heavyrain Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ναι βρε φιλτατε graphist αλλα εσυ εισαι στην συντριπτικη μειοψηφια που ειναι τοσο ψειρες και σκαλιζουν σε τετοιο βαθμο τις ρυθμισεις οποτε πιστευω ολους εμας τους αλλους περισσοτερο μας μπερδευουν παρα μας βοηθανε στην επιλογη!!
graphist83 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν νομίζω οτι μπερδεύεται κάποιος. Οταν ενας ρωταει και ψαχνει να βρει ενα καλο προϊόν , του το προτείνω και του επισημαίνω επιπρόσθετα πως να το κανει καλύτερο εαν θελει. Οι χρήστες που ψαχνουν στο ιντερνετ, στα φορουμ κτλ, θεωρω οτι ειναι ικανοι και εξοικειωμένοι στο να κανουν καποιες ρυθμισεις, ωστε να παρουν τα μεγιστα απο την επιλογη τους. Αν και στο τελευταιο ποστ, απλως επισήμανα οτι θεωρω το rtings αναξιόπιστο. 1
vejitto Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν νομίζω οτι μπερδεύεται κάποιος. Οταν ενας ρωταει και ψαχνει να βρει ενα καλο προϊόν , του το προτείνω και του επισημαίνω επιπρόσθετα πως να το κανει καλύτερο εαν θελει. Οι χρήστες που ψαχνουν στο ιντερνετ, στα φορουμ κτλ, θεωρω οτι ειναι ικανοι και εξοικειωμένοι στο να κανουν καποιες ρυθμισεις, ωστε να παρουν τα μεγιστα απο την επιλογη τους. Αν και στο τελευταιο ποστ, απλως επισήμανα οτι θεωρω το rtings αναξιόπιστο. Ποια η γνώμη σου για ju7000, ju7500 Και την Sony 850c στισ 65 ίντσες; Ποια προτείνεις για steaming 4k Και games?
21cm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μετά από κάνα χρόνο ψαξίματος και υπομονής είχα καταλήξει στην 65ju7000 samsung. Κυριως λογω οτι εχει πολυ μικροτερο input lag απο ολες μιας και παιζω call if duty online.Κοστίζει 2000 ευρώ αυτή τη στιγμή και έχουν μείνει λίγα κομμάτια μιας και βγαίνουν τα νέα μοντέλα μέσα στο Μάρτιο. Όσο το ψάχνεις όμως τόσο μπερδεύεσαι. Ο πωλητής όταν του είπα που έχω καταλήξει μου έδειξε και την lg65uf850, μια τηλεόραση που είχα κατάληξει κι εγώ πριν μάθω για το input lag και πρν διαβάσω διάφορα reviews στο ίντερνετ που έβγαζαν την samsung ανωτερη. Όταν του το ανέφερα μου είπε ότι μπορω να την επιστρέψω στο μαγαζί εντός 14 μερών από την αγορά χωρίς επιβάρυνση μόνο και μόνο επειδή δεν μου άρεσε. Επίσης ο πωλητής μου έδειξε κάποιες samsung τηλεοράσεις που είχε στη βιτρίνα πάνω από 3 μήνες οι οποίες παρουσίαζαν ένα Light bleeding στα αριστερά συνηθως ακόμα και οι suhd της σειράς js. Θα μπορούσε κάποιο μέλος που είναι κάτοχος κάποιων από των 2 μοντέλων να μου πει την άποψη του και την εμπειρία του? Για να τελειώνω να πάρω μια πριν έρθουν τα νέα μοντέλα. .. Ευχαριστώ Με 2000 ευρώ αγοράζω την LG 31MU97Z-B που είναι καθαρόαιμη 4Κ (4096Χ2160) και μια ακόμη 49αρα UHD τηλεόραση. Την πρώτη την βάζω στο pc και την δεύτερη στο σαλόνι Είπατε τίποτα; Υ.Γ.: Πως φαίνονται οι νεόπλουτοι που έχουν λεφτά για πέταμα,ε; Οκ εντάξει.Συμφωνώ! Κάποιοι είχαν και στο χωριό τους από τα γεννοφάσκια τους 65αρες οθόνες και τους χαλάνε οι μικρότερες ίντσες
TEOKOS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Κάτι επί της ουσίας χωρίς ζηλίτσες και κακιούλες ; Ε; 1
heavyrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Με 2000 ευρώ αγοράζω την LG 31MU97Z-B που είναι καθαρόαιμη 4Κ (4096Χ2160) και μια ακόμη 49αρα UHD τηλεόραση. Την πρώτη την βάζω στο pc και την δεύτερη στο σαλόνι Είπατε τίποτα; Υ.Γ.: Πως φαίνονται οι νεόπλουτοι που έχουν λεφτά για πέταμα,ε; Οκ εντάξει.Συμφωνώ! Κάποιοι είχαν και στο χωριό τους από τα γεννοφάσκια τους 65αρες οθόνες και τους χαλάνε οι μικρότερες ίντσες Την επομενη φορα θα σε ρωτησουν πρωτα... 1
graphist83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Ποια η γνώμη σου για ju7000, ju7500 Και την Sony 850c στισ 65 ίντσες; Ποια προτείνεις για steaming 4k Και games? Πολυ καλες και οι τρεις. Γενικώς σε εικόνα κοντράρονται πολυ κοντά. Λιγο η Sony υπερτερει σε input lag αλλα υστερει ελαφρώς σε εξοπλισμό. Θα ελεγα να τις δεις απο κοντά και να κρίνεις. Εγω αισθάνομαι λιγο πιο εύκολα τα μενου και την παραμετροποιηση των Samsung. Ειδικα στο χρωματικό μερος. Τωρα σχετικα με την 7500. Ιδια με την 7000 απλα σε κυρτο. Το εαν σου αρέσει μια τετοια οθονη εξαρτάται απο το δικο σου υποκειμενικό κριτήριο. 1
21cm Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Κάτι επί της ουσίας χωρίς ζηλίτσες και κακιούλες ; Ε; Ακόμη δεν έχεις καταλάβει οτι του παρέθεσα τεχνολογική συμβουλή; Τι άλλο θες να κάνω; Να τον ρωτήσω πως θα τα καταφέρει να δώσει 2000 ευρώ και να μην μπορούν τα ματάκια του να απολαύσουν βίντεο ανάναλυσης 4096χ2160; Το τρελό γέλιο ξέρεις που είναι; 2000 ευρώ για αγορά οθόνης 3840χ2160 όταν οι κάρτες γραφικών σου βγάζουν 4096χ2160 Δηλαδή θα συνδέει το Pc και δεν θα μπορεί να εκμεταλλευτεί ούτε την ανάλυση της κάρτας γραφικών
graphist83 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Το τεχνολογικο μερος πιο ειναι? Η ανάλυση αυτούσια? Καταρχας αυτο δεν ειναι TV αλλα monitor. Οταν καποιος θελει να βλεπει ταινιες στο σαλονι του (οπως ο περισσοτερος κοσμος) και εχει μια σεβαστή αποσταση, τα μεγεθη των 55 η και 65'' ειναι μονόδρομος. Η 31'' TV σου σε ενα σαλόνι με απόσταση 4 μετρων δεν ειναι TV αλλα κορνιζa για φωτογραφίες!! Περαν αυτου η φοβερη αναλυση της οπως λες σε σχεση με μια αντιστοιχη full HD ιδιου μεγεθους ειναι ορατη, βαση του ανθρωπίνου visual acculty μολις σε αποσταση 0.6 m!! Στο ενάμιση μετρο ειτε ηταν 1080 ειτε 4Κ δεν θα μπορούσες να διακρινεις διαφορες ακομα και με οραση 100% Να προσθέσω επισης οτι η ανάλυση 4096Χ2160 προέρχεται απο την βιομηχανία του σινεμα και ειναι χρήσιμη μονον εκει. Γνωστη ως και DCI 4K. Στις TV για οικιακη χρηση εχει καθιερωθει το UHD το οποιο εχει πλεον και καθιερωμένη πιστοποίηση. Ολα τα μεσα για προβολή ταινιων υψηλης ευκρίνειας για το σπιτι θα εχουν εγγενη αναλυση 3840Χ2160. (Netflix, You Tube, Tα νεα blueray που θα βγουν τον Απριλιο του 2016 ktl.). Ποιος ο λογος να εχω ενα μόνιτορ το οποιο θα κανει downscaling ολες τις ταινιες μου. Εαν ζεις στο υπνοδωμάτιο σου, ισως η 31΄΄ να ειναι λογικη (την θεωρω μικρη και εκει). Αλλα οταν ζεις σε δικο σου σπιτι και η προεταιροτητα σου δεν ειναι τα games και ξερο ψωμι, τοτε σε ενα σαλονι η 65αρα η ακομα καλύτερα το προβολι, ειναι ασύγκριτη εμπειρια.....Ας ειναι και Full HD............ 2
heavyrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 τι ασχολησαι ρε graphist δεν βλεπεις οτι ειτε τρολλαρει ειτε ειναι ενα 13χρονο που νομιζει ξερει τα παντα ενω στη πραγματικοτητα δεν ξερει που του παν τα 4....
graphist83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το πιθανοτατο να εχεις δικιο. Αλλα οσα γραφω ειναι νομιζω χρησιμα και για αυτους που αρεσκονται με τους αριθμους και τις αναλυσεις..
21cm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Το τεχνολογικο μερος πιο ειναι? Η ανάλυση αυτούσια? Καταρχας αυτο δεν ειναι TV αλλα monitor. Οταν καποιος θελει να βλεπει ταινιες στο σαλονι του (οπως ο περισσοτερος κοσμος) και εχει μια σεβαστή αποσταση, τα μεγεθη των 55 η και 65'' ειναι μονόδρομος. Η 31'' TV σου σε ενα σαλόνι με απόσταση 4 μετρων δεν ειναι TV αλλα κορνιζa για φωτογραφίες!! Περαν αυτου η φοβερη αναλυση της οπως λες σε σχεση με μια αντιστοιχη full HD ιδιου μεγεθους ειναι ορατη, βαση του ανθρωπίνου visual acculty μολις σε αποσταση 0.6 m!! Στο ενάμιση μετρο ειτε ηταν 1080 ειτε 4Κ δεν θα μπορούσες να διακρινεις διαφορες ακομα και με οραση 100% Να προσθέσω επισης οτι η ανάλυση 4096Χ2160 προέρχεται απο την βιομηχανία του σινεμα και ειναι χρήσιμη μονον εκει. Γνωστη ως και DCI 4K. Στις TV για οικιακη χρηση εχει καθιερωθει το UHD το οποιο εχει πλεον και καθιερωμένη πιστοποίηση. Ολα τα μεσα για προβολή ταινιων υψηλης ευκρίνειας για το σπιτι θα εχουν εγγενη αναλυση 3840Χ2160. (Netflix, You Tube, Tα νεα blueray που θα βγουν τον Απριλιο του 2016 ktl.). Ποιος ο λογος να εχω ενα μόνιτορ το οποιο θα κανει downscaling ολες τις ταινιες μου. Εαν ζεις στο υπνοδωμάτιο σου, ισως η 31΄΄ να ειναι λογικη (την θεωρω μικρη και εκει). Αλλα οταν ζεις σε δικο σου σπιτι και η προεταιροτητα σου δεν ειναι τα games και ξερο ψωμι, τοτε σε ενα σαλονι η 65αρα η ακομα καλύτερα το προβολι, ειναι ασύγκριτη εμπειρια.....Ας ειναι και Full HD............ Κατ'αρχάς αμφιβαλλω αν αυτή την στιγμή που μιλάμε έχεις στο σπίτι σου UHD τηλεόραση που παίζει 24/7 3840χ2160 βίντεο. Επίσης,μόνος σου το παραδέχεσαι οτι οι τεχνολογικές σου ανάγκες φτάνουν μέχρι το 3840χ2160.Το 4096χ2160 το απορρίπτεις. Αυτόματα απορρίπτεις και την μεγιστοποίηση της ανάλυσης των καινούργιων καρτων γραφικών που έχεις πληρώσει για να παίζεις 4Κ gaming. Με λίγα λόγια μας λες οτι πληρώνεις 2000 ευρώ μόνο και μόνο για ταινίες. Δεν μας είπες όμως πόσα λεφτά θα πληρώσεις για να απολαύσεις τις ταινίες των 3840χ2160 σε ροή δεδομένων 100 mbps που θα είναι τα blu-ray (ξανα αμφιβάλλω αν ξέρεις τι εστί ροή δεδομένων σε ένα βίντεο) Επιπρόσθετα δεν μας είπες πόσα ευρώ θα ξοδέψεις για να απολαύσεις τον ήχο των ταινιών. Γιατί home cinema δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και ήχος. Οπότε αρχηγέ το κασέρι (κασε) γίνεται όχι απλά ακριβό αλλά πανάκριβο και για να δεις οτι είσαι στο δικό σου κόσμο,ο Robie1983 δήλωσε οτι παίζει call if duty online Δεν μιλάμε λοιπόν για τις δικές σου ορέξεις αλλά για τις ορέξεις των άλλων και σε αυτές πάνω δίνουμε τεχνολογική συμβουλή. Τώρα αν θες να το παίζεις αυθεντία εδώ μέσα στο insomnia να αγοράσεις την την παρακάτω βιντεοκάμερα http://www.alground.com/site/canon-videocamere-8k/44127 και την παρακάτω οθόνη http://www.theverge.com/2016/1/5/10713490/lg-98-inch-8k-oled-tv-uh9800-ces-2016 γιατί αυτή την στιγμή εσύ βλέπεις 1080 και εμείς 2160 αθλητικά γεγονότα σε live μετάδοση. Οπότε πάρε κανα συστηματάκι 8Κ και μετά έλα να σου βγάλουμε το καπέλο Υ.Γ.: Η τελευταία απόδειξη οτι δεν βλέπεις καθημερινά 3840χ2160 βίντεο είναι το γεγονός οτι αν έβλεπες, τότε όχι δεν θα ήθελες να έχεις μια μεγάλη εικόνα σε 1080 αλλά θα ακουγες για 1080 και θα το έφτηνες. Η ευκρίνεια σε καθηλώνει και αυτός είναι ο λόγος που σε κάνει να διψάς για μεγαλύτερη ανάλυση. Για αυτό και τονίζω το 4096χ2160
heavyrain Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ο ts ψαχνει τηλεοραση οχι μονιτορ...τωρα εσυ πως εβγαλες το συμπερασμα οτι θελει μονιτορ ενας θεος ξερει.... το γραφει ξεκαθαρα με παρα πολυ απλα ελληνικα οχι θελει ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
21cm Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 ο ts ψαχνει τηλεοραση οχι μονιτορ...τωρα εσυ πως εβγαλες το συμπερασμα οτι θελει μονιτορ ενας θεος ξερει.... το γραφει ξεκαθαρα με παρα πολυ απλα ελληνικα οχι θελει ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. γιατί εγώ τι του πρότεινα; μηχανή δρόμου; Του είπα με τα ίδια λεφτά παίρνεις και μονιτορ που είναι μεγαλύτερης ανάλυσης από 3840 και τηλεόραση που είναι UHD. Οπότε και στο pc σου θα έχεις κορυφαία οθόνη να κάνεις την όποια δουλίτσα σου και στο σαλόνι θα απολαμβάνεις πάλι αυτά που θες Κάποιοι εδω μέσα διαβάζουν οτι θέλουν.
graphist83 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Τώρα αν θες να το παίζεις αυθεντία εδώ μέσα στο insomnia να αγοράσεις την την παρακάτω βιντεοκάμερα http://www.alground.com/site/canon-videocamere-8k/44127 και την παρακάτω οθόνη http://www.theverge.com/2016/1/5/10713490/lg-98-inch-8k-oled-tv-uh9800-ces-2016 Φιλε μου προσπαθεις να με εντυπωσιασεις με tv 100'' και τα αλλα ασχετα που μου ανεβαζεις εδω?? Πολυ δυσκολο, δες την υπογραφη μου και θα καταλαβεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις