Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ουγκ!!

νιαου γατάκι!

Δοκιμαστική δορυφορική εκπομπή-promo video 1920x1080 το 2005. (roland Garros)

νιαου γατάκι!

Αν δεν ξέρεις γαλλικά κάνε μετάφραση στο google.

Δεν μπαίνω στον κόπο να το ανεβάσω στο Youtube γιατί πάλι γατάκια θα μου πείτε οτι τρολάρω και οτι τα

έχω κλεμμένα

νιαου γατάκι!

Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

Angelina Jolie το 2005 σε FULL HD (1920χ1080) δορυφορική promo εκπομπή  με ροή 15-18 mbps και συμπίεση Mpeg2

Με άλλα λόγια,όχι απλά περσινά ξινά σταφύλια,αλλά κρασάκι 11 ετών.

Στην υγειά σας βρε παιδιά!

post-358560-0-15785000-1457509111_thumb.jpg

post-358560-0-22719200-1457509122_thumb.jpg

post-358560-0-33729200-1457509131_thumb.jpg

post-358560-0-75822400-1457509141_thumb.jpg

post-358560-0-61519800-1457509959_thumb.jpg

post-358560-0-76400500-1457509964_thumb.jpg

post-358560-0-30402500-1457509968_thumb.jpg

Δημοσ.

διάβασε ακριβώς τι θέλει να κάνει ο πελάτης,γιατί νομίζω οτι δεν το έχεις λάβει υποψη σου

και επιπλέον σε ευχαριστώ πολύ για το γεγονός οτι δεν είχες το θάρρος να αναγνωρίσεις
την παλαιοτητά μου.

Το επιπεδό μας, δεν το διαφημίζουμε αλλά το αφήνουμε να το διακρίνουν οι άλλοι από τα
λόγια και τα έργα μας (εννοώ για την υπογραφή).Βεβαια αν οι άλλοι υποτίθεται οτι έχουν μάθει να σκέφτονται
δίοτι διαφορετικά βαπτίζεσαι και ως τρολ

Ο εγωισμός είναι άσχημο πράγμα και επίσης να ξέρεις πως πάντα κάποιος θα έχει ανακαλύψει
νωρίτερα από εσένα αυτό που εσύ νομίζεις οτι ανακάλυψες πρώτος.

Για αυτό το λόγο δεν κάνω και διαφήμιση δια της υπογραφής μου το hi-end σύστημα μου pc-οθόνη  που έχω στο σπίτι μου ή τις οποιεσδήποτε άλλες επαγγελματικές μου ιδιότητες.

Οι πρωτοπόροι δεν έχουν ανάγκη αυτοπροβολής.Οι πρωτοπόροι γεύονται αυτά που δεν μπορεί να γευτεί ούτε ο νεόπλουτος γιατί  το γεγονός της πρωτοπορίας δεν είναι θέμα χρήματος αλλά θέμα γνώσης και αντίληψης

Για να σταματήσει εδώ πριν αρχίσουν οι παρεξηγήσεις...

Πρώτον

Δεν είπα πότε οτι είμαι πρωτοπόρος. Ούτε οτι ανακάλυψα τον τροχό. Ξερω ομως τι μου γινεται.

Δεύτερον 

Την υπογραφή δεν την εχω για διαφήμιση. Ειναι κάνονας στα φόρουμ οι επαγγελματιες να αναφέρουν την ιδιότητα τους. Αλλιως θα με ειχαν κανει ban. Το ξεκαθαρίζω και για αλλους που ισως ρωτήσουν... Αν ηθελα διαφήμιση θα εβαζα τηλεφωνά,  διεύθυνση και Logo της εταιρίας.

Τρίτον

Δεν εχω αναρτήσει πουθενά το σύστημα μου, το Ε9 μου κτλ... Αρα το πως βγήκα νεόπλουτος???? Τι να πω.. Ακομα και εαν βγάζω καποια σεβαστά χρήματα δουλεύοντας.. εσυ ποιο το θεμα σου?. Ανήκεις στην Πλέμπα?? :-D  :-D  

Αν είσαι παλιός, γνώστης και πρωτοπόρος όπως λες τότε ξεκίνα να προσφέρεις στην κοινότητα μας δίνοντας τεκμηριωμενες συμβουλές και λύσεις.  Οι γνώσεις στα φόρουμ ειναι για να τις μοιραζόμαστε, οχι να καυχόμαστε για αυτες....

• Like 3
Δημοσ.

Για να σταματήσει εδώ πριν αρχίσουν οι παρεξηγήσεις...

Πρώτον

Δεν είπα πότε οτι είμαι πρωτοπόρος. Ούτε οτι ανακάλυψα τον τροχό. Ξερω ομως τι μου γινεται.

Δεύτερον 

Την υπογραφή δεν την εχω για διαφήμιση. Ειναι κάνονας στα φόρουμ οι επαγγελματιες να αναφέρουν την ιδιότητα τους. Αλλιως θα με ειχαν κανει ban. Το ξεκαθαρίζω και για αλλους που ισως ρωτήσουν... Αν ηθελα διαφήμιση θα εβαζα τηλεφωνά,  διεύθυνση και Logo της εταιρίας.

Τρίτον

Δεν εχω αναρτήσει πουθενά το σύστημα μου, το Ε9 μου κτλ... Αρα το πως βγήκα νεόπλουτος???? Τι να πω.. Ακομα και εαν βγάζω καποια σεβαστά χρήματα δουλεύοντας.. εσυ ποιο το θεμα σου?. Ανήκεις στην Πλέμπα?? :-D  :-D  

Αν είσαι παλιός, γνώστης και πρωτοπόρος όπως λες τότε ξεκίνα να προσφέρεις στην κοινότητα μας δίνοντας τεκμηριωμενες συμβουλές και λύσεις.  Οι γνώσεις στα φόρουμ ειναι για να τις μοιραζόμαστε, οχι να καυχόμαστε για αυτες....

Το θέμα είναι οτι αν εγώ σου δώσω τεκμηριωμένες συμβουλές,εσύ θα τις δεχτείς;

Π.χ. αν σου πω οτι η 65 αρα πρέπει να συνοδευεται οπωσδήποτε με δορυφορικά πιατάκια για να έχεις 4- 5 καναλάκια

να σου δείχνουν 3840-2160 υλικό θα το δεχτείς εσύ ή ο πελάτης;

Επίσης το βλέπεις σωστό να δαπανήσεις 2 χιλιάδες ευρώ για να βλέπεις τι;

Τι ποιοτικό υλικό UHD θα δεις; Δια του streaming; Πόσα mbps ροή δεδομένων θα έχεις δια του streaming;

Ο πελάτης θα βιντεοσκοπεί σε 100 Mbps ροή δεδομένων;Τσου! Οπότε;

Τι θα κερδίσεις παραπάνω από μια 49 αρα του εφτακοσάρικου;Πέρα από την διάσταση τίποτα άλλο.

Επιπλέον η 65αρα κάθε χρόνος που θα περνάει θα χάνει μεγάλο μέρος από την αξία.Σε ένα χρόνο θα την βρεις

σε πολύ πιο χαμηλή τιμή.Οπότε αν δεν την αξιοποίησεις άμεσα στο έπακρο,πάει τα έχασες τα λεφτά σου.

Είναι σαν τους άλλους που χρυσοπληρώνουν μια κάρτα γραφικών για να παίξουν games 4Κ μετά από ένα ή και δυο χρόνια

από την αρχική αγορά της.

Η 65αρα είναι μόνο για 4Κ blu-ray ταινίες.Ούτε για gaming ,ούτε για streaming,ουτε για δορυφορικό.

Η 65 αρα θέλει ροή δεδομένων και ροή δεδομένων πέρα από τις 4Κ blu-ray ταινίες και την βιντεοσκόπηση

από ανάλογη βιντεοκάμερα δεν βρίσκεις.

Είναι σαν να παίρνεις φεράρι για να τρέξεις στην εθνική με 120 που είναι το επιτρεπτό όριο.Η φεραρι θέλει

πίστα για να βγάλει όλα τα γκάζια.Ετσι και η 65αρα θέλει ροή δεδομένων για να σου βγάλει τα λεφτά της.

Τώρα αν εσύ θέλεις να αγοράσεις φεραρι και να πας με 120,τότε πάω πάσο.

Ρίξε 2 χιλιάρικα για να στριμάρεις σε 15mbps  ροή δεδομένων αν μπορείς να τα πιάσεις και αυτά με καμια vdsl σύνδεση

Αν ο πελάτης έχει φράγκα και για κάθε 4Κ ταινία θέλει να πληρώνει ένα μεροκάματο για να τις αγοράσει τότε βοηθειά του.

Επίσης,μέσα στην κρίση θα γεμίσει ο τόπος ντιβιντάδικα που θα νοικιάζουν 4Κ ταινίες,ε;

Εδώ ούτε οι βιντεοσκοπήσεις γάμων δεν γίνονται σε 4Κ.Ποιος επαγγελματίας έχει λεφτά άραγε να

αγοράσει εξοπλισμό και ποιος πελάτης να χρυσοπληρώσει την βιντεοσκόπηση;

Οπότε λεβεντη μου, ο πελάτης σου αν δεν βάλει κανα δορυφορικό να δει μια ροή δεδομένων της προκοπής θα τον φάει το μαύρο σκοτάδι του streaming,του youtube και του torrent

Δεν ανοίγω το θεμα 4K gaming παρότι ο πελάτης θέλει να παίζει παιχνιδάκια 4K.

Το ηχοσύστημα που θα χρειαστεί για να απολαύσει τις ταινίες,ας το πάρει του χρόνου ή του παραχρόνου όταν θα ξαναβρεί άλλα 2 χιλιάρικα.

Να μην ξεχάσεις να του πεις να στέλνει τον ήχο από το 4K bluray στον ενισχυτή με οπτική ίνα,για να μην κάθεται και παιδεύεται εν έτη 2016 ή 2017 με καλωδιάκια τύπου rca και mini jack

Υ.Γ.:Πολύ φοβάμαι οτι στο τέλος ο πελάτης θα πάθει κάτι αντιστοιχο με το παρακάτω βιντεάκι,με την διαφορά οτι αυτός δεν θα το έχει καταλάβει οτι του έχει συμβει

Δημοσ.

Το να βάλεις ένα δορυφορικο δεν είναι δύσκολο ούτε θέλει πειθω. Βάζει και η κουτσή Μαρία τζάμπα..

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι πρεπει να αγοράσει ο υποτίθεμενος πελάτης με 4.5 μέτρα απόσταση για να βλέπει ταινίες?? 49αρα? 32αρα??

65αρες υπήρχαν και πριν την εποχή του 4κ ακόμα και πριν την εποχή του full HD και κόστιζαν 5 φορές πιο πολλά. Ο λόγος που υπήρχαν ήταν για να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις.

Αν κάποιος αγοράσει μια 65αρα για δύο μέτρα απόσταση. Το 4κ είναι μονόδρομος. Αν έχει 4.5μ του αρκεί και το full HD. Μην πω και το 720.. Παλιά πως βλέπαμε σε projectors 150" σε ταπεινό dvd και μας έπεφταν τα σαγονια από το μέγεθος και των εντυπωσιασμο??

Να πάρει πιο φθηνή 65αρα?? Θα υστερεί σε χρώμα, κίνηση αντίθεση. Αυτά όμως είναι ορατά από οποιαδήποτε απόσταση..

Η ιδια η λόγικη λοιπόν λέει ότι εάν κάποιος με μεγάλο σαλόνι θέλει να χαίρεται ταινίες και να έχει επιδόσεις της προκοπής. Θα πάει σε premium tv

Με πορδες αυγά δεν βαφουμε.....

ΥΓ. Ποιος συνδέει Blu-ray με rca?? Ένας παλιός επίσης ξέρει ότι ούτε η οπτική ίνα είναι ικανή για τα νέα δεδομένα του ήχου...

Δημοσ.

Το να βάλεις ένα δορυφορικο δεν είναι δύσκολο ούτε θέλει πειθω. Βάζει και η κουτσή Μαρία τζάμπα..

Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα τι πρεπει να αγοράσει ο υποτίθεμενος πελάτης με 4.5 μέτρα απόσταση για να βλέπει ταινίες?? 49αρα? 32αρα??

65αρες υπήρχαν και πριν την εποχή του 4κ ακόμα και πριν την εποχή του full HD και κόστιζαν 5 φορές πιο πολλά. Ο λόγος που υπήρχαν ήταν για να καλύψουν μεγάλες αποστάσεις.

Αν κάποιος αγοράσει μια 65αρα για δύο μέτρα απόσταση. Το 4κ είναι μονόδρομος. Αν έχει 4.5μ του αρκεί και το full HD. Μην πω και το 720.. Παλιά πως βλέπαμε σε projectors 150" σε ταπεινό dvd και μας έπεφταν τα σαγονια από το μέγεθος και των εντυπωσιασμο??

Να πάρει πιο φθηνή 65αρα?? Θα υστερεί σε χρώμα, κίνηση αντίθεση. Αυτά όμως είναι ορατά από οποιαδήποτε απόσταση..

Η ιδια η λόγικη λοιπόν λέει ότι εάν κάποιος με μεγάλο σαλόνι θέλει να χαίρεται ταινίες και να έχει επιδόσεις της προκοπής. Θα πάει σε premium tv

Με πορδες αυγά δεν βαφουμε.....

ΥΓ. Ποιος συνδέει Blu-ray με rca?? Ένας παλιός επίσης ξέρει ότι ούτε η οπτική ίνα είναι ικανή για τα νέα δεδομένα του ήχου...

Μάλλον μιλάω κινέζικα δεν εξηγείται αλλιώς.

Τι είναι ποιο εύκολο να κάνεις; τα 4,5 να τα κάνεις 2,5 μέτρα ή τα 15 mbps να τα κάνεις 100mbps;

Ποιο είναι ποιο εύκολο; να ρυθμίσεις την αποστασή σου από το τιμόνι της φεράρι ή να μεγαλώσεις τον δρόμο στον οποίο

κινείται η φεράρι;

Πέρα από τα παραπάνω, δεν έχεις καταλάβει ακόμη οτι το προβλημα μας δεν είναι η απόσταση θεάσης,αλλά η απουσία ροής δεδομένων με αποτέλεσμα να μην έχουμε πλήρη εκμετάλλευση της αξίας και των δυνατοτήτων της 65 αρας;

Μπέρδεψες τα λογιστικά νούμερα με τα δεδομένα ήχου,διότι αυτά τα δεδομένα κάπου πρέπει να διοχετευτούν.

Όταν λοιπόν ο πελάτης φτάσει στο σημείο να παίζει σε 22.2 κανάλια ήχου,τότε το ξανασυζητάμε το πράγμα

Επίσης αν δεν σου φτάνουν τα φυσικά όρια του φωτώς για να μεταφέρεις πληροφορίες και προτιμάς το χαλκό,τότε τι να πω;

Ξέρω δυο τρόπους ενσυρματης μεταφοράς δεδομένων.Δια του φωτός και δια του χαλκού.Δικαιωμά σου να διαλέγεις χαλκό!

Εκτος αν τώρα τελευταία ανακαλύφθηκε και άλλος τρόπος και δεν το πήρα είδηση ή αν τις οπτικές ίνες τις ονομάσανε αλλιώς και μου διαφευγει

Υ.Γ.:Πάντως εγώ όπως και οι άλλοι του Λονδίνου είμαστε fun των οπτικών ινών.

Την ασύλληπτη ταχύτητα των 1,125 Tb/sec (τεραμπίτ ανά δευτερόλεπτο) στη μετάδοση ψηφιακών δεδομένων/πληροφοριών πέτυχαν Βρετανοί ερευνητές, σημειώνοντας έτσι ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Το επίτευγμα, που παρουσιάσθηκε στο περιοδικό «Scientific Reports», πέτυχε η Ομάδα Οπτικών Δικτύων της Σχολής Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του University College του Λονδίνου (UCL), με επικεφαλής τον καθηγητή Ρόμπερτ Μάχερ.

http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/2130997/neo-rekor-metadosis-dedomenon-me-tachitita-112-tb-ana-defterolepto

Δημοσ.

Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι η λύση είναι να αλλάξω διακόσμηση στο σαλόνι του πελάτη για να πάρει μικρή. Τεχνική απάντηση ολκης.

Δεν μας ενδιαφέρει η ροή δεδομένων όταν η απόσταση είναι μεγάλη. Αυτό λέμε. Το 2003 που δεν υπήρχε 4Κ πως βλέπαμε.. Το μέγεθος καλύπτει την απόσταση. Η ανάλυση βελτιώνει την ευκρίνεια και επιτρέπει αγορά μεγάλου μεγέθους σε μικρή απόσταση. όλα σε μια ισορροπία.

Όσο για την οπτική ίνα.... Εκεί μου δείχνεις τι ξέρεις και τι όχι.. Ναι για να συνδέσω ένα blue Ray με έναν ενισχυτή θα προτιμήσω χαλκό και αυτός υπό την μορφή ενός hdmi καλωδίου..

Η οπτική ίνα toslink έχει περιορισμούς στο ηχητικό κομμάτι στα νέα φορμα. Ίσως όχι λόγω bandwidth αλλά λόγω μη συμβατότητας hdcp πρωτόκολλου. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι στα σύγχρονα Home cinema είναι ξεπερασμενες και δεν περνάνε ούτε HD dts ούτε καν 5.1 ήχο σε μερικές περιπτώσεις

Άρα hdmi και οχι toslink..

Τώρα τις οπτικές του πανεπιστημίου και της νασα ποιος τις ανέφερε??? Ότι ναναι...

Δημοσ.

Θέλεις να μου πεις δηλαδή ότι η λύση είναι να αλλάξω διακόσμηση στο σαλόνι του πελάτη για να πάρει μικρή. Τεχνική απάντηση ολκης.

Δεν μας ενδιαφέρει η ροή δεδομένων όταν η απόσταση είναι μεγάλη. Αυτό λέμε. Το 2003 που δεν υπήρχε 4Κ πως βλέπαμε.. Το μέγεθος καλύπτει την απόσταση. Η ανάλυση βελτιώνει την ευκρίνεια και επιτρέπει αγορά μεγάλου μεγέθους σε μικρή απόσταση. όλα σε μια ισορροπία.

Όσο για την οπτική ίνα.... Εκεί μου δείχνεις τι ξέρεις και τι όχι.. Ναι για να συνδέσω ένα blue Ray με έναν ενισχυτή θα προτιμήσω χαλκό και αυτός υπό την μορφή ενός hdmi καλωδίου..

Η οπτική ίνα toslink έχει περιορισμούς στο ηχητικό κομμάτι στα νέα φορμα. Ίσως όχι λόγω bandwidth αλλά λόγω μη συμβατότητας hdcp πρωτόκολλου. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι στα σύγχρονα Home cinema είναι ξεπερασμενες και δεν περνάνε ούτε HD dts ούτε καν 5.1 ήχο σε μερικές περιπτώσεις

Άρα hdmi και οχι toslink..

Τώρα τις οπτικές του πανεπιστημίου και της νασα ποιος τις ανέφερε??? Ότι ναναι...

Πλάκα μας κάνεις.Δεν εξηγείται αλλιώς.

Δεν κάνουμε μερκετίστικη συζήτηση,αλλά τεχνολογική.Από άποψη Marketing όχι 65αρα 4Κ θα του πουλήσουμε,αλλά 75αρα και ότι άλλο μπορούμε για να τα οικονομήσουμε.

Αιντε αιντε! Αν αρχίσουμε να λέμε για το χρώμα του επίπλου που θα πρέπει να δένει με το χρώμα της τηλεόρασης και αν το μπορντοροδοκόκκινο ριχτάρι του καναπέ να ταιριάζει με το χρώμα του

τηλεχειστηρίου,τότε φίλε μου δεν κάνουμε τεχνολογική συζήτηση αλλά κουτσομπολεύουμε

πίνοντας καφεδάκι.

Την διακόσμηση του σαλονιού την σχεδιάζεις έχοντας υπόψη και την θέση της τηλεόρασης.

Τώρα αν εσύ σχεδίασες γκαράζ για να παρκάρεις την φεράρι σου,αλλά η μόνη χρήση που την κάνεις

είναι να πας από το σπίτι σου στο γραφείο,τότε φίλε μου δεν είσαι οδηγός αγωνιστικού αυτοκινητου,

αλλά νεόπλουτος που σκορπάς τα λεφτά του.

Επομένως αν εσύ σπαταλήσεις ατελείωτα ευρώ για αγοράς τηλεόρασης προκειμένου να δένει με την διακόσμηση του σπιτιού πετώντας στο καλάθι των αχρήστων την τεχνολογική αξία του μηχανήματος,τότε φίλε μου μιλάμε πάλι για τον νεόπλουτο Έλληναπου για να κάνει εφε κυκλοφορεί με την φεράρι στα ζαγοροχώρια.

Το οτι οι εταιρείες επιλέγουν να προωθούν το χαλκό αυτό δεν σημαίνει οτι οι οπτικές ίνες είναι άχρηστες ή μη τεχνολογικά ικανές.Όλα είναι θέμα οικονομικών συμφερόντων.

Θεωρητικά λοιπόν πάντα η πρώτη σου επιλογή είναι το οπτικό σήμα και αν παρουσιάζονται ασυμβατότητες ή οποιαδήποτε άλλα προβλήματα τότε επιλέγεις τον χαλκό ως αναγκαστική επιλογή

Δηλαδή αν εγώ ξέρω οτι οι οπτικές ίνες μπορούν να μου φέρουν τρελές ταχύτητες internet στο σπίτι μου αλλά ο οτε δεν τις επιλέγει λόγω οικονομικών συμφερόντων,τότε δεν φταίω ούτε εγώ που αγνοώ για το γεγονός οτι ο οτε χρησιμοποιεί παντού χαλκό,αλλά ούτε οι οπτικές ίνες ως τεχνολογία.

Τέλος πάντων.

Το τελικό μου συμπερασμά είναι οτι εσύ μιλάς υπο του πρίσμα του πωλητή και εγώ υπο το πρίσμα του τεχνικού.

Αυτη η σκέψη με οδηγεί στο συμπέρασμα οτι ειδικά την εποχή των παχιών αγελάδων έχεις τσουρομαδήσει κόσμο και κοσμάκη εις το όνομα της αισθητικής.

Όταν πουλάμε τεχνολογία βασιζόμενοι στην διακόσμηση του σαλονιού πουλάμε αέρα κοπανιστό και φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Εγώ δεν κάνω για πωλητής.Δεν έχω μάθει να κοροιδευω τον κόσμο.Δεν έχω μάθει να χαιδευω αυτιά.Δεν έχω μάθει να πλασάρω τηλεοράσεις συμφωνα με το αντιπαρι καναπέ και το χαλί που μυκονίζει

Χάρηκα πολύ για την συζητησή,αλλά Μοιραράκη δεν είμαι ούτε και θέλω να γίνω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...