memento out of matrix Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Βρες μ τρόπο να το συνδέσω στο λαπτοπ και το κάνω.. Να προτρεξουμε και να πούμε την εξυπνάδα μας πρώτοι είμαστε... μιλισανε για μονιτορ φιλτατε οχι για λαπτοπ αλοσ προτρεξε...
Jake07 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 μιλισανε για μονιτορ φιλτατε οχι για λαπτοπ αλοσ προτρεξε... κανεις λαθος.μιλουσαμε γενικα αν ειναι χρησιμο και που και λενε οτι δεν ειναι γιατι μπορουμε κατευθειαν σε μονιτορ. απο το πουθενα ειπε ο φιλος για μονιτορ. μονο που η εφαρμογη δε λεει οτι θα ειναι διαθεσιμη μονο σε desktop αλλα γενικα pc. ενα τετοιο θεωρειται και το λαπτοπ. μαθετε να διαβαζεται αναλυτικα. την ειδηση πρωτα και μετα τα σχολια. Φιλικα παντα, πιστευω καταλαβαινεις 1
Joe-4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Βασικα μαλλον μολις καταλαβες οτι τοση ωρα λες αρλουμπες. Οποτε 1-0 ευχαριστω Επισης να μην ευχαριστηθω με τη νεα δυνατοτητα που μου δινει η σονυ αλλα να χρεωθω να αγορασω λαπτοπ με hdmi in (αν βρω) για να το κανω. οκ... Η λογικη σου με ξεπερναει. 2-0, 3-0 κλπ κλπ για τις επομενες αρλουμπες που θα πεις γιατι δε θα μπω καν στη διαδικασια να ασχοληθω να απαντησω. Εμ.. χαλαρά η ερώτηση σου ήταν πως θα συνδέσεις laptop με HDMI την στιγμή που το laptop σου δεν έχει HDMI IN ( εσύ όχι δεν θα βρεις ). Και πέραν του HDMI υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κάνεις stream. Αλλά είναι μανούρα μωρε τώρα...Αφού λοιπόν δεν είσαι ικανος να βρίσκεις λύσεις τοτε ναι θα πλερωσεις την σόνυ και πολύ καλά θα κάνεις. Στο pro με κερδίζεις; Χάνω 3-0 δλδ. Ωχ .πως θα το γυρίσω τώρα.
Jake07 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Εμ.. χαλαρά η ερώτηση σου ήταν πως θα συνδέσεις laptop με HDMI την στιγμή που το laptop σου δεν έχει HDMI IN ( εσύ όχι δεν θα βρεις ). Και πέραν του HDMI υπάρχουν και άλλοι τρόποι να κάνεις stream. Αλλά είναι μανούρα μωρε τώρα...Αφού λοιπόν δεν είσαι ικανος να βρίσκεις λύσεις τοτε ναι θα πλερωσεις την σόνυ και πολύ καλά θα κάνεις. Στο pro με κερδίζεις; Χάνω 3-0 δλδ. Ωχ .πως θα το γυρίσω τώρα. για βρες μου ενα εσυ ρε μαστορα να δω και το κοστος. και να το συζητησουμε.. να μαθουμε και δυο πραγματα απο σενα. αντε ξεκινα την ανατροπη.. επισης τη σονυ την εχω πλερωσει ηδη για την κονσολαρα της. τωρα μου δινει απλα κατι ακομα, Τζαμπα!
memento out of matrix Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Φιλικα παντα ματακια εχουμε κ διαβαζουμε λογικι να καταλαβουμε δεν εχουμε. Το σχολιο ηταν για καποιον που εχει μονιτορ. Εσυ πηρες μια μυγα κ την αγγαλιασες, δεν κρινο ουτε κονσολες ουτε τεχνολογιες ουτε εσενα, ότι καινουριο βγαινει είναι καλο για ολους. Το να στριμαρις ένα παιχνιδι από την κονσολα στον υπολογιστη δεν το βρισκο να σου πω την αληθεια κ τοσο τρομερο δεν είναι το ιδιο με το να παζεις ένα παιχνιδι σχεδιασμενο για υπολογιστη είναι θεμα απλα πρακτικο καλη ωρα οπος σωστα εγινε αναφορα από αλους σε περιπτωση που είναι κατιλιμενη η τηλεοραση κ σαν εσενα που δεν εχεις ΑΛΛΑ αν εχεις μονιτορ συνδεσε την κονσολα εκει (εδώ αναφερομε με το σχολιο μου).
Jake07 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Φιλικα παντα ματακια εχουμε κ διαβαζουμε λογικι να καταλαβουμε δεν εχουμε. Το σχολιο ηταν για καποιον που εχει μονιτορ. Εσυ πηρες μια μυγα κ την αγγαλιασες, δεν κρινο ουτε κονσολες ουτε τεχνολογιες ουτε εσενα, ότι καινουριο βγαινει είναι καλο για ολους. Το να στριμαρις ένα παιχνιδι από την κονσολα στον υπολογιστη δεν το βρισκο να σου πω την αληθεια κ τοσο τρομερο δεν είναι το ιδιο με το να παζεις ένα παιχνιδι σχεδιασμενο για υπολογιστη είναι θεμα απλα πρακτικο καλη ωρα οπος σωστα εγινε αναφορα από αλους σε περιπτωση που είναι κατιλιμενη η τηλεοραση κ σαν εσενα που δεν εχεις ΑΛΛΑ αν εχεις μονιτορ συνδεσε την κονσολα εκει (εδώ αναφερομε με το σχολιο μου). Εννοειται αυτο φιλε μου. αν ειχα μονιτορ κατευθειαν εκει θα πηγαινε αν η tv ηταν κατειλημενη. Ο αλλος με το σχολιο του ελεγε οτι απλα βαριομαστε να συνδεσουμε και περιμενουμε την ευκολη λυση. Γι αυτο ειπα να μη προτρεχουμε. Ο αλλος Pc master λεει οτι ειναι ευκολο απο laptop με hdmi in. Ποσα λαπτοπ εχουν hdmi in? Kαι οποιο εχει ποιο ειναι το κοστος? Πεταμε κατι μειωνοντας τον αλλο λες και ειμαστε ολοι εδω tech freaks και οι αλλοι ταπεινοι θνητοι των σπηλεων.. αυτο λεω..οτι ναναι..
Joe-4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Χωρίς να θέλω να σε μειώσω (πως κατάφερες και έβαλες internet στην σπηλιά δεν ξέρω) αλλά 1-0,3-0, αντε γεια, ανατροπες,κονσολάρα, προεδράρα, Ποιός είναι στην άλλη γραμμή παρακαλώ ο Τάκης ο Τσουκαλάς ή ο Αλέφαντος;
Cowboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Επειδη καλα τα σπεκς αλλα το ps4 εχει καλυτερα games. Δεν νομιζω.. Βεβαια το "καλυτερα" ειναι κατι εντελως υποκοιμενικο. Την περασμενη δεκαετια επαιζα και σε κονσολες ταυτοχρονα, αλλα πλεον τα παιχνιδια που μου αρεσουν στο PC ειναι τοσα πολλα και τοσο φθηνα που εχω παρατησει τις κονσολες, και δεν προλαβαινω καλα καλα να τα παιξω ολα. Στο PS4 δεν εχω δει μεχρι στιγμης κανενα game που να μου τραβηξει ιδιετερα το ενδιαφερων και τα να "λιωσω", οπως λιωνω με 500+ ωρες gameplay αρκετα παιχνιδια στο PC. Και μιλαω φυσικα για exclusives, καθως τα multiplatform τα παιζω ετσι κι αλλιως στο PC για καλυτερα γραφικα, fps, χειρισμο, mods, φθηνότερα, κτλ. To μονο παιχνιδι που θα λιωσω σιγουρα στο PS4 θα ειναι το Gran Turismo 7, οταν βγει, αρκει να ειναι η συνεχεια του 5-6 και να μην εχει καμια σχεση με το Drive Club. Και αν μιλησουε για αριθμους,τα exclusives του PC ειναι περρισοτερα απο ολα τα παιχνιδια (exclusives και μη) που υπαρχουν για PS4 και PS3 και PS2 μαζι συνολικα. PC Exclusives 2000 - 2013 (2381 exclusives) PC Exclusives 1977 - 1999 (2081 exclusives) 1
Jake07 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Χωρίς να θέλω να σε μειώσω (πως κατάφερες και έβαλες internet στην σπηλιά δεν ξέρω) αλλά 1-0,3-0, αντε γεια, ανατροπες,κονσολάρα, προεδράρα, Ποιός είναι στην άλλη γραμμή παρακαλώ ο Τάκης ο Τσουκαλάς ή ο Αλέφαντος; Χαχαχα... Είσαι αστείος απλά.. Και από σπηλιά με σήματα καπνού γράφω. Χωρίς ίντερνετ!
maragosmakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Με το κοστος των Pc setup σας...εχω ps4 για μια πενταετια gaming, καναπεδαρα γωνια αλλα 6 με 8 χρονακια...και βαζω και τους καφεδες μεσα αν γουσταρεις..αν βαλω και τηλεοραση τοτε σας ακουμπαω λιγο... 1
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 επισης σε σενα φιλε που απορεις αν θα το σηκωνει επειδη εχεις χαμηλα spec στο pc λογικα χρησιμοποιει μονο την οθονη. Αυτό δεν είναι σωστό. To streaming από PS4 σε PC χρειάζεται και πόρους από το PC-δέκτη. Κυρίως CPU (ή και GPU αν υποστηρίζει hardware GPU accelerated decoding η GPU και η υπηρεσία) για decoding (το πιο βαρύ task) και άλλα synch tasks/ ελέγχους. Τυπικά πάντως, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό πχ για αξιοπρεπές hardware 3-4 ετών, και σίγουρα πολύ πιο ελαφρύ από το ίδιο το παιχνίδι (αν υποθέσουμε ότι έτρεχε natively στο PC). Η οθόνη δεν συμμετέχει σε κάτι πέρα από το output. Πάντως, περιμένω να υπάρξουν θέματα τουλάχιστον στην αρχή της υπηρεσίας, και συμβατότητας με το hardware των client PCs και lag-related (λόγω wifi συνδέσεων πχ). Τα ίδια με το (κατά τα άλλα εξαιρετικό) in-home streaming του Steam βασικά. edit: Σε σχετικό θέμα, νομίζω ότι κολλάει εδώ, για όσους δεν το έχουν ήδη υπόψιν τους, η αναφορά στο topic του @red1 στο Console Games section για remote play PS4 σε οποιαδήποτε Android συσκευή. Οδηγός PS4 remote play σε όλες τις Android συσκευες
fingolfingr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Ε δεν πηραμε κονσολα για να παιζουμε σε monitor, αυτα τα κανουμε στο pc, κονσολα=καναπες+τηλεοραση ανω των 32 Καναπεδαρα + κονσολαρα + τηλεορασαρα = Gaming Σωστος. Μαζι σου! και μετά ερχεται η κόρη και πετάει μία παντοφλα στην tv ενω παιζεις επειδή δεν της δίνεις σημαδία και..... η καναπεδάρα μετα κοιτάει τον τοίχο. True story BTW. Δεν είναι όλοι φοιτητές ή εργένηδες για να παίζουν όλη μερα στο σαλόνι. Προσωπικά το σκεφτομαι εδώ και καιρό για ps4 και με αυτο ψηνομαι περισσότερο. Αναμένουμε να μαθουμε τις απαιτήσεις του pc. 1
Cowboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Με το κοστος των Pc setup σας...εχω ps4 για μια πενταετια gaming, καναπεδαρα γωνια αλλα 6 με 8 χρονακια...και βαζω και τους καφεδες μεσα αν γουσταρεις..αν βαλω και τηλεοραση τοτε σας ακουμπαω λιγο... Με 500 ευρω που εχει ενα PC που παιζει τα παντα καλυτερα απο κονσολα (μαζι με χειριστηριο, keyboard/mouse και hdmi), παιρνεις PS4 (340ε) και 3 παιχνιδια (~50e), και δεν σου μενουν λεφτα ουτε για να παιξεις online. Μια 5ετια gaming στο PS4 θα σου κοστισει πολυ περισσοτερο απο μια 5ετια gaming στο PC, ακομα και αν μιλαμε για PC διπλασιας+ αξιας του PS4, καθως τα παιχνιδια στο PC κοστιζουν ελαχιστα, υπαρχουν εκατονταδες free παιχνδια, και το online ειναι free. Το κοστος του σαλονιου σου, της τηλεορασης, των ηχειων, ενυσχητων, της καφετιερας... και δεν ξερω εγω τι αλλο... δεν εχει να κανει με την καθε πλατφορμα και ειναι το ιδιο και στις δυο περιπτωσεις.
Καρκίνος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δεν νομιζω.. Βεβαια το "καλυτερα" ειναι κατι εντελως υποκοιμενικο. Την περασμενη δεκαετια επαιζα και σε κονσολες ταυτοχρονα, αλλα πλεον τα παιχνιδια που μου αρεσουν στο PC ειναι τοσα πολλα και τοσο φθηνα που εχω παρατησει τις κονσολες, και δεν προλαβαινω καλα καλα να τα παιξω ολα. Στο PS4 δεν εχω δει μεχρι στιγμης κανενα game που να μου τραβηξει ιδιετερα το ενδιαφερων και τα να "λιωσω", οπως λιωνω με 500+ ωρες gameplay αρκετα παιχνιδια στο PC. Και μιλαω φυσικα για exclusives, καθως τα multiplatform τα παιζω ετσι κι αλλιως στο PC για καλυτερα γραφικα, fps, χειρισμο, mods, φθηνότερα, κτλ. To μονο παιχνιδι που θα λιωσω σιγουρα στο PS4 θα ειναι το Gran Turismo 7, οταν βγει, αρκει να ειναι η συνεχεια του 5-6 και να μην εχει καμια σχεση με το Drive Club. Και αν μιλησουε για αριθμους,τα exclusives του PC ειναι περρισοτερα απο ολα τα παιχνιδια (exclusives και μη) που υπαρχουν για PS4 και PS3 και PS2 μαζι συνολικα. PC Exclusives 2000 - 2013 (2381 exclusives) PC Exclusives 1977 - 1999 (2081 exclusives) Δεν διαφωνώ με τον αριθμό των exclusives αλλα 1. Ποια απο αυτα έχουν καλα γραφικα; 2. Ποια από αυτα ειναι καλα παιχνίδια; 3. Τα περισσότερα απο αυτα ειναι η χαλια actions games που δεν παίζονται (point blank) η ειναι αποτυχημένες αντιγραφές διάσημων games (metin ξέρω γω) Δεν είναι τυχαίο που όσοι φτιάχνουν πισι το φτιάχνουν για 8-9 παιχνιδια κυρίως. (Cs,lol,dota,wow,battlefield,cod,lineage,nfs,hearthstone και κανα δυο ακομα) 1
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Με 500 ευρω που εχει ενα PC που παιζει τα παντα καλυτερα απο κονσολα (μαζι με χειριστηριο, keyboard/mouse και hdmi), παιρνεις PS4 (340ε) και 3 παιχνιδια (~50e), και δεν σου μενουν λεφτα ουτε για να παιξεις online. Μια 5ετια gaming στο PS4 θα σου κοστισει πολυ περισσοτερο απο μια 5ετια gaming στο PC, ακομα και αν μιλαμε για PC διπλασιας+ αξιας του PS4, καθως τα παιχνιδια στο PC κοστιζουν ελαχιστα, υπαρχουν εκατονταδες free παιχνδια, και το online ειναι free. Το κοστος του σαλονιου σου, της τηλεορασης, των ηχειων, ενυσχητων, της καφετιερας... και δεν ξερω εγω τι αλλο... δεν εχει να κανει με την καθε πλατφορμα και ειναι το ιδιο και στις δυο περιπτωσεις. Δύσκολο αυτό αλλά οκ. Τελικά αυτό που αναφέρθηκε για τα χειριστήρια τι ισχύει; Με τι παίζεις στο streaming;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα