donkarlos13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αυτό το πρόγραμμα μας είχε λύσει τα χέρια. Πόσες αναμνήσεις! RIP 7
ndial7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εγω παντως τα τιμησα τα προιοντα της για αρκετα χρονια. Ενταξει, λογικο ηταν καποια στιγμη να ξεθωριασουν τα clone cd/dvd κτλ.
yiannis_1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το virtual clone drive για μένα είναι απολύτως απαραίτητο. Ευτυχώς η τρέχουσα έκδοση κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Τώρα τι θα γίνει με επερχόμενες εκδόσεις των windows??? 3
Grim Ripper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια το virtual clonedrive. Για την δουλειά που το θέλω μου αρκεί. Ξέρω πως υπάρχουν και καλύτερα, με περισσότερες δυνατότητες αλλά αυτό μου αρκεί.
Neg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το virtual clone drive για μένα είναι απολύτως απαραίτητο. Ευτυχώς η τρέχουσα έκδοση κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Τώρα τι θα γίνει με επερχόμενες εκδόσεις των windows??? Daemon Tools 4
L0k0p0k013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πλέον με τις τιμές των σκληρών παίρνεις αρκετά gb σε καλή σχετικά τιμή όποτε το να χρησιμοποιησεις DVD για μέσο αποθηκευσης είναι λίγο ανούσιο. 1
yiannis_1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Daemon Tools Το είχα δοκιμάσει μου έκανε κάποια νερά στο σύστημα και έφυγε σούμπιτο. Ένιωσα ότι τράβαγε περισσότερους πόρους και γινόταν ενας χαμός απο trayicons καταχωρήσεις στην reg κτλ Ουτε το gui του με τρέλανε. To virtual clone drive είναι τελείως transparent και γι αυτό και έμεινε. Σαν default image reader της microsoft μου δούλευει χρόνια τώρα σε δεκάδες μχτ που εχω στήσει...
Neg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το είχα δοκιμάσει μου έκανε κάποια νερά στο σύστημα και έφυγε σούμπιτο. Ένιωσα ότι τράβαγε περισσότερους πόρους και γινόταν ενας χαμός απο trayicons καταχωρήσεις στην reg κτλ Ουτε το gui του με τρέλανε. To virtual clone drive είναι τελείως transparent και γι αυτό και έμεινε. Σαν default image reader της microsoft μου δούλευει χρόνια τώρα σε δεκάδες μχτ που εχω στήσει... Έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια, μιας και δεν χρησιμοποιώ Windows σπίτι, αλλά απο οτι είδα το GUI το ανανέωσαν.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ugh, το AnyDVD(HD) ήταν αρκετά χρήσιμο για το bypass του dvd/br regioning. 2
Conan2046 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ποιο dvd εδώ ζει το CD και η δισκέτα. Αν χρειαστεί ποτέ να πάτε στο ΙΚΑ να υποβάλετε καμιά εκπρόθεσμη δήλωση πρέπει να είναι σε CD ή Δισκέτα! 2
fever25 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν θα μας λείψει για αυτό που είναι τώρα. Θα μας λείψει για αυτό που ήταν τότε! 1
cd2matheos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ποιο dvd εδώ ζει το CD και η δισκέτα. Αν χρειαστεί ποτέ να πάτε στο ΙΚΑ να υποβάλετε καμιά εκπρόθεσμη δήλωση πρέπει να είναι σε CD ή Δισκέτα! συναδελφεεεε με μισθοδοσια και συ???
~mxls~ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το virtual clone drive για μένα είναι απολύτως απαραίτητο. Ευτυχώς η τρέχουσα έκδοση κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Τώρα τι θα γίνει με επερχόμενες εκδόσεις των windows??? https://www.elby.ch/el/
TheAccountant Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 με γυρισε πολλα πολλα χρονια πισω το ονομα... Σε μια εποχή που τα οπτικα μέσα αποθηκευσης τελειωσαν, η εταιρια σε μεγαλο βαθμό εμεινε ανευ αντικειμενου αφου δεν φροντισε να γινει γνωστη και καπου αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα