Προς το περιεχόμενο

Τι ψύκτρα να πάρω για i7 6700k

seloner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά λέω σιγά σιγά να αλλάξω την h55 ,τα λεφτά της τα έβγαλε άλλα θέλω κάτι καλύτερο.Αν πήγαινα πάλι για υδρόψυξη σκεφτόμουν την corsair h105 ή την nepton της coolermaster.Από την άλλη με πιάνει και ο φόβος για κανένα leak και σκέφτομαι μήπως πάω σε αερόψυξη.Σκεφτόμουν Noctua-NH-D14 αλλά φοβάμαι μήπως βρίσκει στης μνήμες.Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω φιλε εχω στον δικο μου 6700Κ μια Nepton 120XL (ναι ξερω δεν ειναι top) εχω θερμοκρασιες μεχρι και 1.280 Volt

Idle 22-25 και Load 46-60 στα 4700, μετρημενο.

Σε στοκ και το turbo κλειστο παιζω 19-21 και 42-45 σε load.

Προσωπικα δεν θα προτεινα γαιοδουροψυχτρα με αυτα που εχουν γραφτει στο εξωτερικο για στραβωμα του επεξεργαστη.

http://www.pcgamer.com/intel-skylake-cpus-are-bending-under-the-pressure-of-some-coolers/

Ηταν και ο λογος που πηγα σε υδροψυξη και ενα κοστος 100+ ευρω μιας και δεν ηθελα να ρισκαρω.

Μια 240Nepton η μια Corair 110Gt ειναι οτι πρεπει.

post-283355-0-97652800-1457125632_thumb.jpg

post-283355-0-48962500-1457125636_thumb.jpg

Καλησπέρα παιδιά λέω σιγά σιγά να αλλάξω την h55 ,τα λεφτά της τα έβγαλε άλλα θέλω κάτι καλύτερο.Αν πήγαινα πάλι για υδρόψυξη σκεφτόμουν την corsair h105 ή την nepton της coolermaster.Από την άλλη με πιάνει και ο φόβος για κανένα leak και σκέφτομαι μήπως πάω σε αερόψυξη.Σκεφτόμουν Noctua-NH-D14 αλλά φοβάμαι μήπως βρίσκει στης μνήμες.Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση;Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Έχτισα ένα σύστημα με 6700κ και Asus Z170A για ένα φίλο με την NH-D14 και δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τις μνήμες corsair LPX DDr4. όσο αφορά το bent cpu που λέει ο φίλος από πάνω, αυτό μπορεί να γίνει μονο κατα την μετακίνηση του tower με την ψύκτρα πάνω, γι αυτό και συνιστουν απλά αν έχεις μεγάλη ψύκτρα να την αφαιρέσεις όταν είναι να το μετακινήσεις για μεγάλες αποστάσεις, πχ ταξίδια

Απο αυτές η καλύτερη σε απόδοση είναι η http://www.skroutz.g...1-Ultimate.html

Παιδια ευχαριστω ολους για την βοηθεια.Απο αυτες που προτεινατε παιδια δεν θα εχω θεμα με της ψηλες μνημες;

Έχτισα ένα σύστημα με 6700κ και Asus Z170A για ένα φίλο με την NH-D14 και δεν είχε κάποιο πρόβλημα με τις μνήμες corsair LPX DDr4. όσο αφορά το bent cpu που λέει ο φίλος από πάνω, αυτό μπορεί να γίνει μονο κατα την μετακίνηση του tower με την ψύκτρα πάνω, γι αυτό και συνιστουν απλά αν έχεις μεγάλη ψύκτρα να την αφαιρέσεις όταν είναι να το μετακινήσεις για μεγάλες αποστάσεις, πχ ταξίδια

Θα πηγαινα για την Nh d14 που χωραει οριακα στο κουτι αλλα νομιζω θα εχω θεμα με τις ram που ειναι ψηλες.Υπαρχει καποια λυση σε αεροψυξη που να χωραει στο κουτι και να μην βρισκει στις ραμ;Σε υδροψυξη κατι προς nepton 240 θα κοιταζα πιστευω απλα το μονο που φοβιζει ειναι να μην εχω κανα leak τωρα που αλλαξα το συστημα.

Παιδια ευχαριστω ολους για την βοηθεια.Απο αυτες που προτεινατε παιδια δεν θα εχω θεμα με της ψηλες μνημες;

Θα πηγαινα για την Nh d14 που χωραει οριακα στο κουτι αλλα νομιζω θα εχω θεμα με τις ram που ειναι ψηλες.Υπαρχει καποια λυση σε αεροψυξη που να χωραει στο κουτι και να μην βρισκει στις ραμ;Σε υδροψυξη κατι προς nepton 240 θα κοιταζα πιστευω απλα το μονο που φοβιζει ειναι να μην εχω κανα leak τωρα που αλλαξα το συστημα.

νομίζω γίνεται να αυξομειώσεις το ύψος του fan που είναι πάνω από τις RAM

προσεξε μη την σφιξεις πολυ και σου μεινει στα χερια το τσιπακι φιλε. Ισα να βρεις αντισταση στη βιδα και εκει την αφηνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...