Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

,Αν παρουσιαστεί κάποιο θέμα με την διαχείριση των πυρήνων από το λειτουργικό σε παλαιά παιχνίδια ή κάποια παράξενη συμπεριφορά με την διαχείριση πόρων, μπορείς να θέσεις από την διαχείριση εργασιών των windows συγκεκριμένους πυρήνες που να τρέχει η εφαρμογή σου.

υπαρχουν τροποι λοιπον να εκμεταλλευτεις πολυ καλυτερα τους πολλους πυρηνες της amd(που πολλοι τους βγαζουν αδυναμους)και να εχεις αποτελεσμα χωρις να κλοκαρεις κατι
  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποτε εχουμε.cpu cooler hyper 212 evo.mobo gigabyte ga-970a ud3p.amd fx 8320.αυτα μου πανε στα 257 ευρω.εχω απο αλλο συστημα τα εξης:gpu-xfx r9 280x 3gb.corsair vengeance 2x4 1600mhz.psu approx 800w καινουργιο.ειναι οκ για αξιοπρεπες gaming?περιμενω γνωμες
thanks φιλε αλλα μαλλον θα παιξω stock συχνοτητες.ειχα καει παλιοτερα απο oc με μαλακα τεχνικο

To approx είναι μια χαρά και να μην το αλλάξεις.

Δεν είναι επώνυμο ωστόσο επειδή το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά μπορώ να πω με επιφύλαξη ότι αντέχει πολύ πιο απαιτητικά συστήματα. Οπότε σε αυτή τη φάση το κρατάς κι εφόσον μελλοντικά σου παρουσιαστούν τυχόν αστάθειες πας σε κάτι άλλο.

Eκεί που δε θα το εμπιστευόμουν θα ήταν να λειτουργώ το pc με σταθερά υψηλό overclocking ή με sli . Για κανονική χρήση είναι κομπλέ.

Έπειτα, ο άνθρωπος λέει ότι δεν ασχολείται με oc. Τι προτάσεις είναι αυτές περί fx8300 /fx8320E; Μιλάμε για δύο cpus χαμηλά χρονισμένους προς όφελος των watts που απευθύνονται σε κυρίως σε overclockers. Για κάποιον που δεν ασχολείται με το χόμπι, στρέφεται σε αυτούς με την υψηλότερη συχνότητα ~που μελλοντικά μπορούν κι αυτοι να αξιοποιηθούν~.

Ο fx6350 που προτάθηκε στην αρχή, θα έχει καλυτερες επιδόσεις στα παιχνίδια απ'τους 2 παραπάνω (έστω και λίγο)λόγω της υψηλότερης συχνότητας.

Ανάλογα με το πως θα ρυθμίσεις τη ροή αέρα μέσα στο κουτί σου, δε θα έχεις πρόβλημα θερμοκρασιών. Ωστόσο καλό θα ήταν να έχεις ένα after market cooler για τον cpu διότι η στοκ ψύκτρα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Δεν είναι επώνυμο ωστόσο επειδή το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά μπορώ να πω με επιφύλαξη ότι αντέχει πολύ πιο απαιτητικά συστήματα. Οπότε σε αυτή τη φάση το κρατάς κι εφόσον μελλοντικά σου παρουσιαστούν τυχόν αστάθειες πας σε κάτι άλλο.

Eκεί που δε θα το εμπιστευόμουν θα ήταν να λειτουργώ το pc με σταθερά υψηλό overclocking ή με sli . Για κανονική χρήση είναι κομπλέ.

Έπειτα, ο άνθρωπος λέει ότι δεν ασχολείται με oc. Τι προτάσεις είναι αυτές περί fx8300 /fx8320E; Μιλάμε για δύο cpus χαμηλά χρονισμένους προς όφελος των watts που απευθύνονται σε κυρίως σε overclockers. Για κάποιον που δεν ασχολείται με το χόμπι, στρέφεται σε αυτούς με την υψηλότερη συχνότητα ~που μελλοντικά μπορούν κι αυτοι να αξιοποιηθούν~.

Ο fx6350 που προτάθηκε στην αρχή, θα έχει καλυτερες επιδόσεις στα παιχνίδια απ'τους 2 παραπάνω (έστω και λίγο)λόγω της υψηλότερης συχνότητας.

Ανάλογα με το πως θα ρυθμίσεις τη ροή αέρα μέσα στο κουτί σου, δε θα έχεις πρόβλημα θερμοκρασιών. Ωστόσο καλό θα ήταν να έχεις ένα after market cooler για τον cpu διότι η στοκ ψύκτρα δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο.

σε ευχαριστω για την πληροφορια για το psu.εφοσον το εχεις χρησιμοποιησει μετραει πολυ η γνωμη σου.οσο για την after market ψυξη εχω παραγγειλει ηδη την hyper 212 evo
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως καθιερωθηκε η ιδεα οτι κλοκαροντας τον 83χχ μεταμορφωνεται κυριολεκτικα.Ναι κερδιζει αλλα τιποτα δραματικο.Εννοειτε οτι αν τον πας στα 5.0-5.2Ghz εχει διαφορα αρκετη αλλα απο τα 3.5Ghz που ειναι στοκ αν τον πας στα 4.0 πχ,ελαχιστες διαφορες θα δει καποιος.Και μην μου πεις οτι οταν καποιος μιλαει για κλοκαρισμα,εννοει μονο τα 5.0Ghz.Oi περισσοτεροι στοχευουν τα 4.0-4.2Ghz.Αυτης της ταξης το κλοκαρισμα,μονο για το χομπι ειναι και τιποτα αλλο.Εχεις δοκιμασει εσυ στοκ και κλοκαρισμενο fx και ειδες τρομερες διαφορες υπερ του κλοκαρισμενου ή λες οτι διαβαζεις απο δω και απο κει?Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και στοκ οι fx μια χαρα αποδιδουν.

• Like 3
Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως καθιερωθηκε η ιδεα οτι κλοκαροντας τον 83χχ μεταμορφωνεται κυριολεκτικα.Ναι κερδιζει αλλα τιποτα δραματικο.Εννοειτε οτι αν τον πας στα 5.0-5.2Ghz εχει διαφορα αρκετη αλλα απο τα 3.5Ghz που ειναι στοκ αν τον πας στα 4.0 πχ,ελαχιστες διαφορες θα δει καποιος.Και μην μου πεις οτι οταν καποιος μιλαει για κλοκαρισμα,εννοει μονο τα 5.0Ghz.Oi περισσοτεροι στοχευουν τα 4.0-4.2Ghz.Αυτης της ταξης το κλοκαρισμα,μονο για το χομπι ειναι και τιποτα αλλο.Εχεις δοκιμασει εσυ στοκ και κλοκαρισμενο fx και ειδες τρομερες διαφορες υπερ του κλοκαρισμενου ή λες οτι διαβαζεις απο δω και απο κει?Αυτο που θελω να πω ειναι οτι και στοκ οι fx μια χαρα αποδιδουν.

οπως προανεφερα stock συχνοτητες θα παιξει το pc
Δημοσ.

Υπάρχει και το affinity πράγμα που το αγνοεις.

Δεν χρειάζεται να κλεινεις πυρήνες, απλά δηλώνει συγκεκριμένους πυρήνες που θα παίζει το παιχνίδι.

Έτσι μπορείς να έχεις τα 4ghz μέσω turbo core χωρις να κλεινεις πυρήνες κ.λ.π.

Δεν το αγνοώ,με το affinity οτιδήποτε νήμα πάνω από τα 4 ποιο απαιτητικά θα τρέξουν μαζί με αυτά στους ίδιους 4 πυρήνες...

Για κάνε τους υπολογισμούς από τα παραδείγματα που δίνω (ή από όποιο παιχνίδι νομίζεις) ότι κερδίζεις σε συχνότητα το χάνεις από τα νήματα,ποιο πιθανόν και παραπάνω.  

Δημοσ.

Προχώρα με τον FX8320E μια χαρά θα είσαι , ιδίως σε DX-12 Games.

Προχώρα με τον FX8320E μια χαρά θα είσαι , ιδίως σε DX-12 Games.

ωραια..αλλωστε δεν εχω και τρελλες απαιτησεις
Δημοσ.

σε γενικες γραμμες πιστευω πως αυτο το συστημα θα τραβαει καλα σε 1080p και σε λιγο καιρο θα φαει και μια αναβαθμιση σε 16αρα ram

Δημοσ.

Καλύτερα ας αλλάξει πρώτα το approx και ας πάει σε κάτι στιβαρό, το ότι σε εσένα scatman το approx είναι οκ δεν σημαίνει ότι είναι σε όλους. Τα κινέζικα με εξαιρέσεις ελάχιστα δεν θα έχουν θέμα και πάλι πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να μην σου σκάσει, η πλειοψηφία τους όμως έχει θέμα. Είναι έγκλημα κατά την γνώμη μου να βασιστεί καινούριο μηχάνημα με 280x κιόλας σε κινεζιά τροφοδοτικό, είναι μεγάλο το ρίσκο. Από εκεί και πέρα αν θέλει να το κρατήσει το approx ο ts το κρατάει με δική του ευθύνη, αλλά αν την πάθει ενδέχεται να κλαίει όλο το μηχάνημα. Έχω χάσει μηχάνημα από κινεζιά, πριν χρόνια, έκαψε μητρική ευτυχώς και όχι τίποτα άλλο. Είδα λίγο τα σχόλια του skroutz για το 500αρι approx και έφριξα, από την άλλη το 800αρι τα ίδια χάλια θα είναι, δεν είναι legit ένα 800w τροφοδοτικό που κάνει 50 ευρώ, ένα γνήσιο 800αρι με καλή ποιότητα που βγάζει τα watt αυτά έχει τα διπλάσια περίπου χρήματα. Και πάλι και να μπορεί να σηκώσει έστω τα μισά watt το approx, με την ποιότητα που φοράει ούτε μηχάνημα με c2d που λέει ο λόγος δεν θα ρίσκαρτα, την έπαθα και έμαθα. Και να φανταστείς scatman όταν έφτιαχνα το μηχάνημα σκεφτόμουν να θυσιάσω από τροφοδοτικό και να βάλω κινέζικο για να στριμώξω στο build μου a10 5800k, τελικά έβαλα μυαλό και πήρα cx 430 και a8 6600k. Κερδισμένος βγήκα, μιας και έχω καλύτερο τροφοδοτικό, έχασα βέβαια λίγο από την igpu, ωστόσο κέρδισα και σε oc potential, μιας και ο a8 6600k έχει καλύτερο bining από τον a10 5800k.

• Like 1
Δημοσ.

αυτά είναι κάπου ~60% efficiency από τα 800 που λέει , άμα βγάζει τα μισά σε full load καλά ειναι

Όσα watt λέει βγάζει, το efficiency σου λέει πόσο παραπάνω τραβάει από την πρίζα για να δώσει στο Η/Υ.  

Τα 80% efficiency π.χ. θέλουν 20% παραπάνω, αυτό θα τραβάει 40% παραπάνω,τα υπόλοιπα θερμότητα.

Δημοσ.

Εμένα το xfx 550w λέει ότι βγάζει max output 520w , το efficiency δεν έχει να κάνει με τα w που βγάζει?

Μήπως σου λέει 520 για το κανάλι των 12V;;

Δες π.χ. το review.

Test 8

DC Watts/

AC Watts

555.3W/ για να δώσει 555.3W στον Η/Υ

676W τραβάει 676W από τον τοίχο.

Eff.

82% απόδοση.

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story2&reid=225555.3W/

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...