοιξες,πρωτο σχολιο κιολας

''''ο g3258 ειναι για τα σκουπιδια.οποτε θελω προταση για εναν καλο i5 για να παιζω τα παντα αξιοπρεπως.''''

Ο g3258 που τον αποκαλεις σκουπιδι ξερεις οτι με overclock σε αρκετα παιχνιδια ξεπερναει τον ''6πυρηνο'' fx 6300 stock που κοιτας??? βασικα δεν ξερω και stock αν τον περναει. Βασικα και οι πιο φθηνοι i3 στα ιδια χρηματα ξεπερνανε τον 6300.

Εκανες λοιπον μια αναβαθμιση(upgrade)σε i5 και τωρα κανεις υποβαθμιση(downgrade)κοιτώντας σε 6300.

Τι θελεις να σου πουμε δηλαδη και μπραβο απο πανω.

Γιαυτο και εγραψα οτι εγραψα.

Το forum οντως ειναι για να βοηθαμε ατομα που θελουν βοηθεια και αρα αφου δεν γνωριζουν τουλαχιστον να ακουνε αυτα που τους λενε.Αν θελει ο καθενας να κανει του κεφαλιου του δικαιωμα του,αλλα δεν θα χαλαμε τσαμπα χρονο τα λιγα ατομα που ασχολουνται με ατομα που δεν ξερουν τι θελουν.

Αν εχεις καποιο παραπονο με αυτα που γραφω υπαρχει το κουμπι της αναφορας βεβαια προσεξε μην τα post που σβηστουν δεν ειναι τα δικα μου,ειδικα με αυτα που γραφεις.

Αν τελος καποιος συμφορουμιτης διαφωνει με οτι εχω γραψει εδω ειμαι να διαβασω τα παραποντα και αν οντως εχω αδικο να ζητησω συγνωμη κιολας. Πολυ πιο κοσμιο απο το να κραζω τον αλλο οταν ειδικα εχω και αδικο.

μαλλον δεν διαβασες τα παντα..δεν ειμαι σχετικος οπως εσυ και οπως πολλοι συμφορουμιτες..οποτε οταν ο τεχνικος που εχει μαγαζι χρονια σου λεει οτι ο g3258 ειναι για τα σκουπιδια,και οτι τα ειχε φαει τα ψωμια του που λενε,εγω προσωπικα το εφαγα αμασητο..δεν θα επαιρνα τον pentium εξαρχης αν δεν πιστευα πως θα με καλυπτε..τωρα το οτι αλλαξα γνωμη και αποφασισα να παρω amd αυτο ειναι αλλο..οι συμφορουμιτες παντως σεβαστηκαν την αποφαση μου και βοηθησαν.οποτε μην το συνεχιζεις και αν πρεπει να ζητησεις απο καποιον συγνωμη ειναι απο τα υπολοιπα παιδια στο θεμα που τους ειπες κοροιδα ενω ηθελαν να βοηθησουν και οχι να ψαχνουν τι ειχε ποσταρει ο καθενας και ποτε το ποσταρε.παραδεχομαι το λαθος μου οπως σου ειπα και αγνοουσα πως δεν επρεπε να ποσταρω ξανα τοσο συντομα.απο κει και περα ομως ο τροπος σου ηταν και συνεχιζει να ειναι απαραδεκτος

αν θες να διαφωνησεις μαζι μου στειλε μου ενα προσωπικο μηνυμα παντως και δεν εχω θεμα να σου απαντησω στο οτιδηποτε

Δημοσ.

μαλλον δεν διαβασες τα παντα...ειχα παρει msi z97 gaming 5..οκ μεχρι εδω;οπως σου ειπα δεν ειμαι σχετικος σαν εσενα και σαν πολλους

μαλλον δεν διαβασες τα παντα..δεν ειμαι σχετικος οπως εσυ και οπως πολλοι συμφορουμιτες..οποτε οταν ο τεχνικος που εχει μαγαζι χρονια σου λεει οτι ο g3258 ειναι για τα σκουπιδια,και οτι τα ειχε φαει τα ψωμια του που λενε,εγω προσωπικα το εφαγα αμασητο..δεν θα επαιρνα τον pentium εξαρχης αν δεν πιστευα πως θα με καλυπτε..τωρα το οτι αλλαξα γνωμη και αποφασισα να παρω amd αυτο ειναι αλλο..οι συμφορουμιτες παντως σεβαστηκαν την αποφαση μου και βοηθησαν.οποτε μην το συνεχιζεις και αν πρεπει να ζητησεις απο καποιον συγνωμη ειναι απο τα υπολοιπα παιδια στο θεμα που τους ειπες κοροιδα ενω ηθελαν να βοηθησουν και οχι να ψαχνουν τι ειχε ποσταρει ο καθενας και ποτε το ποσταρε.παραδεχομαι το λαθος μου οπως σου ειπα και αγνοουσα πως δεν επρεπε να ποσταρω ξανα τοσο συντομα.απο κει και περα ομως ο τροπος σου ηταν και συνεχιζει να ειναι απαραδεκτος

αν θες να διαφωνησεις μαζι μου στειλε μου ενα προσωπικο μηνυμα παντως και δεν εχω θεμα να σου απαντησω στο οτιδηποτε

Εξακολουθω να περιμενω απαντησεις απο τους αλλους που συμμετειχαν στο θεμα γιατι παλι απο τα παραπανω δεν βγαζω ακρη.

Ναι ειχες Msi Z97 οκ μια χαρα και καλως ή κακως εδωσες τον G3258.Παλι ολα καλα μεχρι εδω(αλλωστε ο επεξεργαστης αυτος οντως δεν ειναι για πολλα πολλα).Εκει που χαθηκε η μπαλα ειναι οταν αποφασισες χωρις λογο να δωσεις το διαμαντι που ειχες αγορασει για gaming χωρις overclock που ακουει στο ονομα i5 4440-4460 και να κοιταξεις τωρα(για stock settings το τονιζω)για FX 6300...

Ολα τα αλλα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση και το εχω αναφερει ηδη πιο πισω. Γιαυτο αλλωστε βλεπεις και δεν υπαρχει συμμετοχη στο θεμα οχι οτι προσεβαλα τα παιδια.Ισα ισα και αυτο το πραγμα τους εδειξα γιαυτο και δεν υπαρχει συμμετοχη.

Και αρα οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει καν διαφωνια,ουτε τσακωμος απλα γεγονοτα που καπου χανονται μετα απο ενα σημειο και μετα.

Αν καποιος αλλως εχει να σημειωσει κατι πανω σε αυτο που λεω,παρακαλω πολυ να το κανει(απο μεταβαση δηλαδη απο i5 4460 σε FX 6300 σε stock ρολογια για χρηση παιχνιδιων).

Τελος παντων στο θεμα που ανοιξες μεταξυ Fx 6300 και 6350 σε stock ρολογια προφανως και πας στον 6350,εκτως αν διαθετεις τα παραπανω χρηματα για Fx 8320.

Δημοσ.

Φτάνει, τσάμπα η καταπόνηση του πληκτρολογίου...

Στο θέμα, απο passive PFC κανείς δεν έβγαλε πάνω απο 400watt. Ο λόγος το ~60% efficiency. Γιατί αν είναι για να βγάλεις 800watt θέλεις σχεδόν ενάμιση κιλοβάτ απο την πρίζα, σημαίνει ότι έχεις παραγωγή θερμότητας 600+watt μόνο πάνω στο τροφοδοτικό!

Αυτό θέλει υδρόψυξη με ψυγείο αυτοκινήτου...

• Like 7
Δημοσ.

Εξακολουθω να περιμενω απαντησεις απο τους αλλους που συμμετειχαν στο θεμα γιατι παλι απο τα παραπανω δεν βγαζω ακρη.

Ναι ειχες Msi Z97 οκ μια χαρα και καλως ή κακως εδωσες τον G3258.Παλι ολα καλα μεχρι εδω(αλλωστε ο επεξεργαστης αυτος οντως δεν ειναι για πολλα πολλα).Εκει που χαθηκε η μπαλα ειναι οταν αποφασισες χωρις λογο να δωσεις το διαμαντι που ειχες αγορασει για gaming χωρις overclock που ακουει στο ονομα i5 4440-4460 και να κοιταξεις τωρα(για stock settings το τονιζω)για FX 6300...

Ολα τα αλλα που γραφεις δεν εχουν καμια σχεση και το εχω αναφερει ηδη πιο πισω. Γιαυτο αλλωστε βλεπεις και δεν υπαρχει συμμετοχη στο θεμα οχι οτι προσεβαλα τα παιδια.Ισα ισα και αυτο το πραγμα τους εδειξα γιαυτο και δεν υπαρχει συμμετοχη.

Και αρα οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει καν διαφωνια,ουτε τσακωμος απλα γεγονοτα που καπου χανονται μετα απο ενα σημειο και μετα.

Αν καποιος αλλως εχει να σημειωσει κατι πανω σε αυτο που λεω,παρακαλω πολυ να το κανει(απο μεταβαση δηλαδη απο i5 4460 σε FX 6300 σε stock ρολογια για χρηση παιχνιδιων).Τελος παντων στο θεμα που ανοιξες μεταξυ Fx 6300 και 6350 σε stock ρολογια προφανως και πας στον 6350,εκτως αν διαθετεις τα παραπανω χρηματα για Fx 8320.

αυτη μαλιστα ειναι απαντηση..η μεταβαση μου οντως μπορει να μην ειχε λογικη αλλα ηταν αποφαση της στιγμης στο να δοκιμασω και amd για μια φορα να δω αν οντως ειναι αληθεια αυτα που λενε για τις επιδοσεις τους.εχω τα χρηματα για την μεταβαση σε 8320 και παω για εκει.αν παραφερθηκα σε καποια φαση ζηταω με τη σειρα μου συγνωμη γτ μου φανηκε επιθετικος ο τονος σου
Δημοσ.

αυτη μαλιστα ειναι απαντηση..η μεταβαση μου οντως μπορει να μην ειχε λογικη αλλα ηταν αποφαση της στιγμης στο να δοκιμασω και amd για μια φορα να δω αν οντως ειναι αληθεια αυτα που λενε για τις επιδοσεις τους.εχω τα χρηματα για την μεταβαση σε 8320 και παω για εκει.αν παραφερθηκα σε καποια φαση ζηταω με τη σειρα μου συγνωμη γτ μου φανηκε επιθετικος ο τονος σου

Φτασαμε ομως στην 6η σελιδα για να αναφερεις κατι που επρεπε να το αναφερεις απο το link που εδωσα :)

Φτάνει, τσάμπα η καταπόνηση του πληκτρολογίου...

Στο θέμα, απο passive PFC κανείς δεν έβγαλε πάνω απο 400watt. Ο λόγος το ~60% efficiency. Γιατί αν είναι για να βγάλεις 800watt θέλεις σχεδόν ενάμιση κιλοβάτ απο την πρίζα, σημαίνει ότι έχεις παραγωγή θερμότητας 600+watt μόνο πάνω στο τροφοδοτικό!

Αυτό θέλει υδρόψυξη με ψυγείο αυτοκινήτου...

Οκ αλλα τα παραπανω τι σχεση εχουν με τον FX 6300.Εχω χασει επεισοδια??

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το raging που σε πιάνει βρε fulgore και μονο στην υπόνοια οτι κάποιος θεωρεί καλύτερη επιλογή την amd...καταντά κουραστικο σε κάποια σημεία ιδίως αν παλευετε ο καθένας για το δίκιο του. Δεν είναι οτι λες κάτι παράλογο ή χαζό αλλά δειχνεις να κυνηγας τις περιπτωσεις με το δικανο...

Πιο πριν κάναμε συζήτηση για το approx που έχει ο ts και συμπληρώνει ο sheo κάποια πραγματα επ αυτου.

• Like 2
Δημοσ.

Οκ αλλα τα παραπανω τι σχεση εχουν με τον FX 6300.Εχω χασει επεισοδια??

Για την βόμβα τροφοδοτικό που έχει λέω...

Δημοσ.

Αυτό το raging που σε πιάνει βρε fulgore και μονο στην υπόνοια οτι κάποιος θεωρεί καλύτερη επιλογή την amd...καταντά κουραστικο σε κάποια σημεία ιδίως αν παλευετε ο καθένας για το δίκιο του. Δεν είναι οτι λες κάτι παράλογο ή χαζό αλλά αυτή η τάση να κυνηγας τις περιπτωσεις με το δικανο...

Πιο πριν κάναμε συζήτηση για το approx που έχει ο ts και συμπληρώνει ο sheo κάποια πραγματα επ αυτου.

Βασικα κοιταξε να δεις.Μονο στο τελευταιο post βγηκε ακρη με αυτο που εγραψε και υπογραμμισε. Δεν υπαρχει αυτο που γραφεις ''παλευει ο καθενας για το δικιο του'' απλα αυτο εν μερη ηθελα να διαβασω.

Σε stock ρολογια αν ρωτησεις τους παντας για Fx 6300 vs i5 4440 θα σου πουν προφανως και i5(και την ιδια την Amd να ρωτησεις που λεει ο λογος).

Τεσπα αφου βγηκε ακρη παει αυτο.

Για το Approx και ολα τα παρομοια no name με αυτο τι κουβεντα κανετε???1ο σχολιο ειναι αυτο του ts που αναφερει το τροφοδοτικο του και δευτερο σχολιο(απαντηση σε αυτο δηλαδη)ειναι''Αλλαγη τροφοδοτικου day one''.Εχω περιεργεια να δω τι σοι ''κουβεντα'' κανατε για τροφοδοτικα-βομβες :D

Δημοσ.

To approx είναι μια χαρά και να μην το αλλάξεις.

Δεν είναι επώνυμο ωστόσο επειδή το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά μπορώ να πω με επιφύλαξη ότι αντέχει πολύ πιο απαιτητικά συστήματα. Οπότε σε αυτή τη φάση το κρατάς κι εφόσον μελλοντικά σου παρουσιαστούν τυχόν αστάθειες πας σε κάτι άλλο.

Eκεί που δε θα το εμπιστευόμουν θα ήταν να λειτουργώ το pc με σταθερά υψηλό overclocking ή με sli . Για κανονική χρήση είναι κομπλέ.

Έπειτα, ο άνθρωπος λέει ότι δεν ασχολείται με oc. Τι προτάσεις είναι αυτές περί fx8300 /fx8320E; Μιλάμε για δύο cpus χαμηλά χρονισμένους προς όφελος των watts που απευθύνονται σε κυρίως σε overclockers. Για κάποιον που δεν ασχολείται με το χόμπι, στρέφεται σε αυτούς με την υψηλότερη συχνότητα ~που μελλοντικά μπορούν κι αυτοι να αξιοποιηθούν~.

Ο fx6350 που προτάθηκε στην αρχή, θα έχει καλυτερες επιδόσεις στα παιχνίδια απ'τους 2 παραπάνω (έστω και λίγο)λόγω της υψηλότερης συχνότητας.

Ανάλογα με το πως θα ρυθμίσεις τη ροή αέρα μέσα στο κουτί σου, δε θα έχεις πρόβλημα θερμοκρασιών. Ωστόσο καλό θα ήταν να έχεις ένα after market cooler για τον cpu διότι η στοκ ψύκτρα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο.

Σοβαρα τωρα????Σοβαρα τωρα διαβαζω σε τεχνολογικο forum να δινονται τετοιες συμβουλες???

Τα Approx καλα??? Αν μελλοντικα σου παρουσιασει ασταθειες το αλλαζεις????Να σου πω αν στο μελλον,μιας και δεν πολυ ασχολειται ο ts οπως εχει πει του καψει το συστημα θα του πληρωσεις εσυ τα σπασμενα που εχει no name τροφοδοτικο??

Αλλωστε δεν ειναι και τυχαιο που εχουν απο τις χαμηλοτερες εγγυησεις τα εν λογω τροφοδοτικα. Το ειχε πει αν θυμαμαι καλα και ο mod Ailuros στο θεμα καρτων γραφικων να μην προτεινουμε no name τροφοδοτικα και επισης παντα τα watt να ειναι αναλογα με τα προτεινομενα του κατασκευαστη και οχι πολυ μικροτερα.

Ναι εχεις δικιο στο οτι αφου δεν θα κανει oc δεν θα ζοριστει πολυ το συστημα,αν και οι Amd ζητανε παραπανω ρευμα απο Intel και Nvidia,αλλα και παλι Approx??? Ναι διαβασα αργοτερα να λες οτι προφανως θα ηταν καλυτερο ενα επωνυμο τροφοδοτικο αλλα το θεμα ειναι οτι με το καλημερα πρεπει να γινει αυτο. Ναι ειναι επιπλεον λεφτα και κριμα αλλα καλυτερα να εχει το κεφαλι του ησυχο παρα να ειναι συνεχεια με τον φοβο στην πρωτη διακοπη ρευματος αν θα πρεπει να το αλλαξει ή οχι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...