graphist83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Κατ'αρχάς αμφιβαλλω αν αυτή την στιγμή που μιλάμε έχεις στο σπίτι σου UHD τηλεόραση που παίζει 24/7 3840χ2160 βίντεο. Που ξέρεις εσύ τι έχω σπίτι μου, έχεις έρθει πότε? Επίσης,μόνος σου το παραδέχεσαι οτι οι τεχνολογικές σου ανάγκες φτάνουν μέχρι το 3840χ2160.Το 4096χ2160 το απορρίπτεις. Αυτόματα απορρίπτεις και την μεγιστοποίηση της ανάλυσης των καινούργιων καρτων γραφικών που έχεις πληρώσει για να παίζεις 4Κ gaming. και για να δεις οτι είσαι στο δικό σου κόσμο,ο Robie1983 δήλωσε οτι παίζει call if duty online Δεν μιλάμε λοιπόν για τις δικές σου ορέξεις αλλά για τις ορέξεις των άλλων και σε αυτές πάνω δίνουμε τεχνολογική συμβουλή. Μα δεν παιζω παιχνιδια, εχω σταματήσει εδω και δεκα χρόνια. Δεν εχω καν κάρτα γραφικών της προκοπής. Οταν κάποιος με ρωταει για TV του προτείνω TV. Αν κάποιος ρωταει για monitor προτείνουμε monitor. Δεν ειναι ολα το ιδιο πράγμα. Οπως επισης δεν ειναι οι ανάγκες όλων ίδιες με τις δικες σου. (ξανα αμφιβάλλω αν ξέρεις τι εστί ροή δεδομένων σε ένα βίντεο) Γιατι με ρωτησες και δεν σου απάντησα??. Οι περισσότεροι εδω μέσα ξέρουν και μάλιστα χωρις να είναι επαγγελματίες όπως εγώ. Επιπρόσθετα δεν μας είπες πόσα ευρώ θα ξοδέψεις για να απολαύσεις τον ήχο των ταινιών. Γιατί home cinema δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και ήχος. Αυτη την στιγμη για ηχητικό εχω δώσει κοντα στα 25.000€. Αλλα οχι για ταινιες. Ουτε καν. Για να ακουω σωστη μουσική οπου εχω και την τρελα μου. Αλλα πιστεψε με παιζει πολυ καλα και ταινίες.. Λογω επαγγέλματος δεν θα μπορουσα να μην εχω τρελα εκει (γιατι τρελα ειναι). Με λίγα λόγια μας λες οτι πληρώνεις 2000 ευρώ μόνο και μόνο για ταινίες. Δεν μας είπες όμως πόσα λεφτά θα πληρώσεις για να απολαύσεις τις ταινίες των 3840χ2160 σε ροή δεδομένων 100 mbps που θα είναι τα blu-ray (ξανα αμφιβάλλω αν ξέρεις τι εστί ροή δεδομένων σε ένα βίντεο) Οχι. Με 2000€ λεω να παρει καποιος μια tv 65'' αρα μεγαλη και χορταστικη (οπως στο cinema) με εικονα και scaler της προκοπης (που κανενα monitor δεν εχει). Tα 2000 προπερσι κοστιζαν οι FullHD και πριν 7 χρονια οι HD ready. Δεν ειναι θεμα αναλυσης. Ολες οι εταιριες πλεων δεν κατασκευαζουν καλες full hd. Αρα οι 4K ειναι μονοδρομος για καποιον που θελει μια συγχρονη TV. Το κοστος δεν αφορα την αναλυση αλλα το ΜΕΓΕΘΟΣ και τις ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. Η ευκρίνεια σε καθηλώνει και αυτός είναι ο λόγος που σε κάνει να διψάς για μεγαλύτερη ανάλυση. Για αυτό και τονίζω το 4096χ2160 Τελος την να την κάνω την ευκρίνεια σε 32'' οθόνη?????? Για το visual accuilty ξέρεις τίποτα?? Οχι δεν σε καθηλώνει η ανάλυση, αλλα μια ισορροποια απο παραμέτρους.
heavyrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ξαναρωταω γιατι ασχολησαι... αμα εχεις και εσυ ορεξη για κουβεντα ελα απο δω να τα πουμε και να μου ρυθμισεις την τηλεοραση και το χωρο μου για ταινιες χεχεχςχε 1
21cm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Που ξέρεις εσύ τι έχω σπίτι μου, έχεις έρθει πότε? Μα δεν παιζω παιχνιδια, εχω σταματήσει εδω και δεκα χρόνια. Δεν εχω καν κάρτα γραφικών της προκοπής. Οταν κάποιος με ρωταει για TV του προτείνω TV. Αν κάποιος ρωταει για monitor προτείνουμε monitor. Δεν ειναι ολα το ιδιο πράγμα. Οπως επισης δεν ειναι οι ανάγκες όλων ίδιες με τις δικες σου. Γιατι με ρωτησες και δεν σου απάντησα??. Οι περισσότεροι εδω μέσα ξέρουν και μάλιστα χωρις να είναι επαγγελματίες όπως εγώ. Αυτη την στιγμη για ηχητικό εχω δώσει κοντα στα 25.000€. Αλλα οχι για ταινιες. Ουτε καν. Για να ακουω σωστη μουσική οπου εχω και την τρελα μου. Αλλα πιστεψε με παιζει πολυ καλα και ταινίες.. Λογω επαγγέλματος δεν θα μπορουσα να μην εχω τρελα εκει (γιατι τρελα ειναι). Οχι. Με 2000€ λεω να παρει καποιος μια tv 65'' αρα μεγαλη και χορταστικη (οπως στο cinema) με εικονα και scaler της προκοπης (που κανενα monitor δεν εχει). Tα 2000 προπερσι κοστιζαν οι FullHD και πριν 7 χρονια οι HD ready. Δεν ειναι θεμα αναλυσης. Ολες οι εταιριες πλεων δεν κατασκευαζουν καλες full hd. Αρα οι 4K ειναι μονοδρομος για καποιον που θελει μια συγχρονη TV. Το κοστος δεν αφορα την αναλυση αλλα το ΜΕΓΕΘΟΣ και τις ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. Τελος την να την κάνω την ευκρίνεια σε 32'' οθόνη?????? Για το visual accuilty ξέρεις τίποτα?? Οχι δεν σε καθηλώνει η ανάλυση, αλλα μια ισορροποια απο παραμέτρους. Κινέζικα μιλάω; περιμένω φωτό του περιοδικού που διάβαζες πριν από 20 χρόνια πάνω στα οπτικοακουστικά. Δεν σου είπα να μου περιγράψεις πως σκόρπισε τα λεφτά του ένας νεόπλουτος έλληνας, αλλά σου είπα να μου αποδείξεις πόσο παλιά "πουτάνα" είσαι στον χώρο της οπτικοακουστικής
graphist83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Είμαστε στο χώρο του βίντεο και της τηλεόρασης 20 σχεδόν χρόνια και βγήκες να μας πλασαριστείς ως μελετητής-εγκαταστάτης Όταν το 2005 έβλεπα 1080 από τον δορυφόρο εσύ πουλούσες στον κοσμάκι crt τηλεοράσεις. Θέλω ρε μάγκα να μου δείξεις περιοδικάκι που διάβαζες πριν απο 20 χρόνια για τα οπτικοακουστικά συστήματα. Να δούμε ποια είναι η πιο παλιά "πουτάνα" στο χώρο της οπτικοακουστικής Μερικα που βρήκα πρόχειρα. Τα περισσότερα τα εχω πετάξει γιατι έπεσε mitsuko.... Αμφιβάλω αν είχες γεννηθεί τότε...... Ξαναρωταω γιατι ασχολησαι... αμα εχεις και εσυ ορεξη για κουβεντα ελα απο δω να τα πουμε και να μου ρυθμισεις την τηλεοραση και το χωρο μου για ταινιες χεχεχςχε Απο την αλλη εβδομαδα ισως καταφερω να ξεμπλεξω γιατι εχουμε ενα εργο επαρχια και τρεχω συνεχεια. Κατα τα αλλα ευχαριστως. Δεν θα το συνεχισω πολυ.. Απλα απο αυτα που λεει βγαινουν και πολλες απαντησεις που συνεχεια βλεπω να ρωτανε εδω μεσα.. Βεβαια εαν ειναι να μου ανεβασει την πιεση θα το σταματησω... 1
21cm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μερικα που βρήκα πρόχειρα. Τα περισσότερα τα εχω πετάξει γιατι έπεσε mitsuko.... Αμφιβάλω αν είχες γεννηθεί τότε...... xaxaxaxaxa αν σου λείπει κανα τεύχος να στο στείλω. το πρωτό που κυκλοφόρησε το νοέμβριο του 1998 το έχεις;
heavyrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Κινέζικα μιλάω; περιμένω φωτό του περιοδικού που διάβαζες πριν από 20 χρόνια πάνω στα οπτικοακουστικά. Δεν σου είπα να μου περιγράψεις πως σκόρπισε τα λεφτά του ένας νεόπλουτος έλληνας, αλλά σου είπα να μου αποδείξεις πόσο παλιά "πουτάνα" είσαι στον χώρο της οπτικοακουστικής Εγω διαβαζα σουπερ κατερινα, σε νικησα;
graphist83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ειπαμε επεσε Mitsuko..... παλι καλα που βρηκα αυτα..... Παντως φιλε εχω την εντυπωση οτι οντως μας τρολαρεις. Ο ναρκισσισμός ειναι κατι που το συνανταμε σε μικρες ηλικιες. Τωρα θα κατσουμε να τις μετραμε??? Καλο βραδυ απο εμενα.
21cm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Εγω διαβαζα σουπερ κατερινα, σε νικησα; Πάρε μια σούπερ κατερίνα για εσένα και μετά έχει και μια σούπερ κατερίνα και για τόν άλλο τον λεβεντη
21cm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Ειπαμε επεσε Mitsuko..... παλι καλα που βρηκα αυτα..... Παντως φιλε εχω την εντυπωση οτι οντως μας τρολαρεις. Ο ναρκισσισμός ειναι κατι που το συνανταμε σε μικρες ηλικιες. Τωρα θα κατσουμε να τις μετραμε??? Καλο βραδυ απο εμενα. Το παρακάτω άρθρο του περιοδικού είναι εξαιρετικά αφιερωμένο σε εσένα. Θα σου αναρτήσω και το πρώτο τεύχος του τv sat για να το βάλεις στην συλλογη σου Google rules... Δεν πιστεύω να εννοείς οτι τα ψαρευω απο την google γιατί θα σου σηκώσω όλο το περιοδικό σε φωτογραφίες. Εμείς λεβέντη τα έχουμε κάνει σε ψηφιακή μορφή τα ντοκουμέντα για να μένουν στον χρόνο
graphist83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Κατεβασμενα απο το διαδικτυο ολοι βρισκουμε. Με αυτα το παιζεις παλιος...... καλο σου βραδυ φιλε...
21cm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Και λεω γιατι εχω μια φαγουρα εκει κατω....τωρα μπορω πλεον να κοιμηθω ηρεμος Συλλεκτικότατο τεύχος σούπερ κατερίνας.Την εποχή που κάποια γατάκια νόμιζαν οτι η λέξη computer ήταν βρισιά Κατεβασμενα απο το διαδικτυο ολοι βρισκουμε. Με αυτα το παιζεις παλιος...... καλο σου βραδυ φιλε... χαχαχαχα τρέλα! έχω πεθάνει απο τα γέλια! Τελικά κατάλαβα πόσο παλιός είσαι. Λοιπόν πάρε στα χέρια σου το πρώτο τεύχος του TV SAT και πες μου ποιο άρθρο θέλεις να σου διαβάσω. Μήπως θες και κανα τεύχος της τεχνικής εκλογής; έχουμε και απο αυτό! α! θες να σου ανεβασω στο youtube το 1080 που κατέβαζα το 2005; Μια και είσαι του χώρου της δορυφορικής ο nokia 9600 σου λεει κάτι; Ότι και να πω,ότι και να ισχυριστώ πάντα όλοι επειδή δεν μπορούν να με παλέψουν με βαπτίζουν τρολ, οτι παίρνω έτοιμα αρχεία από το ιντερνετ,οτι οτι οτι Τελικά ο φούστης ή είμαι μεγάλο τρολ με τρελές δυνατότητες ή εδω μέσα όλοι είναι από άσχετοι μέχρι και αρχάριοι Κύριε διαχειριστά πρέπει να με ανακυρήξετε ως το μεγαλύτερο τρολ που πέρασε από το ινσομνια,αλλιώς πολύ φοβάμαι οτι ισχύει οτι από τις 100 "πουτάνες" 1 γνωρίζει το αντικείμενο Έχω φάει του κόσμου τα ban μόνο και μόνο επειδή οι άσχετοι με βαπτίζουν τρολ. Εδώ ο άλλος με κούφανε! Τα έχω έτοιμα κατεβασμένα από το ιντερνετ. αχαχαχαχαχα. Τι να τα κάνω τα παλιά περιοδικά της τεχνολογίας στην βιβλιοθήκη μου λεβέντη;;;;;;;;;;; τα σκανάρισα τα έκανα ψηφιακά και την χαρτούρα την πέταξα.
graphist83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Οχι καθώς δεν με ενδιαφέρει να συμμετάσχω άλλο στο ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας που σε διέπει. Ακόμα και ολο το ελεκτορ να ανεβάσεις δεν πειθεις. Και αυτο καθώς δεν κρινόμαστε απο τα περιοδικά που διαβάζουμε αλλα απο τα γραφόμενα μας και τις συμβουλές που δίνουμε. Και μια συμβουλή απο μόνη της δεν λεει κατι, καθώς πρεπει να τεκμηριωθεί τοσο τεχνικα οσο και να γινει κατανοητό γιατι ειναι σωστή και που υπερείχε έναντι άλλων. Και ευτυχώς στην τεχνολογία αυτο ειναι πολυ εύκολο. Κρινόμαστε επίσης απο αυτούς που έχουμε συμβουλέψει, ποσοι απο αυτους αποκριθήκαν θετικά. Πχ Ποια η συμβουλή σου για ενα πελάτη που θελει να βλεπει ταινιες για εναν χωρο με απόσταση 4,5 μ? Το budget στα 2,500€ Κριτήριο καλη ποιότητα εικόνας σε επίπεδο cinema?? Αν με πείσεις οτι μια 31''4Κ αρκει η εστω η 49 αρα τοτε θα αλλαξω την υπογραφή μου σε.... αναγνώστης super katerina... Φιλικά πάντα.
21cm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Οχι καθώς δεν με ενδιαφέρει να συμμετάσχω άλλο στο ρεσιτάλ μισαλλοδοξίας που σε διέπει. Ακόμα και ολο το ελεκτορ να ανεβάσεις δεν πειθεις. Και αυτο καθώς δεν κρινόμαστε απο τα περιοδικά που διαβάζουμε αλλα απο τα γραφόμενα μας και τις συμβουλές που δίνουμε. Και μια συμβουλή απο μόνη της δεν λεει κατι, καθώς πρεπει να τεκμηριωθεί τοσο τεχνικα οσο και να γινει κατανοητό γιατι ειναι σωστή και που υπερείχε έναντι άλλων. Και ευτυχώς στην τεχνολογία αυτο ειναι πολυ εύκολο. Κρινόμαστε επίσης απο αυτούς που έχουμε συμβουλέψει, ποσοι απο αυτους αποκριθήκαν θετικά. Πχ Ποια η συμβουλή σου για ενα πελάτη που θελει να βλεπει ταινιες για εναν χωρο με απόσταση 4,5 μ? Το budget στα 2,500€ Κριτήριο καλη ποιότητα εικόνας σε επίπεδο cinema?? Αν με πείσεις οτι μια 31''4Κ αρκει η εστω η 49 αρα τοτε θα αλλαξω την υπογραφή μου σε.... αναγνώστης super katerina... Φιλικά πάντα. διάβασε ακριβώς τι θέλει να κάνει ο πελάτης,γιατί νομίζω οτι δεν το έχεις λάβει υποψη σου και επιπλέον σε ευχαριστώ πολύ για το γεγονός οτι δεν είχες το θάρρος να αναγνωρίσεις την παλαιοτητά μου. Το επιπεδό μας, δεν το διαφημίζουμε αλλά το αφήνουμε να το διακρίνουν οι άλλοι από τα λόγια και τα έργα μας (εννοώ για την υπογραφή).Βεβαια αν οι άλλοι υποτίθεται οτι έχουν μάθει να σκέφτονται δίοτι διαφορετικά βαπτίζεσαι και ως τρολ Ο εγωισμός είναι άσχημο πράγμα και επίσης να ξέρεις πως πάντα κάποιος θα έχει ανακαλύψει νωρίτερα από εσένα αυτό που εσύ νομίζεις οτι ανακάλυψες πρώτος. Για αυτό το λόγο δεν κάνω και διαφήμιση δια της υπογραφής μου το hi-end σύστημα μου pc-οθόνη που έχω στο σπίτι μου ή τις οποιεσδήποτε άλλες επαγγελματικές μου ιδιότητες. Οι πρωτοπόροι δεν έχουν ανάγκη αυτοπροβολής.Οι πρωτοπόροι γεύονται αυτά που δεν μπορεί να γευτεί ούτε ο νεόπλουτος γιατί το γεγονός της πρωτοπορίας δεν είναι θέμα χρήματος αλλά θέμα γνώσης και αντίληψης
Προτεινόμενες αναρτήσεις