Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μου πουλαει ενας φιλος εναν υπολογιστη με AMD a8 6600 apu 8gb ram και fm2+ μητρικη θα το παρω καπου στα 150€ ευρω μαζι με ολα τα περιφεριακα θελει λιγη δουλιτσα θελω να μαθω αν αξιζει να το παρω

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα μου πουλαει ενας φιλος εναν υπολογιστη με AMD a8 6600 apu 8gb ram και fm2+ μητρικη θα το παρω καπου στα 150€ ευρω μαζι με ολα τα περιφεριακα θελει λιγη δουλιτσα θελω να μαθω αν αξιζει να το παρω

Φυσικά και αξίζει και με το παραπάνω. Μόνο ο apu κάνει 90€ καινούριος και αλλά 35 για την ram. Ξέρεις τι σκληρό δισκο εχει και τι ram; (η συχνοτητα και τα modules παίζουν ρόλο, ειδικά όταν έχεις apu)

• Like 1
Δημοσ.

Ο δισκος ειναι 320gb αλλα θελει αλλαγη εχω εναν 500gb απο το λαπτοπ μου, η ραμ πρεπει να ειναι 1666hz δεν περνω ορκο απλα θελει ενα καλυτερο τροφοδοτικο και τον δισκο οπου τον εχω. Στο μελλον σκεφτομαι να του βαλω και μια καλη καρτα γραφικων.. Αμα θα βαλω καλη καρτα γραφικων θα μπορει να παιζει το GTA v;

Δημοσ.

Το σκέφτεσαι ακόμη??

Ειδικά αν έχει και μέσα καμία gpu δεν το συζητάς καν.

Δημοσ.

Τωρα το εμαθα εχει, μονο αλλαγη τροφοδοτικου θελει και ειναι ετοιμο.. Απλα θελω να μαθω αν με μια καλη καρτα γραφικων θα μπορω να παιζω βαρια παιχνιδια

Δημοσ.

Τωρα το εμαθα εχει, μονο αλλαγη τροφοδοτικου θελει και ειναι ετοιμο.. Απλα θελω να μαθω αν με μια καλη καρτα γραφικων θα μπορω να παιζω βαρια παιχνιδια

Πόσο βαριά και πόσο καλή? Οτιδήποτε δυνατότερο από μια 960/380 θα φάει bottleneck

Δημοσ.

Με μια 380 π.χ. Και παιχνιδια οπως GTA V.. Δηλαδη θα μπορει καποια στιγμη να το σηκωσει;

με μια 380 και ενα καλο τροφοδοτικο είναι κομπλε.

Δημοσ.

Ωραια απλα δεν ειχα ποτε amd και δεν ξερω ποσο δυνατος ειναι ο a8

ο a8 θα κρατάει πίσω την 380. Όχι κάτι το τρομερό αλλα εάν σε ενδιαφέρουν games όπως gta v και witcher 3 καλύτερα να κοιτάξεις για καμία r7 370 παρά 380, δεν νομίζω να αξιζει.

Δημοσ.

Να περιμένεις τις καινούργιες κάρτες που θα αρχίσουν να βγαίνουν από το καλοκαίρι.  Αν θέλεις να παίξεις καινούργια Games (DX-12) που θα βγουν από φέτος τότε να πάρεις όσο ποιο γρήγορη κάρτα μπορείς.

Δημοσ.

Δεν εχω τρελες απαιτησεις απο τα παιχνιδια μονο το GTA V ειναι που θελω να παιξω γιατι δεν το ευχαριστηθηκα το ονλινε γιατι εφαγε μπαν η κονσολα, μετα κανενα horror θα παιζω αντε κανενα mortal kombat x ή κανενα προ ονλινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...