Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είχα ξανά γράψει για τον θόρυβο στο λαπτοπ ο οποίος δεν ήξερα από που ήτανε.

το μοντέλο είναι Hp, 3/4 μήνες έχει που το αγόρασα.

ο δίσκος κάνει αρκετό θόρυβο. ο θόρυβος αυτός είναι φυσιολογικός ? και να ναι είναι έντονος ?

γιατί εμένα μου ακούγεται σαν κάτι να έχει "σπάσει" εκεί μέσα

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Είναι σίγουρα από το δίσκο; Δεν είναι φυσιολογικός όχι. Πάρε backup και ετοιμάσου για αλλαγή!

στο μαγαζι από οπου το πηρα και το πηγα στο service τους ο υπάλληλος ακουσε τον ηχο και μου ειπες ότι είναι από τον δισκο και ότι είναι φυσιολογικο να κανει θορυβο ο δισκος

Δημοσ.

στο μαγαζι από οπου το πηρα και το πηγα στο service τους ο υπάλληλος ακουσε τον ηχο και μου ειπες ότι είναι από τον δισκο και ότι είναι φυσιολογικο να κανει θορυβο ο δισκος

Έναν ελαφρύ θόρυβο κάνουν οι μηχανικοί δίσκοι όταν δουλεύουν, αν ακούς τακ τακ όμως δεν είναι καλό! Όπως και να 'χει κάνε backup να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Ε οχι και φυσιολογικο!!!!Εχεις εγγυηση???Πάρε backup και ετοιμάσου για αλλαγή!!!!

παιδιά επειδή δεν είμαι και πολύ καλός σε αυτά, τι σημαίνει Backup ? και πως γινεται ? το κανω μονος?

Δημοσ.

παιδιά επειδή δεν είμαι και πολύ καλός σε αυτά, τι σημαίνει Backup ? και πως γινεται ? το κανω μονος?

Αν έχεις αρχεία που χρειάζεσαι κράτησέ τα κάπου άλλου. Σε usb stick, εξωτερικό σκληρό, κάποιο cloud drive όπως το google drive κλπ.

Δημοσ.

Αν έχεις αρχεία που χρειάζεσαι κράτησέ τα κάπου άλλου. Σε usb stick, εξωτερικό σκληρό, κάποιο cloud drive όπως το google drive κλπ.

Kαι μετά τι κάνω ;

το δίνω για αλλαγή ;

Δημοσ.

Kαι μετά τι κάνω ;

το δίνω για αλλαγή ;

Ναι ή περιμένεις να χαλάσει και το πας τότε για να στο αλλάξουν σίγουρα. Εννοείται πριν περάσει η εγγύηση, αν και δεν θα αντέξει τόσο λογικά!

Δημοσ.

Ναι ή περιμένεις να χαλάσει και το πας τότε για να στο αλλάξουν σίγουρα. Εννοείται πριν περάσει η εγγύηση, αν και δεν θα αντέξει τόσο λογικά!

απλα εκεινος ο μ.... ο υπάλληλος με ειπε ότι όλα καλα, φυσιολογικος ηχος και δεν τρεχει τιποτα

Δημοσ.

απλα εκεινος ο μ.... ο υπάλληλος με ειπε ότι όλα καλα, φυσιολογικος ηχος και δεν τρεχει τιποτα

Περίεργο...δεν μπορώ να καταλάβω για τι ήχο μιλάς όμως. Ο φυσιολογικός ήχος είναι τόσο χαμηλός που μπορεί να ακουστεί σε πολύ ήσυχο δωμάτιο χαμηλά ή πρέπει να πλησιάσεις το αυτί σου κοντά.

Δημοσ.

Περίεργο...δεν μπορώ να καταλάβω για τι ήχο μιλάς όμως. Ο φυσιολογικός ήχος είναι τόσο χαμηλός που μπορεί να ακουστεί σε πολύ ήσυχο δωμάτιο χαμηλά ή πρέπει να πλησιάσεις το αυτί σου κοντά.

τωρα που μιλαμε ξαφνικα ηρεμει εντελως και ξαφνικα παλι αρχιζει καπως "χχχχχχ" έντονα και ξανά σταματάει για λίγο

Δημοσ.

Έχει αλλάξει ο ήχος από τη μέρα που τον πήρες; Μπορείς να δεις και τι λέει κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα όπως το hd sentinel ή αν έχει κάποιο ενσωματωμένο το μηχάνημα. Δεν είναι 100% ακριβή αλλά δεν χάνεις κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

έκανα διαγνωστικό τεστ στον δίσκο και έλεγε ότι όλα λειτουργούν σωστά...μάλλον είναι φυσιολογικό και χαρακτηριστικό της hp να σε ζαλίζει τα αρχίδ ια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...