Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και να θελαμε να το ξεχασουμε δεν μας αφηνει η capcom με τοσες επανεκδοσεις... τι σκαλωμα φαγανε 12 χρονια τωρα?

Πουλησαν πολυ τα νεα Hd remastered κυριως το πρωτο γιαυτο.

Α,συγνωμη αλλα εγω δεν θα συμφωνησω.Ειναι πραγματικα πολυ ωραια η αισθηση και η νοσταλγια που πολλοι πιστευω gamer η οχι,θα θελανε να ξαναπαιξουν παιχνιδια με τα οποια μεγαλωσαν!Εγω ας πουμε,πολυ χαρηκα που ξαναεβγαλαν με γραφικαρες τα resident evil zero και 1 σε HD.Οπως χαρηκα (αλλα δεν προλαβα να το αγορασω απο το psn) και για το resident evil 4 HD αλλα αγορασα το κανονικο.Οπως και αλλα πολλα παιχνιδια που αλλοι τα ειχαμε τερματισει κι αλλοι δεν ειχαμε τυχη να παιξουμε την εποχη εκεινη και μας δινεται τωρα η ευκαιρια να τα παιξουμε με ποσο μαλλον καλυτερα γραφικα!!!Οπως μάρεσε και πηρα τα tomb raider colection HD και τωρα ψαχνω τα silent hill!!!Ξερω πολλους (γνωστοι-φιλοι) που θα ηθελαν να ξαναπαιξουν καποια παλια παιχνιδια (διαμαντια της εποχης εκεινης) αλλα δυστυχως δεν μπορουν στο σαλονι τους να εχουν σε μια τηλεοραση συνδεμενες ολες τις συσκευες!!!

PS1

PS2

PS3

PS4 και τελος παντων οποια-ες αλλη-ες κονσολα-ες εχουν.

Για μενα καλα κανουν κι οσα μπορουν (τουλαχιστον τα καλυτερα που αφησαν ιστορια στην εποχη) να βγαζουν στις νεες κονσολες.

Δεν με χαλαει καθολου να τα ξαναπαιξω και να τα εχω στη συλλογη μου σε HD!!! :-D

Δεν συμφωνω καθολου στα παραπανω.Επειδη ειχε τυχει να παιξω τα Resident Evil και Resident evil Zero οταν ειχαν πρωτοβγει στο Gamecube τοτε(2δισκακια το καθενα) μικρες ειναι οι διαφορες οπτικα απο τις εποχες του Gamecube,δηλαδη περιπου απο το 2002. Και το πιο αστειο ειναι οτι η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στο PC με τα 60fps που δειχνει πιο ομαλο αν δεις το παιχνιδι. Πως καταφεραν και στις νεες κονσολες μονο 30fps εκδοση βγαλανε ειναι πραγματικα για γελια. Επισης για τα Resident evil 1 και Zero υπηρχε ενδιαφερον λογω αποκλειστικοτητας τοτε των παιχνιδιων για τις κονσολες της Nintendo και ναι αρκετος κοσμος τα ειχε χασει λογω φυσικα του βασιλια Ps2. Αυτο ομως δεν ισχυει στο Re 4 που εχει βγει δεν ξερω και γω ποσες εκδοσεις.

Αλλωστε τι κανεις για τα παραπανω που αναφερεις για να γλυτωσεις τον χωρο???Αγοραζεις ενα pc και εχεις εκει τις συλλογες ολες και δεν περιμενεις την επομενη γενια κονσολων για να παιξεις παιχνιδια της προηγουμενης.

Οσο για αυτο που λεω περι 30fps να ενα κλασσικο παραδειγμα.Δες ποσο πιο ομορφα και ομαλα βλεπεις την Jill στην εκδοση για pc Και στην εκδοση για Playstation σε καποια σημεια ειναι λες και εχεις lag.

Θυμαμαι οταν ανακοινωθηκε αποκλειστικα για το gamecube ειχα στεναχωρηθει γιατι δεν ειχα την κονσολα.Οταν βγηκε στο ps2 και το επαιξα μου αρεσε αρκετα αν και δεν ηταν 100% στις γνωστες ριζες της σειρας.Ομως καλο παιχνιδι.Ισως το τελευταιο αξιοπρεπεστατο resident evil.

Ημουν απο τους''τυχερους'' που το ειχα τοτε νοικιασει απο γνωστο καταστημα video games μερικες μερες πριν κυκλοφορησει τοτε.Το παιχνιδι για την εποχη του ηταν απιστευτο.Μιλαμε για πολλα χρονια μπροστα και μαλιστα ενα παιχνιδια που θα βασιζονταν αργοτερα και τα περισσοτερα παιχνιδια του ειδους πανω σε αυτο(βλεπε Silent Hill,Evil Within κλπ).

Η Capcom επρεπε να χρησιμοποιησει το παιχνιδι αυτο μονο σαν παραδειγμα απο τις προηγουμενες actio αποτυχιες της οπως RE Deadly Aim,Survivor,Code Veronica X-2 κλπ οχι να το γυρισει σε αυτο το ειδος.Δεν ειναι και τυχαιο γιατι το RE4

http://www.metacritic.com/game/gamecube/resident-evil-4

http://www.metacritic.com/game/playstation-2/resident-evil-4

Αλλα δεν ειναι και τυχαιο οτι δεν υπαρχει νοσταλγια για ενα παιχνιδια που το εχουν κυκλοφορησει σχεδον σε ολες τις κονσολες.

Δηλαδη μιλαμε για Ps2,ps3,ps4,Wii,Gamecube,Xbox360,XboxOne,Pc.Ενταξυ δηλαδη ειπαμε μην το παρακανουν κιολας.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω μιλησα μονο για τις κονσολες κι οχι για pc.Την συγκριση την εκανα με κονσολες.Οσο για τις ποσες φορες εχει κυκλοφορησει ενα παιχνιδι (πχ resident 4) παλι υπαρχουν ατομα που δεν τα εχουν παιξει οπως κι εγω που το ειχα παιξει μονο στο ps2.Αρα για μενα ναι,ειναι νοσταλγια!!!!Ειχα να το παιξω πριν απο χρονια!!!!Αρα ναι,ειναι νοσταλγια!!!Δεν αγοραζα το παιχνιδι σε καθε κονσολα που εβγαινε και να αγοραζω και την κονσολα!!!Αρα απο το ps2 υστερα απο τοσα χρονια στο ps3 για μενα ναι,ειναι νοσταλγια!!!!!! :-)Αν και μιλαω στο θεμα που ανοιξα προσωπικα για μενα,πιστευω πως υπαρχουν κι αλλοι που δεν θα το εχουν ξαναπαιξει απο το ps2 και μετα στις νεες κονσολες.Αρα ναι,και γι'αυτους ειναι νοσταλγια!!!!! :-D

Δημοσ.

Πουλησαν πολυ τα νεα Hd remastered κυριως το πρωτο γιαυτο.

Δεν συμφωνω καθολου στα παραπανω.Επειδη ειχε τυχει να παιξω τα Resident Evil και Resident evil Zero οταν ειχαν πρωτοβγει στο Gamecube τοτε(2δισκακια το καθενα) μικρες ειναι οι διαφορες οπτικα απο τις εποχες του Gamecube,δηλαδη περιπου απο το 2002. Και το πιο αστειο ειναι οτι η μεγαλυτερη διαφορα ειναι στο PC με τα 60fps που δειχνει πιο ομαλο αν δεις το παιχνιδι. Πως καταφεραν και στις νεες κονσολες μονο 30fps εκδοση βγαλανε ειναι πραγματικα για γελια. Επισης για τα Resident evil 1 και Zero υπηρχε ενδιαφερον λογω αποκλειστικοτητας τοτε των παιχνιδιων για τις κονσολες της Nintendo και ναι αρκετος κοσμος τα ειχε χασει λογω φυσικα του βασιλια Ps2. Αυτο ομως δεν ισχυει στο Re 4 που εχει βγει δεν ξερω και γω ποσες εκδοσεις.

Αλλωστε τι κανεις για τα παραπανω που αναφερεις για να γλυτωσεις τον χωρο???Αγοραζεις ενα pc και εχεις εκει τις συλλογες ολες και δεν περιμενεις την επομενη γενια κονσολων για να παιξεις παιχνιδια της προηγουμενης.

Οσο για αυτο που λεω περι 30fps να ενα κλασσικο παραδειγμα.Δες ποσο πιο ομορφα και ομαλα βλεπεις την Jill στην εκδοση για pc Και στην εκδοση για Playstation σε καποια σημεια ειναι λες και εχεις lag.

Ημουν απο τους''τυχερους'' που το ειχα τοτε νοικιασει απο γνωστο καταστημα video games μερικες μερες πριν κυκλοφορησει τοτε.Το παιχνιδι για την εποχη του ηταν απιστευτο.Μιλαμε για πολλα χρονια μπροστα και μαλιστα ενα παιχνιδια που θα βασιζονταν αργοτερα και τα περισσοτερα παιχνιδια του ειδους πανω σε αυτο(βλεπε Silent Hill,Evil Within κλπ).

Η Capcom επρεπε να χρησιμοποιησει το παιχνιδι αυτο μονο σαν παραδειγμα απο τις προηγουμενες actio αποτυχιες της οπως RE Deadly Aim,Survivor,Code Veronica X-2 κλπ οχι να το γυρισει σε αυτο το ειδος.Δεν ειναι και τυχαιο γιατι το RE4

http://www.metacritic.com/game/gamecube/resident-evil-4

http://www.metacritic.com/game/playstation-2/resident-evil-4

Αλλα δεν ειναι και τυχαιο οτι δεν υπαρχει νοσταλγια για ενα παιχνιδια που το εχουν κυκλοφορησει σχεδον σε ολες τις κονσολες.

Δηλαδη μιλαμε για Ps2,ps3,ps4,Wii,Gamecube,Xbox360,XboxOne,Pc.Ενταξυ δηλαδη ειπαμε μην το παρακανουν κιολας.

Άσχετη ερώτηση, γιατί κάποια στιγμή θα τα κατεβάσω όλα τα remastered. Για να το τρέξεις στο Pc στα 60 fps θέλει τπτ ιδιαίτερο σε απαιτήσεις hardware?

Δημοσ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ:

ΛΣ: Windows® 7 SP1 / Windows® 8.1

Επεξεργαστής: Intel® Core™ 2 Quad 2.7 GHz, AMD Phenom™ II X4 3.0 GHz or better

Μνήμη: 4 GB RAM

Γραφικά: NVIDIA® GeForce® GTX 560, ATI Radeon HD 6950, or better

Monitor Resolution: 1280×720 or higher

DirectX: Έκδοση 9.0c

Δίκτυο: Ευρυζωνική σύνδεση διαδικτύου

Αποθήκευση: 20 GB διαθέσιμος χώρος

Κάρτα ήχου: DirectSound compatible (must support DirectX 9.0c or higher)

Επιπλέον σημειώσεις: Controller: Supports Keyboard +Mouse. Genuine Xbox 360 PC compatible controller or comparable XInput-based gamepad recommended.Note: Some high end integrated graphics chips and modern gaming laptops with a discrete GPU may work but have not been tested, nor are they officially supported by Capcom.

Απο το λινκ του fulgore... Οχι οι ελαχιστες,αλλα οι προτεινομενες.... Κρινε...

Δημοσ.

Εγω μιλησα μονο για τις κονσολες κι οχι για pc.Την συγκριση την εκανα με κονσολες.Οσο για τις ποσες φορες εχει κυκλοφορησει ενα παιχνιδι (πχ resident 4) παλι υπαρχουν ατομα που δεν τα εχουν παιξει οπως κι εγω που το ειχα παιξει μονο στο ps2.Αρα για μενα ναι,ειναι νοσταλγια!!!!Ειχα να το παιξω πριν απο χρονια!!!!Αρα ναι,ειναι νοσταλγια!!!Δεν αγοραζα το παιχνιδι σε καθε κονσολα που εβγαινε και να αγοραζω και την κονσολα!!!Αρα απο το ps2 υστερα απο τοσα χρονια στο ps3 για μενα ναι,ειναι νοσταλγια!!!!!! :-)Αν και μιλαω στο θεμα που ανοιξα προσωπικα για μενα,πιστευω πως υπαρχουν κι αλλοι που δεν θα το εχουν ξαναπαιξει απο το ps2 και μετα στις νεες κονσολες.Αρα ναι,και γι'αυτους ειναι νοσταλγια!!!!! :-D

Αυτο ειναι και το παραδοξο με τις κονσολες και γιατι ειμαι τοσο καθετος πλεον με αυτες,μετα και το ps3(που τα πρωτα ps3 μπορουσαν εστω να παιξεις και παιχνιδια του ps2,οχι ολα αλλα και παλι).

Στο pc αγορασες το Resident evil 4 https://www.skroutz.gr/s/7276727/Resident-Evil-4-PC.html το 2007 πχ??Μπορεις μεχρι και σημερα να το παιξεις. Στις κονσολες παλι για να το παιξεις πρεπει να εχεις κρατησει και το ps2/gamecube ή ps3 και παει λεγοντας.

Επισης ο λογος που διαφωνω με το παραπανω περι γενιας που δεν τα προλαβε ειναι αυτος

http://www.gameslife.gr/top-10-videogames-greece-january-2015

http://www.gameslife.gr/greece-hellas-videogames-sales-gfk-21145

Θα μπορουσα να εβαζα και τους υπολοιπους μηνες αλλα οποιος θελει να κοιταζει μονος του.

Σε ολο το 2015 δηλαδη μονο pro/fifa/CoD,nba και GTA.

Ουτε το διαμαντι το witcher στις πωλησεις,ουτε το Bloodborne,ουτε τπτ.

Επειδη λοιπον σαν λαος στον τομεα παιχνιδιων εχουμε νοοτροπια αστα να πανε καλυτερα,απλα...Δεν.

Τωρα για μενα και για σενα που αποτελουμε το 5% ξερω γω ναι ειναι νοσταλγια,παρολο που σαν τα πρωτα που βγηκαν τωρα σε HD δεν υπαρχουν αλλα resident evil.Και αυτο γιατι δεν εχουν το action των τελευταιων παιχνιδιων.

Αντε εν αναμονη και του 2 οταν βγει.

Α και ενα αλλο απο τα highlights που εχω πετυχει ηταν ο μηνας Αυγουστος το 2013.Σε λιγους μηνες θα εβγαινε το Playstation 4 στην αγορα και στην Ελλαδα ο κοσμος αγοραζε ''psp παιχνιδια''????..... http://www.gameslife.gr/ti-epaixan-oi-ellines-ton-avgousto-18426

Α και οπως βλεπεις σε 2-2.5χρονια οι προτιμησεις αλλαξαν πολυ....

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ το θυμήθηκα ύστερα από αρκετά χρόνια. Δεν το είχα τερματίσει ποτέ για κάποιο λόγο, που ούτε το θυμόμουν μέχρι που το ξαναέπιασα στα χέρια μου και κατάλαβα το γιατί (έχω την ultimate hd έκδοση). Πραγματικά, ενώ είναι παιχνιδάρα από πολλές απόψεις (story, cutscenes, bosses και δεν συμμαζεύεται), έχει πραγματικά απαίσιο χειρισμό, που χάριν σε αυτόν, έχασα πάμπολλες φορές, ενώ μπορούσα άνετα να κερδίσω τα συγκεκριμένα σημεία. Πόσες φορές χρειάστηκε να κάνω reload  (πονεμένη ιστορία πραγματικά) και να με φάνε λάχανο, ούτε εγώ θυμάμαι καν, μια που δεν μπορούσα να κινούμαι και να γεμίζω ταυτόχρονα. Αλλά εκεί που κόντεψα να σπάσω πληκτρολόγιο και ποντίκι απ' τα νεύρα μου, ήταν στα καταραμένα actions που κάποιες φορές κιόλας δεν σου έλεγε καν ποιο κουμπί να πατήσεις, απλά σου έδειχνε δυο έγχρωμα πραγματάκια, που έπρεπε να μυρίσεις τα νύχια σου για να δεις ποια κουμπιά θα πατήσεις και φυσικά το αποκορύφωμα στο τέλος, που έπρεπε να speedαρεις το τζετ σκι και πραγματικά το πλήκτρο που έλεγε να πατήσεις δεν είχε καμιά σχέση με αυτό που έλεγε. Και να πω επίσης ότι και να πάταγα τα σωστά κουμπιά, ήταν θέμα καθαρά τύχης αν πιάσουνε στο τέλος. Αλλιώς θα με έβγαζε αρκετά πίσω.  Άλλο πονεμένο θέμα είναι τα checkpoints, που ενώ αν ήσουν στο παιχνίδι μπορούσες αν έχανες να ξαναπάς από το μέρος όπου έσωσε αυτόματα, άμα έκλεινες το παιχνίδι, έπρεπε να πας απ' το τελευταίο save και να παίξεις την επόμενη φορά που θα το άνοιγες, ενώ επίσης δεν είχε κοντά γραφομηχανή σε καίρια σημεία. Πραγματικά αν δεν είχε τόσο καλή ιστορία και μεγάλη διάρκεια που σε κράταγε μέχρι το τέλος σε αγωνία για το τι θα γίνει, θα το είχα παρατήσει και πάλι, αλλά το έβαλα πείσμα στο τέλος και μετά από χίλια βάσανα το τερμάτισα. Παρεπιμπτόντως, όλα αυτά που ανέφερα ήτανε στο easy mode και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να το παίξω στο πιο δύσκολο mode, για τον απλούστατο λόγο του ότι τα θέλω τα νεύρα μου ήσυχα. Σαν γενικότερο παιχνίδι του βάζω 10, αλλά σαν χειρισμό 0. Μακάρι να βγάλουν remake για το συγκεκριμένο παιχνίδι και να είναι σαν το 2 ο χειρισμός του. Συγνώμη για το πολύ μεγάλο post και την υπομονή σας

Επεξ/σία από ikarus260
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

δύσκολο θέμα γιατί μιλάμε για φωτογραφίες και όχι για σχέδια που εκεί θα ήταν σίγουρη η καταδίκη της capcom. Δλδ σίγουρα τις έκλεψε από τις φωτογραφίες της αλλά από την στιγμή που ένα αντικείμενο είναι σε δημόσια θέα ποιος απαγορεύει κάποιον να το αντιγράψει και ποιος επιτρέπει σε κάποιον άλλον να το κατοχυρώσει σαν δικό του με πνευματικά δικαιώματα.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, KilliK said:

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον το που θα οδηγήσει αυτό, γιατί είναι πολύ δύσκολο ζήτημα. Αν το δικαστήριο δεχτεί τις φωτογραφίες δημοσίων αντικειμένων ως copyright, θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσεις το οτιδήποτε σαν reference χωρίς να πληρώσεις licensing σε κάποιο φωτογράφο.

Εξαρτάται φυσικά αν είναι ξεκάθαρη κόπια των φωτογραφιών ή reference.

Επεξ/σία από Aruil
Δημοσ.

Αν μιλάμε για photos, θα πρέπει να αποδειχτεί ότι είναι δικιά σου και όχι κάποιου άλλου το οποίο και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο χωρίς watermark ή κάποια άλλη μέθοδο στεγανογραφίας. Been there, done that - dont ask.😁

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Tobajara said:

Εδώ όμως πρόκειται για δημοσιευμένο λεύκωμα φωτογραφιών, δεν υπάρχει κάποια κάλυψη?

Δεν νομίζω ότι μπορώ να σου δώσω κάποια απάντηση, καθώς δεν είμαι δικηγόρος. Απλά μου φαίνεται ότι θα δυσκολευτεί με τη συγκεκριμένη μήνυση για διάφορους λόγους. Δεν ξέρω αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις leaks σε δικαστήριο, με την ίδια λογική θα μπορούσε να φάει μήνυση φωτογράφος από αρχιτέκτονα αν βγάλει φωτογραφία κτήριο του, έχουν περάσει πολλά χρόνια από το συμβάν κτλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Aruil είπε

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον το που θα οδηγήσει αυτό, γιατί είναι πολύ δύσκολο ζήτημα. Αν το δικαστήριο δεχτεί τις φωτογραφίες δημοσίων αντικειμένων ως copyright, θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσεις το οτιδήποτε σαν reference χωρίς να πληρώσεις licensing σε κάποιο φωτογράφο.

Εξαρτάται φυσικά αν είναι ξεκάθαρη κόπια των φωτογραφιών ή reference.

οι φωτογραφιες ανηκουν στον φωτογραφο. ειναι πνευματικη του ιδιοκτησια. δεν παιζει ρολο αν τα εκθεματα ειναι δημοσια. αν η Capcom εβγαζε με δικο της φωτογραφο, δικες της φωτογραφιες τα  ιδια  εκθεματα, οι συγκεκριμενες φωτος  θα ανηκαν σε αυτην. δεν το εκανε ομως, χρησιμοποιησε αλλες φωτογραφιες κατευθειαν και χωρις να ζητησει αδειοδοτηση.

και δεν προκειται να γινει δικαστηριο, σε διακανονισμο  θα παει κατευθειαν η Capcom. απο οτι φαινεται η μηνυτρια εχει γερη υποθεση.

43 λεπτά πριν, ilos είπε

Αν μιλάμε για photos, θα πρέπει να αποδειχτεί ότι είναι δικιά σου και όχι κάποιου άλλου το οποίο και αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο χωρίς watermark ή κάποια άλλη μέθοδο στεγανογραφίας. Been there, done that - dont ask.😁

διαβασε το αρθρο. οι  φωτογραφιες  δημοσιευτηκαν σε artbook μαζι με συνοδευτικο cd. και υπαρχουν αποδειξεις, περα  απο τις  ιδιες τις φωτος, οτι τα αρχεια  που χρησιμοποιησε η Capcom,  προερχονται  απο το cd αυτο. δηλαδη, ενταξει, ειναι λιγο ξεφτιλιδες. ειδικα οταν αυτες  οι corpos μας τα  πρηζουν για την πειρατεια τοσα χρονια.

Επεξ/σία από KilliK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...