Προς το περιεχόμενο

windows media player σε win10N και samsung device

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:στον υπολογιστη μου εχω περασμενα τα windows 10 clean install που ειναι ομως η εκδοση N. Επειδη η συγκεκριμενη εκδοση δεν εχει windows media player κατεβασα απο Microsoft το media features pack ωστε να υπαρχει η συγκεκριμενη δυνατοτητα αφου Samsung συσκευες οπως το κινητο μου χρειαζονται WMP για να τις αναγνωρισουν τα windows.

Ωστοσο σημερα τα windows εκαναν update και συνειδητοποιησα οτι ξαφνικα διαγραφηκαν ολα τα σχετικα με τον WMP.Προσπαθησανα ξαναβαλω το features pack το οποιο παροτι εγκατασταθηκε κανονικα δεν ελυσε το προβλημα.Ο WMP12 δυατυχως δςν βριακεται πουθενα αλλου διαθεσιμος προς εγκατασταση.Τι μπορω να κανω;Ωστοσο θελω να αποφυγω τη λυση του εκ νεου clean install ή του recovery.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Και πως προέκυψες φίλε με τα Ν; Τα επέλεξες ή τα έχεις μαζί τον υπολογιστή;

Η ms δεν δίνει άμεσα λινκ για να κατεβάσεις τον wmp 12 γιατί λέει ότι υπάρχει προεγκατεστημένη στα 10άρια. Παρ' όλα αυτά, βρήκα κάποια link για την Αγγλική έκδοση του wmp εδώ.

Περιλαμβάνει τις εκδόσεις 10, 11 και 12

Δεν κατάλαβα όμως τι κόλλημα έχει το samsung και θέλει τον media player των windows. Δεν κάνει εγκατάσταση, δεν ανοίγει η εφαρμογή ή το χρειάζεται για να αναπαράγει τα βίντεο; Αν εγκαταστήσεις έναν εναλλακτικό player πάλι έχει πρόβλημα;

Δημοσ.

Απλα εκανα εγκατασταση απο δισκακι φιλου που ειχε τa n για ευκολια εκεινη την ωρα.δεν ξερω γιατι εχει τετοιο σκαλωμα η samsung παντως το κινητο δεν το βλεπει χωρις το WMP.μακαρι ν δεχοταν αλλο player ουτε εγω τον εχω ορεξη :-P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...