Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους , ευχαριστώ για την ανταπόκριση

Ότι δεν έχω βάλει ή το έχω ή δεν σκοπεύω να βάλω (τουλάχιστον αρχικά, ssd π.χ.)

Πήγα σε αυτού του τύπου μητρική λόγω case , θέλω κάτι κομψό και όχι τύπου "πύργου". Δεν είχα διαπιστώσει όμως ότι αυτό ανεβάζει το κόστος . Θα ψάξω μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο σε microatx.

Σπύρο ο λόγος που δεν σκέφτηκα i3 η τιμή του..

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πολυ μικρο σε μεγεθος κοστιζει παραπανω.....!! 

αν μπορεις να καλυφθεις με MicroATX ειανι το ιδανικο απο αποψη μεγεθους-κοστους...!!  

Δημοσ.

Μια άλλη εναλλακτική με το ίδιο κουτί είναι μητρική Asus H110I plus, cpu pentium G4400 μνήμη 8GB DDR4 και τροφοδοτικό Be Quiet! System power7 350w.

Σε πήγα σε 1151 λόγω χαμηλότερων θερμοκρασιών που σε ένα μικρό κουτί είναι σημαντικό.

Για αυτά που θες Τώρα σε φτάνει. Αν θελήσεις κάτι παραπάνω αργότερα, βάζεις μια GTX750ti και παίζεις και πιο απαιτητικά παιχνίδια.

Μικρά κομψά κουτιά για micro ATX θα βρεις πολύ δύσκολα και θα είναι ακριβά. Αν θες μικρό και κομψό σε χαμηλό κοστος Δεν θα βρεις τίποτα καλύτερο από το cooler master που εβαλες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα ,αποφάσισα να πάω σε αυτό (πρόσθεσα και σκληρό)

post-239212-0-66841600-1458040862_thumb.jpg

Πως σας φαίνεται ;

Εάν πάω σε αυτό το κουτί ,που παίρνει και Micro Atx  Link.png Site:   μπορώ να "αξιοποιήσω " κάπου τα 30 ευρω που εξοικονομώ ; Δεν έχω καμία προτίμηση amd ή ιντελ αρκεί να σηκώνει ελαφρύ gaming ( έστω και αν μετά από κανένα χρόνο χρειαστεί να προσθέσω gpu)

Δημοσ.

1  χρειαζεσαι καλυτερο δισκο, ειδικα αν ειναι και ο κυριος, οπου θα μπει λειτουργικο επανω..! 

2 γιατι 7650Κ?  θα κανεις OC? παρε τον φθηνοτερο Quad core Apu, σε φτανει...!!! 

3 ΑΝ, λεω ΑΝ, θες να εξοικονομησεις κι αλλα €, παρε το 300W, ειναι υπεραρκετο...!!!! 

4 μνημες......., βαλε 2400ΜΗΖ δεν εχουν διαφορα σε τιμη.... ετσι κι αλλιως..!! 

επισης..., αλλο ενα θεμα που δεν μου αρεσει σε τετοια κουτια, ειναι οι θεσεις δισκων που .....ΔΕΝ εχουν..!!  βλεπω στα περισσοτερα 1 δισκο..!! τι να βαλω σε ενα δισκο..?

θα ηθελα να εχουν τουλαχιστον 2 θεσεις.... εστω και 1χ2,5" + 1χ3,5"

Δημοσ.

1  Δίσκο απλά  διάλεξα ένα επώνυμο φθηνό (για το κουτί και τις θέσεις για σκληρό δε με απασχολεί)

2  Δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με oc , τον διάλεξα διότι βλέπω σε benchmarks σημαντική διαφορά με μικρότερους και με την λογική ότι θα "κρατήσει" περισσότερο σε μια πλατφόρμα που σύντομα η amd θα εγκαταλείψει 

3. Είναι  μικρή η διαφορά με το 350 w

4. ΟΚ

Δημοσ.

1  Δίσκο απλά  διάλεξα ένα επώνυμο φθηνό (για το κουτί και τις θέσεις για σκληρό δε με απασχολεί)

2  Δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με oc , τον διάλεξα διότι βλέπω σε benchmarks σημαντική διαφορά με μικρότερους και με την λογική ότι θα "κρατήσει" περισσότερο σε μια πλατφόρμα που σύντομα η amd θα εγκαταλείψει 

3. Είναι  μικρή η διαφορά με το 350 w

4. ΟΚ

Με τα 30 ευρω που σου περισσευουν + την διαφορα του 350W με το 300W μπορεις να βαλεις εναν SSD που θα κανει μεγαλη διαφορα σε σχεση με τον HDD στην συνολικη αισθηση του υπολογιστη https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi.html?from=catspan&keyphrase=ssd+120gb

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία ιδέα αυτή  , δεν είχα πάρει είδηση ότι έχουν πέσει τόσο οι τιμές στους ssd.

Δημοσ.

για αυτο λεω καλυτερα τα κουτια που εχουν 2+ θεσεις δισκων..!!  βαζεις εναν SSD για λειτουργικο-προγραμματα, και εναν HDD για αποθηκη..!  

ο συγκεκριμενος δισκος που διαλεξες, κανει για αποθηκη αλλα οχι για κυριος δισκος..!  αν ειναι να βαλεις HDD για ολα, πας σε Blue 1ΤΒ-7200RPM....!! 

οι επεξεργαστες αυτοι, ειναι ακριβως ιδιοι, με μονη διαφορα τους τα 200ΜΗΖ και το οτι ο Κ ειναι ξεκλειδωτος...!  

αλλα να σου το πω και αλλιως....., γιατι κοιτας ιδιας σειρας APU και δεν κοιτας μηπως χωρεσεις εναν A10-7850K...? που ειναι και top line και εχει ενα 20ρικο διαφορα?  

Δημοσ.

Το κουτί μ αρέσει και με βολεύει ,δεν υπάρχει άλλος λόγος . Στο site από ότι βλέπω έχει θέσεις για 2 ίδιους η έναν και έναν σκληρό .

Ο Α10-7850Κ στο visionstudio από όπου σκοπεύω να τα πάρω έχει 28 ευρώ διαφορά. Επιπλέον πλησιάζει πολύ σε τιμή τον ι3 6100 και μας βλέπω για νέο δίλημμα . Α10-7850Κ ή ι3 6100 :confused:

Δημοσ.

Σε κουτι για micro atx αν θες μικρο σε μεγεθος δες και αυτο https://www.skroutz.gr/s/5368049/Sharkoon-CA-M.html

Ειναι απιστευτα μικρο και μπαινουν και δυο δισκοι

Οσον αφορα το διλημμα Α8 Α10 η Intel, εξαρταται απο το τι βλεψεις εχεις για αργοτερα. Αν δεν εχεις σκοπο να το αναβαθμισεις ποτε βαλε AMD, αν θες αναβαθμιση αξιωσεων στο μελλον βαλε εναν i3 και οταν το αποφασισεις μπορεις να το μετατρεψεις σε πληρες δυνατοτητων Gaming PC μονο με μια καρτα γραφικων (μεχρι GTX750ti με το 300αρι και μεχρι GTX950 με το 350αρι τροφοδοτικο)

Δημοσ.

κουτια των 52ευρο σε 250 budget ειναι υπερβολη..

κοιτα ενα απο τα φτηνα π.χ cougar spike

τα +30 βαλτα σε επεξαργαστη... σε αυτη την κατηγορια η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη

Δημοσ.

Το έχω δει το spike και το έχω υπόψη αλλά είναι που το μηχάνημα θα μπει δίπλα στην τηλεόραση .

Πολύ ωραίο το sharkoon και παίρνει και micro μητρική.

Επειδή οι επιλογές είναι πολλές και έχω χαθεί ,υπάρχει καμιά δοκιμασμένη πρόταση για οικονομικό σετ μητρικής - μνήμης για τον ι3 ώστε να έχω μέτρο  σύγκρισης ;

Δημοσ.

φιλε που εκανες το τοπικ..

μισες δουλειες κανεις.. εδω ακομα δεν εχεις πει την τηλεοραση.. ο αλλος απο επανω προτεινει μητρικη με VGA.. εχει η 32αρα τετοιο?

σε ιντελ σε αυτα τα χρηματα δεν κοιτας..  ακου games με ενσωματωμενα pentium..  

εναν απλο φτηνο apu κοντα στα 100...  ενα κατοσταρι σκληρο-μνημες.. συνολο 200

μητρικη-τροφοδοτικο αλλο ενα 100 και 30 το κουτι..

υγ..  μιλαμε για μητρικη η οποια θα εχει hdmi ετσι για σιγουρια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...