Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NEEEEEY!!!NEEEEEY!wtf! Tι λες;;; Τα "exclusives" του peasantStation4??? https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PC_exclusive_games oh plz :>

Απλα τραγικος

u w0t m8??? Rise of the Tomb Rider 130fps. 100fps παραπάνω απο το κουτι σου

Το δικο σου το κουτι για να παιξει 130 fps κοστιζει 5 φορες το κουτι μου. Αντε γεια

• Like 1
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

esy

Να δω πως θα τα βολεψεις με την καναπεδαρα και την φραπεδαρα.

Γιατί μιλάς σε καταναλωτή κονσόλας. Είναι περίπλοκο αυτό που λες για να στηθεί θέλει PHD και MASTER.

εσυ εξυπνουλη με τα master καταλαβες οτι μιλαω για laptop ή η λεξη laptop δε σου λεει κατι? μηπως χρειαζεσαι κι αλλα πτυχια για να καταλαβεις?

Δημοσ.

esy

εσυ εξυπνουλη με τα master καταλαβες οτι μιλαω για laptop ή η λεξη laptop δε σου λεει κατι? μηπως χρειαζεσαι κι αλλα πτυχια για να καταλαβεις?

https://www.google.gr/search?q=console+hdmi+to+laptop&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=4ZzWVpreHsWiU4LYjdAB

Από το google. Αλλα χρειάζεται διατριβή να το χρησιμοποιήσεις. Τα plug n play για το συγκεκριμένο καταναλωτικό κοινό δημιουργήθηκαν. Πού να μπαινείς σε settings άγνωστες λέξεις,πονοκέφαλος,κούραση. Κούμπωσε το στη μπρίζα και πάτα ένα play να παίξεις.

Δημοσ.
Ο χρήστης isspro είπε:
ψηλε και εμεις εχουμε τουμπανο pc αλλα το ps4 γ@μει...
u w0t m8??? Rise of the Tomb Rider 130fps. 100fps παραπάνω απο το κουτι σου

Δεν θα επρεπε καν να σου απαντησω γιατι τρολλαρεις και το ξερεις ομως...

Το rise of tomb raider δεν εχει βγει στο "κουτι" μου ακομα.
Αν βγει οι πιθανοτητες ειναι το "κουτι" μου να το παιζει στα 60 fps αφου ειναι ολιγον δυνατοτερο απο αυτο της μαμας εταιριας του συστηματος σου

Μετα θελω να μου πεις ποσα εσκασες για να εχεις 130 αντι για 60 fps.

Τελος κουτι ειναι και φαινεται το δικο σου. Το ps4 μου εχει γ@μ@το design!

• Like 2
Δημοσ.

ρε εσυ εισαι πολυ καλος τελικα και ψαχνεις και google! πολυ ασχ

https://www.google.gr/search?q=console+hdmi+to+laptop&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=4ZzWVpreHsWiU4LYjdAB

Από το google. Αλλα χρειάζεται διατριβή να το χρησιμοποιήσεις. Τα plug n play για το συγκεκριμένο καταναλωτικό κοινό δημιουργήθηκαν. Πού να μπαινείς σε settings άγνωστες λέξεις,πονοκέφαλος,κούραση. Κούμπωσε το στη μπρίζα και πάτα ένα play να παίξεις.

ρε εσυ εισαι πολυ εξυπνος τελικα! εκανες μια αναζητηση και ουτε καν ειδες τι λεει. μαθε γιατι προφανως εισαι ασχετος οτι το 99.999999% των λαπτοπ δεν εχουν hdmi in αλλα μονο out. αντε γεια τωρα πολυ ασχοληθηκα με την ασχετοσυνη σου

• Like 1
Δημοσ.

Αν και δεν έχω ps4 έχω δοκιμάσει το steaming της Steam και μου άρεσε πολύ!(DOTA 2)

Το σταθερό το είχα με καλώδιο ενώ το λάπτοπ το δοκίμασα και με τους 2 τρόπους (wired και wireless).

Με wifi αν και με τέλειο σήμα είχε καθυστέρηση ενώ με καλώδιο σχεδόν δεν καταλάβαινες ότι έπαιζες με streaming.

Μπράβο στη sony αν και από ότι κατάλαβα έχει αργήσει να βάλει το χαρακτηριστικό.

Γι αυτούς λοιπόν που απορούν τι νόημα έχει όλο αυτό με ένα λάπτοπ των 300 ευρώ ή ένα πάλιο pc (λογικά 2πύρινο και πάνω) μπορείς να παίξεις ps4 οπουδήποτε στο σπίτι ή και στο γείτονα άμα λάχει :P

• Like 1
Δημοσ.

ρε εσυ εισαι πολυ καλος τελικα και ψαχνεις και google! πολυ ασχ

ρε εσυ εισαι πολυ εξυπνος τελικα! εκανες μια αναζητηση και ουτε καν ειδες τι λεει. μαθε γιατι προφανως εισαι ασχετος οτι το 99.999999% των λαπτοπ δεν εχουν hdmi in αλλα μονο out. αντε γεια τωρα πολυ ασχοληθηκα με την ασχετοσυνη σου

Εμ.. Ναι πρεπει να έχει HDMI IN το λαπτοπ. Αλλά όχι δεν είναι αυτονόητο. Input σημαίνει είσοδος. Output σημαίναι έξοδος. Οπότε πάρε laptop που να έχει HDMI IN και καλό θα ήταν να διαβάζεις και πέραν του πρώτου σχολίου για να βρεις απαντήσεις.

Δημοσ.

Εμ.. Ναι πρεπει να έχει HDMI IN το λαπτοπ. Αλλά όχι δεν είναι αυτονόητο. Input σημαίνει είσοδος. Output σημαίναι έξοδος. Οπότε πάρε laptop που να έχει HDMI IN και καλό θα ήταν να διαβάζεις και πέραν του πρώτου σχολίου για να βρεις απαντήσεις.

Βασικα μαλλον μολις καταλαβες οτι τοση ωρα λες αρλουμπες. Οποτε 1-0 ευχαριστω

Επισης να μην ευχαριστηθω με τη νεα δυνατοτητα που μου δινει η σονυ αλλα να χρεωθω να αγορασω λαπτοπ με hdmi in (αν βρω) για να το κανω. οκ... Η λογικη σου με ξεπερναει. 2-0, 3-0 κλπ κλπ για τις επομενες αρλουμπες που θα πεις γιατι δε θα μπω καν στη διαδικασια να ασχοληθω να απαντησω.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον γιαυτος που λενε για καλωδια κτλπ ναι ρε φιλε εγω προτιμώ να παταω ενα κουμπι και να μεταφέρετε το παιχνίδι στην αλλη οθόνη, γιατι να μπλέξω με καλωδια ανεση θελω που το παράξενο, και επισης και εγω μια tv εχω και δεν ζω σε γκαρσονιέρα , αν ειναι να παρω τν με 100 ευρο και να βγαλω τα ματια μου ευχαριστώ οχι, για ναμην εχουμε δεύτερη τν μαλλον δεν μπορουμε να πάρουμε, εσεις οι pcαδες που ειστε απλες παρτε κανα δυο σε μας να μην εχουμε προβλημα..

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ πήγα να κάνω broadcast σε ένα φίλο ένα bf4 με vdsl 30άρα και μου έλεγε ότι η ποιότητα της γραμμής μου είναι γτπ.

Δε το streaming σε YouTube ή twitch απλά δεν το σκέφτεσαι...

Επιλογές για ταχύτητες σε ανεπτυγμενες χώρες!

Δημοσ.

Και το άλλο.....

Να βλέπουμε ποτέ μπαίνει φίλος...

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Τεχνολογία του 2005 δώρο το 2016

Το έχεις ασύρματα ή με Ethernet συνδεδεμένο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...