andreas443 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δεν κάνει συνεχεια κάνει θόρυβο οποτε του έρθει και για αυτό δεν ξέρω αν θα τον αλλάξουν στο πλαίσιο τέλος πάντων δεν πειράζει θα πάρω έναν m.2 να τελειώνει η υποθέσει λέω να πάρω αυτόν http://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-v5p256bw-950-pro-series-256gb-m2-p-PER.306127 απορίες το σύστημα πως τον βλέπει? αν πάρω με το πρόγραμμα backup θα μπορέσω να το επαναφέρω στον καινούριο?επειδή βλέπω ότι γραφει PCIe 3.0 x4 παίζει κάτι με την κάρτα γραφικών να μην παίζει μετά η κάρτα γραφικών x16??
rfc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μαλλον τσαμπα δισκο θα παρεις και θα εχεις παλι το θορυβο φιλε. Οι ssd δε κανουν κανενα θορυβο ποτε.
Silverage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εγώ πιστεύω είναι απο κάποιον ανεμιστήρα. Και στο δικό μου κουτί κάπου κάπου κάνει έναν θόρυβο αλλά μόλις το πατήσω λίγο στα πλαϊνά σταματάει. Πάντως ο ssd δεν κάνει θόρυβο.
chris_g92 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μήπως είναι coil? Και το δικό μου έχει λίγο coil whine από την αρχή και έχει γράψει 6 tb εδώ και ένα χρόνο χωρίς.κανενα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα