FarCry Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω. Ανάλογα με τη γλώσσα και τον οργανισμό του διπλώματος θα σου πουν. Παρτους τηλέφωνο, απαντάνε. :-P δε εχω κατι εγω. απο περιεργεια ρωτησα
Fista21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Γεια σας,θέλω να κάνω αίτηση για μια προκήρυξη του Ασεπ και μου χουν σπάσει τα νεύρα.Μου ζητούν μετάφραση proficiency από δικηγόρο. Η μετάφραση από την ελληνοαμερικανική ένωση δεν τους καλύπτει(κοστίζει και 35 ευρώ); Η ένωση μου λέει πως μόνο εκείνη είναι αρμόδια για την μετάφραση!! Ισχύει ή με δουλεύουν;Πώς να το χειριστώ;Πρέπει να το μεταφράσω στην ένωση και μετά να πάω σε δικηγόρο για επικύρωση; Πρέπει να το μεταφράσω ιδιωτικά και μετά να πάω σε δικηγόρο για επικύρωση;Πρέπει να πάω στο υπουργείο εξωτερικών ή στο british council;Τι να κάνω;Μετά με το όποιο μεταφρασμένο και επικυρωμένο πάω στα κεπ και βγάζω φωτοτυπία ή πρέπει κάθε φορά να κάνω την ίδια διαδικασία; Πολλές ερωτήσεις το ξέρω και συγγνώμη.Ευχαριστώ πολύ.
giwrgos555 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τα ΚΕΠ δεν μπορούν να κάνουν αντίγραφα απο ιδιωτικά έγγραφα χωρίς να υπάρχει σφραγίδα της ελληνικής δημοκρατίας και αυτό γιατί ο κανονισμός δεοντολογίας το απαγορεύει γι αυτό σε υποχρεώνει να πας σε δικηγόρο για επικύρωση θα σου περάσει ο δικηγορικός σύλλογος την σφραγίδα και μετά πας στα ΚΕΠ και κάνεις όσα αντίγραφα θέλεις.Αυτά τώρα στα χαρτιά στην πράξη αν βρείς ΚΕΠ με υπάλληλο μ@...κ@ και σου κάνει επικύρωση αντιγράφων χωρίς να έχει προηγηθεί πριν απο δικηγόρο τότε ισχύει κανονικά στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.Σκοπό έχει να πέσεις όμως σε υπάλληλο να μην ξέρει
Fista21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τα ΚΕΠ δεν μπορούν να κάνουν αντίγραφα απο ιδιωτικά έγγραφα χωρίς να υπάρχει σφραγίδα της ελληνικής δημοκρατίας και αυτό γιατί ο κανονισμός δεοντολογίας το απαγορεύει γι αυτό σε υποχρεώνει να πας σε δικηγόρο για επικύρωση θα σου περάσει ο δικηγορικός σύλλογος την σφραγίδα και μετά πας στα ΚΕΠ και κάνεις όσα αντίγραφα θέλεις.Αυτά τώρα στα χαρτιά στην πράξη αν βρείς ΚΕΠ με υπάλληλο μ@...κ@ και σου κάνει επικύρωση αντιγράφων χωρίς να έχει προηγηθεί πριν απο δικηγόρο τότε ισχύει κανονικά στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.Σκοπό έχει να πέσεις όμως σε υπάλληλο να μην ξέρει Η μετάφραση από την ένωση κάνει ή πρέπει να βρω άλλο φορέα να την μεταφράσει;
giwrgos555 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Στο υπουργείο ή σε δικηγόρο κατά κύριο λόγο στο πρώτο που έκανε αν θυμάμαι καλά 16 ευρώ όχι 40-50 που ζητάνε οι δικηγόροι.
Gia Chrysa Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Η μετάφραση του Υπουργείου είναι δημόσιο έγγραφο και δεν χρειάζεται επικύρωση σε ΚΕΠ. Άρα κάνε τη μετάφραση στο υπουργείο για να γλιτώσεις. Εκεί θέλουν επικυρωμένο αντίγραφο του διπλώματος. Το proficiency του Cambridge το πήγα στο British Council και ήθελαν 18€ για την επικύρωση. Το αμερικάνικο δεν ξέρω πόσο θέλει, κάπου εκεί μάλλον...Η μετάφραση στο υπουργείο κοστίζει γύρω στα 10€.
FarCry Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 παιδια νομιζω πως η μεταφραση του δικηγορου δεν θελει επικυρωση σε ΚΕΠ οπως και τα ξενογλωσσα πτυχια. το ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ μου. απλα κανεις αντιγραφα σκετα της μεταφρασης του δικηγορου και της επικυρωσης με το χαρτοσημο απο τον δικηγορο
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 παιδια νομιζω πως η μεταφραση του δικηγορου δεν θελει επικυρωση σε ΚΕΠ οπως και τα ξενογλωσσα πτυχια. το ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ μου. απλα κανεις αντιγραφα σκετα της μεταφρασης του δικηγορου και της επικυρωσης με το χαρτοσημο απο τον δικηγορο Το έχουμε ξαναπεί: - Τα ΚΕΠ δεν επικυρώνουν ιδιωτικά έγγραφα. - Η μετάφραση του δικηγόρου θεωρείται ιδιωτικό έγγραφο. Συμπέρασμα: Τα ΚΕΠ δεν επικυρώνουν μετάφραση δικηγόρου.
Fista21 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Τελικά θα το πάω στο υπουργείο!!Ξέρετε αν μου επιστρέφουν το επικυρωμένο αντίγραφο που έδωσα για μετάφραση ή το κρατάνε; Επίσης ο Ασεπ χρειάζεται μόνο τη μετάφραση ή και το πτυχίο στα Αγγλικά;
Gia Chrysa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Εννοείται ότι στο επιστρέφουν! Ο ΑΣΕΠ θελει το αντίγραφο να συνοδεύεται απο την μετάφραση, άρα και τα 2.
FarCry Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Το έχουμε ξαναπεί: - Τα ΚΕΠ δεν επικυρώνουν ιδιωτικά έγγραφα. - Η μετάφραση του δικηγόρου θεωρείται ιδιωτικό έγγραφο. Συμπέρασμα: Τα ΚΕΠ δεν επικυρώνουν μετάφραση δικηγόρου. Ε αυτό είπα και εγώ Τελικά θα το πάω στο υπουργείο!!Ξέρετε αν μου επιστρέφουν το επικυρωμένο αντίγραφο που έδωσα για μετάφραση ή το κρατάνε; Επίσης ο Ασεπ χρειάζεται μόνο τη μετάφραση ή και το πτυχίο στα Αγγλικά; Ο ΑΣΕΠ θέλει επικυρωμένο αντίγραφο και μετάφραση Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2017 από FarCry
Gia Chrysa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Μια επικύρωση ιδιωτικού εγγράφου, συγκεκριμένα του ECDL, από δικηγόρο πόσο κοστίζει;
FarCry Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μια επικύρωση ιδιωτικού εγγράφου, συγκεκριμένα του ECDL, από δικηγόρο πόσο κοστίζει; 20 ευρω? καπου εκει 15-20 ευρω νομιζω.
Gia Chrysa Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Μήπως ξέρετε κάποιο δικηγόρο που κάνει την επικύρωση με 15-20€; (ή και φθηνότερα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα