Serbinhio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έφτιαξα ένα pc πρόσφατα που αν και έχει 4 ανεμιστήρες (5 μαζί με το τροφοδοτικό) ήταν αρκετά αθορυβος. Το pc φορούσε μόνο εναν 240gb ssd, και αποφάσισα να βάλω έναν 1tb 5200rpm που φορούσε ένα παλιό μου σύστημα, για downloads, κανένα παιχνίδι και κανένα πρόγραμμα.. Το θέμα είναι ότι όταν χρησιμοποιούνται αρχεία από αυτόν κάνει τραγικό θόρυβο. Και αφού έχω τα downloads και τα seedαρω λειτουργεί αρκετές ώρες...θέλω να μου πείτε είναι θέμα του δίσκου μου, ή όλοι οι μηχανικοί κάνουν αρκετό θορυβο? Να πάρω άλλον μηχανικό, ή να κρατήσω αυτον? Ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 εαν ο δισκος ειναι παλιός,πχ 5-6 χρονων και βάλε ναι ειναι λογικό να κάνει τοσο θορυβο. εχω απο ide δισκο 40αρη WD και κάνει πραγματικά ΠΟΛΥ θόρυβο κατα την λειτουργία.
Sheogorath Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έφτιαξα ένα pc πρόσφατα που αν και έχει 4 ανεμιστήρες (5 μαζί με το τροφοδοτικό) ήταν αρκετά αθορυβος. Το pc φορούσε μόνο εναν 240gb ssd, και αποφάσισα να βάλω έναν 1tb 5200rpm που φορούσε ένα παλιό μου σύστημα, για downloads, κανένα παιχνίδι και κανένα πρόγραμμα.. Το θέμα είναι ότι όταν χρησιμοποιούνται αρχεία από αυτόν κάνει τραγικό θόρυβο. Και αφού έχω τα downloads και τα seedαρω λειτουργεί αρκετές ώρες...θέλω να μου πείτε είναι θέμα του δίσκου μου, ή όλοι οι μηχανικοί κάνουν αρκετό θορυβο? Να πάρω άλλον μηχανικό, ή να κρατήσω αυτον? Ευχαριστώ Αθόρυβοι αρκετά είναι οι WD Green. Αλλά γενικά όλοι κάνουν θόρυβο.
Xristaras12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αθόρυβοι αρκετά είναι οι WD Green. Αλλά γενικά όλοι κάνουν θόρυβο. ο WD15EARX που έχω σαν εξωτερικό δισκο για backup και μόνο μπορώ να σου πω οτι στο docking station ακουγεται και κατα το spin up και κατα την εγγραφή. Κυρίως η βελόνα στο seek και στο γρήγορο γράψιμο(κροτάλισμα)
Serbinhio Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Κατάλαβα...ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις ρε παιδιά..μάλλον θα πάω για κάνα 480 GB ssd όταν έχω λεφτά και 1tb εξωτερικό για backup.. Δεν το αντεχω αυτό το πράγμα δυστυχώς :/
BlueBlood7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Έχω έναν seagate που κάνει θόρυβο όχι πολύ αλλά είναι ενοχλητικός και περιμένω μια εξωτερκή θήκη να τον κάνω εξωτερικό. Πάρε έναν μικρό ssd 120-250, έναν hdd για αποθήκη και ένα εξωτερικό για backup του hdd.
Serbinhio Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Έχω έναν seagate που κάνει θόρυβο όχι πολύ αλλά είναι ενοχλητικός και περιμένω μια εξωτερκή θήκη να τον κάνω εξωτερικό. Πάρε έναν μικρό ssd 120-250, έναν hdd για αποθήκη και ένα εξωτερικό για backup του hdd. Αυτήν ακριβόςτη σύνθεση εχω, αλλα εστω και αυτό το λίγο που λειτουργεί ο μηχανικός με τρελαίνει. Μαλλον πάει για σούτι και αλλα γή με μεγάλο ssd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα