Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, KilliK said:

οι φωτογραφιες ανηκουν στον φωτογραφο. ειναι πνευματικη του ιδιοκτησια. δεν παιζει ρολο αν τα εκθεματα ειναι δημοσια.

και δεν προκειται να γινει δικαστηριο, σε διακανονισμο  θα παει κατευθειαν η Capcom. απο οτι φαινεται η μηνυτρια εχει γερη υποθεση.

Οι copyright νόμοι (τουλάχιστον στην αμερική) είναι λίγο ότι να ναι, οπότε δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολη νομική μάχη, εκτός και αν συμφωνήσουν σε κάποιο πολύ μικρότερο ποσό για να αποφύγουν και οι δύο τα δικαστήρια.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, KilliK είπε

οι φωτογραφιες ανηκουν στον φωτογραφο. ειναι πνευματικη του ιδιοκτησια. δεν παιζει ρολο αν τα εκθεματα ειναι δημοσια. αν η Capcom εβγαζε με δικο της φωτογραφο, δικες της φωτογραφιες τα  ιδια  εκθεματα, οι συγκεκριμενες φωτος  θα ανηκαν σε αυτην. δεν το εκανε ομως, χρησιμοποιησε αλλες φωτογραφιες κατευθειαν και χωρις να ζητησει αδειοδοτηση.

και δεν προκειται να γινει δικαστηριο, σε διακανονισμο  θα παει κατευθειαν η Capcom. απο οτι φαινεται η μηνυτρια εχει γερη υποθεση.

διαβασε το αρθρο. οι  φωτογραφιες  δημοσιευτηκαν σε artbook μαζι με συνοδευτικο cd. και υπαρχουν αποδειξεις, περα  απο τις  ιδιες τις φωτος, οτι τα αρχεια  που χρησιμοποιησε η Capcom,  προερχονται  απο το cd αυτο. δηλαδη, ενταξει, ειναι λιγο ξεφτιλιδες. ειδικα οταν αυτες  οι corpos μας τα  πρηζουν για την πειρατεια τοσα χρονια.

Εκεί που μπλέκει το θέμα στην κατηγορία φωτογραφίες είναι πως αποδεικνύεις οτι αντέγραψε την φωτογραφία σου (και άρα δικά σου δικαιώματα) και όχι αυτό που δείχνει η φωτογραφία σου πχ το μοτίβο (που πολύ πιθανό να μην έχεις τα δικαιώματα). 

Από εκεί και πέρα η capcom θα κυνηγήσει την λύση που θα βλάψει λιγότερο την εικόνα της ασχέτως αν μπορεί να νικήσει το δικαστήριο η όχι 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, KilliK είπε

διαβασε το αρθρο. οι  φωτογραφιες  δημοσιευτηκαν σε artbook μαζι με συνοδευτικο cd. και υπαρχουν αποδειξεις, περα  απο τις  ιδιες τις φωτος, οτι τα αρχεια  που χρησιμοποιησε η Capcom,  προερχονται  απο το cd αυτο. δηλαδη, ενταξει, ειναι λιγο ξεφτιλιδες. ειδικα οταν αυτες  οι corpos μας τα  πρηζουν για την πειρατεια τοσα χρονια.

Αυτό θα υποστηρίζει η μια πλευρά που προφανώς μπορεί να έχει και 100% δίκιο. Αλλά

1 ώρα πριν, GjokerR είπε

Εκεί που μπλέκει το θέμα στην κατηγορία φωτογραφίες είναι πως αποδεικνύεις οτι αντέγραψε την φωτογραφία σου (και άρα δικά σου δικαιώματα) και όχι αυτό που δείχνει η φωτογραφία σου πχ το μοτίβο (που πολύ πιθανό να μην έχεις τα δικαιώματα). 

Από εκεί και πέρα η capcom θα κυνηγήσει την λύση που θα βλάψει λιγότερο την εικόνα της ασχέτως αν μπορεί να νικήσει το δικαστήριο η όχι 

αυτό θα συμβεί όταν κινηθούν νομικά. Θα ζητηθούν αποδείξεις τουτέστιν watermarks ή στεγανογραφία. Έχει τύχει και έχω ασχοληθεί ακαδημαϊκά με το αντικείμενο παλιότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραδόξως δεν έχω παίξει κανένα re. Με εξαίρεση το re7 που το παράτησα σε 15 λεπτά χαχα.

Τι θα προτείνατε να παίξω σε series x, τόσο από θέμα καλου gameplay όσο και γραφικών;

Για το re2 remastered έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές.

edit Αντιθέτως για το re3 μέτρια γιατί αφαίρεσαν πολλές σκηνές απο το αυθεντικό.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Παραδόξως δεν έχω παίξει κανένα re. Με εξαίρεση το re7 που το παράτησα σε 15 λεπτά χαχα.

Τι θα προτείνατε να παίξω σε series x, τόσο από θέμα καλου gameplay όσο και γραφικών;

Αντιθέτως για το re2 μέτρια γιατί αφαίρεσαν πολλές σκηνές απο το αυθεντικό.

Το αυθεντικό πλέον δεν παίζεται. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ τον άθλιο χειρισμό του. 

Ξεκίνα με το remastered του 2. Είναι εξαιρετικό. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/6/2021 στις 9:42 ΜΜ, The_Judas είπε

edit Αντιθέτως για το re3 μέτρια γιατί αφαίρεσαν πολλές σκηνές απο το αυθεντικό.

To πρωτο σε ριμαστερ παιξε επισης αξιζει και το επος 2 , οχι το σκουπιδι που βγηκε προσφατα  αλλα το παλιο ριμεικ στο πισι γενικως η σειρα πεθανε στο ζιρο, στο 4 εγινε ντορος γιατι μεγαλωσε την καινουρια γενια που δεν εχουν ιδεα τι θα πει resident evil,για τα επομενα μετα το 4 δεν υπαρχουν καν λογια η καπκομ πηγε για τα αργυρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...