naruto14 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Σήμερα ξαφνικά το δεξί speaker από τα ηχεία μου, Logitech Z323 είναι σαν να μην λειτουργεί. Και λέω σαν γιατί ακούγεται υπερβολικά χαμηλά, δηλαδή μόνο αν βάλω το αυτί μου ή τα δυναμώσω αρκετά και έχει απόλυτη ησυχία. Το μόνο που έκανα ήταν unplug το PC και το ξανασύνδεσα πίσω. Δοκίμασα και στο κινητό και έχω ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, που σημαίνει δεν είναι θέμα hardware PC ή software πρόβλημα. Το καλώδιο δείχνει να είναι μια χαρά. "Έπαιξα και λίγο με τις θέσεις, πείραξα το καλώδιο να δω μήπως δεν κάνει καλή επαφή σε συγκεκριμένη θέση, τίποτα. Το πρόβλημα που έχω δεν αλλάζει. Είναι δυνατόν έτσι ξαφνικά να τα τίναξε το δεξί speaker? Τα έχω 3μιση χρόνια και δεν μου έχουν ξαναεμφανίσει ποτέ πρόβλημα. Και φυσικά είναι και εκτός εγγύησης πλέον... Καμία ιδέα γιατί έχω τρελαθεί βραδιάτικα?
coolerman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 μήπως θέλει κάποιο καθαρισμό η "ρόδα" αυξομείωσεις εσωτερικά;;
La_MoRt Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 έβαλες άλλο βύσμα στην υποδοχή του υπολογιστή στη κάρτα ήχου να δεις πως συμπεριφέρεται;
naruto14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 μήπως θέλει κάποιο καθαρισμό η "ρόδα" αυξομείωσεις εσωτερικά;; Όταν λες ρόδα που ακριβώς αναφέρεσαι? Να ανοίξω το δεξί ηχείο να δω? έβαλες άλλο βύσμα στην υποδοχή του υπολογιστή στη κάρτα ήχου να δεις πως συμπεριφέρεται; Ναι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα αφού και στο κινητό το ίδιο αποτέλεσμα έχω.
naruto14 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Πως να το έκαψα αφού δεν το πείραξα καθόλου?
Runner25 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 αμα το εχεις σε δυνατη ενταση μπορει να "αρπαξει" να καει ισως απο μια υψηλη σταθμη σηματος εχω καψει πολλες φορες tweeters και το αποτελεσμα ειναι αυτο που λες ακουγεται το ηχειο πολυ σιγα 1
naruto14 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μάλλον αυτό θα έγινε. Δεν έβαλα δυνατά την ένταση αλλά αποσυνδεσα το ηχείο ξεχνωντας να το κλείσω από το μοχλο έντασης και έβγαλε δυνατά ήχο από το βύσμα που ακουμπήσε στο κουτί όταν το έβγαζα. Κρίμα από μια απροσεξια. Μάλλον θα κοιτάξω να αγοράσω νέα, κατά προτίμηση logitech αφού με άφησαν πολύ ευχαριστημένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα