Cowboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν διαφωνώ με τον αριθμό των exclusives αλλα 1. Ποια απο αυτα έχουν καλα γραφικα; 2. Ποια από αυτα ειναι καλα παιχνίδια; 3. Τα περισσότερα απο αυτα ειναι η χαλια actions games που δεν παίζονται (point blank) η ειναι αποτυχημένες αντιγραφές διάσημων games (metin ξέρω γω) Δεν είναι τυχαίο που όσοι φτιάχνουν πισι το φτιάχνουν για 8-9 παιχνιδια κυρίως. (Cs,lol,dota,wow,battlefield,cod,lineage,nfs,hearthstone και κανα δυο ακομα) Τον αριθμο τον ανεφερα τελευταιο και απλα και μονο αναφορικα γι καποιον που ειπε οτι οι κονσολες εχουν περισσοτερα Exclusives. Μην κολλας στον αριθμο, δεν στηριξα τιποτα απο οτι εγραψα παραπανω στον αριθμο των παιχνιδων και μονο. Και ναι, υπαρχουν εκατονταδες PC exclusives που ειναι παιχιδαρες, και με πολυ καλα γραφικα, κτλ. Οσο για το αλλο που λες, με την ιδια λογικη μπορω να πω και εγω, δεν ειναι τυχαιο που οσοι παιρνουν κονσολα την παιρνουν για 1-2 παιχνιδια κυριως, Pro και Fifa. Δεν ειναι γενικος κανονας αν και ισχυει σε πολλες περιπτωσεις αυτο οπως και αυτο που λες εσυ. Επειδη ολα αυτα ειναι παιχνιδια με τεραστιο κοινο, παιχνιδια που παιζονται απο εκατονταδες εως και χιλιαδες ωρες, παιχνιδια που εχουν αφησει ιστορια. Βεβαια πολλοι απο αυτους που παιζουν φανατικα ολα αυτα, παιζουν και πολλα αλλα παιχνιδια.
maragosmakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Με 500 ευρω που εχει ενα PC που παιζει τα παντα καλυτερα απο κονσολα (μαζι με χειριστηριο, keyboard/mouse και hdmi), παιρνεις PS4 (340ε) και 3 παιχνιδια (~50e), και δεν σου μενουν λεφτα ουτε για να παιξεις online. Μια 5ετια gaming στο PS4 θα σου κοστισει πολυ περισσοτερο απο μια 5ετια gaming στο PC, ακομα και αν μιλαμε για PC διπλασιας+ αξιας του PS4, καθως τα παιχνιδια στο PC κοστιζουν ελαχιστα, υπαρχουν εκατονταδες free παιχνδια, και το online ειναι free. Το κοστος του σαλονιου σου, της τηλεορασης, των ηχειων, ενυσχητων, της καφετιερας... και δεν ξερω εγω τι αλλο... δεν εχει να κανει με την καθε πλατφορμα και ειναι το ιδιο και στις δυο περιπτωσεις. PS4 - 350€ (Αξία μεταπώλησης μετά απο 5 χρόνια 100-150) (Δεν χάνεις) IKEA καναπές - 300€ (και σου μένει) (Μακροχρόνια χρήση) Φραπεδιέρα SINGER - 21€ (σου βάζω και καλή μάρκα) (Μακροχρόνια χρήση) Τηλεορασάρα FullHD (ασε τα 4κ ακόμα, απο PS5 και μετά) - 300-350 € (Μακροχρόνια χρήση) Ολα τα παραπάνω = ενα αρκετό καλό setup pc που θα σε κρατήσει ενα καλό χρονικό διαστημα (Σιγουρα όχι 5 χρονια) Κόστος παιχνιδιών δεν παιζεις δικαια....έλα,..και οι δυο αγοράζουμε... άντε εσύ 10-15 ευρώ λιγότερο. Αλλά με 550 € pc που θα πας.. εκτός αν παιζεις Happy wheels. Επίσης, κάθε πότε θα κάνεις Hardware αναβάθμιση; Το σιγουρο είναι οτι μετά απο 5 χρόνια το PC τον 550€ θα ανοίγει pacman...και εγώ...θα πουλαώ 150 € για να πάρω Ps5 1
kwnstantinos1990 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μια απορία έχω που ίσως φανεί χαζή.θα παίζουμε με το μοχλό? Η θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε με ποντίκι και πληκτρολόγιο? παίζει με πληκτρολόγιο ποντίκι αλλά και με μοχλό! όπως το έχω εγώ τουλάχιστον απλός για να παίξεις με μοχλό κάνεις ένα δεύτερο PSN συνδέεις το pc με τον δεύτερο λογαριασμό όταν συνδέεσαι κλίνει ο μοχλός τον ενεργοποιείς και σου λέει να επιλέξεις user επιλέγεις τον λογαριασμό που παίζεις κανονικά και δουλεύει και ο μοχλός.
Glarobats Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το έχεις ασύρματα ή με Ethernet συνδεδεμένο; Με Ethernet πάντα το online παιχνίδι.
Cowboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 PS4 - 350€ (Αξία μεταπώλησης μετά απο 5 χρόνια 100-150) (Δεν χάνεις) IKEA καναπές - 300€ (και σου μένει) (Μακροχρόνια χρήση) Φραπεδιέρα SINGER - 21€ (σου βάζω και καλή μάρκα) (Μακροχρόνια χρήση) Τηλεορασάρα FullHD (ασε τα 4κ ακόμα, απο PS5 και μετά) - 300-350 € (Μακροχρόνια χρήση) Ολα τα παραπάνω = ενα αρκετό καλό setup pc που θα σε κρατήσει ενα καλό χρονικό διαστημα (Σιγουρα όχι 5 χρονια) Κόστος παιχνιδιών δεν παιζεις δικαια....έλα,..και οι δυο αγοράζουμε... άντε εσύ 10-15 ευρώ λιγότερο. Αλλά με 550 € pc που θα πας.. εκτός αν παιζεις Happy wheels. Επίσης, κάθε πότε θα κάνεις Hardware αναβάθμιση; Το σιγουρο είναι οτι μετά απο 5 χρόνια το PC τον 550€ θα ανοίγει pacman...και εγώ...θα πουλαώ 150 € για να πάρω Ps5 Με 500€ παιρνεις PC με GTX950 και i3 6100 που ειναι πολυ ανωτερο απο το PS4, και παιζεις τα παντα σε καλα γραφικα και fps. Και θελεις και μια οθονη ή TV αναλογα με τα γουστα σου, εγω παιζω σε 50αρα στο σαλονι περισσοτερο, αναλογος και το παιχνιδι βεβαια. Αναβαθμιση θα κανεις οταν βγει η επομενη γενια παιχνιδων και αλλαξουν αποτομα οι απαιτησεις των multiplatform, μεχρι να βγει το PS5 θα παιζεις τα παντα. Με την αντιστοιχης αξιας καρτα 5ετιας, την GTX550 που ειχε βγει πριν το PS4, παιζεις μια χαρα και σημερα. Αναβαθμιση γενικα μπορεις να κανεις οποτε θελεις κατι παραπανω... Και φυσικα πουλας το παλιο σου hardware στις αγγελιες. Οσο για τα παιχνιδια τωρα, εδω ειναι η μεγαλη διαφορα. Εχω και κονσολες (Xbox original, PS2, PS3, Xbox360, PS4) και ξερω ποσο ακριβο ειναι το console gaming σε σχεση με το PC gaming. Αγοραζω τα παιχνιδια μου απο G2A, InstangGaming και Steam sales, και σπανια δινω πανω απο 15ευρω για ΑΑΑ τιτλους. Σε δυσκολες περιοδους υπαρχει και το τσαμπα, αν και παντα θα αγορασω ενα παιχνιδι που μου αρεσει. Εχω 150 games στο Steam και αρκετα αλλα σε Uplay, Origin κτλ Επισης ξεχασες να υπολογισεις και τη συνδρομη 50€ για να παιζεις online στο PS4.
Καρκίνος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Με 500€ παιρνεις PC με GTX950 και i3 6100 που ειναι πολυ ανωτερο απο το PS4, και παιζεις τα παντα σε καλα γραφικα και fps. Και θελεις και μια οθονη ή TV αναλογα με τα γουστα σου, εγω παιζω σε 50αρα στο σαλονι περισσοτερο, αναλογος και το παιχνιδι βεβαια. Αναβαθμιση θα κανεις οταν βγει η επομενη γενια παιχνιδων και αλλαξουν αποτομα οι απαιτησεις των multiplatform, μεχρι να βγει το PS5 θα παιζεις τα παντα. Με την αντιστηχης αξιας καρτα 5ετιας, την GTX550 που ειχε βγει πριν το PS4, παιζεις μια χαρα και σημερα. Αναβαθμιση γενικα μπορεις να κανεις οποτε θελεις κατι παραπανω... Και φυσικα πουλας το παλιο σου hardware στις αγγελιες. Οσο για τα παιχνιδια τωρα, εδω ειναι η μεγαλη διαφορα. Εχω και κονσολες (Xbox original, PS2, PS3, Xbox360, PS4) και ξερω ποσο ακριβο ειναι το console gaming σε σχεση με το PC gaming. Αγοραζω τα παιχνιδια μου απο G2A, InstangGaming και Steam sales, και σπανια δινω πανω απο 15ευρω για ΑΑΑ τιτλους. Σε δυσκολες περιοδους υπαρχει και το τσαμπα, αν και παντα θα αγορασω ενα παιχνιδι που μου αρεσει. Εχω 150 games στο Steam και αρκετα αλλα σε Uplay, Origin κτλ Περα απο 2-3 παιχνιδια που θες να αγοράσεις, απλα βαζεις μια καρτα xbox live με 35€ για ενα χρονο συνδρομή και παιρνεις καθε μηνα 2-3 παιχνιδια του One, και 2-3 παιχνίδια του 360 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ 1
maragosmakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Με 500€ παιρνεις PC με GTX950 και i3 6100 που ειναι πολυ ανωτερο απο το PS4, και παιζεις τα παντα σε καλα γραφικα και fps. Και θελεις και μια οθονη ή TV αναλογα με τα γουστα σου, εγω παιζω σε 50αρα στο σαλονι περισσοτερο, αναλογος και το παιχνιδι βεβαια. Αναβαθμιση θα κανεις οταν βγει η επομενη γενια παιχνιδων και αλλαξουν αποτομα οι απαιτησεις των multiplatform, μεχρι να βγει το PS5 θα παιζεις τα παντα. Με την αντιστοιχης αξιας καρτα 5ετιας, την GTX550 που ειχε βγει πριν το PS4, παιζεις μια χαρα και σημερα. Αναβαθμιση γενικα μπορεις να κανεις οποτε θελεις κατι παραπανω... Και φυσικα πουλας το παλιο σου hardware στις αγγελιες. Οσο για τα παιχνιδια τωρα, εδω ειναι η μεγαλη διαφορα. Εχω και κονσολες (Xbox original, PS2, PS3, Xbox360, PS4) και ξερω ποσο ακριβο ειναι το console gaming σε σχεση με το PC gaming. Αγοραζω τα παιχνιδια μου απο G2A, InstangGaming και Steam sales, και σπανια δινω πανω απο 15ευρω για ΑΑΑ τιτλους. Σε δυσκολες περιοδους υπαρχει και το τσαμπα, αν και παντα θα αγορασω ενα παιχνιδι που μου αρεσει. Εχω 150 games στο Steam και αρκετα αλλα σε Uplay, Origin κτλ Επισης ξεχασες να υπολογισεις και τη συνδρομη 50€ για να παιζεις online στο PS4. Κατ αρχην εχουμε μια μεγαλη διαφορα, βαζω cdακι και παιζω και δεν τρεμω για το αν θα κρασαρει ή θα μου το τραβαει. Για παραδειγμα, σε ΑΑΑ games δεν τρεμεις με 550 setup; 2ον αν παρεις εναν τιτλο και δεν σου αρεσει τι τον κανεις? Εγω τον πουλαω στα μπαμ. 150 games, τα 50 να θες.?!..μπαμ 1000euros minimum ζημια. Α!και θα ηταν καλο βα αγοραζετε κανα δισκακι για ναβ στηριζετε και τα μικρα μαγαζακια..τυπου skroutz..οχι κατευθειαν στο κεφαλαιο το χρημα... Anyway ειμαστε σε λαθος θεμα γι αυτη την συζητηση...
blackmafia13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν θα επρεπε καν να σου απαντησω γιατι τρολλαρεις και το ξερεις ομως... Το rise of tomb raider δεν εχει βγει στο "κουτι" μου ακομα. Αν βγει οι πιθανοτητες ειναι το "κουτι" μου να το παιζει στα 60 fps αφου ειναι ολιγον δυνατοτερο απο αυτο της μαμας εταιριας του συστηματος σου Μετα θελω να μου πεις ποσα εσκασες για να εχεις 130 αντι για 60 fps. Τελος κουτι ειναι και φαινεται το δικο σου. Το ps4 μου εχει γ@μ@το design! ΤΙΙΙΙ?!!!! http://store.steampowered.com/agecheck/app/391220/?l=greek εσυ μας δουλεβεις τωρα ετσι;;;; και τι design!? ενα κουτι ειναι με ενα μπλε led. εαν θελω κανω το "κουτι" μου να μοιαζει με το fallout 4. ω κατσε... υπαρχει ηδη! Απλα τραγικος Το δικο σου το κουτι για να παιξει 130 fps κοστιζει 5 φορες το κουτι μου. Αντε γεια ναι. και κανει πολλα παραπανω απο το ps4. για να δουμε. ανοιγεις 10 καρτελες στον chrome, μπενεις diablo, guild wars 2 και minecraft (για να σου δωσω να καταλαβεις, μιας και η ηλικια σου δεν ειναι πανω απο 14) και βλεπεις την RAM να ειναι στα 80%! Τι σημενει αυτο;;; πως μπορεις να ανοιξεις ΚΙΑΛΕΣ καρτελες στον chrome ή να ανοίξεις και το skype ή ακομα και το lol.peaaaaasant Κατ αρχην εχουμε μια μεγαλη διαφορα, βαζω cdακι και παιζω και δεν τρεμω για το αν θα κρασαρει ή θα μου το τραβαει. Για παραδειγμα, σε ΑΑΑ games δεν τρεμεις με 550 setup; 2ον αν παρεις εναν τιτλο και δεν σου αρεσει τι τον κανεις? Εγω τον πουλαω στα μπαμ. 150 games, τα 50 να θες.?!..μπαμ 1000euros minimum ζημια. Α!και θα ηταν καλο βα αγοραζετε κανα δισκακι για ναβ στηριζετε και τα μικρα μαγαζακια..τυπου skroutz..οχι κατευθειαν στο κεφαλαιο το χρημα... Anyway ειμαστε σε λαθος θεμα γι αυτη την συζητηση... τι κανεις ενα game που δεν σου αρεσει; refund. ΜΠΑΑΑΑΑΜ. και για το cdακι που λες... ναι, καποιες φορες παιρνεις και το retail του παιχνιδιου, αλλα ω θεοι! το πασχα στα steam sales μπορω να παρω το black ops 3 και οποιο παιχνιδι γουσταρω εως και 80% κατω. ΜΠΑΑΜ. και μην ξανα ακουσω πως το pc ειναι ακριβο. οταν μεσα σε ενα χρονο σκας 50 eurw τον χρόνο (εάν το πάρεις πακέτο ολο τον χρόνο) για να παιζεις online.
Cowboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Κατ αρχην εχουμε μια μεγαλη διαφορα, βαζω cdακι και παιζω και δεν τρεμω για το αν θα κρασαρει ή θα μου το τραβαει. Για παραδειγμα, σε ΑΑΑ games δεν τρεμεις με 550 setup; 2ον αν παρεις εναν τιτλο και δεν σου αρεσει τι τον κανεις? Εγω τον πουλαω στα μπαμ. 150 games, τα 50 να θες.?!..μπαμ 1000euros minimum ζημια. Α!και θα ηταν καλο βα αγοραζετε κανα δισκακι για ναβ στηριζετε και τα μικρα μαγαζακια..τυπου skroutz..οχι κατευθειαν στο κεφαλαιο το χρημα... Anyway ειμαστε σε λαθος θεμα γι αυτη την συζητηση... CDακι? Εχω χρονια να χρησιμοποιησω CD/DVD, στο desktop μου δεν εχω βαλει καν dvd reader. Εχω 150 games στη βιβλιοθηκη μου στο Steam, και αλλα πολλα εκτως Steam στο σκληρο μου δισκο. Απλα κανω click και παιζουν απευθειας. Οποιο παιχνιδι θελω το αγοραζω online το κατεβαζω και το παιζω χωρις να σηκωθω απο τον καναπε μου. Αν τραβαει?! Με 550ευρω παιρνεις PC με GTX 960 και i3 6100 που παιζεις τα παντα σε High-Ultra settings 1080p. Και με χαμηλωτερα specs παιζεις πολυ αξιολογα. 2ον Εναν τιτλο που δεν μου αρεσει τον κανω απευθειας refound και παιρνω ολα μου τα χρηματα πισω. Εσυ για να τον πουλησεις, στα μπαμ κιολας, πρεπει να τον δωσεις στα μισα λεφτα. Και να βαλεις αγγελια να κανονησεις συναλλαγη εξω κτλ.. Επισης αν καποιο παιχνιδι πιστευω οτι δεν θα μου αρεσει θα το κατεβασω πρωτα για δοκιμη, και αν μου αρεσει τοτε θα το αγορασω. Τα games που εχω αγορασει τα θελω/ηθελα ολα, αλλιως δεν θα τα ειχα αγορασει. Επισης εχω δωσει κατω απο 10 ευρω μεση τιμη το καθενα.
maragosmakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Γενικα το Gaming ειναι ακριβο χομπι...Γι αυτο και θα φερουμε τις κονσολες στα monitor pc....ειδατε και η microsoft μπαμμ..stream console to pc....ετσι και το ps4....viva la consolasion....
Misokatsu64 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ο χρήστης webstavros είπε:Με ι7-3770Κ, 16GB DDR3 στα 2133, SSD με sata 3 6/gb και EVGA gtx 960 ssc γιατι να θελω να το κανω αυτο? Bloodborne Αν και ps4 χρηστης θα ελεγα οτι το παιχνιδι ειναι αρκετα μετριο σε γραφικα και gameplay.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Παιδες δεν εχετε πιασει το νοημα της υποθεσης πιστευω. 1ον εσεις με το pc δε μας ενδιαφερει τι εχετε και τι κανετε, οταν δειτε uncharted στο pc σας τα ξαναλεμε. 2ον για εμας τους υπολοιπους κοινους θνητους με κονσολες,δεν ειναι παντα διαθεσιμη η tv για διαφορους λογους(για καποιους που απορουν γιατι να μη παιξουμε απευθειας στην τηλεοραση) επισης σε σενα φιλε που απορεις αν θα το σηκωνει επειδη εχεις χαμηλα spec στο pc λογικα χρησιμοποιει μονο την οθονη. αν βεβαια εχεις οθονη με max 1366 768, φυσικο ειναι να μη παιζεις σε fhd αλλα σε hd ready, ή οτι αλλο εχεις. Με λιγα λογια ειναι χρησιμο! Στο πρωτο σου σχολιο το γενικευεις''εσεις οι κοινοι θνητοι'' και μετα το πας σε προσωπικο γιατι επιχειρηματα ΔΕΝ. Ο καθενας οτι θελει κανει στην προσωπικη ζωη του αλλα να προσεχουμε λιγο τι γραφουμε,ειδικα οταν με αυτα που γραφουμε υποτιθεται εκφραζουμε και ολη την μεριδα των console gamers. Τα αλλα που γραφεις οπως ειπα ειναι απλα οτι να ναι δικαιολογιες χωρις επιχειρηματα,κοινως να στηριζονται καπου. 1ον η συνδρομη μοιραζεται με φιλο και βγαινει στα 25 2ον με 130 παιρνω συνδρομη(25) και δυο παιχνιδια καινουρια απο 50-53 που παιζουν συνηθως σκρουτζ ή 3-4 αν περιμενω λιγο για used. 3ον το μονιτορ μου ειναι αχρηστο περα απο τις στιγμες που θελει η γυναικα να δει κατι στην τηλεοραση και θα χρειαστω το remote play για να μη χαλαμε καρδιες 4ον δεν παιζω bloodborne( το οτι ειναι ομολογουμενως παιχνιδαρα δε σημαινει οτι το παιζουν ολοι) 5ον μη βγαζετε τα κομπλεξ σας οι υπολογιστακηδες με οτι βγαζει η sony και το σνομπαρετε και 6ον οταν χρειασουμε νταβα στο πως θα χαλαμετα λεφτα μας θα σε ενημερωσω αδερφε.. Και για να απαντησω και μεμονομενα στο καθενα. 1ον μιλησες στο αρχικο σου post για ολους τους console gamers και τωρα το πας στο τι κανεις προσωπικα,αρα χανεις το δικιο σου αφου ολοι οι κατοχοι κονσολας μονο δεν την μοιραζονται την συνδρομη με φιλο. 2ον η συνδρομη εχει 50ευρω(ανεξαρτητως που πως την χρησιμοποιει ο καθενας)και τα παιχνιδια που αναφερεις σε λιγοτερο απο χρονο εχουν χασει την μιση τους αξια.Το tv monitor που σου ανεφερα και δεν πεφτει η αξια του ετσι και μπορεις να το αξιοποιησεις και για τον υπολογιστη/continuum σε κινητο και δεν ξερω και εγω τι αλλο.Κοινως ειναι κατι που θα σου μεινει 3ον απο την μια γραφεις οτι δεν εχεις τα φραγκα για tv monitor(σελιδα 2)και τωρα επειδη βλεπεις τι τιμες παιζουν,ξαφνικα τα γυρνας και λες οτι δευτερη τηλεοραση σου ειναι αχρηστη αφου στο πρωτο σχολιο σου κιολας λες οτι δεν μπορεις να παιζεις συχνα λογω υποχρεωσεων.Κοινως ομορφη κολοτουμπα απο το δεν μπορεις να παιζεις συχνα λογω υποχρεωσεων στο''μια στο τοσο'' 4ον για το Bloodborne που αποδεχεσαι οτι ειναι παιχνιδαρα αφου δεν το εχεις παιξει,το δοκιμασες και ειδες οτι δεν σου αρεσε και το λες αυτο??? 5ον ναι τα κομπλεξ μας βγαζουμε οι pc ακηδες που οι περισσοτεροι απο μας,αν ειχες κοιταξει το αντιστοιχο θεμα του ps4 ειμαστε και αυτοι που σχολιαζουμε/δειχνουμε μεγαλυτερο ενδιαφερον απο τους ιδιους τους κατοχους μονο κονσολας 6ον τελειως ασχετο σχολιο με οτι εγραψες και σου απαντησα και κλασσικη και αναμενομενη απαντηση οταν εχουμε ελειψεις επιχειρηματων,ή κοινως αυτο που λεμε ''οταν δεν μας παιρνει'' Αυτα βεβαια δεν πανε σε προσωπικο επιπεδο(δεν υπαρχει αλλωστε)αλλα επειδη το console gaming γενικα εχει θεωρηθει σαν φθηνοτερο του pc,λες και ολοι αυτοι που το λενε δεν υπολογιζουν το κοστος και της τηλεορασης/monitor ξεχωριστα και επισης δεν υπολογιζουν στα χρηματα αυτα συνδρομες και τιμες παιχνιδιων σε σχεση με το PC. Για να κλεισει καποια στιγμη αυτη η παραπληροφορηση Κατ αρχην εχουμε μια μεγαλη διαφορα, βαζω cdακι και παιζω και δεν τρεμω για το αν θα κρασαρει ή θα μου το τραβαει. Για παραδειγμα, σε ΑΑΑ games δεν τρεμεις με 550 setup; 2ον αν παρεις εναν τιτλο και δεν σου αρεσει τι τον κανεις? Εγω τον πουλαω στα μπαμ. 150 games, τα 50 να θες.?!..μπαμ 1000euros minimum ζημια. Α!και θα ηταν καλο βα αγοραζετε κανα δισκακι για ναβ στηριζετε και τα μικρα μαγαζακια..τυπου skroutz..οχι κατευθειαν στο κεφαλαιο το χρημα... Anyway ειμαστε σε λαθος θεμα γι αυτη την συζητηση... Ειναι πολυ αστειο πως σε κατι τετοιες κουβεντες πεταγονται ατομα που γνωριζουν ελαχιστα και δεν εχουν παρακολουθησει και τα αντιστοιχα θεματα για τα παιχνιδια του ps4. 1ον βαζεις το δισκακι και παιζεις αφου σε αναγκαζει να κατεβασεις τεραστια patch,βλεπε τραγικη περιπτωση Until Dawn με κοντα 12gb update patch αλλα και Witcher 3 που δεν ξερω και εγω ποσα patch εχουν βγει γιατι τις πρωτες μερες ετρεχε χαλια. Ακομα και στο κορυφαιο Bloodborne χρειαστηκε το περιβοητο patch για να μειωσει το loading time που αρκετες φορες εφτανε μεχρι και το 1 λεπτο. Επισης παιχνιδια οπως το Destiny που ειναι μονο online πως ακριβως βαζεις απλα το δισκακι και παιζεις????Εν μερη και αυτο σαν το PC δεν ειναι??? Με το κοστος των Pc setup σας...εχω ps4 για μια πενταετια gaming, καναπεδαρα γωνια αλλα 6 με 8 χρονακια...και βαζω και τους καφεδες μεσα αν γουσταρεις..αν βαλω και τηλεοραση τοτε σας ακουμπαω λιγο... Σε τεχνολογικο forum εισαι.Τι pc περιμενες να δεις???Των 300ευρω???Το οτι καποιοι εχουν την αρρωστεια ή το ψυχολογικο και σκανε 750 πχ ευρω για καρτα γραφικων σε αναλυση Full HD δεν σημαινει οτι το Pc gaming ειναι ακριβο. Επισης μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι το PS4 θα βγαλει 6-8χρονακια ακομα οταν απο τωρα τα βρισκει σκουρα ακομα και σε τεχνικα ασχημα παιχνιδια. Ηδη στο XboxOne(που και αυτη κονσολα ειναι αν δεν κανω λαθος)και ακουγονται φημες για Upgrade κομματιων για να καλυτερεψουν τις επιδοσεις γιατι η κονσολα δεν τραβαει(ή θελουν να τσεπωσουν τσαμπα λεφτα). Α και τελος και το Wii U κονσολα ειναι(βεβαια στην Ελλαδα που μονο το Playstation ξερουν,αρα γιαυτο δεν την θεωρουν κονσολα),ουτε καν 4ετια δεν εκλεισε και φετος αναμενεται και η νεα κονσολα. Αν και ps4 χρηστης θα ελεγα οτι το παιχνιδι ειναι αρκετα μετριο σε γραφικα και gameplay. What???? Για να το γραφεις αυτο μαλλον δεν ειχες προηγουμενως επαφη και με τα προηγουμενα 3 παιχνιδια της σειρας. Εχει απο τις καλυτερες ατμοσφαιρες που μπορεις να πετυχεις σε Action RPG και οχι μονο παιχνιδια και απο gameplay η σειρα Souls ξεχωριζει απιστευτα απο την μαζα με διαφορα.
maragosmakis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Και για να απαντησω και μεμονομενα στο καθενα. 1ον μιλησες στο αρχικο σου post για ολους τους console gamers και τωρα το πας στο τι κανεις προσωπικα,αρα χανεις το δικιο σου αφου ολοι οι κατοχοι κονσολας μονο δεν την μοιραζονται την συνδρομη με φιλο. 2ον η συνδρομη εχει 50ευρω(ανεξαρτητως που πως την χρησιμοποιει ο καθενας)και τα παιχνιδια που αναφερεις σε λιγοτερο απο χρονο εχουν χασει την μιση τους αξια.Το tv monitor που σου ανεφερα και δεν πεφτει η αξια του ετσι και μπορεις να το αξιοποιησεις και για τον υπολογιστη/continuum σε κινητο και δεν ξερω και εγω τι αλλο.Κοινως ειναι κατι που θα σου μεινει 3ον απο την μια γραφεις οτι δεν εχεις τα φραγκα για tv monitor(σελιδα 2)και τωρα επειδη βλεπεις τι τιμες παιζουν,ξαφνικα τα γυρνας και λες οτι δευτερη τηλεοραση σου ειναι αχρηστη αφου στο πρωτο σχολιο σου κιολας λες οτι δεν μπορεις να παιζεις συχνα λογω υποχρεωσεων.Κοινως ομορφη κολοτουμπα απο το δεν μπορεις να παιζεις συχνα λογω υποχρεωσεων στο''μια στο τοσο'' 4ον για το Bloodborne που αποδεχεσαι οτι ειναι παιχνιδαρα αφου δεν το εχεις παιξει,το δοκιμασες και ειδες οτι δεν σου αρεσε και το λες αυτο??? 5ον ναι τα κομπλεξ μας βγαζουμε οι pc ακηδες που οι περισσοτεροι απο μας,αν ειχες κοιταξει το αντιστοιχο θεμα του ps4 ειμαστε και αυτοι που σχολιαζουμε/δειχνουμε μεγαλυτερο ενδιαφερον απο τους ιδιους τους κατοχους μονο κονσολας 6ον τελειως ασχετο σχολιο με οτι εγραψες και σου απαντησα και κλασσικη και αναμενομενη απαντηση οταν εχουμε ελειψεις επιχειρηματων,ή κοινως αυτο που λεμε ''οταν δεν μας παιρνει'' Αυτα βεβαια δεν πανε σε προσωπικο επιπεδο(δεν υπαρχει αλλωστε)αλλα επειδη το console gaming γενικα εχει θεωρηθει σαν φθηνοτερο του pc,λες και ολοι αυτοι που το λενε δεν υπολογιζουν το κοστος και της τηλεορασης/monitor ξεχωριστα και επισης δεν υπολογιζουν στα χρηματα αυτα συνδρομες και τιμες παιχνιδιων σε σχεση με το PC. Για να κλεισει καποια στιγμη αυτη η παραπληροφορηση Ειναι πολυ αστειο πως σε κατι τετοιες κουβεντες πεταγονται ατομα που γνωριζουν ελαχιστα και δεν εχουν παρακολουθησει και τα αντιστοιχα θεματα για τα παιχνιδια του ps4. 1ον βαζεις το δισκακι και παιζεις αφου σε αναγκαζει να κατεβασεις τεραστια patch,βλεπε τραγικη περιπτωση Until Dawn με κοντα 12gb update patch αλλα και Witcher 3 που δεν ξερω και εγω ποσα patch εχουν βγει γιατι τις πρωτες μερες ετρεχε χαλια. Ακομα και στο κορυφαιο Bloodborne χρειαστηκε το περιβοητο patch για να μειωσει το loading time που αρκετες φορες εφτανε μεχρι και το 1 λεπτο. Επισης παιχνιδια οπως το Destiny που ειναι μονο online πως ακριβως βαζεις απλα το δισκακι και παιζεις????Εν μερη και αυτο σαν το PC δεν ειναι??? Σε τεχνολογικο forum εισαι.Τι pc περιμενες να δεις???Των 300ευρω???Το οτι καποιοι εχουν την αρρωστεια ή το ψυχολογικο και σκανε 750 πχ ευρω για καρτα γραφικων σε αναλυση Full HD δεν σημαινει οτι το Pc gaming ειναι ακριβο. Επισης μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι το PS4 θα βγαλει 6-8χρονακια ακομα οταν απο τωρα τα βρισκει σκουρα ακομα και σε τεχνικα ασχημα παιχνιδια. Ηδη στο XboxOne(που και αυτη κονσολα ειναι αν δεν κανω λαθος)και ακουγονται φημες για Upgrade κομματιων για να καλυτερεψουν τις επιδοσεις γιατι η κονσολα δεν τραβαει(ή θελουν να τσεπωσουν τσαμπα λεφτα). Α και τελος και το Wii U κονσολα ειναι(βεβαια στην Ελλαδα που μονο το Playstation ξερουν,αρα γιαυτο δεν την θεωρουν κονσολα),ουτε καν 4ετια δεν εκλεισε και φετος αναμενεται και η νεα κονσολα. What???? Για να το γραφεις αυτο μαλλον δεν ειχες προηγουμενως επαφη και με τα προηγουμενα 3 παιχνιδια της σειρας. Εχει απο τις καλυτερες ατμοσφαιρες που μπορεις να πετυχεις σε Action RPG και οχι μονο παιχνιδια και απο gameplay η σειρα Souls ξεχωριζει απιστευτα απο την μαζα με διαφορα. 1ον Γιατί να μη δούμε Setup 300 € ; ειμαστε LinusTechTips όλοι...; μήπως δεν μπορείς να φτιάξεις; μήπως δεν κάνεις ούτε Boot με 300 ; Μήπως; λέω... μήπως;τα τεχνολογικά site δημιουργούν και Low Budget Λυσεις.. αλλα ελα που δεν μπορεις να τρέχεις με 300 €; Θέλεις να μου πεις οτι τρεχεις High με Low Budget! (μαλλον πρεπει να googlarεις more) Και μιας και εκανες αναφορά στο Witcher 3 . Ξεκίνα με κόστος min System Requirements. Ποσό; Εγώ με 350. Καναπέ και καφεδάκι; Εσύ; 2ον Bluray Capacity, Patch, DLC - Μαλλον εχεις μπερδευτει (Να το ψάξεις περισσότερο). Δεν εχείς καταλάβει κάτι, το gaming τα τελευταία χρόνια ειναι πολυ της μόδας, και ειναι μια βιομηχανία πολλών εκατομμυριων.... Για βλαμένη την εχεις τη βιομηχανία, να σκοτώσει τις κονσόλες. Δεν νομιζώ..... Πάντα θα ειναι μια ενδιαμέση, σώστη , ΔΙΚΑΙΗ και ΤΙΜΙΑ μηχανή... PLUG N PLAY.... Χωρίς ανησυχίες Που θα την έχουμε πλέον Στα PC Monitor μας.... Υ.Γ. Το GTA V πότε το επαιξες...μήπως Απρίλιο του 2015; 2
NickTG Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Καναπέ και καφεδάκι; Αυτά είναι αποκλειστικά σε κονσόλα?
Jimmy08 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 ναι. και κανει πολλα παραπανω απο το ps4. για να δουμε. ανοιγεις 10 καρτελες στον chrome, μπενεις diablo, guild wars 2 και minecraft (για να σου δωσω να καταλαβεις, μιας και η ηλικια σου δεν ειναι πανω απο 14) και βλεπεις την RAM να ειναι στα 80%! Τι σημενει αυτο;;; πως μπορεις να ανοιξεις ΚΙΑΛΕΣ καρτελες στον chrome ή να ανοίξεις και το skype ή ακομα και το lol.peaaaaasant Και για πες ρε μαστορα, τι απο ολα αυτα που λες ειναι πρακτικα; Μηπως παιζεις 3 παιχνιδια ταυτοχρονα και βλεπεις και βιντεο στο youtube;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα