chaosmaster Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Έχω έναν υπολογιστή i5 με 8gb ddr3 ssd αυτόνομη gpu κλπ. Κάποιες φορές που πάω να κάνω εκτύπωση κλείνει ο υπολογιστής. Στα συμβάντα βλέπω το σφάλμα kernel power 41. Έπαιξα λίγο με τις επιλογές ενέργειας και το ίδιο. Κάποιες φορές το έκανε και μόνο του μετά από εκκίνηση. Έχει windows 7 x64 professional αυθεντικά. Κάπου διάβασα ότι ίσως είναι τροφοδοτικό. Το τροφοδοτικό μου είναι το coolermaster rs700-acabb1-eu Πώς θα λύσουμε το πρόβλημα? Τροφοδοτικό για να δοκιμάσω δεν έχω. Ευχαριστώ
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Είσαι σίγουρος ότι στο κάνει όταν προσπαθείς να εκτυπώσεις μόνο? Σαν σφάλμα δεν λέει κάτι πολύ συγκεκριμένο απλά εμφανίζεται όταν δεν έχει τερματιστεί σωστά ο υπολογιστής όπως συνέβει σε σένα. Την αιτία του κλεισίματος πρέπει να βρούμε. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις άλλο τροφοδοτικό αλλά αν στο κάνει όντως μόνο στην εκτύπωση ίσως κάποιο καλώδιο του εκτυπωτή είναι προβληματικό. Άλλαξε usb καλώδιο.
chaosmaster Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το έκανε στην αρχή στην εκτύπωση. Σήμερα το έκανε μια φορά μόνο του. Ας το πούμε τυχαίο γεγονός και μένουμε με τις εκτυπώσεις. Θα δοκιμάσω να αλλάξω καλώδιο και το βλέπουμε. Αν υπάρχει κάτι άλλο που γνωρίζει κάποιος ας μας πει. Ευχαριστώ
chaosmaster Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Τελικά δεν είναι από το καλώδιο. Γιατί το κάνει και ξαφνικά χωρίς την εκτύπωση
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μα για αυτό ρώτησα. Μόνο στην εκτύπωση δεν στέκει. Οι αιτίες είμαι είτε έχεις υψηλές θερμοκρασίες είτε το τροφοδοτικό κάπου δεν κάνει καλά την δουλειά του. Ανέβασε ένα screenshot από το HWmonitor για τις θερμοκρασίες. Αν δεν έχεις υψηλές θερμοκρασίες θα πρέπει να δανειστείς ένα τροφοδοτικό και να δοκιμάσεις για 2-3 μέρες.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 το συγκεκριμένο σφάλμα ειναι οτι απλά το σύστημα χάνει τροφοδοσία και σβήνει. το τι το προκαλεί; 1002 πράγματα μπορεί να είναι. 1)αυξημένες θεμοκρασίες 2)προβλημα στο τροφοδοτικό 3)να μην πατάει καλά κάποιο καλώδιο μέσα 4)κάτι αλλο που να μην μου έρχεται η να ειναι συνδυασμός γεγονότων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα