Savatage1984 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλημέρα,θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να μου καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό μου paypal,λογω της οικονομικης κρισης νομιζω οτι διακοπηκε,ισχυει? Εκανα ενα λογαριασμο paypal αλλα δεν μου δεχεται την καρτα και τον λογριασμο τραπεζας,δοκιμασα εθνικη και αλφα,καποιο παραθυρακι για να μπορεσουν να μου κατεθεσουν χρηματα?
corsair04 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλημέρα,θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να μου καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό μου paypal,λογω της οικονομικης κρισης νομιζω οτι διακοπηκε,ισχυει? Εκανα ενα λογαριασμο paypal αλλα δεν μου δεχεται την καρτα και τον λογριασμο τραπεζας,δοκιμασα εθνικη και αλφα,καποιο παραθυρακι για να μπορεσουν να μου κατεθεσουν χρηματα? μπορείς να κάνεις request για να έχεις χρήματα στο paypal και επίσης μια λύση είναι αυτή καθώς και μπορείς να πεις σε κάποιον φίλο που έχει χρήματα στο balance να σου στείλει δίνοντας του απλά το emai που δήλωσες στο paypal
Savatage1984 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 μπορείς να κάνεις request για να έχεις χρήματα στο paypal και επίσης μια λύση είναι αυτή καθώς και μπορείς να πεις σε κάποιον φίλο που έχει χρήματα στο balance να σου στείλει δίνοντας του απλά το emai που δήλωσες στο paypal Μου ειπε οτι δεχτηκε το invoice που εστειλα και με πληρωσε,ομως εμενα δεν μου ηρθε καμια ειδοποιηση,ισως επειδι δεν εχω επιβεβαιωσει την καρτα ή τον λογαριασμο τραπέζης?γτ δεν μπορω να τα επιβεβαιωσω?
l3ft3r1s Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Οι περισσότερες κάρτες τρώνε άκυρο από την ίδια την Τράπεζα έκδοσης λόγω capital control. Για προσθήκη λογαριασμού, προς το παρών, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στην Ιρλανδία για να μπορέσεις να προσθέσεις. Μπες στο ιστορικό του paypal για να δεις αν όντως σε πλήρωσε. Η ειδοποίηση ή μη πάντως, δεν έχει καμία σχέση με το πόσες κάρτες ή λογαριασμούς έχεις συνδεδεμένους.
Savatage1984 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Στην ιρλανδια?οχι βρε παιδια καποιος αλλος τροπος θα υπαρχει για να προσθεσεις λογαριασμο στο paypal
soma_g4 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 κάνεις ένα 2ο λογαριασμό στο paypal και προσθέτεις την κάρτα σου (visa/mastercard). Από εκεί στείλεις το ποσό που θέλεις στο 1ο λογαριασμό. Το κακό είναι ότι σου κρατάει 3.75 στα 100 ευρώ για την μεταφορά, αλλά στο καλό είναι ότι πηγαίνουν αμέσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα