Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχαχα :-D Τιτλος ''ψαρεματος'' ε;!!!Ε,ειναι μεσα στο θεμα η ερωτηση μου ''το θυμαται κανεις;΄΄ γιατι αν το θυμαται καποιος θα μπορει να με βοηθησει στο προβλημα μου.Οπως και φυσικα με βοηθησε αρκετα ο φιλος tsilitheo1.Παντως σε ευχαριστω που ησουν προθυμος να απαντησεις στο θεμα μου. :-)

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα γι'αυτο σου ειπα ευχαριστω που ησουν προθυμος να μου απαντησεις εφοσον μπηκες για να απαντησεις.

Αν απαντουσες τελικα,δεν θα σε ευχαριστουσα που απαντησες;

Αρα εγω απο ευγενεια παρολο που δεν απαντησες,σε ευχαριστησα επειδη θα απαντουσες!

Αλλο ομως που τελικα δεν απαντησες,αλλα μπηκες για να απαντησεις! :-)

• Like 1
Δημοσ.

XAXAXAXAXAXAAXAXXA

μαρεσε που μπηκες στον κοπο να εξηγησεις

και το εγραψες τοσο........αναλυτικα

θεουλης

Μην απορεις... Μιλησα μαζι του αρκετη ωρα στο φονι για τουτο εδω το θεμα ,και το παληκαρι ειναι αγνο,χωρις δειγμα κακιας... Αλλωστε το διαπιστωσες ιδιοις ομμασι
  • Like 3
Δημοσ.

Μα γι'αυτο σου ειπα ευχαριστω που ησουν προθυμος να μου απαντησεις εφοσον μπηκες για να απαντησεις.

Αν απαντουσες τελικα,δεν θα σε ευχαριστουσα που απαντησες;

Αρα εγω απο ευγενεια παρολο που δεν απαντησες,σε ευχαριστησα επειδη θα απαντουσες!

Αλλο ομως που τελικα δεν απαντησες,αλλα μπηκες για να απαντησεις! :-)

Παιδια,πιστευω να καταλαβατε οτι κανω χιουμορ ετσι; :-) Μη με περασετε και για κανα χαζο! :P

Μην απορεις... Μιλησα μαζι του αρκετη ωρα στο φονι για τουτο εδω το θεμα ,και το παληκαρι ειναι αγνο,χωρις δειγμα κακιας... Αλλωστε το διαπιστωσες ιδιοις ομμασι

Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια Θοδωρη,αλλα ετσι οπως τα λες ειναι σαν να μες λες χαζουλι! :-)

Κάψιμο το Resi 4.. Όσα χρόνια και να περάσουν θα είναι πάντα κλασσικό.

Ναι φιλε μου,πολυ το γουσταρω!!!!!Ξυπνησαν παλιες αναμνησεις/νοσταλγιες!!!! :-D

Δημοσ.

Οχι βρε'συ,πλακα κανω! :-) Καταλαβα τι λες,γι'αυτο και σε ευχαριστησα για τα καλα σου λογια!

Μεσα στο π/σ/κ σου στελνω να παιξουμε resident evil!!!!!!! :fear:

• Like 1
Δημοσ.

και να θελαμε να το ξεχασουμε δεν μας αφηνει η capcom με τοσες επανεκδοσεις... τι σκαλωμα φαγανε 12 χρονια τωρα?

Δημοσ.

Α,συγνωμη αλλα εγω δεν θα συμφωνησω.Ειναι πραγματικα πολυ ωραια η αισθηση και η νοσταλγια που πολλοι πιστευω gamer η οχι,θα θελανε να ξαναπαιξουν παιχνιδια με τα οποια μεγαλωσαν!Εγω ας πουμε,πολυ χαρηκα που ξαναεβγαλαν με γραφικαρες τα resident evil zero και 1 σε HD.Οπως χαρηκα (αλλα δεν προλαβα να το αγορασω απο το psn) και για το resident evil 4 HD αλλα αγορασα το κανονικο.Οπως και αλλα πολλα παιχνιδια που αλλοι τα ειχαμε τερματισει κι αλλοι δεν ειχαμε τυχη να παιξουμε την εποχη εκεινη και μας δινεται τωρα η ευκαιρια να τα παιξουμε με ποσο μαλλον καλυτερα γραφικα!!!Οπως μάρεσε και πηρα τα tomb raider colection HD και τωρα ψαχνω τα silent hill!!!Ξερω πολλους (γνωστοι-φιλοι) που θα ηθελαν να ξαναπαιξουν καποια παλια παιχνιδια (διαμαντια της εποχης εκεινης) αλλα δυστυχως δεν μπορουν στο σαλονι τους να εχουν σε μια τηλεοραση συνδεμενες ολες τις συσκευες!!!

PS1

PS2

PS3

PS4 και τελος παντων οποια-ες αλλη-ες κονσολα-ες εχουν.

Για μενα καλα κανουν κι οσα μπορουν (τουλαχιστον τα καλυτερα που αφησαν ιστορια στην εποχη) να βγαζουν στις νεες κονσολες.

Δεν με χαλαει καθολου να τα ξαναπαιξω και να τα εχω στη συλλογη μου σε HD!!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Θυμαμαι οταν ανακοινωθηκε αποκλειστικα για το gamecube ειχα στεναχωρηθει γιατι δεν ειχα την κονσολα.Οταν βγηκε στο ps2 και το επαιξα μου αρεσε αρκετα αν και δεν ηταν 100% στις γνωστες ριζες της σειρας.Ομως καλο παιχνιδι.Ισως το τελευταιο αξιοπρεπεστατο resident evil.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...