Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωράει ρε φιλε μ το σπίτι 5 τηλεοράσεις. Δώσε μου εσυ τα φράγκα να χτυπήσω τηλεορασιτσες και θα το γράψω και εγω το remote play εκεί που πρέπει...

130ευρω ξεκινανε τα tv monitor πχ https://www.skroutz.gr/s/6929719/Samsung-LT22E390EW.html?from=catspan

Αρα δεν εχεις να δωσεις 130ευρω για tv monitor αλλα εχεις να δωσεις 50ευρω για συνδρομη+50-60ευρω που κοστιζουν αρκετα παιχνιδια???

Η ετησια συνδρομη+η Goty του Bloodborne κοστιζουν 10ευρω λιγοτερα απο το παραπανω monitor.

• Like 2
  • Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

130ευρω ξεκινανε τα tv monitor πχ https://www.skroutz.gr/s/6929719/Samsung-LT22E390EW.html?from=catspan

Αρα δεν εχεις να δωσεις 130ευρω για tv monitor αλλα εχεις να δωσεις 50ευρω για συνδρομη+50-60ευρω που κοστιζουν αρκετα παιχνιδια???

Η ετησια συνδρομη+η Goty του Bloodborne κοστιζουν 10ευρω λιγοτερα απο το παραπανω monitor.

Προφανώς το να έχεις ένα ακόμη tv monitor δεν μπορεί να συγκριθεί με το να κάνεις την δουλειά σου και τζάμπα και χωρίς να μεταφέρεις την κονσόλα .

Καλώδια και ταλαιπωρία, και ένα έξτρα monitor που δεν θα χρησιμοποιείς συνέχεια και θα πιάνει χωρο από ένα έπιπλο (και ναι είτε μένεις σε γκαρσονιέρα είτε σε βίλα κάπου πρέπει να μπει )

Επίσης κάποιοι έχουν αξιόλογα monitors. που φαντάζομαι θα χαίρονται να χρησιμοποιούν για έναν ακόμη λόγο.

Δημοσ.

Ε δεν πηραμε κονσολα για να παιζουμε σε monitor, αυτα τα κανουμε στο pc, κονσολα=καναπες+τηλεοραση ανω των 32

Δημοσ.

Ε δεν πηραμε κονσολα για να παιζουμε σε monitor, αυτα τα κανουμε στο pc, κονσολα=καναπες+τηλεοραση ανω των 32

Καναπεδαρα + κονσολαρα + τηλεορασαρα = Gaming

Σωστος. Μαζι σου!

Δημοσ.
κ γιατι δεν κοτσαρις με τι μια την κονσολα στο monitor σου με hdmi? μαλλον γιατι βαριομαστε να υποθεσο? ποιος βγαζει καλωδια...

Βρες μ τρόπο να το συνδέσω στο λαπτοπ και το κάνω.. Να προτρεξουμε και να πούμε την εξυπνάδα μας πρώτοι είμαστε...

Δημοσ.

1ον η συνδρομη μοιραζεται με φιλο και βγαινει στα 25

2ον με 130 παιρνω συνδρομη(25) και δυο παιχνιδια καινουρια απο 50-53 που παιζουν συνηθως σκρουτζ ή 3-4 αν περιμενω λιγο για used.

3ον το μονιτορ μου ειναι αχρηστο περα απο τις στιγμες που θελει η γυναικα να δει κατι στην τηλεοραση και θα χρειαστω το remote play για να μη χαλαμε καρδιες

4ον δεν παιζω bloodborne( το οτι ειναι ομολογουμενως παιχνιδαρα δε σημαινει οτι το παιζουν ολοι)

5ον μη βγαζετε τα κομπλεξ σας οι υπολογιστακηδες με οτι βγαζει η sony και το σνομπαρετε και

6ον οταν χρειασουμε νταβα στο πως θα χαλαμετα λεφτα μας θα σε ενημερωσω αδερφε..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί τόσο μένος με τις κονσόλες; Κι εγώ το PC μου προτιμώ για gaming, αλλά κάθε σύστημα έχει τα προτερήματά του. Τα format wars είναι για παιδάκια. Ζούμε στην καλύτερη εποχή για PC και console gamers των τελευταίων ετών (ίσως από εποχής Playstation1 και 3dfx)

Δημοσ.

Μια απορία έχω που ίσως φανεί χαζή.θα παίζουμε με το μοχλό? Η θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε με ποντίκι και πληκτρολόγιο?

Μακάρι να μου δώσει την επιλογή να παίζω με πληκτρολόγιο-ποντίκι.

Δημοσ.

Το καλύτερο Feature δεν θα χρειάζεται πλέον να τσακωνόμαστε για την τηλεόραση :P πάντως +1 στην Sony που υποστηρίζει και τα 2 λειτουργικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες δεν εχετε πιασει το νοημα της υποθεσης πιστευω.

1ον εσεις με το pc δε μας ενδιαφερει τι εχετε και τι κανετε, οταν δειτε uncharted στο pc σας τα ξαναλεμε.

2ον για εμας τους υπολοιπους κοινους θνητους με κονσολες,δεν ειναι παντα διαθεσιμη η tv για διαφορους λογους(για καποιους που απορουν γιατι να μη παιξουμε απευθειας στην τηλεοραση) επισης σε σενα φιλε που απορεις αν θα το σηκωνει επειδη εχεις χαμηλα spec στο pc λογικα χρησιμοποιει μονο την οθονη. αν βεβαια εχεις οθονη με max 1366 768, φυσικο ειναι να μη παιζεις σε fhd αλλα σε hd ready, ή οτι αλλο εχεις.

Με λιγα λογια ειναι χρησιμο!

NEEEEEY!!!NEEEEEY!wtf! Tι λες;;; Τα "exclusives" του peasantStation4??? https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PC_exclusive_games oh plz :>

Δημοσ.

Μακάρι να μου δώσει την επιλογή να παίζω με πληκτρολόγιο-ποντίκι.

Να δω πως θα τα βολεψεις με την καναπεδαρα και την φραπεδαρα.

κ γιατι δεν κοτσαρις με τι μια την κονσολα στο monitor σου με hdmi? μαλλον γιατι βαριομαστε να υποθεσο? ποιος βγαζει καλωδια...

Γιατί μιλάς σε καταναλωτή κονσόλας. Είναι περίπλοκο αυτό που λες για να στηθεί θέλει PHD και MASTER.

Δημοσ.

Τώρα θα αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για το ποιος την έχει μεγαλύτερη, Specs, FPS και δεν ξέρω γω τι άλλο. Ο καθένας αγοράζει αυτό που τον ικανοποιεί απλά πράγματα, τώρα το τι FPS βγάζει το PC μερικών σε σύγκριση με το PS4 που έχω μου είναι πραγματικά αδιάφορο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...