Chaos! Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Έχω ένα HTC M8 το οποίο εδώ και 3 μήνες έχει μία θαμπάδα στην οθόνη η οποία φαίνεται μόνο όταν η οθόνη είναι κλειστή και δεν δούλευε η υποδοχή των ακουστικών.Το πάω στο Ired Αμαρουσίου που βρίσκεται μέσα στο εμπορικό στην Αγίου Κωνσταντίνου και τους λέω για το πρόβλημα που έχει το κινητό μου.Έρχεται ο τεχνικός και μου λέει ότι το κινητό έχει πάρει υγρασία και για αυτόν το λόγο μου κάηκε η υποδοχή των ακουστικών και πρέπει να γίνει καθαρισμός όλων των κομματιών του κινητού γιατί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα καεί το κινητό.Μου ζητάει 35 ευρώ για το καθαρισμό και μου αφήνει ανοιχτή την τιμή του ακουστικού.Του λέω ότι δεν δίνω πάνω από 60 ευρώ και άμα ξεπερνάει το συγκεκριμένο ποσό να μου καθαρίσει μόνο την υγρασία με 35.Τότε απαντάει πως θα τα φτιάξει και τα δύο με 60 ευρώ και αν παρουσιαστεί κάτι και ανέβει το κόστος θα με πάρει τηλέφωνο,έστω και για ένα ευρώ παραπάνω.Μου δίνουν να υπογράψω ένα χαρτί που έλεγε ότι σε κινητά που έχουν πάρει υγρασία δεν φέρουν ευθύνη για πιθανές επιπλοκές του κινητού.Πριν φύγω τους ξαναρωτάω 'είστε σίγουροι ότι η θαμπάδα θα φύγει και η απάντηση που πήρα ήταν"φυσικά θα φύγει,θα γίνει ολικός καθαρισμός του κινητού.Με παίρνουν μετά από 3 ημέρες να πάω να παραλάβω το κινητό.Πηγαίνω στο κατάστημα, έρχεται ένας πιτσιρικάς ο οποίος μου και αυτός ως τεχνικός και μου λέει ότι το κινητό είναι μια χαρά,αλλά η θαμπάδα δεν βγαίνει γιατί υπήρχε φόβος να σπάσει το η οθόνη.Του ζητάω να έρθει ο άλλος τεχνικός που είχαμε μιλήσει.Έρχεται μετά από ένα λεπτό και του λέω ότι μου είχε πει ότι αυτό θα φύγει με τον ολικό καθαρισμό και μου πούλησε τρελίτσα,ότι δεν κατάλαβα καλά και πως δεν είπε κάτι τέτοιο.Πάω να τους δώσω τα 60 και μου λένε 73,80 γιατί αυτή η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ.Αρχίζω και τρελένομαι λέγοντάς τους ότι δεν μου είπαν ποτέ για το ΦΠΑ και μου απαντάνε ότι το ΦΠΑ το βάζουν ξεχωριστά.Τους ρωτάω ''ώραία δεν έπρεπε να μου το πείτε από την αρχή και από την στιγμή που σας είπα πως δεν δίνω πάνω από 60 ευρώ;'' και μου απαντάνε ''θα έγινε κάποιο μπέρδεμα,αλλά μην ανησυχείτε,θα μας δώσετε 60 χωρίς απόδειξη''.Αναγκάζομαι να τους τα δώσω μαύρα και φεύγω.Πάω μετά στο γραφείο μου,στην εταιρεία στην οποία εργάζομαι και δοκιμάζω τα ακουστικά και ήταν ok.Μετά πάω να αντιγράψω κάποιες φωτογραφίες που είχα στο κινητό και χρειαζόμουν για να δουλέψω και στον υπολογιστή δεν εμφανίζονται.Έγραφε ότι ο φάκελος είναι άδειος.Φωνάζω τον IT της εταιρείας,το βλέπει το δοκιμάζει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και δεν φαίνονται πουθενά οι φωτογραφίες ενώ στο κινητό υπήρχαν.Μου λέει και αυτός ότι κάτι έχουν κάνει στο κινητό.Πατάω το κουμπί και κλείνω την οθόνη και βλέπω ότι η θαμπάδα είχε γίνει διπλάσια.Τους παίρνω τηλέφωνο και αρχίζω να τους κράζω και μου λένε να περάσω από εκεί.Πηγαίνω μετά την δουλειά από εκεί,τους λέω τι συμβαίνει,παίρνουν το κινητό για να δουν για τις φωτογραφίες και μου λένε ότι αυτό ήταν άλλο και το είχα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.Τους λέω ότι την προηγούμενη μέρα πριν τους το δώσω είχα τραβήξει φωτογραφίες από το κινητό στον υπολογιστή μου και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Μετά κοίταζε ο ένας τον άλλον και πετάγεται ο υποτιθέμενος τεχνικός και μου λέει πως και το πρόβλημα με την θαμπάδα και οι φωτογραφίες οφείλονται στην υγρασία και πως ήταν λογικό να γίνει διπλάσια η θαμπάδα μετά από τον βιοχημικό καθαρισμό που κάνανε.Αρχίζω και ξεφωνίζω,παίρνω το κινητό και τους λέω πως θα το πάω στην HTC να μάθω τι κάνανε στο κινητό και μετά θα τα ξαναπούμε.Πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα που είχα πάρει το κινητό για να το πάνε στην HTC.Σε δύο εβδομάδες θα έχω απάντηση Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2016 από billdanos
corsair04 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Έχω ένα HTC M8 το οποίο εδώ και 3 μήνες έχει μία θαμπάδα στην οθόνη η οποία φαίνεται μόνο όταν η οθόνη είναι κλειστή και δεν δούλευε η υποδοχή των ακουστικών.Το πάω στο Ired Αμαρουσίου που βρίσκεται μέσα στο εμπορικό στην Αγίου Κωνσταντίνου και τους λέω για το πρόβλημα που έχει το κινητό μου.Έρχεται ο τεχνικός και μου λέει ότι το κινητό έχει πάρει υγρασία και για αυτόν το λόγο μου κάηκε η υποδοχή των ακουστικών και πρέπει να γίνει καθαρισμός όλων των κομματιών του κινητού γιατί μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα καεί το κινητό.Μου ζητάει 35 ευρώ για το καθαρισμό και μου αφήνει ανοιχτή την τιμή του ακουστικού.Του λέω ότι δεν δίνω πάνω από 60 ευρώ και άμα ξεπερνάει το συγκεκριμένο ποσό να μου καθαρίσει μόνο την υγρασία με 35.Τότε απαντάει πως θα τα φτιάξει και τα δύο με 60 ευρώ και αν παρουσιαστεί κάτι και ανέβει το κόστος θα με πάρει τηλέφωνο,έστω και για ένα ευρώ παραπάνω.Μου δίνουν να υπογράψω ένα χαρτί που έλεγε ότι σε κινητά που έχουν πάρει υγρασία δεν φέρουν ευθύνη για πιθανές επιπλοκές του κινητού.Πριν φύγω τους ξαναρωτάω 'είστε σίγουροι ότι η θαμπάδα θα φύγει και η απάντηση που πήρα ήταν"φυσικά θα φύγει,θα γίνει ολικός καθαρισμός του κινητού.Με παίρνουν μετά από 3 ημέρες να πάω να παραλάβω το κινητό.Πηγαίνω στο κατάστημα, έρχεται ένας πιτσιρικάς ο οποίος μου και αυτός ως τεχνικός και μου λέει ότι το κινητό είναι μια χαρά,αλλά η θαμπάδα δεν βγαίνει γιατί υπήρχε φόβος να σπάσει το η οθόνη.Του ζητάω να έρθει ο άλλος τεχνικός που είχαμε μιλήσει.Έρχεται μετά από ένα λεπτό και του λέω ότι μου είχε πει ότι αυτό θα φύγει με τον ολικό καθαρισμό και μου πούλησε τρελίτσα,ότι δεν κατάλαβα καλά και πως δεν είπε κάτι τέτοιο.Πάω να τους δώσω τα 60 και μου λένε 73,80 γιατί αυτή η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ.Αρχίζω και τρελένομαι λέγοντάς τους ότι δεν μου είπαν ποτέ για το ΦΠΑ και μου απαντάνε ότι το ΦΠΑ το βάζουν ξεχωριστά.Τους ρωτάω ''ώραία δεν έπρεπε να μου το πείτε από την αρχή και από την στιγμή που σας είπα πως δεν δίνω πάνω από 60 ευρώ;'' και μου απαντάνε ''θα έγινε κάποιο μπέρδεμα,αλλά μην ανησυχείτε,θα μας δώσετε 60 χωρίς απόδειξη''.Αναγκάζομαι να τους τα δώσω μαύρα και φεύγω.Πάω μετά στο γραφείο μου,στην εταιρεία στην οποία εργάζομαι και δοκιμάζω τα ακουστικά και ήταν ok.Μετά πάω να αντιγράψω κάποιες φωτογραφίες που είχα στο κινητό και χρειαζόμουν για να δουλέψω και στον υπολογιστή δεν εμφανίζονται.Έγραφε ότι ο φάκελος είναι άδειος.Φωνάζω τον IT της εταιρείας,το βλέπει το δοκιμάζει σε 3 διαφορετικούς υπολογιστές και δεν φαίνονται πουθενά οι φωτογραφίες ενώ στο κινητό υπήρχαν.Μου λέει και αυτός ότι κάτι έχουν κάνει στο κινητό.Πατάω το κουμπί και κλείνω την οθόνη και βλέπω ότι η θαμπάδα είχε γίνει διπλάσια.Τους παίρνω τηλέφωνο και αρχίζω να τους κράζω και μου λένε να περάσω από εκεί.Πηγαίνω μετά την δουλειά από εκεί,τους λέω τι συμβαίνει,παίρνουν το κινητό για να δουν για τις φωτογραφίες και μου λένε ότι αυτό ήταν άλλο και το είχα και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.Τους λέω ότι την προηγούμενη μέρα πριν τους το δώσω είχα τραβήξει φωτογραφίες από το κινητό στον υπολογιστή μου και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.Μετά κοίταζε ο ένας τον άλλον και πετάγεται ο υποτιθέμενος τεχνικός και μου λέει πως και το πρόβλημα με την θαμπάδα και οι φωτογραφίες οφείλονται στην υγρασία και πως ήταν λογικό να γίνει διπλάσια η θαμπάδα μετά από τον βιοχημικό καθαρισμό που κάνανε.Αρχίζω και ξεφωνίζω,παίρνω το κινητό και τους λέω πως θα το πάω στην HTC να μάθω τι κάνανε στο κινητό και μετά θα τα ξαναπούμε.Πήγα σήμερα το πρωί στο κατάστημα που είχα πάρει το κινητό για να το πάνε στην HTC.Σε δύο εβδομάδες θα έχω απάντηση. Για μένα θα έπρπε να ρωτήσεις στο forum να σου πούμε καταστήματα τα όποια κάνουν επιδιόρθωση κινητών και είναι φθηνά έχει παρά πολλά στο skroutz τώρα επέλεξες μαγαζί το οποίο είναι ακριβό δεν νομίζω να προκάλεσαν αυτοί κάποια φθορά (έχω ακούσει τα καλυτέρα αλλά για iphone) είναι καταρτισμένοι σωστά τώρα μπορεί να έπαθε ζημιά το κινητό από την υγρασία
georgesteiros Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 φιλε μου προχωρησε το! δεν αξιζουν τετοιοι ανθρωποι τιποτα! ενημερωσε μας για το τι εγινε! το κινητο οντος μπορει να ειχε εκτεθει στην υγρασία και γι αυτο τους αφησες να το ανοιξουν, η μπορει ακομα και αυτο να ηταν μπαρουφες και απο ελειψη γνωσης τους αφησες να στο ανοιξουν? γιατι οι τεχνικοι τα κανουν κατι τετοια ωρες ωρες και τα βαφτιζουν ολα υγρασία με μια ματια.
L0k0p0k013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τώρα όπως λέει ο φίλος απο πάνω υπάρχει κανένα κατάστημα όπου μπορώ να πάω εγώ με τα ανταλλακτικα και το τηλέφωνο ώστε να κάνουν αυτοί την αλλαγή που θέλω? (Αλλαγή πλάτης σε mate 7) έτσι ώστε να πληρώσω την εργασία μόνο.
Chaos! Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Γνώσεις πολλές δεν έχω από κινητά και για αυτό τους πίστεψα,το θέμα είναι ότι μου είπαν ότι βγαίνει η θαμπάδα και μετά μου έλεγαν άλλα.Σε δύο εβδομάδες που θα έχω απάντηση από την HTC θα μάθουμε την αλήθεια.
corsair04 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τώρα όπως λέει ο φίλος απο πάνω υπάρχει κανένα κατάστημα όπου μπορώ να πάω εγώ με τα ανταλλακτικα και το τηλέφωνο ώστε να κάνουν αυτοί την αλλαγή που θέλω? (Αλλαγή πλάτης σε mate 7) έτσι ώστε να πληρώσω την εργασία μόνο. μπορείς να το πας εδώ ή και να το στείλεις εάν θυμάμαι καλά κόστος επισκευής ήταν γύρω στα 7€
Fulgore Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Βασικα δεν γνωριζα καν οτι υπηρχε η εν λογω εταιρια.Επισης μιας και εψαξα και ειδα οτι εχουν και site οι κυριοι http://www.ired.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9.html λεει οτι προσφερουν εγγυηση επισκευης http://www.ired.gr/%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82.html Λεω λοιπον εγω τωρα με τα λιγα που ξερω. Απο την στιγμη που δεν σου κοψανε εγγυηση καλως ή κακως(προφανως κακως και εν μερη ντροπη τους που το ανεφεραν κιολας αλλα τεσπα),πως ακριβως θα αποδειξεις στην HTC τι δουλεια σου κανανε??
Chaos! Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Βασικα δεν γνωριζα καν οτι υπηρχε η εν λογω εταιρια.Επισης μιας και εψαξα και ειδα οτι εχουν και site οι κυριοι http://www.ired.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9.html λεει οτι προσφερουν εγγυηση επισκευης http://www.ired.gr/%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%85%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82.html Λεω λοιπον εγω τωρα με τα λιγα που ξερω. Απο την στιγμη που δεν σου κοψανε εγγυηση καλως ή κακως(προφανως κακως και εν μερη ντροπη τους που το ανεφεραν κιολας αλλα τεσπα),πως ακριβως θα αποδειξεις στην HTC τι δουλεια σου κανανε?? Από την HTC περιμένω να μου πουν τι έχει ακριβώς το κινητό και αν φτιάχνετε.Τώρα αν έχουν κάνει κάτι αυτοί στο κινητό η HTC θα καταλάβει τι έχει γίνει στο κινητό.Έχω ζητήσει ενημέρωση,όχι επισκευή.Μετά θα ζητήσω μια επίσημη χειρόγραφη αναφορά από την HTC και θα πάω να τους την τρίψω στην μούρη.Μπορεί να μην μου έκοψαν απόδειξη αλλά μπορώ να αποδείξω ότι είχαν το κινητό μου γιατί μου έχουν δώσει χαρτί ότι παρέλαβαν το κινητό για επισκευή.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Από την HTC περιμένω να μου πουν τι έχει ακριβώς το κινητό και αν φτιάχνετε.Τώρα αν έχουν κάνει κάτι αυτοί στο κινητό η HTC θα καταλάβει τι έχει γίνει στο κινητό.Έχω ζητήσει ενημέρωση,όχι επισκευή.Μετά θα ζητήσω μια επίσημη χειρόγραφη αναφορά από την HTC και θα πάω να τους την τρίψω στην μούρη.Μπορεί να μην μου έκοψαν απόδειξη αλλά μπορώ να αποδείξω ότι είχαν το κινητό μου γιατί μου έχουν δώσει χαρτί ότι παρέλαβαν το κινητό για επισκευή. Α παλι καλα.Εγω τα παραπανω τα ειπα για να εισαι 100% σιγουρος μην σου πουν και τιποτα αλλο απο ired.
Chaos! Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Α παλι καλα.Εγω τα παραπανω τα ειπα για να εισαι 100% σιγουρος μην σου πουν και τιποτα αλλο απο ired. Φίλε θα το κυνηγήσω το θέμα όσο δεν πάει.Δεν το κάνω για τα 60 ευρώ που μου πήρανε και μαύρα κιόλας με πονηριά,αλλά γιατί με δουλεύανε κατάμουτρα και θρασύτατα.Πατάνε επί πτωμάτων και χωρίς τύψεις. 2
Pseudonumo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτα γινονται απο παρα πολλες εταιρεις δυστυχως. Αυτο που ισως ειναι προβλημα ειναι το χαρτι που υπεγραψες οτι δεν ευθυνονται για τιποτα....Μπορεις να τους καταγγειλεις στο συνηγορο του καταναλωτη. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2016 από Pseudonumo
corsair04 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν είμαστε σίγουροι ότι το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε από κακή χρήση και όχι από μη καταρτισμένο προσωπικό όπως ισχυρίζεται ο χρήστης .Μόλις βγει η αναφορά από το επίσημο service θα δούμε ποια είναι η αιτία και τι φθορά έχει υποστεί το κινητό. Καλό θα ήταν να υπάρχει και μια επίσης απάντηση από το ίδιο το service στο θέμα για να μην δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις
karaLRS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αφού τα έδωσες μαύρα έχεις κάποια απόδειξη ότι το κινητό πήγε εκεί; 1
cosmos000 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Επι τόπου γιατί δεν δοκίμασες τα μέρη που είχες πρόβλημα εξαρχής?Την υποδοχή των ακουστικών και την θαμπάδα.Υποδοχή ακουστικών οκ όπως είπες αργότερα...θαμπάδα γιοκ...επι τόπου...πληρώνεις μόνο για την δουλειά που διορθώθηκε ...και όχι γι αυτήν που έγινε χειρότερα η θαμπάδα...οι υπόλοιπες σου ενέργειες σωστές...
Chaos! Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Αφού τα έδωσες μαύρα έχεις κάποια απόδειξη ότι το κινητό πήγε εκεί; Το έχω αναφέρει και παραπάνω φίλε,μου έδωσαν ένα χαρτί όταν παρέδωσα το κινητό που έλεγε ότι παρέλαβαν το κινητό για επισκευή.Με πήρε σήμερα τηλέφωνο ένας και μου είπε ότι είναι υπεύθυνος των καταστημάτων ired και μου είπε να πάω να πάρω την απόδειξη από το κατάστημα και μου έλεγε και άλλες διάφορες δικαιολογίες.Θα διάβασαν μάλλον την δημοσίευση μου!Μου μίλαγε πάνω από μισή ώρα και προσπαθούσε να δικαολογήσει την κατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα