corsair04 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Χάνεις χρόνο και πιθανόν η συσκευή είναι εκτός εγγύησης να χρεωθείς τον τεχνικό έλεγχο . το κινητό θέλει αλλαγή οθόνης και θα είναι οκ
Chaos! Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Επι τόπου γιατί δεν δοκίμασες τα μέρη που είχες πρόβλημα εξαρχής?Την υποδοχή των ακουστικών και την θαμπάδα.Υποδοχή ακουστικών οκ όπως είπες αργότερα...θαμπάδα γιοκ...επι τόπου...πληρώνεις μόνο για την δουλειά που διορθώθηκε ...και όχι γι αυτήν που έγινε χειρότερα η θαμπάδα...οι υπόλοιπες σου ενέργειες σωστές... Κανονικά δεν έπρεπε να τους δώσω τίποτα,ιδίως όταν μου χρέωσαν παραπάνω από αυτά που είχαμε συμφωνήσει....Έχεις δίκιο πάντως αυτό έπρεπε να κάνω. Χάνεις χρόνο και πιθανόν η συσκευή είναι εκτός εγγύησης να χρεωθείς τον τεχνικό έλεγχο . το κινητό θέλει αλλαγή οθόνης και θα είναι οκ Το αν χάνω χρόνο θα φανεί στην πορεία.Ότι μου είπαν σήμερα να πάω να πάρω την απόδειξη εσένα δεν σου λέει τίποτα αυτό;
Belisarius Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ο λόγος που δεν πήγες το κινητό στην επίσημη αντιπροσωπεία της Htc (η Arvato δεν ήταν μέχρι πρότινος; )ποιός είναι; 1
sepsekasan Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το αν χάνω χρόνο θα φανεί στην πορεία.Ότι μου είπαν σήμερα να πάω να πάρω την απόδειξη εσένα δεν σου λέει τίποτα αυτό; Κανε μια καταγγελια στις αρμοδιες αρχες περι ξεχωριστης χρεωσης του φπα και μη κοψιμο αποδειξης εξαρχης. Και αστους να ψαχνονται απο που τους ηρθε... 1
sokinfragoul Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Τώρα όπως λέει ο φίλος απο πάνω υπάρχει κανένα κατάστημα όπου μπορώ να πάω εγώ με τα ανταλλακτικα και το τηλέφωνο ώστε να κάνουν αυτοί την αλλαγή που θέλω? (Αλλαγή πλάτης σε mate 7) έτσι ώστε να πληρώσω την εργασία μόνο. Εχεις παει ποτε σε μπαρακι με βοτκα και ενα ποτηρι να ζητησεις παγο και να πληρωσεις μονο τον πγο;
Chaos! Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ο λόγος που δεν πήγες το κινητό στην επίσημη αντιπροσωπεία της Htc (η Arvato δεν ήταν μέχρι πρότινος; )ποιός είναι; Γιατί η HTC δεν έχει πλέον service στην Ελλάδα και ήθελα να αποφύγω την καθυστέρηση των δύο με τριών εβδομάδων,τώρα βέβαια όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αποδείχθηκε πως έκανα μεγάλο λάθος. 1
Fulgore Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιατί η HTC δεν έχει πλέον service στην Ελλάδα και ήθελα να αποφύγω την καθυστέρηση των δύο με τριών εβδομάδων,τώρα βέβαια όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα αποδείχθηκε πως έκανα μεγάλο λάθος. Σοβαρα μιλας τωρα??? Δηλαδη τα κινητα που παρουσιασουν προβλημα που τα στελνουν τα καταστηματα που τα πουλανε ειτε Ελλαδα ειτε απο σκρουτζομαγαζα????Στο εξωτερικο??Εν μερη κατι σαν Blackberry???Δεν τρολλαρω απλα ειχε περασει απο τα χερια μου πιο παλια το M8 και βεβαια δεν το περιμενα οτι θα παιζει τετοιο προβλημα με το service....Τελικα για Ελλαδα μου φενεται μονο για Samsung ειναι οχι μονο για service αλλα και ποικιλια αξεσουαρ κλπ(για τα iphone δεν τα αναφερω λογω των γνωστων με τον 1 χρονο κλπ). Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2016 από Fulgore
Belisarius Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Kαι η Lg με την Procordia έχει καλο service. Το θέμα είναι οτι έστω η Htc είχε την Arvato που όλοι την ξέρουμε... πλέον δεν εξουσιοδοτεί κανέναν; Τι κατάντια είναι αυτή;
leo06 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Νομίζω στην αρβατο και αυτή με την σειρά της στο εξωτερικό για επισκευή Σοβαρα μιλας τωρα??? Δηλαδη τα κινητα που παρουσιασουν προβλημα που τα στελνουν τα καταστηματα που τα πουλανε ειτε Ελλαδα ειτε απο σκρουτζομαγαζα????Στο εξωτερικο??Εν μερη κατι σαν Blackberry???Δεν τρολλαρω απλα ειχε περασει απο τα χερια μου πιο παλια το M8 και βεβαια δεν το περιμενα οτι θα παιζει τετοιο προβλημα με το service....Τελικα για Ελλαδα μου φενεται μονο για Samsung ειναι οχι μονο για service αλλα και ποικιλια αξεσουαρ κλπ(για τα iphone δεν τα αναφερω λογω των γνωστων με τον 1 χρονο κλπ).
L0k0p0k013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εχεις παει ποτε σε μπαρακι με βοτκα και ενα ποτηρι να ζητησεις παγο και να πληρωσεις μονο τον πγο; Είναι τόσο αστείο που θα ήθελα να το κάνω! Τελικά ρώτησα και μου κάνουν οτι αυτοί αν αλλάξουν την πλάτη και μετά δεν παίζει το ηχείο δεν φταίνε αυτοί το κόστος είναι 20 € . Γενικά οι τύποι που πήγε το παιδί είναι full αντιεπαγγελματιες.
corsair04 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Κανονικά δεν έπρεπε να τους δώσω τίποτα,ιδίως όταν μου χρέωσαν παραπάνω από αυτά που είχαμε συμφωνήσει....Έχεις δίκιο πάντως αυτό έπρεπε να κάνω. Το αν χάνω χρόνο θα φανεί στην πορεία.Ότι μου είπαν σήμερα να πάω να πάρω την απόδειξη εσένα δεν σου λέει τίποτα αυτό; Αυτό δεν λέει κάτι για την επισκευή άλλα σε δημόσιο βήμα λες ότι συναινείς στο να μην πάρεις απόδειξη για να μειωθεί το κόστος επισκευής 1
Neg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μην τα πολυλογούμε, έπρεπε να το δώσεις εξαρχής σε εξουσιοδοτημένο Service.
Chaos! Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Αυτό δεν λέει κάτι για την επισκευή άλλα σε δημόσιο βήμα λες ότι συναινείς στο να μην πάρεις απόδειξη για να μειωθεί το κόστος επισκευής Αυτό δεν λέει κάτι για την επισκευή άλλα σε δημόσιο βήμα λες ότι συναινείς στο να μην πάρεις απόδειξη για να μειωθεί το κόστος επισκευής Αυτό δεν λέει κάτι για την επισκευή άλλα σε δημόσιο βήμα λες ότι συναινείς στο να μην πάρεις απόδειξη για να μειωθεί το κόστος επισκευής Αυτό δεν λέει κάτι για την επισκευή άλλα σε δημόσιο βήμα λες ότι συναινείς στο να μην πάρεις απόδειξη για να μειωθεί το κόστος επισκευής Αυτο δεν λέγεται συναίνεση, αλλά εξαναγκασμος,αυτό καταλάβες εσυ;Τι να πω,μπορεί να έχεις τους λόγους σου που τους υποστηρίζεις.Εσύ στο τέλος θα με βγαλεις και θύτη όπως το πας. Μην τα πολυλογούμε, έπρεπε να το δώσεις εξαρχής σε εξουσιοδοτημένο Service..Έχεις δίκιο,έκανα λάθος και τα λάθη πληρώνονται. 1
Neg Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 .Έχεις δίκιο,έκανα λάθος και τα λάθη πληρώνονται. Τα λάθη είναι για να μαθαίνουμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα