Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια καλησπερα.

Αγορασα το Resident evil 4 για ps3 απο το psn και το τερματισα στο normal mode.

Η απορια-προβλημα μου ειναι οτι ολα αυτα τα οπλα,αντικειμενα που ειχα φτιαξει-μαζεψει δεν τα εχω τωρα που θελω να το παιξω στο professional mode.

Αν το ξαναπαιξω στο new round normal που εχει αποθηκευτει,τα εχω ολα!

Αν επιλεξω να παιξω new game δεν μου εχει επιλογη hard,normal,professional ωστε να επιλεξω professional και να τα εχω ολα τα πραγματα.

Τι γινεται;Ετσι ειναι;Θυμαται κανεις;Πως θα παιξω σε professional mode με ενα πιστολι και 10 σφαιρες;!!!!! :confused:

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι είναι. Επίπεδο δυσκολίας διαλέγεις μόνο όταν ξεκινάς καινούριο παιχνίδι και δεν αλλάζει για το συγκεκριμένο file όσα new round και να κάνεις. Θα πρέπει να ξεκινήσεις professional από την αρχή. Χωρίς όπλα. Δε θα είχε και νόημα εδώ που τα λέμε να ξεκινάς hardmode με όλα τα όπλα στο max. Θα χανόταν η δυσκολία.

Όσον αφορά την τελευταία σου ερώτηση, θα πρέπει να μάθεις να κάνεις οικονομία στα πυρομαχικά, να χρησιμοποιείς kicks και supplexes και βασικό σου όπλο να γίνει το μαχαίρι. Ελπίζω να βοήθησα.

Δημοσ.

Ομως δεν μπορει να μην υπαρχει καποιος τροπος να ξεκλειδωνεις καποιο απειρο οπλο να εχεις στο professional.Οσο κι αν προσπαθησα να παιξω με ενα πιστολι στην αρχη κιολας στο χωριο,σου την πεφτουν 100!!!!!Ε,πως να το περασεις με 50 σφαιρες;!!!!!!Παλια στο ps2 θυμαμαι πως επαιζα πιο μικρος με απειρα πυρομαχικα.Εκτος κι αν ειχα βαλει τοτε (δεν θυμαμαι) τιποτα cheats και τα ειχα ολα ετοιμα απο την αρχη!! :P Οπως και να'χει,σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Υ.Γ. Οικονομια στα πυρομαχικα φυσικα και κανω,ομως στο χωριο μου την πεφτουν κι αντε γεια!!!! :-D

Δημοσ.

Υπάρχουν διάφορα special όπλα με άπειρα πυρομαχικά (το καθένα ξεκλειδώνεται με διαφορετικούς τρόπους) αλλά κανένα δεν είναι διαθέσιμο σε καινούριο αρχείο,  μόνο σε καινούρια rounds τερματισμένων αρχείων.

SPOILER ALERT!!!

Στο χωριό παρε το shotgun από το πάνω μέρος του σπιτιού στα αριστερά και μετά ταμπουρώσου στο σπίτι ακριβώς απέναντι, στο δωμάτιο με την κλειδαριά. Αν δυσκολεύεσαι πολύ, να ξέρεις ότι πρέπει απλά να επιβιώσεις για κάποια ώρα. Δε χρειάζεται να σκοτώσεις κανένα. Απλά βοηθάει να καθαρίσεις αρκετούς και ειδικά το τύπο με το πριόνι γιατί σου δίνουν χρήματα που χρειάζονται.

• Like 1
Δημοσ.

Το professional ειναι το πιο true mode του παιχνιδιου.καθαρα survival.Κρατα σφαιρες χειρομβοβιδες για τα bosses,ριχνε σε ποδια και τελειωνε τους με το μαχαιρακι και γενικα τρεχα οποτε μπορεις αλλιως δεν παιζει να το βγαλεις.

Δημοσ.

Ομως δεν μπορει να μην υπαρχει καποιος τροπος να ξεκλειδωνεις καποιο απειρο οπλο να εχεις στο professional.Οσο κι αν προσπαθησα να παιξω με ενα πιστολι στην αρχη κιολας στο χωριο,σου την πεφτουν 100!!!!!Ε,πως να το περασεις με 50 σφαιρες;!!!!!!Παλια στο ps2 θυμαμαι πως επαιζα πιο μικρος με απειρα πυρομαχικα.Εκτος κι αν ειχα βαλει τοτε (δεν θυμαμαι) τιποτα cheats και τα ειχα ολα ετοιμα απο την αρχη!! :P Οπως και να'χει,σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Υ.Γ. Οικονομια στα πυρομαχικα φυσικα και κανω,ομως στο χωριο μου την πεφτουν κι αντε γεια!!!! :-D

Για infinite ammo weapons θα τελειωσεις το professional και στο επομενο playthrough, ο merchant θα σου πουλησει το tommygun και το rpg για ενα μυρριο εκαστο... Εχει και το railgun ή καπως ετσι ,ενα ηλεκτροφορο που κανει ιδια δουλεια με το stunrod του 5 για τζαμπα νομιζω , αλλα δεν αξιζει ουτε τον χωρο της βαλιτσας
Δημοσ.

Καταλαβα...Πικρα δηλαδη!!!!!!!! :-( Οποτε θα προσπαθησω να το βγαλω το παιχνιδι με τις συμβουλες σας!!!

Εγινε παιδια.Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!! :-)

Δημοσ.

Καταλαβα...Πικρα δηλαδη!!!!!!!! :-( Οποτε θα προσπαθησω να το βγαλω το παιχνιδι με τις συμβουλες σας!!!

Εγινε παιδια.Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας!!! :-)

Αν ξεκιναγες και επαιζες το παιχνιδι με μπαζουκα με απειρα πυρομαχικα,τοτε ποιος ο λογος να το παιξεις σε υψηλοτερο επιπεδο δυσκολιας???

Δημοσ.

Βεβαια , για.... τους "τεμπεληδες" ,παντα υπαρχει το bruteforce ...

Καλημερα.Τι ειναι το bruteforce? :-)

Αν ξεκιναγες και επαιζες το παιχνιδι με μπαζουκα με απειρα πυρομαχικα,τοτε ποιος ο λογος να το παιξεις σε υψηλοτερο επιπεδο δυσκολιας???

Καλημερα.Σωστο κι αυτο.Εχεις δικιο!Απλα δεν θα επαιρνα το μπαζουκα.Θα ηθελα ομως να ειχα καποιο καλο οπλο (οχι απαραιτητα με απειρες σφαιρες) αναβαθμισμενο για να ηταν πιο δυνατο στο professional mode.Τεσπα.Χθες τουλαχιστον περασα το χωριο με αυτον τον τροπο!!! :-)

Εκατσα πισω απο την πορτα και με το μαχαιρι...

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε tsilitheo1 και σε ευχαριστω πολυ!Με βοηθησες αρκετα,αν και δυσκολευομαι καπως να το καταλαβω λογο μη καλων αγγλικων!!!! :-( Θα το προσπαθησω ομως!!!! :-)

• Like 1
Δημοσ.

καλα ο τιτλος του theard ειναι μες το θεμα
με καταφερες να με κεντρισεις το ενδιαφερον να μπω να σχολιασω
και με το που διαβασα τι ελεγες...............εμεινα καπως ετσι : :blink:  :huh:  :-(  :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...