giannis193 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα πρόσφατα ένα καινούριο lenovo laptop από το eshop το οποίο ενώ ήταν σε σφραγισμένη συσκευασία, όταν το άνοιξα για να του αλλάξω τον σκληρό παρατήρησα ότι ήταν σκισμένο ένα αυτοκόλλητο της lenovo που κάλυπτε μια βίδα. Ο υπολογιστής εμφανισιακά είναι ολοκαίνουριος και δουλεύει ρολόι, αλλά θέλω να τσεκάρω και με κάποιο πρόγραμμα πόσο χρόνο έχει δουλέψει, ώστε να σιγουρευτώ ότι είναι όντως καινούριο. Τι πιστεύετε να έχει παιχτεί με το συγκεκριμένο laptop και ξέρετε κάποιο πρόγραμμα να μου προτείνετε; Ευχαριστώ.
coolerman Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 με hdsentinel μόνο(λειτουργία σκληρού δίσκου) έξτρα πρόγραμμα για να δείς το λάπτοπ πόσο έχει δουλέψει, δεν υπάρχει νομίζω. 1
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Ανέβασε μια φωτογραφία αν θέλεις γιατι αυτο μου κάνει για ταινία ασφαλείας πράγματα το οποιο ειναι σοβατό και πρέπει να πάει πίσω
giannis193 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δεν μπορώ γιατί το έχει ο αδερφός μου μαζί του. Σκέψου ένα στρογγυλό αυτοκόλλητο που γράφει lenovo και καλύπτει την βίδα, είχε σκίστεί για να μπει κατσαβίδι. Σίγουρα ταινία ασφαλείας είναι. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ότι ενώ έχει σφραγισμένο κουτί βρήκα κομμένη ταινία ασφαλείας. Περνούν διάφορες ιδέες από το μυαλό μου αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι έχει παιχτεί. Απλά θέλω να το τσεκάρω και με κανένα πρόγραμμα για να μαι 100% σίγουρος αν και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία άπαξ και έχει κομμένη ταινία, απλά πιο πολύ από περιέργεια. Έχεις κανένα υπόψη σου;
SPANK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Πρόγραμμα για τετοια δουλειά δεν γνωρίζω αν υπάρχει αλλα κατα την γνώμη μου πρέπει να το πας πισω να τους το πεις , οχι τιποτα αλλο αλλα μπορεί μεθαύριο να σου χαλάσει να το πας για εγγύηση και να σου πουν α δεν γίνεται εχει πειραχτεί η ταινίας ασφαλείας ... 2
giannis193 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το χω υπόψιν μου. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα