Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ηχο στο drdivx 1.0.3

kfilip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα,

Κατ'αρχην ειμαι νεοτατος στο divx γι'αυτο παιξτε με μαλακα :roll:

Εβαλα ενα αρχειο γραμμενο απο tv με το windvd recorder platinum με τα εξης στοιχεια:

Format: MPEG-2

Audio:

Format: MPEG-1 Layer III

Sampling Rate: 44.1 kHz 16-bit Stereo

Bit Rate: 32 KBits/sec

Video:

Size: 640x480

Frame Rate: frames/sec

Bit Rate: 3100 KBits/sec

Total:

Bit Rate: 3256 KBits/sec

File split size : 4063 MBytes.

στο drdivx 1.0.3 εχοντας εγκατεστημενο και το divx 5.11 Pro και ακολουθησα την ομολογουμενως απλη διαδικασια για να το μικρυνω. Για ποιοτητα εβαλα high, ηχο επελεξα in-track στα 32Κbps και 22Khz Stereo και ολα τα αλλα τα αφησα στα defaults. Ολα πηγαν καλα και μετα απο δυο περασματα το αρχειο ειχε τελεια εικονα αλλα ηταν βουβο :(

Ξανακοιτωντας τις ρυθμισεις παρατηρησα οτι στην αρχικη επιλογη πηγης ηχου ο drdivx δε μου εκανε preview τον in-track ηχο και φυσικα δεν τον εχω πουθενα αλλου σωσμενο. Το ιδιο συνεβη και με αλλα αρχεια που εχουν γραφτει με ακριβως τον ιδιο τροπο. Πρεπει να κανω καποια μικρη σχετικα π@π@ρια αλλα λογω της απειριας μου δεν την εντοπιζω. Παρακαλω διαφωτιστε με...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια χαρα παιζει. Ο ηχος δεν με απασχολει γι' αυτο τον εχω χαμηλα ωστε να κερδιζω μεγεθος για καλυτερη εικονα. Το μεγεθος οντως ειναι μεγαλο αλλα το εκανα επιτηδες κατα την εγγραφη ωστε να εχω πολλα περιθωρια συμπιεσης μετα με το divx. Μηπως δεν ειναι δυνατον να αλλαξει η δειγματοληψια απο 44 σε 22;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...