alexandros222 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, είχα ξανά γράψει για τον θόρυβο στο λαπτοπ ο οποίος δεν ήξερα από που ήτανε. το μοντέλο είναι Hp, 3/4 μήνες έχει που το αγόρασα. ο δίσκος κάνει αρκετό θόρυβο. ο θόρυβος αυτός είναι φυσιολογικός ? και να ναι είναι έντονος ? γιατί εμένα μου ακούγεται σαν κάτι να έχει "σπάσει" εκεί μέσα ευχαριστώ εκ των προτέρων
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Είναι σίγουρα από το δίσκο; Δεν είναι φυσιολογικός όχι. Πάρε backup και ετοιμάσου για αλλαγή!
alexandros222 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Είναι σίγουρα από το δίσκο; Δεν είναι φυσιολογικός όχι. Πάρε backup και ετοιμάσου για αλλαγή! στο μαγαζι από οπου το πηρα και το πηγα στο service τους ο υπάλληλος ακουσε τον ηχο και μου ειπες ότι είναι από τον δισκο και ότι είναι φυσιολογικο να κανει θορυβο ο δισκος
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 στο μαγαζι από οπου το πηρα και το πηγα στο service τους ο υπάλληλος ακουσε τον ηχο και μου ειπες ότι είναι από τον δισκο και ότι είναι φυσιολογικο να κανει θορυβο ο δισκος Έναν ελαφρύ θόρυβο κάνουν οι μηχανικοί δίσκοι όταν δουλεύουν, αν ακούς τακ τακ όμως δεν είναι καλό! Όπως και να 'χει κάνε backup να είσαι σίγουρος.
rofoulis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ε οχι και φυσιολογικο!!!!Εχεις εγγυηση???Πάρε backup και ετοιμάσου για αλλαγή!!!!
alexandros222 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ε οχι και φυσιολογικο!!!!Εχεις εγγυηση???Πάρε backup και ετοιμάσου για αλλαγή!!!! παιδιά επειδή δεν είμαι και πολύ καλός σε αυτά, τι σημαίνει Backup ? και πως γινεται ? το κανω μονος?
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 παιδιά επειδή δεν είμαι και πολύ καλός σε αυτά, τι σημαίνει Backup ? και πως γινεται ? το κανω μονος? Αν έχεις αρχεία που χρειάζεσαι κράτησέ τα κάπου άλλου. Σε usb stick, εξωτερικό σκληρό, κάποιο cloud drive όπως το google drive κλπ.
alexandros222 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αν έχεις αρχεία που χρειάζεσαι κράτησέ τα κάπου άλλου. Σε usb stick, εξωτερικό σκληρό, κάποιο cloud drive όπως το google drive κλπ. Kαι μετά τι κάνω ; το δίνω για αλλαγή ;
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Kαι μετά τι κάνω ; το δίνω για αλλαγή ; Ναι ή περιμένεις να χαλάσει και το πας τότε για να στο αλλάξουν σίγουρα. Εννοείται πριν περάσει η εγγύηση, αν και δεν θα αντέξει τόσο λογικά!
alexandros222 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ναι ή περιμένεις να χαλάσει και το πας τότε για να στο αλλάξουν σίγουρα. Εννοείται πριν περάσει η εγγύηση, αν και δεν θα αντέξει τόσο λογικά! απλα εκεινος ο μ.... ο υπάλληλος με ειπε ότι όλα καλα, φυσιολογικος ηχος και δεν τρεχει τιποτα
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 απλα εκεινος ο μ.... ο υπάλληλος με ειπε ότι όλα καλα, φυσιολογικος ηχος και δεν τρεχει τιποτα Περίεργο...δεν μπορώ να καταλάβω για τι ήχο μιλάς όμως. Ο φυσιολογικός ήχος είναι τόσο χαμηλός που μπορεί να ακουστεί σε πολύ ήσυχο δωμάτιο χαμηλά ή πρέπει να πλησιάσεις το αυτί σου κοντά.
alexandros222 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Περίεργο...δεν μπορώ να καταλάβω για τι ήχο μιλάς όμως. Ο φυσιολογικός ήχος είναι τόσο χαμηλός που μπορεί να ακουστεί σε πολύ ήσυχο δωμάτιο χαμηλά ή πρέπει να πλησιάσεις το αυτί σου κοντά. τωρα που μιλαμε ξαφνικα ηρεμει εντελως και ξαφνικα παλι αρχιζει καπως "χχχχχχ" έντονα και ξανά σταματάει για λίγο
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Έχει αλλάξει ο ήχος από τη μέρα που τον πήρες; Μπορείς να δεις και τι λέει κάποιο διαγνωστικό πρόγραμμα όπως το hd sentinel ή αν έχει κάποιο ενσωματωμένο το μηχάνημα. Δεν είναι 100% ακριβή αλλά δεν χάνεις κάτι. 1
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Καλά,το κόβω να μην έχει τίποτα. Ακούγεται ένα χχχχχχχχχχχχχχχχ....έλεος δηλαδή.
alexandros222 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 έκανα διαγνωστικό τεστ στον δίσκο και έλεγε ότι όλα λειτουργούν σωστά...μάλλον είναι φυσιολογικό και χαρακτηριστικό της hp να σε ζαλίζει τα αρχίδ ια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα