gkarabid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλησπερα στην παρεα. Εχω στην κατοχη μου ενα lenovo k3 note και εχω επανω μια καρτα sd kington 32 gb για αποθήκευση φωτο - βιντεο και κανενα mp3 Αυτην την στιγμη εχω διαθεσιμα αλλα 22 gb Οταν παταω την εφαρμογη Αλμπουμ (εικονες) για προβολη εικονων - βιντεο ολα πανε καρε-καρε στο φορτωμα τους οπως επισης και πατωντας μια φωτογραφια για μεγέθυνση. θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανενας αν αυτο οφειλεται σε λαθος επιλογης καρτας sd (αργη ταχυτητα αναγνωσης) και αν εχει καποια αλλοι προταση για αγορα μεχρι 32 gb (και 64 δεν εχω προβλημμα αρκει να ειναι λιγα τα ευρω) Ευχαριστω για τον χρονο σας
L0k0p0k013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αυτό έχει να κάνει με την cache μνήμη της εφαρμογης φίλε μου αν θες να φορτώνει άμεσα κατέβασε quickpic απείρως καλύτερη.
gkarabid Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εχεις δίκιο φιλέ μου. Σουπερ είναι τωρα με την εφαρμογή που πρότεινες. Λες και έβγαλαν μηχανικό δισκο και έβαλα ssd είναι.... Ευχαριστώ
mp44christos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αυτό έχει να κάνει με την cache μνήμη της εφαρμογης φίλε μου αν θες να φορτώνει άμεσα κατέβασε quickpic απείρως καλύτερη. Ρε φιλε εχεις καταλάβει οτι του προτείνεις εφαρμογη απο μια απο τις χειρότερες εταιρίες λογισμικού? Cheetah Mobile οπου την βλέπεις τρεχα μακρια! Εναλλακτικές ειναι: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.diune.pictures https://play.google.com/store/apps/details?id=com.franco.focus
L0k0p0k013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Πραγματικά είναι άθλια εταιρεία η cheetah όμως σαν εφαρμογή είναι πολύ καλή, είχα και γω την έκδοση αυτή αλλα κάτι με χάλασε και κατέβασα την αμέσως προηγούμενη απο xda χωρίς τα "κουσουρια" της cheetah Θα δοκιμάσω και τις 2 αυτές έτσι για αλλαγή γιατί την έχω 2-3 χρόνια και έχω βαρεθεί απο θέμα ομορφιάς κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα