Προς το περιεχόμενο

G3 ή Flex 2;;;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πείτε μου,επειδη φαινεται να εχουν και τα δυο την ιδια τιμη,μιλωντας για skroutz παντα,και μη βλεποντας μεγαλη διαφορα στα χαρακτηριστικα τους,ειναι κανεις εδω που κατεχει καποιο ή ειναι κανεις που γνωριζει ποιο απο τα δυο αξιζει περισσοτερο;Α και αν εχετε και κανενα αλλο να μου προτεινεται σε αυτη την τιμη γιατι παραπανω δεν....

Δημοσ.

Eγω θα πηγαινα στο flex, γιατι το g3 ως γνωστο εχει αρκετα προβληματα

Απλα στο flex κατι παιζετε με τις παρτιδες αλλα δεν ξερω ακριβως τι, οποτε αμα το παρεις να σου πουν τα παιδια που ξερουν καλυτερα τι πρεπει να προσεξεις

Μπορεις ακομα να δεις A5 και moto x 2014 αλλα εγω θα προτεινα το flex σαν καλυτερο

Δημοσ.

Αν το πάρεις καινούριο από μαγαζί,εκτός απροόπτου θα πάρεις την παρτίδα 510 η οποία είναι εντελώς απροβλημάτιστη απ'όσο ξέρω.

Δημοσ.

Το μόνο κακό που έχω βρει στο Flex 2, είναι η μηδενική υποστήριξη από την κοινότητα (XDA κλπ). Αν δεν σε ενδιαφέρει, νομίζω αξίζει μιας και είναι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Εγώ προσωπικά, στο ίδιο δίλημμα, τίμησα το Flex 2 και προς το παρόν δεν έχω λόγο να είμαι δυσαρεστημένος.

Δημοσ.

Τα είχα και τα 2 αν σε βολεύει η οθόνη του flex τότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Πολύ ταχύτατο χωρίς κολλήματα

καλύτερη αυτονομία

Καλό όσο αφορά την υπερθέρμανση όταν το είχα εγώ πριν κανένα 7 μήνες ήταν μια χαρά όπως και τα άλλα κινητά είχε φτιάξει με ένα update που είχε κανει

Δημοσ.

Για πείτε μου,επειδη φαινεται να εχουν και τα δυο την ιδια τιμη,μιλωντας για skroutz παντα,και μη βλεποντας μεγαλη διαφορα στα χαρακτηριστικα τους,ειναι κανεις εδω που κατεχει καποιο ή ειναι κανεις που γνωριζει ποιο απο τα δυο αξιζει περισσοτερο;Α και αν εχετε και κανενα αλλο να μου προτεινεται σε αυτη την τιμη γιατι παραπανω δεν....

Θέλει και ερώτημα Gflex 2

• Confused 1
Δημοσ.

Eγω θα πηγαινα στο flex, γιατι το g3 ως γνωστο εχει αρκετα προβληματα

Απλα στο flex κατι παιζετε με τις παρτιδες αλλα δεν ξερω ακριβως τι, οποτε αμα το παρεις να σου πουν τα παιδια που ξερουν καλυτερα τι πρεπει να προσεξεις

Μπορεις ακομα να δεις A5 και moto x 2014 αλλα εγω θα προτεινα το flex σαν καλυτερο

Τι προβλήματα έχει το G3, γιατί εγώ που το έχω δεν έχω δει κανένα πρόβλημα...

Αν δεν έχεις θέμα με την κυρτή οθόνη πήγαινε για το flex, το λέω γιατί έχω δει από πολλούς ότι δεν τους βόλεψε τελικά.. Επειδή το έχω δει και από κοντά να ξέρεις ότι είναι μεγάλο σε μέγεθος, το G3 προσωπικά κάθετε καλύτερα στο χέρι μου.

Δημοσ.

To G3 το μόνο αρνητικό που έχει είναι η αυτονομία του αντικειμενικά και η μουντή παλέτα των χρωμάτων της οθόνης του υποκειμενικά. Διαφορετικά έχει εξαιρετική κάμερα και είναι γενικά απροβλημάτιστο. Προφανώς όσοι γράφουν για προβλήματα στο G3 εννοούν τα spikes (λοξυγγα) που κάνει μερικές φορές στο scrolling λόγω της υψηλής ανάλυσης που κι αυτά εξαφανίζονται με την αλλαγή launcher. Είναι βαρετό σε κάθε τοπικ που αναφέρεται το G3 να αναφέρονται προβλήματα και lags και να διαιωνίζεται άλλη μια καραμέλα. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...