ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 η υπέρβαση για το G4 αξίζει ? Αναλογα την τσεπη σου φιλε μ..Αν δυσκολευεσαι πολυ να δωσεςι την χρηματικη διαφορα τοτε μην το κανεις..Το flex καλυπτει τον μεσο χρηστη κ με το παραπααανω..Γενικα ειναι καλυτερο κινητο το g4 κ αξιζει την διαφορα τιμης αλλα ειπαμε αυτο εχει να κανει κ με την τσεπη του καθενος ..
blueangel3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Είμαι κάτοχος S4,σε budget με 200-300€ τί θα έπαιρνες ?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Είμαι κάτοχος S4,σε budget με 200-300€ τί θα έπαιρνες ? Εγω;; Εγω θα περιμενα να πεσει η τιμη του Ζ5 η του x style γιατι θεωρω ειναι τα καλυτερα στην κατηγορια με διαφορα!!! Αν κ θα αργησουν πολυυυ να πεσουν σε αυτα τα λεφτα...Αφου λες οτι διαθετεις 300 ευρω παρε το g4,ειναι μονοδρομος σε αυτα τα χρηματα απο Ελλαδα.Αλλα ειναι κ θεμα γουστου,μπορει καποιος να πει εγω θελω μεταλλικη κατασκευη κ θα παρω το huawei p8 η το honor 7.Αλλος μπορει να πει εγω θελω pure android κ θα παρω το nexus 5x..Aλλος μπορει να πει θελω κινητο μαζεμενο με τουμπανη μπαταρια κ θα παρω z3 compact..Aν δεν ξερω τις απιατησεις σου δεν μπορω να ξερω τι σου ταιριαζει 1
Belisarius Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το android σε δυνατές συσκευές από το 2013 και μετά δεν χαμπαριάζει τπτ από κολλήματα. Σε αυτή τη κατηγορία εμπίμπτει και το P8, είναι μια συσκευή που θα τα βγάλει πέρα σε ό,τι κι αν του βάλεις να κάνει ΑΛΛΑ υπάρχουν καλύτερες προτάσεις όπως γράφτηκε και παραπάνω. Κι εγώ με το Note 3 μου ουσιαστικά δεν χρειάζομαι καμία αλλαγή, παίζω τα πάντα, κάνω τα πάντα γρήγορα και απροβλημάτιστα με 45000 στο antutu (ενδεικτικά). Όμως αναγνωρίζω οτι υπάρχουν πολύ δυνατότερες συσκευές σε περίπτωση που έπρεπε να επιλέξω τώρα συσκευή στα 300 ευρώ. Για μένα το G4 αξίζει με μόνο ερωτηματικό την αυτονομία του, διαφορετικά δεν υπάρχει σύγκριση. Όσον αφορά προβληματικές παρτίδες κτλ αυτό συμβαίνει σχεδόν σε κάθε συσκευή που κυκλοφορεί. Εγώ με βάση διάφορα που διάβαζα για το Note 3 τότε δεν θα έπρεπε να το πάρω ποτέ, μην ξεχνάτε οτι πιο εύκολα θα γραφτούν τα αρνητικά μιας συσκευής από όσους έχουν πρόβλημα παρά από όσους δεν έχουν λόγο να γράψουν κάτι. 1
blueangel3 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 με το LG G Flex 2 θα δω μεγάλη διαφορά από το S4 ?
Belisarius Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 με το LG G Flex 2 θα δω μεγάλη διαφορά από το S4 ? Εξαρτάται την χρήση που του κάνεις και η διαφορά είναι σχετική. Έχει μεγαλύτερη οθόνη, κάτι σημαντικό αν το θέλεις. Από εκεί και πέρα το S4 το έχεις με stock touchwiz ή του φοράς Nova; Αν εγώ πχ που έχω Note 3 πήγαινα στο Flex 2 δεν θα έβλεπα καμία διαφορά σε ταχύτητα. Εσύ τι προβλήματα ας το πούμε αντιμετωπίζεις με το S4 και θες να δεις διαφορά; Στο να ανοίγει ο dialer πιο γρήγορα; Βάζεις exdialer από το Google Play, δεν σου αρέσει ο λόξυγγας στο scrolling, βάζεις Nova ή κάποιον άλλο launcher, σου αργεί να ανοίξει τη συλλογή, βάζεις Quickpic.
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εξαρτάται την χρήση που του κάνεις και η διαφορά είναι σχετική. Έχει μεγαλύτερη οθόνη, κάτι σημαντικό αν το θέλεις. Από εκεί και πέρα το S4 το έχεις με stock touchwiz ή του φοράς Nova; Αν εγώ πχ που έχω Note 3 πήγαινα στο Flex 2 δεν θα έβλεπα καμία διαφορά σε ταχύτητα. Εσύ τι προβλήματα ας το πούμε αντιμετωπίζεις με το S4 και θες να δεις διαφορά; Στο να ανοίγει ο dialer πιο γρήγορα; Βάζεις exdialer από το Google Play, δεν σου αρέσει ο λόξυγγας στο scrolling, βάζεις Nova ή κάποιον άλλο launcher, σου αργεί να ανοίξει τη συλλογή, βάζεις Quickpic. AΝ αλλαξεις launcher σταματαει ο λοξυγγας ετσι απλα;;;
Belisarius Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 AΝ αλλαξεις launcher σταματαει ο λοξυγγας ετσι απλα;;; Προφανώς. Προσωπικά βάζω Nova Prime (0,50 λεπτά αυτή τη στιγμή τρέχει προσφορά) σε κάθε συσκευή που πέφτει στα χέρια μου ανεξαρτήτως λόξυγγα. 1. Nova. 2. Πας στις ρυθμίσεις και βάζεις ταχύτητα ΄΄ταχύτερα από το φως΄΄ αν δεν σε νοιάζουν τα εφέ μετάβασης (μπορείς να επιλέξεις εσύ ένα από τα αρκετά εφέ) μεταξύ σελίδων του app drawer ή των αρχικών οθονών και μετά ας έρθει ο χ και ψ να μιλήσει για lag ή κολλήματα. 3. Βάζεις όποιο icon pack θες. Τα καλά είναι επι πληρωμή στο Google Play, υπάρχουν όμως και πολύ αξιόλογα free όπως το αξεπέραστο DcIkonz. 4. Βάζεις gestures για τα πάντα. Είναι και το βασικό λάθος που κάνουν οι περισσότεροι που αναφέρουν την λέξη ΄΄lag΄΄ εννοούν το ανεπαίσθητο λόξυγγα που έκανε το (παλιό) touchwiz στην κύλιση στο app drawer. Κι όμως οι συσκευές αυτές δεν λαγκάρουν! Και αυτό δεν συνέβαινε μόνο στη Samsung αλλά συμβαίνει και σε άλλες εταιρίες. Αν πάτε στο τοπικ των προσφορών για το Z3 compact tablet όπου αναφέρει ένας για lag στο tab s, τον ρωτάω επίτηδες δήθεν με ειλικρινή απορία ΄΄όταν λες lag εννοείς στο άνοιγμα των εφαρμογών ή τον λόξυγγα στο σκρολάρισμα;΄΄ και φυσικά αναφέρει τον λόξυγγα. Γιατί πράγματι το tab s έχει αυτό το λόξυγγα και το γνωρίζω επειδή το έχει ο κολλητός μου αλλά φυσικά με έναν απλό launcher δεν υπάρχει κανένας λόξυγγας. Άρα; Το να ονομάζεις αυτό το πράγμα lag είναι ηλίθιο. Σαφώς κακώς και η Samsung ή άλλες εταιρίες δεν το είχαν διορθώσει ως τώρα (οι καινούργιες Samsung συσκευές της σειράς S, J και Α ΔΕΝ το έχουν πια) αλλά να ξέρουμε τι λέμε. Εγώ αν αφήσω το Note 3 σε stock touchwiz θα έχω τον λόξυγγα. Αν δει κάποιος όμως την συσκευή μου πως ρολάρει με την απλή εγκατάσταση ενός launcher και την αντικατάσταση κάποιων εφαρμογών εντυπωσιάζεται στο οτι ρολάρει καλά παρ όλο που έχει touchwiz. Το touchwiz ακόμα και το παλαιότερο μπορεί να είναι βαρύ σε σχέση με το άδειο pure android αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει αρνητικό παράγοντα αγοράς συσκευής της Samsung αν ξέρεις τα βασικά. (η διαχείριση ram στα προηγούμενα S είναι άλλου παπά ευαγγέλιο) Κάθομαι και γράφω κατεβατά μπας και καταλάβει κανένας και δεν διαβάζουμε τις ίδιες καραμέλες στο ελληνικό τεχνολογικό ίντερνετ. 1
blueangel3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εξαρτάται την χρήση που του κάνεις και η διαφορά είναι σχετική. Έχει μεγαλύτερη οθόνη, κάτι σημαντικό αν το θέλεις. Από εκεί και πέρα το S4 το έχεις με stock touchwiz ή του φοράς Nova; Αν εγώ πχ που έχω Note 3 πήγαινα στο Flex 2 δεν θα έβλεπα καμία διαφορά σε ταχύτητα. Εσύ τι προβλήματα ας το πούμε αντιμετωπίζεις με το S4 και θες να δεις διαφορά; Στο να ανοίγει ο dialer πιο γρήγορα; Βάζεις exdialer από το Google Play, δεν σου αρέσει ο λόξυγγας στο scrolling, βάζεις Nova ή κάποιον άλλο launcher, σου αργεί να ανοίξει τη συλλογή, βάζεις Quickpic. Δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα το οποίο με οδηγεί άμεσα στην αλλαγή του τηλεφώνου.Υπάρχει ένας πολυ μικρός (ίσα-ίσα) εμφανής λόξυγγας όπως λες...αλλά σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση.Απλά τώρα θέλω κάτι δυνατότερο,ίσως μία αύξηση της ram,καλύτερο cpu,μεγαλύτερη ανάλυση της οθόνης,αναβάθμιση στην κάμερα και δεν θα με πείραζε και η λίγο μεγαλύτερη οθόνη(μέχρι 5,5).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα