Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα έχω απορίες ήμουν στο γερμανο και έβαζα dsl line τον έκανα μια ερώτηση κατάλαβε ότι ιμαι ψιλό geck και μιλούσαμε λίγο γιασερβερσ και ίντερνετ και μου έλεγε ότι άμα θέλω μπορώ να αγοράσω ένα φθίνω δορυφόρο από Αμερική να αγοράσω και dsl που θα ερχετε με δορυφόρο και μετα να πουλάω ίντερνετ στο χωρίο που μένω με ταχύτητες 1000 MBPS ! όταν ο είπε ψιλοκοκαλοσα και ειπα θα το σκευτο μετά αλλάξαμε θεμα και γυρίσαμε στο vdsl παρεπηπτοντος έβαλα.

Άλλα δεν είναι εδώ το θέμα οπιος ξέρει κάτι παραπάνω για αυτό το πράμα με τους δορυφόρους τα πιάτα και κτλ.. ας με βοηθηση παρακαλώ πολύ

ευχαριστώ για την προσοχή σας!

Δημοσ.

Τελικά το πούλησε το VDSL... Γιατί δεν πουλάει ο πωλητής μόνος του συνδέσεις αν είναι έτσι;; Δεν θα βγάλεις άκρη φίλε μου, μην το κουράζεις..

Δημοσ.

Πάτρα έχω βρει στο κέντρο ένα μαγαζί κοντά στην πλατεία γεωργίου, public κάπως έτσι λεγόταν και είχε πολύ καλούς δορυφόρους, πωλούσε με 10-20 ευρώ δεν θα βρεις πιο φθηνά. Τον μπλε πήρα. Να ζητήσεις για Vdsl γιατί έχουν διαφορετικό χρώμα και δεν κάνει για τα καινούρια καφάο. Ρώτα του πωλητές είναι πολύ εξυπηρετικοί και σίγουρα θα ξέρουν από αυτά.

Δημοσ.

Πάτρα έχω βρει στο κέντρο ένα μαγαζί κοντά στην πλατεία γεωργίου, public κάπως έτσι λεγόταν και είχε πολύ καλούς δορυφόρους, πωλούσε με 10-20 ευρώ δεν θα βρεις πιο φθηνά. Τον μπλε πήρα. Να ζητήσεις για Vdsl γιατί έχουν διαφορετικό χρώμα και δεν κάνει για τα καινούρια καφάο. Ρώτα του πωλητές είναι πολύ εξυπηρετικοί και σίγουρα θα ξέρουν από αυτά.

Αμα βαλεις θελω λιγο και εγω φιλε μου....

γα#$σε το internet ,στο πλαισιο ξερουν πως να φτιαξεις δικο σου matrix

giphy.gif

Ορισμένοι έχουν μπερδέψει το insomnia με παιδική χαρά κρύβονται πίσω από έναν υπολογιστή και Μαλ........... 

• Like 1
Δημοσ.

Μα τι να του πούμε φίλε μου. Αυτός το άρχισε με το δικό του post.

μπορείς απλά να κάνεις αναφορά το θέμα και κάποιος από την ομάδα διαχείρισης θα το δει και θα το σβήσει χωρίς ειρωνείες και σχόλια ή θα μπορούσες να του εξηγήσεις ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς και τους λογους .  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...