Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο τα παιχνιδια μονο το GTA V ειναι που θελω να παιξω γιατι δεν το ευχαριστηθηκα το ονλινε γιατι εφαγε μπαν η κονσολα, μετα κανενα horror θα παιζω αντε κανενα mortal kombat x ή κανενα προ ονλινε.

κοιτα για r7 370 εαν δεν σε πειραζει να το τρεχεις με medium. Γιατι εφαγε μπαν η κονσολα;

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοιτα για r7 370 εαν δεν σε πειραζει να το τρεχεις με medium. Γιατι εφαγε μπαν η κονσολα;

Ειχα ps3 και ηταν jailbreak για αυτο

Αν κοιτάξεις για r7  370 τότε σου προτείνω λύση MSI.

Ευχαριστω πολυ αυτην κοιτουσα και γω....

Μολις πηρα τον υπολογιστη στα χερια μου.. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα ps3 και ηταν jailbreak για αυτο

Ευχαριστω πολυ αυτην κοιτουσα και γω....

Μολις πηρα τον υπολογιστη στα χερια μου.. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας

Μου αρέσει το γεγονός οτι η sony/Microsoft banαρουν την κονσόλα σου για οποίο λόγο θέλουν και πρακτικά την καθιστούν άχρηστη μετά. Και από το steam μπορείς να φας ban για hacking αλλά δεν σου banαρουν το pc :P

Καλοδουλευτο το pc, ελπίζω να το ευχαριστηθεις :)

Δημοσ.

Εκανα μια μικρη ζημια και παει ο επεξεργαστης... Τωρα πρεπει να παρουμε αλλον τι ειναι καλυτερο να παρω τον Α10 στα 114 ευρω ή τον Α8; και αμα βαλω Α10 θα τρωω παλι μπουκαλι απο την 380; Η μητρικη λεγετε g1 sniper νομιζω

Δημοσ.

Εκανα μια μικρη ζημια και παει ο επεξεργαστης... Τωρα πρεπει να παρουμε αλλον τι ειναι καλυτερο να παρω τον Α10 στα 114 ευρω ή τον Α8; και αμα βαλω Α10 θα τρωω παλι μπουκαλι απο την 380; Η μητρικη λεγετε g1 sniper νομιζω

Κανέναν από τους δύο. Εάν έχεις κάρτα γραφικων δεν χρειαζεσαι apu αλλά athlon.

https://www.skroutz.gr/s/5631410/AMD-Athlon-X4-860K-Box.html

Τι έκανες και τον χαλασες;

Δημοσ.

Ηθελα να βαλω παστα και ειχε κολλησει με τον ανεμιστηρα και οπως το σηκωσα βγηκε μαζι και μαλλον καπου εκει στραβωσε... Ποιο δυνατος ποιος ειναι; εχω μια παλια για τωρα μια nvidia 7950 νομιζω

Δημοσ.

Ηθελα να βαλω παστα και ειχε κολλησει με τον ανεμιστηρα και οπως το σηκωσα βγηκε μαζι και μαλλον καπου εκει στραβωσε... Ποιο δυνατος ποιος ειναι; εχω μια παλια για τωρα μια nvidia 7950 νομιζω

Αυτός που παρεθεσα είναι ο πιο δυνατός athlon. Δεν ελεγες κάτι για r7 370; Δεν την αγορασες τελικά; Στέιλε φωτογραφίες του apu, μπορεί και να διορθώνεται

Δημοσ.

Νvidia 7950 δεν υπαρχει. Κατεβασε το CPUZ η το Speccy να σου δειξει ακριβως τι εχει το συστημα σου αν δεν ξερεις.

Δημοσ.

Δεν διορθωνετε εσπασα 4 δοντακια στην προσπαθια να το ισιωσω... Οχι δεν πηρα την 370 ηθελα να την παρω αυτην την βδομαδα... Οποτε θα παρω τον Α10-7700Κ και οταν μπορω καρτα γραφικων. Απλα θελω να μαθω αν μπορω να βαλω την 380 μετα επειδη φανταζομαι ειναι πολυ ποιο δυνατο απο αυτο που ειχα.. Και υπαρχει 7950 gx που την πηρα μαζι με τον υπολογιστη..

Δημοσ.

Δεν διορθωνετε εσπασα 4 δοντακια στην προσπαθια να το ισιωσω... Οχι δεν πηρα την 370 ηθελα να την παρω αυτην την βδομαδα... Οποτε θα παρω τον Α10-7700Κ και οταν μπορω καρτα γραφικων. Απλα θελω να μαθω αν μπορω να βαλω την 380 μετα επειδη φανταζομαι ειναι πολυ ποιο δυνατο απο αυτο που ειχα.. Και υπαρχει 7950 gx που την πηρα μαζι με τον υπολογιστη..

ΔΕΝ χρειαζεσαι apu. Χρειαζεσαι ATHLON, αυτόν που έστειλα δηλαδη μαζί με κάρτα γραφικων. Δεν αξίζει να παρεις πρώτα apu και μετά κάρτα, θα πανε 50€ χαμένα που θα μπορούσες να δώσεις για να πας σε καλύτερο επεξεργαστή εξ αρχής.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γνωριζω τι παιζει με τους amd ποτε δεν ασχοληθηκα και δεν ξερω απλα αφου θα δωσω που θα δωσω λεφτα θελω να παρω το ποιο δυνατο σε αυτα τα χρηματα αλλα σιγουρα δεν με χαλαει οτι ειναι φτηνοτερο αν ειναι θα παρω τον athlon

Δημοσ.

Δεν γνωριζω τι παιζει με τους amd ποτε δεν ασχοληθηκα και δεν ξερω απλα αφου θα δωσω που θα δωσω λεφτα θελω να παρω το ποιο δυνατο σε αυτα τα χρηματα αλλα σιγουρα δεν με χαλαει οτι ειναι φτηνοτερο αν ειναι θα παρω τον athlon

Ο Athlon ου σου προταθηκε ειναι ενας A10 χωρις την ενσωματωμενη καρτα γραφικων που δεν εχεις ετσι κι αλλιως σκοπο να χρησημοποιησεις.

Α10 θα εβαζες αν δεν ειχες (και δεν ηθελες να βαλεις) εξωτερικη καρτα γραφικων

Επισης στην κατηγορια της R9 380 η ΑΤΙ ειναι ελαφρα καλυτερη απο τις αντιστοιχες Nvidia αλλα στην κατηγορια της R7 370 συμβαινει το αντιθετο. Δες και αυτην https://www.skroutz.gr/s/7388178/Gigabyte-GeForce-GTX950-2GB-GV-N950WF2OC-2GD.html αντι για 370

• Like 1
Δημοσ.

Βρε σας βλέπω τόση ώρα τρώγεστε!.

Τι ποσό έχεις στα χέρια σου αυτήν την στιγμή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...