dioskouros88 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Γεια χαρα παιδια τι κανετε!? Ειχα καιρο να γραψω ενα θεμα-ερωτηση γενικης φυσεως και μου την ''καρφωσε'' τωρα και λεω δεν γραφω να μου απαντησουν αυτοι που ξερουν... Η ερωτηση οπως βλεπετε ειναι πολυ απλη αλλα προφανως η απαντηση ισως να ειναι μεγαλη και περιπλοκη να απαντηθει απο αυτους που γνωριζουν και ασχολουνται ισως και επαγγελματικα με τετοια θεματα... Θελω να πω βρε παιδι μου με το δικο μου το μυαλο ενος απλου geek fan της τεχνολογιας με λιγη γνωση προγραμματισμου και μαρκετινγκ τα οποια τα περισσοτερα και εγω οπως και πολλοι αλλοι τα εχουμε μαθει μεσω ιντερνετ. Πως ενας αρχικα ερασιτεχνης android developer ο οποιος δημιουργουσε το παιχνιδι τις ελευθερες ωρες που ειχε απο την εργασια του, εφτασε τοσο ψηλα ακομα ακομα και οπως λενε μεχρι και τις 50000 ευρω εσοδων την ημερα? Πως δουλευει ολο αυτο το συστημα των adroid apps & games? Τι γινεται κανεις συμβολαιο με καποια εταιρεια-ες οι οποιες σε προσεγγιζουν και σου λενε θα σου δινουμε τοσα καθε μηνα και θα εχεις τις διαφημισεις μας μεσα στο game σου..? Και προφανως θα υπαρχουν και αλλοι σαν και αυτον απλα δεν εγιναν τοσο γνωστοι οπως ο nguyen που ομολογουμενως εφτιαξε ενα απο τα πιο εθιστικα παιχνιδια ever. Επισης αυτοι οι developers κανουν και καποιο μαρκετινγκ-προωθηση τα παιχνιδια τους ή απλα φτανουν τοσο ψηλα απο μονα τους απο στομα σε στομα και απο την δημοτικοτητα τους στο playstore? Πχ για παραδειγμα βλεπω τωρα γινεται ο χαμος με το Color Switch μεχρι και στα Vines το βλεπω συνεχως. Επισης διαβασα και καπου προσφατα οτι οι Windows Mobile Developers βγαζουν 3πλασια και 4πλασια εσοδα απο τα αλλα 2 os γιατι εκει εχει πολλα λιγοτερα apps-games και τα βρισκει πιο ευκολα ο κοσμος. Αυτα για την ωρα, παντως πιστευω καταλαβατε εως τωρα πιστευω τι θελω να πω και πιο ειναι το ''ζουμι'' της ερωτησης-θεματος μου. Περιμενω τις απαντησεις σας, ευχαριστω να ειστε καλα! :)
Neg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Λοιπόν, σαν App Developer είναι ποιο εύκολο να γράψεις εφαρμογές για Android αλλά δεν θα βγάλεις τα λεφτά που περιμένεις από αυτές καθώς το Play Store καλώς ή κακώς μπάζει από παντού. Έχω εδώ και μισό χρόνο Android κινητό και ήδη μου λείπει το AppStore του iOS. Ενώ είναι ποιο δύσκολο να γράψεις για iOS εφαρμογές και μάλιστα το κόστος σαν Developer είναι μεγαλύτερο 99€/Χρόνο για να βάζεις εφαρμογές στο AppStore, το AppStore θα σου προσφέρει περισσότερα κέρδη, γιατί Η πλατφόρμα είναι πιο κλειστή και το AppStore απλά πιο οργανωμένο, επίσης οι χρήστες iOS συσκευών είναι πιο πρόθυμοι να πληρώσουν για κάτι σε αντίθεση με αυτών του Android. Ο παραπάνω Developer λοιπόν έσπασε τα ρεκόρ απο όσο θυμάμαι αρχικά όταν έβγαλε την εφαρμογή του στο AppStore. Πολλοί Developers επιλέγουν το AppStore για να πουλήσουν εφαρμογές, ενώ αυτοί με Freemium εφαρμογές ή εφαρμογές που έχουν έσοδα από διαφημίσεις προτιμούν το Play Store αφού Google = Ads = Better Profit. Τώρα και εγώ ψάχνω εδώ και καιρό να γράψω μία εφαρμογή αλλά δυστυχώς δεν έχω ιδέες. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μία καλή ιδέα, κυρίως πρωτότυπη η οποία μπορεί να πουλήσει, άμα είσαι λοιπόν σίγουρος και ξέρεις ότι η εφαρμογή σου θα πουλήσει τότε αξίζει να πληρώσεις το κόστος σαν Developer στα παραπάνω καταστήματα εφαρμογών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα