Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως καθιερωθηκε η ιδεα οτι κλοκαροντας τον 83χχ μεταμορφωνεται κυριολεκτικα.Ναι κερδιζει αλλα τιποτα δραματικο.Εννοειτε οτι αν τον πας στα 5.0-5.2Ghz εχει διαφορα αρκετη αλλα απο τα 3.5Ghz που ειναι στοκ αν τον πας στα 4.0 πχ,ελαχιστες διαφορες θα δει καποιος.Και μην μου πεις οτι οταν καποιος μιλαει για κλοκαρισμα,εννοει μονο τα 5.0Ghz.Oi περισσοτεροι στοχευουν τα 4.0-4.2Ghz.Αυτης της ταξης το κλοκαρισμα,μονο για το χομπι ειναι και τιποτα αλλο.Εχεις δοκιμασει εσυ στοκ και κλοκαρισμενο fx και ειδες τρομερες διαφορες υπερ του κλοκαρισμενου ή λες οτι διαβαζεις απο δω και απο κει?Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και στοκ οι fx μια χαρα αποδιδουν.

O fx8320E είναι στα 3.2 Ghz, o fx8300 που τυχαίνει να έχω στα 3.3 κι ανάλογα την περίσταση turb-άρουν στα 4.2 ghz.

Προφανώς, ενα σωστό κλοκαρισμα στα 4.5 ας πουμε ~που αντέχουν οι περισσοτερες mid-range μητρικές AM3+ της αγοράς~ δίνει ένα αξιοπρεπές boost που στα παιχνίδια μπορεί να μεταφραστεί απο 2-10 fps, ανάλογα την περίπτωση.

Γιατί όμως κάποιος που δεν κάνει oc να πάει σε ένα τέτοιο επεξεργαστή όταν μπορεί να πάρει έστω 1-3fps παραπάνω με τα ίδια λεφτά; όπως ανέφερα, κι αυτό μπορεί ~μελλοντικά~ να αξιοποιηθεί με οc.

Multi τα έχουμε ξαναπεί νομίζω περί approx. Eίναι Ισπανιά, όχι Κινεζιά και για συστήματα αυτού του επιπέδου, αντέχει. Άλλο η έκδοση των 500watts. Για την 800w έκδοση μπορώ να εκφέρω γνώμη και παρεμπιπτόντως αφού το skroutz δεν καλύπτει πολλούς, έχει αρκετές θετικές και σε Ισπανόφωνο site pc αγορών.

Απ'ότι κατάλαβα το έχει ήδη στην κατοχή του οπότε δεν υπάρχει λόγος να προτείνουμε να ξαναεπενδύσει. Θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του για όσο του κρατήσει.

Αν τώρα δεν κατανόησα σωστά και θέλει απλά να το αγοράσει, τότε κι εγώ τάσσομαι με την άποψη να πάει σε κάτι πιο επώνυμο καθώς με 50 ευρώ που στοιχίζει το Approx, υπάρχει η δυνατότητα για μετάβαση σε ποιοτικότερη/πιο επώνυμη επιλογή.

• Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρω ότι είναι ισπανική η approx, όπως για παράδειγμα από τέτοιου είδους εταιρείες και η lc power είναι γερμανική και η xilence το ίδιο γερμανική, όμως αυτό δεν αναιρεί το ότι η κυρίως κατασκευή των τροφοδοτικών τους γίνεται στην Κίνα και είναι πολύ μέτρια προς κακή. Βέβαια θα μου πεις και με το δίκιο σου κιόλας πως και τα επώνυμα κατασκευάζονται εκεί και θα σου πω συμφωνώ. Η διαφορά έγκειται όμως στο γεγονός ότι τα τροφοδοτικά των τριών προαναφερθεισών εταιρειών κατασκευάζονται με υλικά πολύ χαμηλότερης ποιότητας από ότι τα αντίστοιχα επώνυμα τα οποία κατασκευάζονται και αυτά στην Κίνα. Δεν πάει να έχει θετικές αξιολογήσεις, το ρίσκο παραμένει για ένα τέτοιο τροφοδοτικό. Ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός, αλλά θέλω να το τονίσω αυτό, παρόλο που βγάζει λιγότερα από 800w το approx και το μηχάνημα με τον 8320e και την 280x τραβάει κάτω από 400w σε stress και με τα δύο ταυτόχρονα (cpu+gpu), ακόμη και αν τα σηκώνει το συγκεκριμένο, δεν ξέρεις για πόσο θα τα σηκώνει αυτά τα watt και αν του την βαρέσει τι θα πάρει μαζί του παραμάσχαλα. Τουλάχιστον ένα επώνυμο και να στην κάνει θα την πάθει μόνο το psu και όχι λοιπά κομμάτια hardware, ένα approx / lc power / xilence έτσι και στην κάνει σίγουρα θα σου καταστρέψει κάτι, δεν έχουν τις ίδιες προστασίες αυτά με τα αντίστοιχα επώνυμα. Την είχα πάθει έτσι παλιότερα και για αυτό με βλέπεις έτσι υπερβολικό scatman. Από εκεί και πέρα ας κάνει ότι θέλει ο ts αλλά με δικό του ρίσκο. Συμφωνώ με την άποψη ότι το τροφοδοτικό είναι το Α και το Ω ενός μηχανήματος, δεν πρέπει να είναι ούτε πανάκριβο αλλά ούτε και μούφα, αλλά η χρυσή τομή μεταξύ ποιότητας, τιμής και απόδοσης.

• Like 1
Δημοσ.

ποιο είναι το ακριβές μοντέλο του τροφοδοτικού?

Να μας το πει ο φίλος για να δούμε στις βάσεις δεδομένων ποιος είναι ο πραγματικός κατασκευαστής και τι ποιότητας είναι το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Multi καλά κάνεις και είσαι υπερβολικός όπως λες και δε διαφωνώ καθόλου με αυτά που γράφεις, ωστόσο ακόμη και τα επώνυμα μπορούν να μας κάνουν "βρώμικη" δουλειά. Τάσσομαι κι εγώ είμαι υπέρ της απόψεως, επώνυμο και καλό σε νέο σύστημα.

Γενικά τα τροφοδοτικά είναι μία πονεμένη ιστορία κι ο καθένας έχει να πει τη δική του. Παρομοίως έχω κάποιες αρνητικές εμπειρίες ακόμη και με τα λεγόμενα ποιοτικά. Αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο.

Ένα σύστημα με πχ 8320Ε και και 280Χ πολύ δύσκολα θα φτάσει στην κατανάλωση των 350 watts. Tώρα αν ι ο ts κάνει extreme χρήση...που θα φτάνει το pc στα όρια του. τι να πω, δε ξέρω.

Όπως ανέφερα, προσωπικά εγκρίνω τη χρήση του εφόσον το έχει αγοράσει ήδη και είναι καινούργιο. Βασιζόμενος σε προσωπική εμπειρία μου άντεξε καλά. Αυτό το κάνει Scatman plus τροφοδοτικό . Αστειεύομαι ...

Αν σκοπεύει να το πάρει, να μην το κάνει. Στην καλύτερη περίπτωση θα του λειτουργεί κανονικά, στη χειρότερη θα του κάνει διακοπές οπότε θα αναγκαστεί να το αλλάξει. Να του κάψει το σύστημα πολύ δύσκολο.

ΕΝΤΙΤ :

3232.png
  • Like 1
Δημοσ.

single rail ειναι?

Απ ότι λέει ναι. με 62Α στην 12άρα ....

Ψάχνω να βρω κάποιο review και να δω αν βγάζει πραγματικά 800watt.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν reviews, άδικα θα ψάξεις.

Απωθεί πολύ κόσμο το γεγονός ότι είναι υψηλά watts, όχι επώνυμο, φθηνό, όχι Plus και το προσπερνάνε όλοι :P  

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν reviews, άδικα θα ψάξεις.

Απωθεί πολύ κόσμο το γεγονός ότι είναι υψηλά watts, όχι επώνυμο, φθηνό, όχι Plus και το προσπερνάνε όλοι :P

Πολλές εταιρίες αναγράφουν πολλά watt αλλά οι περισσότερες αν δεις τα χαρακτηριστικά τους παραπάνω ΔΕΝ αναφέρουν πολλά αμπέρ στα 12V ....

Αυτό εδώ μου κάνει εντύπωση που δίνει 62Α στα 12v.

Δεν γνωρίζω ποσο ποιοτικό είναι, αλλά νομίζω πως αν δεν έχει τα 800 μια 600άρα θα την δίνει.

Πρέπει πάντως να βρούμε πληροφορίες. Το δύσκολο είναι πως είναι ισπανικό .... οπότε και αν υπάρχει κάποιο review θα έχει χρησιμοποιηθεί η Ισπανική γλώσσα. ...

Εγώ πάντως θα τους έστελνα ακόμα και email περιγράφοντας το σύστημά μου και το τι θέλω να βάλω επάνω.

Δημοσ.

Δε νομίζω πως μπορεί να αποδώσει 800 αλλά για μέχρι 500w ή 400w+.. μια χαρά είναι. Αλλά σε αυτήν την κατηγορία, υπάρχουν πιο επώνυμες επιλογές οπότε ..

Δημοσ.

Καλησπερα.σκεφτομαι να αλλαξω cpu σε μια μητρικη gigabyte 970a-udp3.ποιο απο τα 2 προτεινετε?fx 6300 η 6350?

Πριν 2 εβδομαδες ειχες ανοιξει θεμα και ελεγες για I5 και τωρα λες για 6300 ή 6350.

http://www.insomnia.gr/topic/600239-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%86%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%BF-intel-i5-socket-1150/

Χαρας στα κοροιδα που καθονται και ασχολουνται....

• Like 2
Δημοσ.

Πριν 2 εβδομαδες ειχες ανοιξει θεμα και ελεγες για I5 και τωρα λες για 6300 ή 6350.

http://www.insomnia.gr/topic/600239-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%86%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%BF-intel-i5-socket-1150/

Χαρας στα κοροιδα που καθονται και ασχολουνται....

Ε ποια δεν παλευεσαι :P 

Τι κανεις? Καθεσαι και καταγραφεις καθε βραδυ τι post εχει ανοιξει ο καθενας?  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Πατάς μια στο όνομα μετά στο θέματα και βλέπεις τη έχει κάνει ο κάθε ένας,αν σου θυμίζει και κάτι το avatar από παρόμοιο θέμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...